Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani bende öyle düşünüyorum aman bebeğim duymasın :)
canım benim içimden de kız geçiyordu hep son dakikaya kadarda kız olabilir diyordum erkek tahminine rağmen rüyamda kız gördüm eşimde kız görmüştü rüyasında ama tam tersi erkek olacak ama yinede çok mutluyum buda ayrı bir duygu evimde bana sahip çıkacak 2 erkeğim olacak biri eşim biri yakışıklı prensim inşallah allahtan bir şey olmazsa sonradan erkek olduğuna sevindim hatta 2. çocuğumda kız olursa abilik yapar aay ne kadar güzel hayaller bilmiyorumkismile
dilleri lal ne güzel animasyon yaa
15+1 olduk bugün itibariyle,bugün yarın doktora gitmeyi düşünüyorum acaba öğrenebilirmiyim cinsiyeti,daha önceden öğrenenler olmuş,ikili test sayesinde,ben ikili testi kaçırdım malesef.
Valla benim bi sefer mide bulantım çok olmuştu(hamilelikten önce)annem nane mercanköşkü limon yaptı içtim iyi geldi.valla bu karışım herşeye deva.
nedenki acaba, tansiyonuna bi baktır başdönmesi için, olacak böyle şeyler,bende dün gece iftara davetliydik yedim sonra anlatamam karnıma kramplar girdi anlamadım ne olduğunu,eve geldik duş aldım filan meğerse gaz sancısıymış,ilk defa böle bişi başıma geldi, benden size tavsiye çok aç kalıp sonra yemek yemeyin, çok kötü oldum ben...
yarın doktora gidiyorum 3 lü teste kesin sorucam melocum saolbence bi doktorunu ara .kusmak bişey değil halsiz kalacaksın bağışıklık sistemin zayıflayacak.emedur falan verir o keser belki
dün akşam durduk yere başım döndüü yattığımda.sanki midemde hafif bulanıyor gibiydi.artık akşamları hafif serinledi acaba soğukmu alıyorum.dün akşamdan itibaren atlet giyiyorum çorap zaten hep ayağımda..ama yattığımda başımın dönmesinden epey bi uykuya dalamadım...birde sanırım uzun süre birşey yemeyincede oluyor
en son akşam iftarda yedim yattoğımdada 12 idi hele sahurda daha beter oldu....bu arada hiiçç bir şey yememiştim kan şekerimmi düştü acaba
ama neyseki gidince 3 lü taramayda yaptık 3 gün sonra çıkacak sonucu 75 tl verdim
birde benimde bir PRENSİM olcak çok garip bir duygu 12. haftada erkek olabilir demişti şimdi kesin erkeek dedi yani bir süpriz olmadı bebişim yakışıklı bir erkek olacak benide listeye ekleyebilrisin çiçekŞeniz
ama en çok şuna kızıyorum o kadar hızlı geçiyorki muayene ne olduğunu anlamıyorum 10 dakika toplam doğru dürüst bebişimi göremedim sorularımı yarım yamalak sordum sanki peşimizden atlı koşturuyor gibiydik doktorumuz çok hızlı maşalllah çok çabuk herşeyi cevaplıyor:bbo:
mafoldumben
bende geçen hafta öğrendim cinsiyetini mapuci 15+2 felandım bende sende öğrenebilirsin bence :1rolleyes:
saol yasese yapıcam mutlaka :1rolleyes:
ya tansiyondan yada üşütmekten sanırım ama ne yapıcagımı bilmyorum geçmesi için bilmiyorumkismile
yarın doktora gidiyorum 3 lü teste kesin sorucam melocum saol
yalnız değilmişim demekki geceleri sogudu artık havalar ondan sanırım başımın dönmesi hala geçmiyo yaa fisfisfis
Herkese merhaba!
Moonsun canım tebrik ederim oğluşun olacakmış inşallah.benim doktorumda çok hızlı benim randevularımda çok çabuk geçiyor,bir ay zor bekliyoruz randevu saati gelince şip şakbenim randevum yarın saat 11'de ..çok heyecanlıyım.inşallah cinsiyetini öğreneceğiz.3lü testte ne yapılıyo?.ultrasında ayrıntılı inceleme yapılıyor mu yoksa sadece kan tahlili mi?
selam herkese nasılsınız nasıl gidiyor herkes iyidir umarım
mafoldumben
mafoldumben
1 hafta evde olmamaın etkisiyle malum ev biraz ilgiye ihtiyaç duyuor
bir tek çamaşırları makineye attım öyyle oturuyorummm.bi kalksamda şu evle ilgilensem aslında...hiç canımda çekmiyor
bu hamilelik beni iyiceeee temmbelll etti naniknanik
mafoldumben
Herkese merhaba!
Moonsun canım tebrik ederim oğluşun olacakmış inşallah.benim doktorumda çok hızlı benim randevularımda çok çabuk geçiyor,bir ay zor bekliyoruz randevu saati gelince şip şakbenim randevum yarın saat 11'de ..çok heyecanlıyım.inşallah cinsiyetini öğreneceğiz.3lü testte ne yapılıyo?.ultrasında ayrıntılı inceleme yapılıyor mu yoksa sadece kan tahlili mi?
Elif sen hastamı oldun cnım,bugün herkeste biz kırıklık haberi var.Havalar serinledikçe bizler hasta olucaz galiba geçmiş olsuncanım
Mrb canım,yarın randevu saatlerimiz 1 saat arayla inş.öğreniriz cinsiyetlerini :))
Slm canım biz iyiyiz sen nasılsın :))