• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

hayırlı olsun moonsun çok sevindimm...ooo oğluşlarımız çoğaldı ne güzelll...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh.darısı tüm haber bekliyenlerin başına

günaydın arkadaşlar..............herkes iyimi .
cağlayancicek: teşekkür ederim listeyi gördüm .inşallah içinden geçen olur bebek ne tarafta .

yani bende öyle düşünüyorum aman bebeğim duymasın :)

kaydirigubbakcemile3

canım benim içimden de kız geçiyordu hep son dakikaya kadarda kız olabilir diyordum erkek tahminine rağmen rüyamda kız gördüm eşimde kız görmüştü rüyasında ama tam tersi erkek olacak ama yinede çok mutluyum buda ayrı bir duygu evimde bana sahip çıkacak 2 erkeğim olacak biri eşim biri yakışıklı prensim inşallah allahtan bir şey olmazsa sonradan erkek olduğuna sevindim hatta 2. çocuğumda kız olursa abilik yapar aay ne kadar güzel hayaller
bilmiyorumkismile

Kurduğun hayaller çok güzel ama,biz kız için kuruyoruz ama erkek olsada hazır planlarım benim,yarın çabucak olsunda bende öğreniyim artık cinsiyetini.Sona kaldım iyice :))

Dillerim_lal animasyon çok güzel canım saol :))opuyorumnanaktan

15+1 olduk bugün itibariyle,bugün yarın doktora gitmeyi düşünüyorum acaba öğrenebilirmiyim cinsiyeti,daha önceden öğrenenler olmuş,ikili test sayesinde,ben ikili testi kaçırdım malesef.

bende geçen hafta öğrendim cinsiyetini mapuci 15+2 felandım bende sende öğrenebilirsin bence :1rolleyes:

Valla benim bi sefer mide bulantım çok olmuştu(hamilelikten önce)annem nane mercanköşkü limon yaptı içtim iyi geldi.valla bu karışım herşeye deva.

saol yasese yapıcam mutlaka :1rolleyes:

nedenki acaba, tansiyonuna bi baktır başdönmesi için, olacak böyle şeyler,bende dün gece iftara davetliydik yedim sonra anlatamam karnıma kramplar girdi anlamadım ne olduğunu,eve geldik duş aldım filan meğerse gaz sancısıymış,ilk defa böle bişi başıma geldi, benden size tavsiye çok aç kalıp sonra yemek yemeyin, çok kötü oldum ben...

ya tansiyondan yada üşütmekten sanırım ama ne yapıcagımı bilmyorum geçmesi için bilmiyorumkismile

bence bi doktorunu ara .kusmak bişey değil halsiz kalacaksın bağışıklık sistemin zayıflayacak.emedur falan verir o keser belki
yarın doktora gidiyorum 3 lü teste kesin sorucam melocum saol

dün akşam durduk yere başım döndüü yattığımda.sanki midemde hafif bulanıyor gibiydi.artık akşamları hafif serinledi acaba soğukmu alıyorum.dün akşamdan itibaren atlet giyiyorum çorap zaten hep ayağımda..ama yattığımda başımın dönmesinden epey bi uykuya dalamadım...birde sanırım uzun süre birşey yemeyincede oluyor

en son akşam iftarda yedim yattoğımdada 12 idi hele sahurda daha beter oldu....bu arada hiiçç bir şey yememiştim kan şekerimmi düştü acaba

yalnız değilmişim demekki geceleri sogudu artık havalar ondan sanırım başımın dönmesi hala geçmiyo yaa fisfisfis

ama neyseki gidince 3 lü taramayda yaptık 3 gün sonra çıkacak sonucu 75 tl verdim
birde benimde bir PRENSİM olcak çok garip bir duygu 12. haftada erkek olabilir demişti şimdi kesin erkeek dedi yani bir süpriz olmadı bebişim yakışıklı bir erkek olacak benide listeye ekleyebilrisin çiçekŞeniz
ama en çok şuna kızıyorum o kadar hızlı geçiyorki muayene ne olduğunu anlamıyorum 10 dakika toplam doğru dürüst bebişimi göremedim sorularımı yarım yamalak sordum sanki peşimizden atlı koşturuyor gibiydik doktorumuz çok hızlı maşalllah çok çabuk herşeyi cevaplıyor
:bbo:

Herkese merhaba!
Moonsun canım tebrik ederim oğluşun olacakmış inşallah.benim doktorumda çok hızlı benim randevularımda çok çabuk geçiyor,bir ay zor bekliyoruz randevu saati gelince şip şak :( benim randevum yarın saat 11'de ..çok heyecanlıyım.inşallah cinsiyetini öğreneceğiz.3lü testte ne yapılıyo?.ultrasında ayrıntılı inceleme yapılıyor mu yoksa sadece kan tahlili mi?

bende geçen hafta öğrendim cinsiyetini mapuci 15+2 felandım bende sende öğrenebilirsin bence :1rolleyes:

saol yasese yapıcam mutlaka :1rolleyes:

ya tansiyondan yada üşütmekten sanırım ama ne yapıcagımı bilmyorum geçmesi için bilmiyorumkismile

yarın doktora gidiyorum 3 lü teste kesin sorucam melocum saol

yalnız değilmişim demekki geceleri sogudu artık havalar ondan sanırım başımın dönmesi hala geçmiyo yaa fisfisfis

Elif sen hastamı oldun cnım,bugün herkeste biz kırıklık haberi var.Havalar serinledikçe bizler hasta olucaz galiba geçmiş olsuncanım

Herkese merhaba!
Moonsun canım tebrik ederim oğluşun olacakmış inşallah.benim doktorumda çok hızlı benim randevularımda çok çabuk geçiyor,bir ay zor bekliyoruz randevu saati gelince şip şak :( benim randevum yarın saat 11'de ..çok heyecanlıyım.inşallah cinsiyetini öğreneceğiz.3lü testte ne yapılıyo?.ultrasında ayrıntılı inceleme yapılıyor mu yoksa sadece kan tahlili mi?

Mrb canım,yarın randevu saatlerimiz 1 saat arayla inş.öğreniriz cinsiyetlerini :))

selam herkese nasılsınız nasıl gidiyor herkes iyidir umarım

Slm canım biz iyiyiz sen nasılsın :))

1 hafta evde olmamaın etkisiyle malum ev biraz ilgiye ihtiyaç duyuor

bir tek çamaşırları makineye attım öyyle oturuyorummm.bi kalksamda şu evle ilgilensem aslında...hiç canımda çekmiyor

bu hamilelik beni iyiceeee temmbelll etti naniknanik

1 hafta evde olmamaın etkisiyle malum ev biraz ilgiye ihtiyaç duyuor

bir tek çamaşırları makineye attım öyyle oturuyorummm.bi kalksamda şu evle ilgilensem aslında...hiç canımda çekmiyor

bu hamilelik beni iyiceeee temmbelll etti naniknanik

Boşver canım dinlen zaten yoldan geldin yapmaya başlasan bile yorulacaksn az az yaparsın gün içinde :))

Herkese merhaba!

casnım sağol hadi bakalım sen cinsiyetini öğrenmedin sanbırım inşallah gönlünüzden geçen olur ayrıntılım baktı valla anlamadım n ormal girdiğim ultrastonlaR gibi çok hzılıydı sadece bazı ölçümler aldı yakınlaştırıp bebeğimi bile doğru dürüst göremedim erkek dedi ama göstermedi bile bak görünüyor diye birde kan tahlili sadece o kadar işte
dediğin gibi insan 1 ay bekliyor ama o an heme geçiyor bu seferde kızıyorsun tabiki ne oldu şimdi felan dedim çıkınca eşime ben hiç birşey anlamadım
fisfisfis

Elif sen hastamı oldun cnım,bugün herkeste biz kırıklık haberi var.Havalar serinledikçe bizler hasta olucaz galiba geçmiş olsuncanım

Mrb canım,yarın randevu saatlerimiz 1 saat arayla inş.öğreniriz cinsiyetlerini :))

Slm canım biz iyiyiz sen nasılsın :))

iim canım ya hala antibiyotiğe devam ediom ikinci kutuya geçtim çok şükür halsizlik fln azaldı

bebişimi tam göremedimde o yüzden bazılarınızın doktoru ne güzel yarım saat felan tutyormuş yüzünü göstermeyince bekliyormuş benimki çok hzılııı valla herşeyi hemen görüyor hiç bekleme yok gözleri iyi çalışıyor maşallah nazar değdirmeyeyeimkaydirigubbakcemile3 gerçi doktorumdan çok memnunum ama tek sorun herşeyin çok çabuk olması belkide iyisi budur bilmiyorum ama annelik içgüdüsü sanırım daha fazla görmek istiyorsunuz bebeğpinizi o yüzden ağlıyorum :)))

Back
X