• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

iim canım ya hala antibiyotiğe devam ediom ikinci kutuya geçtim çok şükür halsizlik fln azaldı

Hala geçmedi dimi hastalığın canım,inş.çabucak atlatırsın antibiyotik bu son kutunmu yoksa varmı bir tanede daha yedekte

bebişimi tam göremedimde o yüzden bazılarınızın doktoru ne güzel yarım saat felan tutyormuş yüzünü göstermeyince bekliyormuş benimki çok hzılııı valla herşeyi hemen görüyor hiç bekleme yok gözleri iyi çalışıyor maşallah nazar değdirmeyeyeimkaydirigubbakcemile3 gerçi doktorumdan çok memnunum ama tek sorun herşeyin çok çabuk olması belkide iyisi budur bilmiyorum ama annelik içgüdüsü sanırım daha fazla görmek istiyorsunuz bebeğpinizi o yüzden ağlıyorum :)))

Bakalım yarın bana nasıl yapıcak eğer göstermezse zaten kalkmıycam yataktan diycem görene kadar bak,1 ay daha bekleyemem,çokta soru hazırladım ama inş.seninki gibi 10dk halledip göndermez beni kaydirigubbakcemile3

birde toplam 3 kilo aldım dedim bu zmana kadar normalde internette normal yazıyor 3 kiloya
ama doktorum ooo bayağı almışsın hedefimiz toplam 6 ile 8 kilo alamakmış bak yaaaa:1:
ilk 3 ay sadece 1 ile 1.5 kilo almalıymışım hereksin yapısı farklı ama değilmi sonuçta ben çok yiyen bir insanda değilim sırf yiyorsam şuan bebişim için yiyordum
kilo almayan hatta veren arkadaşlar vardı bakın üzülmeyin demekki normalmişsiniz :teselli:
farklı bir psikoloji kilo almayınca acaba bebeğim gelişmiyormu diye geçiyoır insanın aklından demekki neymiş
böyle şeyleri aklımızdan çıkaracakmışız
cokacimcoook

bebişimi tam göremedimde o yüzden bazılarınızın doktoru ne güzel yarım saat felan tutyormuş yüzünü göstermeyince bekliyormuş benimki çok hzılııı valla herşeyi hemen görüyor hiç bekleme yok gözleri iyi çalışıyor maşallah nazar değdirmeyeyeimkaydirigubbakcemile3 gerçi doktorumdan çok memnunum ama tek sorun herşeyin çok çabuk olması belkide iyisi budur bilmiyorum ama annelik içgüdüsü sanırım daha fazla görmek istiyorsunuz bebeğpinizi o yüzden ağlıyorum :)))

kıız benimde doktorumda arada öle ölçüm yapıo vs geçio bazende konuşuo uğraşıo gösterio onlarda arada dengesizleşio valla büyük konuşmıım başka özel hast açılana kadar doktorumu değiştirmem devlet hastanesiyle uğraşamam

Hala geçmedi dimi hastalığın canım,inş.çabucak atlatırsın antibiyotik bu son kutunmu yoksa varmı bir tanede daha yedekte

Bakalım yarın bana nasıl yapıcak eğer göstermezse zaten kalkmıycam yataktan diycem görene kadar bak,1 ay daha bekleyemem,çokta soru hazırladım ama inş.seninki gibi 10dk halledip göndermez beni kaydirigubbakcemile3

azaldı azaldı ama hala var bu son dr öle dedi ilkinede başladım dün kaldı 6 gün tek korkum bebişime zarar gelmesi antibiyotikten yoksa başka bişii takmıom

çağlayancım bende çok soru çıkarmıştım doğru sordum hepsini ama koşturma içerisinde ben sorumu bitirmeden cevap pat karşımda
balık hiç yiyemiyorum ya 4 ay oldu daha ben 1 defa balık yedim balık hapını sordum kesinlikle olmaz daha onun üzerinde alıştırma yapılıyor dedi ton balıklı sandiviç felan yemeye çalış dedi
eeee bazılarının doktoru önermiş ama balık haplarını CADIARZU
kaşıntı için sirkeli suyu söyledim hiç olurmu öyle şey kesinlikle dedi:umursamaz:

Elif sen hastamı oldun cnım,bugün herkeste biz kırıklık haberi var.Havalar serinledikçe bizler hasta olucaz galiba geçmiş olsuncanım

evet yaa hastamıyım neym var onu bile bilmiyorum sadece başım dönüyo midem bulanıyo iş arkdaşlarımda dalga geçiyolar acaba hamilemisin diye sanırım tansiyondan yada üşüttüm bilmiyorum yarın 3 lü testte sorucam bilmiyorumkismile

1 hafta evde olmamaın etkisiyle malum ev biraz ilgiye ihtiyaç duyuor

bir tek çamaşırları makineye attım öyyle oturuyorummm.bi kalksamda şu evle ilgilensem aslında...hiç canımda çekmiyor

bu hamilelik beni iyiceeee temmbelll etti naniknanik

amaann üzme kendini boşver yaparsın canın istediginde bende yapmadım hafta sonu canım istemedi canım istedigi bi zaman yaparım artık ya hiç istemezse ozaman ne yaparım bilmiyorum :1:

kızlarrr bişey sorucamm eczanede tansiyon ölçerlermi kii bilmiyorumkismile

Canım ne zamandır bekliyorduk randevu8 gününün gelmesini geldi çattı işte. seninki 12 de mi? ben uzun uzun görmek istiyorum kuzucuğumu..inşallah iyidir.bugünlerde bebeği iyi besleyemediğim kuruntusuna kapıldım yarın doktorada soracağım.ben sadece akşam yemek yiyorum tüm gün sadece meyve ceviz atıştırmalık birşeyler yoğurt vs.o yüzden doğru mu yapıyorum yanlış mı doktora danışıcam.bir de kilomu çok merak ediyorum .

geçen ay zeka gelişiminede bakacağız demişti baktımı bakmadımı anlamadım belirttim buınu
bir problem yok dedi sadece
çok muj şikayet ettim ne Çok üzgünüm çoook
aman olsun sonuçta bir problem olmadığını öğrendim içim rahat ettiya birde prensimi öğrendim daha ne isteyeyim alkisalkisalkis

evet yaa hastamıyım neym var onu bile bilmiyorum sadece başım dönüyo midem bulanıyo iş arkdaşlarımda dalga geçiyolar acaba hamilemisin diye sanırım tansiyondan yada üşüttüm bilmiyorum yarın 3 lü testte sorucam bilmiyorumkismile

amaann üzme kendini boşver yaparsın canın istediginde bende yapmadım hafta sonu canım istemedi canım istedigi bi zaman yaparım artık ya hiç istemezse ozaman ne yaparım bilmiyorum :1:

geçmiş olsun canım evet eczanelerde ölçüyorlardı tansiyon ama internetten okumuştum başdönmeleri olabilirmiş 16. haftalarda ondandır sanırım bir araştır sende inrenetten istersen uzan dinlen

geçen ay zeka gelişiminede bakacağız demişti baktımı bakmadımı anlamadım belirttim buınu
aman olsun sonuçta bir problem olmadığını öğrendim içim rahat ettiya birde prensimi öğrendim daha ne isteyeyim alkisalkisalkis

:))) bana da aynen böyle oluyor. doktordan dönünce ay bunu söylemedi şunu göstermedi sonra da amaaan bebek iyiya daha ne takıyorsun boşveeeer diyorum.tipik randevu sonrası sendromu hehehe :)

azaldı azaldı ama hala var bu son dr öle dedi ilkinede başladım dün kaldı 6 gün tek korkum bebişime zarar gelmesi antibiyotikten yoksa başka bişii takmıom

Dozunu ona göre vermiştir ama canım geçmiş olsun tekrardan

çağlayancım bende çok soru çıkarmıştım doğru sordum hepsini ama koşturma içerisinde ben sorumu bitirmeden cevap pat karşımda
balık hiç yiyemiyorum ya 4 ay oldu daha ben 1 defa balık yedim balık hapını sordum kesinlikle olmaz daha onun üzerinde alıştırma yapılıyor dedi ton balıklı sandiviç felan yemeye çalış dedi
eeee bazılarının doktoru önermiş ama balık haplarını CADIARZU
kaşıntı için sirkeli suyu söyledim hiç olurmu öyle şey kesinlikle dedi:umursamaz:

kaydirigubbakcemile3 Sorular içinde haklısın bakalım yarın ben nasıl sendromla gelicem buraya :))
bende normal balık yiyemiyorum ama ton balığı yiyorum canım haftada 1 kere ne yapıyım yoksa hiç yiyemiycem başka türlü
Sirkeli suyu ilk defa senden duydum :))

Canım yarın dr.la konuş güzelce,eczanede tansiyon ölçerler canım bizim burda var en yakın yere gidip ölçtür hemen ihmal etme

Canım ne zamandır bekliyorduk randevu8 gününün gelmesini geldi çattı işte. seninki 12 de mi? ben uzun uzun görmek istiyorum kuzucuğumu..inşallah iyidir.bugünlerde bebeği iyi besleyemediğim kuruntusuna kapıldım yarın doktorada soracağım.ben sadece akşam yemek yiyorum tüm gün sadece meyve ceviz atıştırmalık birşeyler yoğurt vs.o yüzden doğru mu yapıyorum yanlış mı doktora danışıcam.bir de kilomu çok merak ediyorum .

evet 12de canım.Ben her akşam birşeylere takıyorum,geçen gece sahurda yatak odasına beşiği nasıl sığdırcaz diye eşimin başını yedim,adam pes artık daha cinsiyet yok,yatak odası kocaman gene neye taktın dedi,nerden ne çıkaracağım hiç belli olmuyor benimde kaydirigubbakcemile3

Bugün en çok şikayet senden geldi canım,ama olsun bebişini gördün iyiya gerisi artık boş ne yapalım bir dahakine artık :))

:))) bana da aynen böyle oluyor. doktordan dönünce ay bunu söylemedi şunu göstermedi sonra da amaaan bebek iyiya daha ne takıyorsun boşveeeer diyorum.tipik randevu sonrası sendromu hehehe :)

Randevu sonrası sendrom bunu çok sevdim :))

midem çok bulanıyor sizde deolan varmı

Benim canım iki gündür ne yesem bulantı yapıyor,kokularda başladı gene başa dönüyoruz galibabilmiyorumkismile

şu kaşıntı bendede var kızlar...çok sık duş alıyorum birde bir haftadır annemdeydim bebek yağı kullanıyorum ben cildim normaldede çok ama çok kuru.ordada bir hafta süremedim kollarım müthiş kaşınıyor kızarmıyorda sadece pul pul oluyorrr...bende bol su içmeye çalışıyorum bak yine herşeyin başı suuu :S kremlenmeye başladımm ayy bide öyle tatlı kaşınıyokiii bilmiyorumkismile

geçmiş olsun canım evet eczanelerde ölçüyorlardı tansiyon ama internetten okumuştum başdönmeleri olabilirmiş 16. haftalarda ondandır sanırım bir araştır sende inrenetten istersen uzan dinlen

vallamı hiç duymamıştım baş dönmesi olacgını hemen araştırıyorum teşekkür ederim :1rolleyes:

midem çok bulanıyor sizde deolan varmı

Back
X