- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
benimde su gibi akıntım va kaşıntım oldu mantarmış incirin ne etkisi var
Sudenur zeytinyağı iyi güzel de kullanımı çokkk zor her yere bulaşır,bu yüzden aklıma yatmıyor.
Ben acıbadem kreminin içine e vitamini kapsül kırıp döktüm.Badem cildi nemlendiriyor ,e vitaminide hücre yeniliyor.
Ama ben hiç düzenli kullanamıyorum
canım benım dusuk tehlıkem felan yoktu ama persembe gunu hafıf akıntı seklınde acık renk kan geldı cok panıkledım doktorumu aradım hemen hastaneye gıttım allaha sukur bebegım ıyıydı rahımde gerılme olmus doktorum ondan kaynaklanır dedı 1 gece hastanede yattım allahıma sukur gectı suanda 5 gundur yatıyorum sureklı ıs yapmıyorum sakın stres yapmayın kendınızı yormayın ben cok stres yaptım aılevı konulara ıstemeyerek bıde tıtız oldugum ıcın temızlıgı abarttım keske dıyorum ama sımdı aklım basıma geldı bebegıme bısey olacak dıye oldum oldum dırıldım sımdı ıyım ıns bıdaha boyle bır sorun yasamaz bebegım benı bırakmaz :Saruboceq:
bence bi doktorunu ara .kusmak bişey değil halsiz kalacaksın bağışıklık sistemin zayıflayacak.emedur falan verir o keser belkigünaydınn kızlar
dün sabahtan beri çok kötüyüm benn başım dönüyo
midem çok fena yediklerimi direk çıkarıyorum neden bilemedim yaa
bi fikir verin ne yapayım kafamı kaldıramıyorum dünya dönüyo sanki mafoldumben
ikili testle cinsiyet öğrenilmiyor.bebeğin sağlığı ile ilgili veriler elde ediliyor15+1 olduk bugün itibariyle,bugün yarın doktora gitmeyi düşünüyorum acaba öğrenebilirmiyim cinsiyeti,daha önceden öğrenenler olmuş,ikili test sayesinde,ben ikili testi kaçırdım malesef.
kesinlikle çok güzel...kendimi daha bir ayrıcalıklı sanıyorum zemuszemusYediklerimizi daha zor hazmediyoruz bu bir. Eskiye nazaran çok daha çabuk yoruluyoruz bu iki ama hepsi de güzel dimi???
aynen canım ben de doktorum kesinlikle başka bişey vermiyor.ben günde 1 tane elevit içiyorum
selam güzel anneler nasılsınız.1 haftadır pek gelemedim.memlekette annemin yanındaydım.dün döndüm eve...dinlenmiş ve mutlu olarak geldim.sanırım 1.5 kiloda aldım :)
sizler nasılsınız umarım herşey yolundadır
ikili testle cinsiyet öğrenilmiyor.bebeğin sağlığı ile ilgili veriler elde ediliyor
dilerim_lal hoşgeldin ne güzel mutlu dönmüşsün nazar deymesin.bende annemden dün döndüm 1 haftadır yanındaydım,ama mutlu dönemedim,bu aralar trafik kazaları yaşar olduk,2 defadır trafikte kaza geçiriyoruz,araba neredeyse pert oldu,eve dönüncede ev sahibimin zincirleme kazadan yoğun bakıma kaldırıldığını öğrendik,havalar sıcak malum oruçlu millet,bunaldık heralde.
evet aslında bunu sık sık tekrarlamak gerek.gerçektende iyi geliyor.el bebek gül bebek valla şımardık birazHoşgeldin canım,sen en iyisi ayda 1 kere git annene bak ne güzel kilo alıp gelmişsin burdayken alamıyordun demekki annen sana çok iyi baktı canım :))
dilerim_lal hoşgeldin ne güzel mutlu dönmüşsün nazar deymesin.bende annemden dün döndüm 1 haftadır yanındaydım,ama mutlu dönemedim,bu aralar trafik kazaları yaşar olduk,2 defadır trafikte kaza geçiriyoruz,araba neredeyse pert oldu,eve dönüncede ev sahibimin zincirleme kazadan yoğun bakıma kaldırıldığını öğrendik,havalar sıcak malum oruçlu millet,bunaldık heralde.
dün akşam durduk yere başım döndüü yattığımda.sanki midemde hafif bulanıyor gibiydi.artık akşamları hafif serinledi acaba soğukmu alıyorum.dün akşamdan itibaren atlet giyiyorum çorap zaten hep ayağımda..ama yattığımda başımın dönmesinden epey bi uykuya dalamadım...birde sanırım uzun süre birşey yemeyincede oluyor
en son akşam iftarda yedim yattoğımdada 12 idi hele sahurda daha beter oldu....bu arada hiiçç bir şey yememiştim kan şekerimmi düştü acaba
.
fadime83 aramızda 1 gün var ben öğrendim cinsiyetini
selam güzel anneler nasılsınız.1 haftadır pek gelemedim.memlekette annemin yanındaydım.dün döndüm eve...dinlenmiş ve mutlu olarak geldim.sanırım 1.5 kiloda aldım :)
sizler nasılsınız umarım herşey yolundadır
Yemek aralarını canım 2 yada 3 saat olacak şekilde ayarla,sürekli yemek tarzı yemek zorunda değilsin ama meyve olabilir,yada sebze tarzı şeyler ye,çerezler olabilir bünyeyi aç bırakma ben işyerinde bazen hiç birşey yemiyorum akşama kadar,kan şekerim ve tansiyonum acayip düşüyor sen evdesinde artık daha dikkat et beslenmene :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?