2011 Şubat Anneleri

selam güzel anneler nasılsınız.1 haftadır pek gelemedim.memlekette annemin yanındaydım.dün döndüm eve...dinlenmiş ve mutlu olarak geldim.sanırım 1.5 kiloda aldım :)

sizler nasılsınız umarım herşey yolundadır

Sudenur zeytinyağı iyi güzel de kullanımı çokkk zor her yere bulaşır,bu yüzden aklıma yatmıyor.
Ben acıbadem kreminin içine e vitamini kapsül kırıp döktüm.Badem cildi nemlendiriyor ,e vitaminide hücre yeniliyor.
Ama ben hiç düzenli kullanamıyorum

mısracım daha önceki sayfalarda okumuştum yanlış hatırlamıosam bende hipotroidiyim yalnız değiliz demek istedim:)

Allah bebeklerimizi bizlere bağışlasın,iyi olduğuna sevindim,bunun ilacı dinlenmek,dönem dönem bebek gelişirken bazı kadınlarda oluyor bu tarz kanama yada akıntı gibi şeyler,temizlik konusuna gelince biliyorum biraz zor ama iyi olana kadar kadar ertelemek lazım,hastanede bir bayanla tanıştım 5 aylık hamileydi,sürekli kanaması oluyormuş,akıntısında hiç beyaz renk görmemiş sürekli pembe renkte,ama bebeği maşallah çok sağlıklıymış,herşey yolunda.demekki onun hamileliğide böyle ilerleyecek,zaten o bayanı görünce halime şükrettim.

bence bi doktorunu ara .kusmak bişey değil halsiz kalacaksın bağışıklık sistemin zayıflayacak.emedur falan verir o keser belki
15+1 olduk bugün itibariyle,bugün yarın doktora gitmeyi düşünüyorum acaba öğrenebilirmiyim cinsiyeti,daha önceden öğrenenler olmuş,ikili test sayesinde,ben ikili testi kaçırdım malesef.
ikili testle cinsiyet öğrenilmiyor.bebeğin sağlığı ile ilgili veriler elde ediliyor
Yediklerimizi daha zor hazmediyoruz bu bir. Eskiye nazaran çok daha çabuk yoruluyoruz bu iki ama hepsi de güzel dimi???
kesinlikle çok güzel...kendimi daha bir ayrıcalıklı sanıyorum zemuszemus
ben günde 1 tane elevit içiyorum
aynen canım ben de doktorum kesinlikle başka bişey vermiyor.

fadime83 aramızda 1 gün var ben öğrendim cinsiyetini

dilerim_lal hoşgeldin ne güzel mutlu dönmüşsün nazar deymesin.bende annemden dün döndüm 1 haftadır yanındaydım,ama mutlu dönemedim,bu aralar trafik kazaları yaşar olduk,2 defadır trafikte kaza geçiriyoruz,araba neredeyse pert oldu,eve dönüncede ev sahibimin zincirleme kazadan yoğun bakıma kaldırıldığını öğrendik,havalar sıcak malum oruçlu millet,bunaldık heralde.

Hoşgeldin canım,sen en iyisi ayda 1 kere git annene bak ne güzel kilo alıp gelmişsin burdayken alamıyordun demekki annen sana çok iyi baktı canım :))

ikili testle cinsiyet öğrenilmiyor.bebeğin sağlığı ile ilgili veriler elde ediliyor

melocum tabiki cinsiyet öğrenilmekte kullanılmıyor bu test,fakat çoğu bayan bu test sayesindede cinsiyetini öğrenebiliyor.ki örnekleri çok

Geçmiş olsun,bu aralar bizim başımızda'da var böyle şeyler,iş yerimizde sürekli bir kaza haberi alıyoruz.Oruç saatleri uzun olduğundan sanırım kimse dikkatini toplayamıyor.

dün akşam durduk yere başım döndüü yattığımda.sanki midemde hafif bulanıyor gibiydi.artık akşamları hafif serinledi acaba soğukmu alıyorum.dün akşamdan itibaren atlet giyiyorum çorap zaten hep ayağımda..ama yattığımda başımın dönmesinden epey bi uykuya dalamadım...birde sanırım uzun süre birşey yemeyincede oluyor

en son akşam iftarda yedim yattoğımdada 12 idi hele sahurda daha beter oldu....bu arada hiiçç bir şey yememiştim kan şekerimmi düştü acaba

Hoşgeldin canım,sen en iyisi ayda 1 kere git annene bak ne güzel kilo alıp gelmişsin burdayken alamıyordun demekki annen sana çok iyi baktı canım :))
evet aslında bunu sık sık tekrarlamak gerek.gerçektende iyi geliyor.el bebek gül bebek valla şımardık biraz

canım çok geçmiş olsun....size bir şey olmasın aman Allah korumuş...bakma bende yolda korkuyorum ama Artık Allah a emanet gidip geliyoruz...

Yemek aralarını canım 2 yada 3 saat olacak şekilde ayarla,sürekli yemek tarzı yemek zorunda değilsin ama meyve olabilir,yada sebze tarzı şeyler ye,çerezler olabilir bünyeyi aç bırakma ben işyerinde bazen hiç birşey yemiyorum akşama kadar,kan şekerim ve tansiyonum acayip düşüyor sen evdesinde artık daha dikkat et beslenmene :))

günaydın kızlar..saat 3 de dr randevum var.çook heyecanlıyım ve merak ediyorum bebişimi.umarım herşey yolundadır.ve bakalım bizim nazlı bebiş cinsiyetini gösterecek mi :))

hoşgeldin canım bende 1,5 aydır memleketimdeydim.yeni döndüm ve topiğe katıldım.bu sürede ben de 4 kilo almışım :)

evet hem diyorum sık sık ve az az yicem diye ama uygulamaya gelince sekteye uğruyor..birden yersemde rahatsız ediyor yemezsemde...alışkanlıklar kolay bırakılmıyor malum.ama sağlığımız söz konusu yaşam kalitesini düşürüyor resmen..az ve sık yemekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…