arkadaşlar benimle konuşan yok galiba,uzun zamandır aranızda olmama rağmen dikkat ettim çoğu zaman kendi kendime yazmış oluyorum,birbiriyle samimi bir kaç arkadaş sürekli sayfaları ilerletiyor diğer arkadaşlar malesef farkedilmiyor bile,ozaman bu sayfa sadece bu vatandaşlar arasında uzayıp gitsin,biz neden burdayız anlamadım.yazdıklarım çoğu zaman askıda kalıyor,benden ince bir sitem sizlere.neyse sağlık olsun.
15+1 olduk bugün itibariyle,bugün yarın doktora gitmeyi düşünüyorum acaba öğrenebilirmiyim cinsiyeti,daha önceden öğrenenler olmuş,ikili test sayesinde,ben ikili testi kaçırdım malesef.
15+1 olduk bugün itibariyle,bugün yarın doktora gitmeyi düşünüyorum acaba öğrenebilirmiyim cinsiyeti,daha önceden öğrenenler olmuş,ikili test sayesinde,ben ikili testi kaçırdım malesef.
günaydınn kızlar
dün sabahtan beri çok kötüyüm benn başım dönüyo
midem çok fena yediklerimi direk çıkarıyorum neden bilemedim yaa
bi fikir verin ne yapayım kafamı kaldıramıyorum dünya dönüyo sanki mafoldumben
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım, ben bugün çok iyiyim ama bebişimi hissedemiyorum yaa.
yani bazen hissediyorum bazen hissedemiyorum,akşamları sadece hareketleniyor benim bebişim,ben sola yatınca onu orda farkediyorum sadece,yarın olsada gidip görsem bebişimi artık çok özledim onu :))
nedenki acaba, tansiyonuna bi baktır başdönmesi için, olacak böyle şeyler,bende dün gece iftara davetliydik yedim sonra anlatamam karnıma kramplar girdi anlamadım ne olduğunu,eve geldik duş aldım filan meğerse gaz sancısıymış,ilk defa böle bişi başıma geldi, benden size tavsiye çok aç kalıp sonra yemek yemeyin, çok kötü oldum ben...
görürsün cinsiyetinide öğrenirsin inşallah yarın, bende bu sabah karnımın sol tarafına dokunduğumda ordaa top gibi bişi var sanırım kuzucuğum orda,nasıl hoşuma gitti okşadım sevdim onuopuyorumnanaktan ,zaten ben sol tarafımda issediyorum yani hep sol kasığım sızlıyor benim,heralde orda, dün liarac aldım ben busabah başladım kullanmaya inşallah çatlamayız kızlar:kedi:
Mapicu burda herkes eşit konuşana niye konuştun demedik.gelene hoşgeldin dedik.burda devamlı yazan dediklerin hep net başında bu sitede online olanlar e doğal olarak muhabbeti olanlar yapıyor.burda benim yazdıklarıma da cvp verilmediği zamanlar oldu çünkü kişi sayısı artıı. Ha sende bana denk geldin son sayfada yazdığından.ama herkes yazdıığı için sayfalar çok ilerliyor önceki sayfaları bende okumadım.şimdi öbür arkadaşlar da mı sitem etsin.
Cutie sen halen progestan mı içiyorsun cnm?Neden,kanaman mı var başka bir risk mi?
Dr um bana 12.haftada bıraktırdı
Progestan şişlik yapıyor daha çok ödemmiş cnm
Günaydın Kızlar :) Bende evvelsi akşam yeidğim yemeyi bir türlü sindiremedim ve dün resmen işten eve gitmek zorunda kaldım hem midem hem halsizlik sonra DR'umla konuştum. Demir hapına başla hemen dedi birde proteston hormonu sindirimimizi yavaşlatıyormuş onun için az az yemek lazım gerçekten. Bugün daha iyiyim çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?