2011 Şubat Anneleri

15+1 olduk bugün itibariyle,bugün yarın doktora gitmeyi düşünüyorum acaba öğrenebilirmiyim cinsiyeti,daha önceden öğrenenler olmuş,ikili test sayesinde,ben ikili testi kaçırdım malesef.

Valla benim bi sefer mide bulantım çok olmuştu(hamilelikten önce)annem nane mercanköşkü limon yaptı içtim iyi geldi.valla bu karışım herşeye deva.

günaydın canım,sakın öyle düşünme, bende girdiğimde sadece okuyabiliyorum yoğunluktan çok az cevap yazıyorum banada bazen yazmıyorlar ama senin gibi düşünmüyorum ben daha az girdiğimdendir diyorum,burada herkes birbirine destek oluyor,güzel paylaşımlar oluyor gruplaşma yok bundan sözetmek bile gruplaşmanın başlaması olur,daha duuurrr doğucaz bebişleri büyütürkende hep beraber fikirlerimizi paylaşıcaz:enbuyukkk:, hamilelik bizi biraz alıngan yapıyor hassaslaştırıyor sanırım ahhh bubebişler:ecrin_bebek:

15+1 olduk bugün itibariyle,bugün yarın doktora gitmeyi düşünüyorum acaba öğrenebilirmiyim cinsiyeti,daha önceden öğrenenler olmuş,ikili test sayesinde,ben ikili testi kaçırdım malesef.

ben ikili testte öğrenemedim canım belki kızdır belkide göstermedi inşallah öğrenirsin bende bayramdan önce inşallah öğrenirimopuyorumnanaktan

Mapicu burda herkes eşit konuşana niye konuştun demedik.gelene hoşgeldin dedik.burda devamlı yazan dediklerin hep net başında bu sitede online olanlar e doğal olarak muhabbeti olanlar yapıyor.burda benim yazdıklarıma da cvp verilmediği zamanlar oldu çünkü kişi sayısı artıı. Ha sende bana denk geldin son sayfada yazdığından.ama herkes yazdıığı için sayfalar çok ilerliyor önceki sayfaları bende okumadım.şimdi öbür arkadaşlar da mı sitem etsin.

nedenki acaba, tansiyonuna bi baktır başdönmesi için, olacak böyle şeyler,bende dün gece iftara davetliydik yedim sonra anlatamam karnıma kramplar girdi anlamadım ne olduğunu,eve geldik duş aldım filan meğerse gaz sancısıymış,ilk defa böle bişi başıma geldi, benden size tavsiye çok aç kalıp sonra yemek yemeyin, çok kötü oldum ben...

görürsün cinsiyetinide öğrenirsin inşallah yarın, bende bu sabah karnımın sol tarafına dokunduğumda ordaa top gibi bişi var sanırım kuzucuğum orda,nasıl hoşuma gitti okşadım sevdim onuopuyorumnanaktan ,zaten ben sol tarafımda issediyorum yani hep sol kasığım sızlıyor benim,heralde orda, dün liarac aldım ben busabah başladım kullanmaya inşallah çatlamayız kızlar:kedi:

gaz sancısını sürekli ben çekiyorum ayaklarımdan üşütüyorum heralde faretmiyorum sürekli bi gaz sancısı bende ne yapacam bilmiyorum artık çorap giyip uyuyorum

ben bademyağı aldım 2 kere kullandım ndaha

Günaydın Kızlar :) Bende evvelsi akşam yeidğim yemeyi bir türlü sindiremedim ve dün resmen işten eve gitmek zorunda kaldım hem midem hem halsizlik sonra DR'umla konuştum. Demir hapına başla hemen dedi birde proteston hormonu sindirimimizi yavaşlatıyormuş onun için az az yemek lazım gerçekten. Bugün daha iyiyim çok şükür.

Günaydın arkadaşlar.
Umarım herkes iyidir.
Benim bebişte ikili testte cinsiyetini göstermedi.
İnşallah hayal ettiğim gibi KIZ dır :))

Yediklerimizi daha zor hazmediyoruz bu bir. Eskiye nazaran çok daha çabuk yoruluyoruz bu iki ama hepsi de güzel dimi???

Cutie sen halen progestan mı içiyorsun cnm?Neden,kanaman mı var başka bir risk mi?
Dr um bana 12.haftada bıraktırdı
Progestan şişlik yapıyor daha çok ödemmiş cnm

alınganlık değil,ne alınganlığı yahu:) dikkat ettim ne zaman yazsam,desenki görmüyolar,hayır hayır görüyolarda birbirleriyle muhabbete devam ettiklerinden yeni selam veren birine belkide cevaba üşeniyorlar,bende böyle olunca ohoo hanımlar muhabbeti koyulaştırmış bana cevap veren yok deyip fazla yazmamaya çalışıyorum,yoksa arada bir yazım havada kalsa hiç sorun değil,tabiki yoğunluk var kalabalığız,ama geçmiş sayfalara bakarsan tek tür nickler muhabbette arada benim gibi kaybolanlar cabası:)genelde böyle,anlamadımki nikimmi çekici değil:) avatarımmı itici:) neyse yeni gelenleri ve tatilden dönen arkadaşları unutmayalım bundan sonra.

bu arada benimki cinsiyetini göstermediğinden değilde,geçen muayeneye gittiğimde 10+4 günlüktüm,daha erkendi,1 ay sonra gel dedi,1 ay geçti şuan 15+1 olduk,belkide öğrenirim,ne yapsam birazdan gitsemmi acaba??

Mapuci sen bilirsin cnm,genel olarak erkek bebekler çok daha erken tespit ediliyor.
Ben dün dr daydım yine göstermedi

günaydın progestan neden kullanıyorsun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…