Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada benimki cinsiyetini göstermediğinden değilde,geçen muayeneye gittiğimde 10+4 günlüktüm,daha erkendi,1 ay sonra gel dedi,1 ay geçti şuan 15+1 olduk,belkide öğrenirim,ne yapsam birazdan gitsemmi acaba??
alınganlık değil,ne alınganlığı yahu:) dikkat ettim ne zaman yazsam,desenki görmüyolar,hayır hayır görüyolarda birbirleriyle muhabbete devam ettiklerinden yeni selam veren birine belkide cevaba üşeniyorlar,bende böyle olunca ohoo hanımlar muhabbeti koyulaştırmış bana cevap veren yok deyip fazla yazmamaya çalışıyorum,yoksa arada bir yazım havada kalsa hiç sorun değil,tabiki yoğunluk var kalabalığız,ama geçmiş sayfalara bakarsan tek tür nickler muhabbette arada benim gibi kaybolanlar cabası:)genelde böyle,anlamadımki nikimmi çekici değil:) avatarımmı itici:) neyse yeni gelenleri ve tatilden dönen arkadaşları unutmayalım bundan sonra.
ben günde 1 tane elevit içiyorum
Fadime ne riskin var cnm?
Ben de 200 mg olanlardan günde 2 kez içiyordum,düşük tehdidim vardı
ben bademyağı aldım 2 kere kullandım ndaha
mısra benimde düşük tehlikem vardı,koyu renk akıntım oluyordu,birde koyu kahverengi kan geldi bir kaç damla,sadece 1 ay kullandım progestanı,mucize gibi bişey 3 ay bitince şikayetlerimde bitti,inşallah böyle devam eder.birde ben hamile kaldığım haftadan beri sürekli sarı akıntım oluyor kokusuz kaşıntısız,anneminde öyle olmuş,çevremdeki bir kaç hamiledede aynısı olmuş,bunu normalmi kabul etmek gerekir acaba
e git ozamancinsiyeti öğrende gel hadi meraklandık
Fadime ne riskin var cnm?
Ben de 200 mg olanlardan günde 2 kez içiyordum,düşük tehdidim vardı
aynı akıntı bende de var canım,kokusuz sa normal diyorlar.enfeksiyon değilmiş yani, fizyolojik akıntı olabili
kanamam olmuştu 12. haftaya kadar kıpırdaman yattım sonn doktor artık kalkabilirsin dedi yavaş yavaş ilacıda artırdı
mısra benimde düşük tehlikem vardı,koyu renk akıntım oluyordu,birde koyu kahverengi kan geldi bir kaç damla,sadece 1 ay kullandım progestanı,mucize gibi bişey 3 ay bitince şikayetlerimde bitti,inşallah böyle devam eder.birde ben hamile kaldığım haftadan beri sürekli sarı akıntım oluyor kokusuz kaşıntısız,anneminde öyle olmuş,çevremdeki bir kaç hamiledede aynısı olmuş,bunu normalmi kabul etmek gerekir acaba
incirinde çok etkisi var tavsiye edrim.