• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

alınganlık değil,ne alınganlığı yahu:) dikkat ettim ne zaman yazsam,desenki görmüyolar,hayır hayır görüyolarda birbirleriyle muhabbete devam ettiklerinden yeni selam veren birine belkide cevaba üşeniyorlar,bende böyle olunca ohoo hanımlar muhabbeti koyulaştırmış bana cevap veren yok deyip fazla yazmamaya çalışıyorum,yoksa arada bir yazım havada kalsa hiç sorun değil,tabiki yoğunluk var kalabalığız,ama geçmiş sayfalara bakarsan tek tür nickler muhabbette arada benim gibi kaybolanlar cabası:)genelde böyle,anlamadımki nikimmi çekici değil:) avatarımmı itici:) neyse yeni gelenleri ve tatilden dönen arkadaşları unutmayalım bundan sonra.

arkadaşım günaydın ben kedileri severimde bu pek şirin gelmedi bana mahsuru yoksa değiştirsen.aslında batıl inançlarımda yokta

Fadime ne riskin var cnm?
Ben de 200 mg olanlardan günde 2 kez içiyordum,düşük tehdidim vardı

mısra benimde düşük tehlikem vardı,koyu renk akıntım oluyordu,birde koyu kahverengi kan geldi bir kaç damla,sadece 1 ay kullandım progestanı,mucize gibi bişey 3 ay bitince şikayetlerimde bitti,inşallah böyle devam eder.birde ben hamile kaldığım haftadan beri sürekli sarı akıntım oluyor kokusuz kaşıntısız,anneminde öyle olmuş,çevremdeki bir kaç hamiledede aynısı olmuş,bunu normalmi kabul etmek gerekir acaba

Yok yok içmiyorum progeston hormonu değerlerimizin hamilelikte yüksek olması nedeniyle sinirim sistemimiz daha yavaş çalışıyormuş. Onu demek istedim yanlış anlama oldu.
Hazımsızlık, şişkinlik: (Gebelik süresince) Progesteron hormonunun artışı ve bebeğinizin barsaklara baskısı nedeniyle barsaklarınızın çalışması yavaşlar. Bunun sonucunda kabızlık ve gaz sorunları yaşayabilirsiniz.

İşte bu bilgiyi sizle paylaşırsam sanırım daha net olucak :))

mısra benimde düşük tehlikem vardı,koyu renk akıntım oluyordu,birde koyu kahverengi kan geldi bir kaç damla,sadece 1 ay kullandım progestanı,mucize gibi bişey 3 ay bitince şikayetlerimde bitti,inşallah böyle devam eder.birde ben hamile kaldığım haftadan beri sürekli sarı akıntım oluyor kokusuz kaşıntısız,anneminde öyle olmuş,çevremdeki bir kaç hamiledede aynısı olmuş,bunu normalmi kabul etmek gerekir acaba

aynı akıntı bende de var canım,kokusuz sa normal diyorlar.enfeksiyon değilmiş yani, fizyolojik akıntı olabili

canım benım dusuk tehlıkem felan yoktu ama persembe gunu hafıf akıntı seklınde acık renk kan geldı cok panıkledım doktorumu aradım hemen hastaneye gıttım allaha sukur bebegım ıyıydı rahımde gerılme olmus doktorum ondan kaynaklanır dedı 1 gece hastanede yattım allahıma sukur gectı suanda 5 gundur yatıyorum sureklı ıs yapmıyorum sakın stres yapmayın kendınızı yormayın ben cok stres yaptım aılevı konulara ıstemeyerek bıde tıtız oldugum ıcın temızlıgı abarttım keske dıyorum ama sımdı aklım basıma geldı bebegıme bısey olacak dıye oldum oldum dırıldım sımdı ıyım ıns bıdaha boyle bır sorun yasamaz bebegım benı bırakmaz :Saruboceq:

Back
X