2011 Şubat Anneleri

valla ben gittiğimde erkek gibi dedi sonra gittiğimde pipiyi göremiyorum dedi dr bende anlamadım canım seninki hayırlı olsun

Son gittiğinde görmedi mi sakın kordonla karıştırmış olmasın canım,o kadar hevesten sonra kız derse birde sende hep erkek istiyordun ama sağlıklı doğsunda başka birşey istemiyoruz zaten

günaydın kızlar..saat 3 de dr randevum var.çook heyecanlıyım ve merak ediyorum bebişimi.umarım herşey yolundadır.ve bakalım bizim nazlı bebiş cinsiyetini gösterecek mi :))

İnş.gösterir canım bebişin kendini bende yarın gidicem çok heyecanlıyım.
Bakalım bu ay sonuna kadar kızlar atağa geçecek gibi,kız topiği olucaz galiba :))

günaydın kızlar..saat 3 de dr randevum var.çook heyecanlıyım ve merak ediyorum bebişimi.umarım herşey yolundadır.ve bakalım bizim nazlı bebiş cinsiyetini gösterecek mi :))
hadi bakalım bizde merakla bekliyoruz...uslu dursunda göstersinn..bende bayramdan sonra gidicem inşallah ozaman görebiliriz

hoşgeldin canım bende 1,5 aydır memleketimdeydim.yeni döndüm ve topiğe katıldım.bu sürede ben de 4 kilo almışım :)

ayy ne güzel sen uzun kalmışsın valla ben hem kalmak istedim hem eşimi çok özledim.keşke aynı şehirde olsaydık diye çok geçirdim içimden.uzak olmak gerçekten zor.

Aynen canım,şimdi nasıl alışırsak öyle gidiyor mesela ben süte alıştım artık burnumu tıkasamda içiyorum,4.aydan sonra bebekler büyüdüğü için benim kalsiyumum gitmesin diye onu beslemeye çalışıyorum.Yemek olayıda öyle sürekli yanında bulundur evde ihmal etme bu aydan sonrası daha önemli bizim için

ayy ne güzel sen uzun kalmışsın valla ben hem kalmak istedim hem eşimi çok özledim.keşke aynı şehirde olsaydık diye çok geçirdim içimden.uzak olmak gerçekten zor.

evet zor gerçekten...annem manisa ben kocaelideyim.eşimde öğretmen olduğundan birlikte kalabiliyoruz beni yalnız bırakmıyor sağolsun

İnş.gösterir canım bebişin kendini bende yarın gidicem çok heyecanlıyım.
Bakalım bu ay sonuna kadar kızlar atağa geçecek gibi,kız topiği olucaz galiba :))

biz eşimle hep kızım diye seviyoruz bebişimizi :)) akşamda naz yapma bak cinsiyetini göster sana ciciler alacağım diye rüşvet teklif ediyoruz. bakalım prensesler prensleri geçebilecek mi.:))

aman canım dikkat ett.çok geçmiş olsunn

hadi canım hayırlısı benim daha 2 hafta var

hoşgeldin canım bende 1,5 aydır memleketimdeydim.yeni döndüm ve topiğe katıldım.bu sürede ben de 4 kilo almışım :)

valla ben de hamilelikten itibaren 3.30 kg aldımm

merhabalar kızlar
ben doktora gittim normalde randevum haftaya pazartesiydi ama şu akıntı ve kaşıntıdan dolayı erkene aldım
ama gerşi yine aynı şeyleri dedi hamilelik mantarık yapılabilecekbirşey yok 5 aydan önce hiçbirşey verememn dedi sadece batikonu sulandırıp banyoda uygula dedi o kadar bende korkmuştum sonuçta burada da yazıyoruzya enfeksiyononun bebeğe zarar var diye

biz eşimle hep kızım diye seviyoruz bebişimizi :)) akşamda naz yapma bak cinsiyetini göster sana ciciler alacağım diye rüşvet teklif ediyoruz. bakalım prensesler prensleri geçebilecek mi.:))

Benim eşimde geçen akşam dedi,bak bende geliyorum bebeğim üzme bizi göster artık kendini tamam mı çok seviyorum seni ben diyor.İnş.görürsün canım ve inş.istediğin gibi kız olur
:))

ayyy..seninde yarın kesin belli olur hadi bakalım hayırlısıyla öğren kızıma arkadaş gelsin

İnş.canım ya 16.hafta olduk artık göstersin kendini.Herkes kız diyor ama inş.Kızdır bende çok istiyorum :))

Mrb canım,birşey çıkmamasına çok sevindim.Demekki gene onların sözünü dinlemeye devam edicez peki cinsiyet için birşey demedi mi :))

olsun ne yapalım 30 kiloda alsak onlar sağlıklı olsunda

Aynen kaç kg alırsak alalım onların sağlığı için ama sonra onları vermekte var :))

Hayırlısı olsun artık ne yapalım,sağlıklı olsunda ama benimde içimden hep kız geçiyor duymasın bebişim ama kız olsa böyle süslü püslü ne güzel giydiririm ben onu :))

ama neyseki gidince 3 lü taramayda yaptık 3 gün sonra çıkacak sonucu 75 tl verdim
birde benimde bir PRENSİM olcak çok garip bir duygu 12. haftada erkek olabilir demişti şimdi kesin erkeek dedi yani bir süpriz olmadı bebişim yakışıklı bir erkek olacak benide listeye ekleyebilrisin çiçekŞeniz
ama en çok şuna kızıyorum o kadar hızlı geçiyorki muayene ne olduğunu anlamıyorum 10 dakika toplam doğru dürüst bebişimi göremedim sorularımı yarım yamalak sordum sanki peşimizden atlı koşturuyor gibiydik doktorumuz çok hızlı maşalllah çok çabuk herşeyi cevaplıyor
:bbo:

gamyoncuiremsu bugünkü en güzel haber bir erkek bebişimiz oluyor gözünaydın canım artık değişmez inş.cinsiyet

Hayırlısı olsun artık ne yapalım,sağlıklı olsunda ama benimde içimden hep kız geçiyor duymasın bebişim ama kız olsa böyle süslü püslü ne güzel giydiririm ben onu :))

canım benim içimden de kız geçiyordu hep son dakikaya kadarda kız olabilir diyordum erkek tahminine rağmen rüyamda kız gördüm eşimde kız görmüştü rüyasında ama tam tersi erkek olacak ama yinede çok mutluyum buda ayrı bir duygu evimde bana sahip çıkacak 2 erkeğim olacak biri eşim biri yakışıklı prensim inşallah allahtan bir şey olmazsa sonradan erkek olduğuna sevindim hatta 2. çocuğumda kız olursa abilik yapar aay ne kadar güzel hayaller
bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…