valla ben gittiğimde erkek gibi dedi sonra gittiğimde pipiyi göremiyorum dedi dr bende anlamadım canım seninki hayırlı olsun
günaydın kızlar..saat 3 de dr randevum var.çook heyecanlıyım ve merak ediyorum bebişimi.umarım herşey yolundadır.ve bakalım bizim nazlı bebiş cinsiyetini gösterecek mi :))
günaydın kızlar..saat 3 de dr randevum var.çook heyecanlıyım ve merak ediyorum bebişimi.umarım herşey yolundadır.ve bakalım bizim nazlı bebiş cinsiyetini gösterecek mi :))
hadi bakalım bizde merakla bekliyoruz...uslu dursunda göstersinn..bende bayramdan sonra gidicem inşallah ozaman görebilirizgünaydın kızlar..saat 3 de dr randevum var.çook heyecanlıyım ve merak ediyorum bebişimi.umarım herşey yolundadır.ve bakalım bizim nazlı bebiş cinsiyetini gösterecek mi :))
hoşgeldin canım bende 1,5 aydır memleketimdeydim.yeni döndüm ve topiğe katıldım.bu sürede ben de 4 kilo almışım :)
evet hem diyorum sık sık ve az az yicem diye ama uygulamaya gelince sekteye uğruyor..birden yersemde rahatsız ediyor yemezsemde...alışkanlıklar kolay bırakılmıyor malum.ama sağlığımız söz konusu yaşam kalitesini düşürüyor resmen..az ve sık yemekte fayda var
ayy ne güzel sen uzun kalmışsın valla ben hem kalmak istedim hem eşimi çok özledim.keşke aynı şehirde olsaydık diye çok geçirdim içimden.uzak olmak gerçekten zor.
İnş.gösterir canım bebişin kendini bende yarın gidicem çok heyecanlıyım.
Bakalım bu ay sonuna kadar kızlar atağa geçecek gibi,kız topiği olucaz galiba :))
ayyy..seninde yarın kesin belli olur hadi bakalım hayırlısıyla öğren kızıma arkadaş gelsin
canım benım dusuk tehlıkem felan yoktu ama persembe gunu hafıf akıntı seklınde acık renk kan geldı cok panıkledım doktorumu aradım hemen hastaneye gıttım allaha sukur bebegım ıyıydı rahımde gerılme olmus doktorum ondan kaynaklanır dedı 1 gece hastanede yattım allahıma sukur gectı suanda 5 gundur yatıyorum sureklı ıs yapmıyorum sakın stres yapmayın kendınızı yormayın ben cok stres yaptım aılevı konulara ıstemeyerek bıde tıtız oldugum ıcın temızlıgı abarttım keske dıyorum ama sımdı aklım basıma geldı bebegıme bısey olacak dıye oldum oldum dırıldım sımdı ıyım ıns bıdaha boyle bır sorun yasamaz bebegım benı bırakmaz :Saruboceq:
hoşgeldin canım bende 1,5 aydır memleketimdeydim.yeni döndüm ve topiğe katıldım.bu sürede ben de 4 kilo almışım :)
olsun ne yapalım 30 kiloda alsak onlar sağlıklı olsundaSon gittiğinde görmedi mi sakın kordonla karıştırmış olmasın canım,o kadar hevesten
valla ben de hamilelikten itibaren 3.30 kg aldımm
biz eşimle hep kızım diye seviyoruz bebişimizi :)) akşamda naz yapma bak cinsiyetini göster sana ciciler alacağım diye rüşvet teklif ediyoruz. bakalım prensesler prensleri geçebilecek mi.:))
ayyy..seninde yarın kesin belli olur hadi bakalım hayırlısıyla öğren kızıma arkadaş gelsin
merhabalar kızlar
ben doktora gittim normalde randevum haftaya pazartesiydi ama şu akıntı ve kaşıntıdan dolayı erkene aldım
ama gerşi yine aynı şeyleri dedi hamilelik mantarık yapılabilecek birşey yok 5 aydan önce hiçbirşey verememn dedi sadece batikonu sulandırıp banyoda uygula dedi o kadar bende korkmuştum sonuçta burada da yazıyoruzya enfeksiyononun bebeğe zarar var diye
olsun ne yapalım 30 kiloda alsak onlar sağlıklı olsunda
Son gittiğinde görmedi mi sakın kordonla karıştırmış olmasın canım,o kadar hevesten sonra kız derse birde sende hep erkek istiyordun ama sağlıklı doğsunda başka birşey istemiyoruz zaten
aslında gönlüm kızdan yanada ilk olunca ben ne olursa rahırlısı dedim
Son gittiğinde görmedi mi sakın kordonla karıştırmış olmasın canım,o kadar hevesten sonra kız derse birde sende hep erkek istiyordun ama sağlıklı doğsunda başka birşey istemiyoruz zaten
aslında gönlüm kızdan yanada ilk olunca ben ne olursa rahırlısı dedim
ama neyseki gidince 3 lü taramayda yaptık 3 gün sonra çıkacak sonucu 75 tl verdim
birde benimde bir PRENSİM olcak çok garip bir duygu 12. haftada erkek olabilir demişti şimdi kesin erkeek dedi yani bir süpriz olmadı bebişim yakışıklı bir erkek olacak benide listeye ekleyebilrisin çiçekŞeniz
ama en çok şuna kızıyorum o kadar hızlı geçiyorki muayene ne olduğunu anlamıyorum 10 dakika toplam doğru dürüst bebişimi göremedim sorularımı yarım yamalak sordum sanki peşimizden atlı koşturuyor gibiydik doktorumuz çok hızlı maşalllah çok çabuk herşeyi cevaplıyor:bbo:
Hayırlısı olsun artık ne yapalım,sağlıklı olsunda ama benimde içimden hep kız geçiyor duymasın bebişim ama kız olsa böyle süslü püslü ne güzel giydiririm ben onu :))
Hayırlısı olsun artık ne yapalım,sağlıklı olsunda ama benimde içimden hep kız geçiyor duymasın bebişim ama kız olsa böyle süslü püslü ne güzel giydiririm ben onu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?