• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Çok kötü midem bulanıyor benim sabah birşeyim yoktu bir anda oldu ne olduysa,havada bunaltıcı herşey üstüme geliyor sanki :((

3'lü testi bende yaptırıcam ne olur ne olmaz diyerekten içimde kalmasın sonradan.Çarşamba yaparlar heralde 16 haftanın içindeyiz çünkü

Çok kötü midem bulanıyor benim sabah birşeyim yoktu bir anda oldu ne olduysa,havada bunaltıcı herşey üstüme geliyor sanki :((

3'lü testi bende yaptırıcam ne olur ne olmaz diyerekten içimde kalmasın sonradan.Çarşamba yaparlar heralde 16 haftanın içindeyiz çünkü

çok geçmiş olsun canım.bol bol su iç belki iyi gelir..tuzlu kraker filan belki bastırır

hepinize günaydın kızlar bu iki hafta benim için çok heyecanlı bu hafta sizlerin artık cinsiyetleri belli olacak(inş) haftayada benim ve birkaç arkadaşın.Benim şafak 11 ama olsun hızlı geçiyo günler sayenizde.

nesli merhaba 3 lü testi özeldemi yaptırdın ve ne kadar verdin kısaca anlatırsan nasıl yaptırdığını bizede bir örnek olur sanırım
bu arada inşallah sonucun iyi çıkar ne zaman lacaksın sonucunu

günaydın kızlar bir girdim bidaha giremedim siteye aslında girdim ama yorumları okumaktan yoruldum 30sayfa filan okudum sanırım :1: sonra uykum geldi yazmadan cıktım :çok üzgünüm:kız bebişler de artış olmuş gözünüz aydın cümleten cinsiyetleri öğrenen hamişler :) dünden beri orama burama bişeyler batıyo gibi , sünnet çocuğu gibi oturuyorum daha şimidden başladık oflamaya puflamaya yandım ben

hepinize günaydın kızlar bu iki hafta benim için çok heyecanlı bu hafta sizlerin artık cinsiyetleri belli olacak(inş) haftayada benim ve birkaç arkadaşın.Benim şafak 11 ama olsun hızlı geçiyo günler sayenizde.

kaç haftalık oldu.bende haftaya gideceğim inşallah öğrenirim

cağlayancım geçmiş olsun bende sabah bir öğürtüyle kalktım normalde geçiyordu aslında yavaş yavaş valla dakikası dakikasına uymuyor kahvaltını yapmışmıydın açlıktanda olabilri

Şu çarşamba günü gelsede bir görsek artık ne tarafta neler yapıyor çok merak ediyorum.Sen cd aldın mı dr.bizim orası vermiyormuş galiba kameraya çekiyim diyorum bende :))

Yok canım vermedi. 1 eylülde 4 boyutluya girecegim . O zaman verir mi bilmiyorum.

günaydın kızlar nasılsınız ben yine güne kusarak başladım ne zamn geçiçek bu bulantılarr yoruldum artıkk :((

Geçmiş olsun canım.
nasıl yapılıyor.ultrasonda bakılıyormu kanmı veriyorsun
devlet hastanesinde mi yaptırdın? yoksa özeldemi yaptırdın farklı bir ücret veriyormuyuz.ikiliye 100 tl verdim ben özelde

Ben kan ve idrar verdim...

Özel hastaneye gidiyorum. 2 li testte de 3 lü testte de 35 TL verdim.

geçmiş olsun canım biz düzelemedik biz zaten buranın havasından mıdır nedir bilmem.Bizde dün sahildeydik arkadaşlarla ayaklarım üşüdü resmen korktum bugün bende çoraplarla geziniyorum.Bu arada biz diyorduk ya doktor tel vermedi filan bize verdikleri kitapçığın arkasında doktorun cebi var ama tabi daha hiç arayıp teyit etmedim. Haberin olsun seninde

ya bide sağlık ocağına filan daha gitmedim ben tetanoz aşısı oldunuzmu siz ben 2 sene önce bir yaptırmıştım şantiye zamanı o kabul olsa olmaz mı kieyvahedigeldismile

cağlayancım geçmiş olsun bende sabah bir öğürtüyle kalktım normalde geçiyordu aslında yavaş yavaş valla dakikası dakikasına uymuyor kahvaltını yapmışmıydın açlıktanda olabilri

Haklısın canım dk dk tutmuyor bugünde böyle gidecek heralde :(( Yaptım canım yaptım da bir anda oldu neden böyle oldu anlamadım bende ne zamandır yoktu böyle birşey.

geçmiş olsun canım biz düzelemedik biz zaten buranın havasından mıdır nedir bilmem.Bizde dün sahildeydik arkadaşlarla ayaklarım üşüdü resmen korktum bugün bende çoraplarla geziniyorum.Bu arada biz diyorduk ya doktor tel vermedi filan bize verdikleri kitapçığın arkasında doktorun cebi var ama tabi daha hiç arayıp teyit etmedim. Haberin olsun seninde

Zaten bu sene burası hiç iyi gün göstermedi bize hiç düzelemedik ben evde sürekli çorapla geziyorum ayaklarım üşümesin diye :)) Hiç bakmadım bak ben onların arkasına,gidince istemeyi düşünüyordum ben,gerçi gene istiycem bakalım verecekmi :))

kızlar birde benim akıntım arttı ve kaşıntım var geçen randevuda doktoruma söyledim ama hamilelikte normal deyip b,irşey vermedi
ama normal olması için kaşıntının ve yanmanın olmaması gerekiyor bende bunlarda var bir enfeksiyon var büyük bir ihtimalle o zamanda belirttim halbuki ama hamilelikte olur deyip kestirip attı aslında riskli bir enfeksiyon yada bir mantar varsa bu gidişimde ısrarla söyleyeyeim bari üstelemeyince onlarda önemsemiyorlar sanırım nede olsa çeken benim

Geçmiş olsun canım ya.

Saol canım,

ya bide sağlık ocağına filan daha gitmedim ben tetanoz aşısı oldunuzmu siz ben 2 sene önce bir yaptırmıştım şantiye zamanı o kabul olsa olmaz mı kieyvahedigeldismile

Bayramdan sonrası için çağırdılar beni.sen aşım var diyorsan bile oraya gidip kaydını yaptır,çünkü bebeğin doğduğunda her ay aşılarını yaptırmak için zaten oraya gideceksin.Birde düzenli olarak testlerini yapıyorlar ücretsiz olarak ben dr.ilk aylarda onları götürmüştüm hep sağlık ocağında yaptırıp

Back
X