Çiçekcim bol kağıt havlu kopar ve sıkıca sar,kanayan yerin üstünede bastır cnm.Geçmiş olsun
Merhabaaaaaaaaaaa :)
Doktordan geldik. :) Saat 4.00'de tekrar ayrıntılı ultrasona girecegim ve 3'lü test için kan verecegim.
Doktor teyzemiz cinsiyeti görmek için çok ugraştı. En az yarım saat ultrasonla baktı. Bebiş uyuyordu, uyandırdık :)
166. gr olmuş epey büyümüş. Yine 10 gün ileriden gidiyoruz :)
Ne olur görün cinsiyetini meraktan çatlayacagım dedim. Ve sonunda o kadar ugraştan sonra 30. dakikada cinsiyetimizi ögrendik :)
O birrrrrr o birrrrrrrrrr kızzzzzzzzzz :) Prensesimiz geliyor. Allah'ıma şükürler olsun :)
kaydirigubbakcemile3 yok canım burda mutfak denen hiçbirşey yok.Suyun altına tutuyorum ama bakalım ne olacak,ayy o dediğini yapamam kaydirigubbakcemile3
Çiçekcim bol kağıt havlu kopar ve sıkıca sar,kanayan yerin üstünede bastır cnm.Geçmiş olsun
slm kızlar nasılsınız ya benden 2 gündür su geliyor idrar kaçırır tarzda
neden acaba dr. gitcm 4 te ama korkuyorum bir sıkıntı yoktur inşlhhh sebibni biliyormusunuz
valla iğrenç ama bizm komşunun çocuğu cama girmiş kolu şakır şakır kanıyo yğ falan döktüler durmadı başka bir kadın çoçuğa işe üstüne dedi hakketn yapptıktan sonra kesildi artık bilmiyom ya aktı aktı durdu kan yada o kesti ama eskiler de derler işe yaramayan kimseye oyaralı parmağa bile işemez diyeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Daha çok şey görücez yeni yeni başlıyor.Hepsi ama panik yapma ne olursa olsun.Canım ben seni listemizde göremiyorum ama bilgilerini vermedin galiba sen bana.Verde oğluşunu ekliyelim listemize görsün teyzeleri :))
Çiçekcim ikili testte ppa değerimiydi neydi kız veya erkek olduğu belli oluyordu?
Bende baştan senin gibi düşünüyordum canım ama oraya gidince fikrim değişiyor,Tabiki en kötüyü düşünmüyorum ama genede yaptırıcam ben,eşimde sen bilirsin için nasıl rahat edecekse diyor,Dr.da anlatıyor zaten baştan sonra sen bilirsin diyor,ama herkesin kendi fikri tabii
merhaba canım aynı şey bendede oluyor ya kokusu varmıı gelen akıntının ?
canım okadar çok uğraştıkki bu bebek için herşey korkutuyor bizimki tüp bebek çünkü ama ben sakinm genelde eşim biraz panik bu arada bebişini hisetmeye başladınmı benim arada göz seyirmesi tarzında bişeyler oluyor çok sık olmasa bu arada bilgilerimi veriyim
yaş24
s.a.t 14 mayıs ama bebiş bi gün önden gidiyordu en son
cinsiyet erkek
kaydirigubbakcemile3 mısranın dediğini yaptım canım,sardım oturayorum öyle,eşim görse kızacak genemi sakarlık yaptın diye.hayır birde ayran paketinden kestim yani kimse yapamaz bunuda heraldeakannehir
tabiii canım herkesin kendi fikri bnm kuzenim yaptırdı engelli olabilir dedi dr.
son 6 ayını kabus gibi geçirdi hamileliğin sonra bebek doğdu küçük bir tosuncuk sapa sağlam hiç bir engeli yoktu bunu o kadar çok duydum kiii çevremde yanılma payı yüksek galiba o yüzden ben düşünmedim
kAÇ olunca erkekti ya da kızdı peki cnm hatırlıyor musun?
koku yok canım ama akıntı gibi değil bnm ki bildiğin su renksiz ve kokusuz idrar kaçırıyormuşsun gibi çmaşırımı ıslatıyor
canım okadar çok uğraştıkki bu bebek için herşey korkutuyor bizimki tüp bebek çünkü ama ben sakinm genelde eşim biraz panik bu arada bebişini hisetmeye başladınmı benim arada göz seyirmesi tarzında bişeyler oluyor çok sık olmasa bu arada bilgilerimi veriyim
yaş24
s.a.t 14 mayıs ama bebiş bi gün önden gidiyordu en son
cinsiyet erkek
Anladım canım,inş.hayırlısıyla alıcaz bebişlerimizi kucaklarımıza.Ben geçen haftadan beri hissediyorum minişimi.Ama tatlı birşeyler yiyince dahada bir kıpırdanıyor,akşamları genelde dahada artıyor bu hareketler.
Muhtemel doğum tarihi,ve hamiş kaldığın kg'da söylersen tamamdır bilgilerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?