2011 Şubat Anneleri

Ayyyyyyyyyyyyy ne güzel çok sevindim cnm,darısı bana inşallah

kaydirigubbakcemile3 yok canım burda mutfak denen hiçbirşey yok.Suyun altına tutuyorum ama bakalım ne olacak,ayy o dediğini yapamam kaydirigubbakcemile3

valla iğrenç ama bizm komşunun çocuğu cama girmiş kolu şakır şakır kanıyo yğ falan döktüler durmadı başka bir kadın çoçuğa işe üstüne dedi hakketn yapptıktan sonra kesildi artık bilmiyom ya aktı aktı durdu kan yada o kesti ama eskiler de derler işe yaramayan kimseye oyaralı parmağa bile işemez diyeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 mısranın dediğini yaptım canım,sardım oturayorum öyle,eşim görse kızacak genemi sakarlık yaptın diye.hayır birde ayran paketinden kestim yani kimse yapamaz bunuda heraldeakannehir

Daha çok şey görücez yeni yeni başlıyor.Hepsi ama panik yapma ne olursa olsun.Canım ben seni listemizde göremiyorum ama bilgilerini vermedin galiba sen bana.Verde oğluşunu ekliyelim listemize görsün teyzeleri :))

canım okadar çok uğraştıkki bu bebek için herşey korkutuyor bizimki tüp bebek çünkü ama ben sakinm genelde eşim biraz panik bu arada bebişini hisetmeye başladınmı benim arada göz seyirmesi tarzında bişeyler oluyor çok sık olmasa bu arada bilgilerimi veriyim

yaş24
s.a.t 14 mayıs ama bebiş bi gün önden gidiyordu en son
cinsiyet erkek

tabiii canım herkesin kendi fikri bnm kuzenim yaptırdı engelli olabilir dedi dr.
son 6 ayını kabus gibi geçirdi hamileliğin sonra bebek doğdu küçük bir tosuncuk sapa sağlam hiç bir engeli yoktu bunu o kadar çok duydum kiii çevremde yanılma payı yüksek galiba o yüzden ben düşünmedim

Anladım canım,inş.hayırlısıyla alıcaz bebişlerimizi kucaklarımıza.Ben geçen haftadan beri hissediyorum minişimi.Ama tatlı birşeyler yiyince dahada bir kıpırdanıyor,akşamları genelde dahada artıyor bu hareketler.

Muhtemel doğum tarihi,ve hamiş kaldığın kg'da söylersen tamamdır bilgilerin

işte birde o yönü var,engelli deyip sağlam çıkan çocuklar,aslında bizi arada bırakıyorlar bir nebze annem hep şöyle der bana test yaptırcam dediğimde,benim zamanımda test falan yoktu maşallah ikinizde çok sağlıklı doğdunuz birazda para tuzağı bunlar yok kan testi yok,ikilitest,yok 3'lü sonra 4'lü aslında bir nebze haklı ama insan bu kadar çok istediği varlığa birşeyde olsun istemiyor

kAÇ olunca erkekti ya da kızdı peki cnm hatırlıyor musun?

Tatlım 50 ve üzeri kız 50'nin altı erkek olması gerekiyor yani benim erkek gözüküyor :))

sevimli ben de tüp bebek sat 16 mayıs yakınmışız birbrimize ne güzel cinsiyetin öğrenmişin dün bizmki göstermediiiii 1 ay sonra randevu var ama 15 gün sonra başka bir dr. giderim heralde 1 ay nasıl bekliycez

106 benim ki amanın rüyalarım gerçek mi olacak kız:)))
Çiçekcim senin bebişin cinsiyeti bellimiydi?

maşallah bebişine benimkide eşim bebişle alakalı bişey diyince hareketleniyor geçenlerde eşim telefonda eşim isim filan söyledi ama ısrARLA anlatıyor tlf kapattıktan sonra baban deli dedimmm dediğim an nasıl bi kıpırdama oldu anlatamam yani şimdiden babcı bi oğlum olucak galiba :)

muhtemel doğum tarihi 18 şubat kilomu bilmiyorum desem 2li testte tartıldım ama o heyecanla hatırlamıyorum bile ama tombiş bi anne adayıyım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…