2011 Şubat Anneleri

Arkadaşlar ikili testimin sonucu çıktı doktorum herşey normal dedi.Allahıma çok şükür rahat bi nefes aldım.Darısı sonucu bekleyen arkadaşlarımın başına.

gözün aydın...inş sağlıkla sıhhatle kucağımızada almak nasip olur bebişlerimizi..

Bag,nurberra gözünüz aydın kızlar.Benim testler dün çıktı ama bir türlü gidip alamadım.Yarın inşallah

Ayy çok gıcıkmış dr bende sevmedim.

giriyoruz tabii
sabah 7 den 10 a kadar denizdeyiz :)
zemuszemuszemuszemus

Ben daha parmağımın ucunu sokmadım denize
Düşük tehlikem yok artık bu hafta kesin gireceğim inşallah.
Fns cim dr lar çok uzun süre denizde ve güneşte kalmayı önermiyorlar cnm,yarım saat yüzmek yeterliymiş aklında olsun

bugün hiç halim yok kızlar ya bıktım artık bi gün iyi bi gün kötü olmaktan tam umutlanıyorum hah diyorum düzeliyorum galiba sonra yine bezginleri oynuyorum.Ben bu halsizlikle nasıl ders anlatcam onu da bilmiyorum.

hadi ya bilmiyordum
gerçi ben uzun süre yüzmüyorumda baya bir suda kalıyordum
öyle oyun falan oynuyorduk kızımla kıyıda falan
güneş içnde zaten sabah 10 ile öğleden sonra 4 arası güneş zararlıymış bizde tam 10 da kalkıyoruz ve 10 a kadarda şemsiyenin altındayız

yok canım meb deyim de artık gelecek aylardan da ümidimi kestimde ondan öyle diyorum birde matematik öğretmeniyim düşün artık

branştaşmışız canım
bende bu sene farklı bir yöntem deneyeceğim
çocuklara konuları verip anlatanlara sözlü notu vereceğim sınıf anlamazsa ben tekrar edeceğim
yoksa gün boyu 9 saat ders anlatıyorum ayakta dayanmak imkansız

kızlarrr bugün dokorum aradı test sonuçları çıkmış

17000 de bir dedi yani sorunlu olma ihtimali sıfırın bile altında dedi çok ferahladım

kan değerlerinde çok güzel kansızlık falanda yok dedi....önümüzdeki ay kontrolde görüşürüz dedi

ferahladımmm

öylemi benim günde 6 saat ilköğretimdeyim ben sen sanırım lisedesin senin işin daha zormuş canım kolay gelsin ama ben benimkilere anlattıramam malesef küçük oldukları için yapamazlar ortalık savaş alnına döner daha berbat benim için ama bende kendimi zorlamamyı düşünüyorum.Zaten sık sık tahtadakileri yazmaları için ara veriyorum o aralarda dinlenicem artık mecbur

gözün aydın canım

merhaba efecan06
nasılsın.Sanırım sende Akropole gidiyorsun. Ben geçen cumartesi gitmiştim. Doktor cinsiyeti gördü. Bir oğlum olacak inş. .

mrb buket nurten hanıma gidicektin demi sen nasıl memnun kaldın mı?cinsiyetiniz belli olmuş tebrikler...bizde haftaya gidicez umarım bizimkinide söyler hayırlısıyla

bag,nurberra ve dillerim lal test sonuçlarınız iyi çıkmış.gözünüz aydın olsun.inş.hep böyle güzel haberler alırız birbirimizden...

gözün aydın canım

Bag,nurberra gözünüz aydın kızlar.Benim testler dün çıktı ama bir türlü gidip alamadım.Yarın inşallah

çok teşekkürler kızlar mısraım seninde çok güzel olcak cnm yarına ii haberlerle dön inş
kızlar buarada frebhcg 80 çıkmış benm yani kızmıııı rivayete göre :) hayırlıs bakalım doğru olcakmı çintakviminde de erkektii :)bakalım sağlıklı olsunlarda hiç farketmezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…