kızlar side elevit kullanıyormusunuz
ben yeni başladım canım ferro ile onu yazdı...
.salı gecesi en yakın doğumevi diye doğumevinin aciline kaldırdılar beni... tahlil muayene falandan sonrada yatırdılar.. iğne yaptılar serum falan birde üç öğün progeston mu ne ondan verdiler... çok tohaftı... şimdi biraz daha iyiyim inşallah.. progeston neydi kızlar...
merhaba arkadaşlar:)
bende aranıza yenı katıldım. su anda 13. haftamı doldurdum fakat hıcbır sekılde karnımda dısardan bakıldıgında bır değişiklik hissedilmiyor..aranızda benimle aynı durumda olan var mı?
Günaydınnnn
Kızlarrr merhaba
ay görüş günümü bekleyemedim antalyada meditalya diye bir hastane var oraya gittim
bebeişim kıpır kıpır bir türlü durmadı
dr herşey normal dedi ama cinsiyet için çok erken daha dedi
ayakları baya büyük boyu uzun olacak dedi:)
çağlayan nerden buldun bu tabloyu.
mrk etme kızz kötü düşünme bişi olmassss
sen yine pazarlık yapıorsun ben bu agrılardan sonra ikincisini düşünmüyorum bilee benim bi cektiğimi allh bilior her sabh işe ağlayarak geliyordum kusmalrımdan otobüsten iniyordum bigün hiç unutmam ofisi batrdığım bile oldu ayy o günler hepsinin anısı kalıcak sanırım diyorum zaten hele bi dogsun poposuna poposuna vurucam :)
hoşgeldin canım evet senin durumunda olan arkadaşlar var kaç kiloyla hamile kaldın çok zayıfsan daha çıkmamıştırvereliniortak
a.s
evet canım hep erkek :teytey: kızlar geç gösterirmiş ondan olsa gerek daha belli olmayan cok hamiş var kızlar bastırabilir sonradan
yok ben dourmadıım ıcındır buyuk ıhtımalle ama yınede dusunuyorum Allah nasıp ederse:)
ama hergun yenı fıkırlerle ortaya cıkyorum:)
mesela ıkıncı doğumda tup bebekle ıkız dusunmek gıbı:)
burdaki arkadaşlar tüp bebekle hamile kalanlar deilmi sizinki doğal yollamı oldu ben yanlış yerdemiyim yine yoksam:S
ilk başta 10 günde filan gidiyordukçok bişi anlamasakda doktor bu kadar sık gelmene gerek yok
herşey normal dedi
ama bu ay elleri ayakları kıpır kıpırdı şimdi gelde eve ultrason alma :)))
Çiçekcim geçmiş olsun cnm.
Ağrın nerede karnında mı kasığında mı?
slm arkadaşlar nasılsınız?benide listeye ekliycektiniz ama adımı göremedim listede bilgileri tekrar veriyimmi?
kızlar ben kanamalrım gereı bı ara sık ultrasona gırmek zorunda kaldım.smdıye kadar bırcok doktor bır zararı olmadıgını soyledı ama son gtıım doktor soyle dedı;
sık ultrasona gırınce bebek etrafındakı dokular ultrason ısıgından dolayı ısınıyorlar dedı bırde tıppın ıspatladığı tek sey sık ultrasona gıren annelerın bebeklerının solak olma ıhtımallerı cok daha yuksek oluyormus.
sık ultrasona gırenler belkı bılmek ıstersınız:)
hosgeldın mınımımar:)
meslektas olmamıza sevındım:)bebısın hayırlı olsun:)
kızlar ben kanamalrım gereı bı ara sık ultrasona gırmek zorunda kaldım.smdıye kadar bırcok doktor bır zararı olmadıgını soyledı ama son gtıım doktor soyle dedı;
sık ultrasona gırınce bebek etrafındakı dokular ultrason ısıgından dolayı ısınıyorlar dedı bırde tıppın ıspatladığı tek sey sık ultrasona gıren annelerın bebeklerının solak olma ıhtımallerı cok daha yuksek oluyormus.
sık ultrasona gırenler belkı bılmek ıstersınız:)
çağlayan benim pembeyle çizmişin içine başka bişimi doğuo benle ilgili :)
Hoşgeldin aramıza.Prensler sarayı olacak galiba burası her gelen bir prensle geliyor :))
Benimde ilk gittiğimde ayakları bağdaş kurmuş yatıyordu canım,bir elide ensenin altındaydı kaydirigubbakcemile3 ayyy ayyy böyle sizler söyleyince hemen gidesim geliyor kızlar yapmayın bunu bana yaa 4.aylık olduk tık yok daha bizim bebişte kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?