• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

çok teşekkürler kızlar mısraım seninde çok güzel olcak cnm yarına ii haberlerle dön inş
kızlar buarada frebhcg 80 çıkmış benm yani kızmıııı rivayete göre :) hayırlıs bakalım doğru olcakmı çintakviminde de erkektii :)bakalım sağlıklı olsunlarda hiç farketmezz

evet canım ama bu rivayet çin takvimi kadar tutmuyor

kızlarrr bugün dokorum aradı test sonuçları çıkmış

17000 de bir dedi yani sorunlu olma ihtimali sıfırın bile altında dedi çok ferahladım

kan değerlerinde çok güzel kansızlık falanda yok dedi....önümüzdeki ay kontrolde görüşürüz dedi

ferahladımmm

gözünaydın canm...sende ankardasın galiba hangi hastaneye gidiyorsun?

kızlar benim size bir sorum var bunu çok merak ediyorumn; öncelikle 2 li test sonucumuz iyi çıktı ve birde oğluşumuz olucakmış onu öğrendik bugün gerçekten çok çok çok mutluyuz allah olmayanlarada versin ne kadar şükür etsek azdır çok şükür !!! ama aklıma takılan birşey var ben doktorumdan çok memnunum ama son 2 kontrolde biraz üzüldüm kafam karıştı ben 73 kilo ile hamile kaldım ve şimdi 76 kiloyum 3 kilo aldım bu kilo alışıma bişey demiyor normal diyor ama ultrasonda bakarken kilolusun çok net göremiyoruz o yüzden diyor hatta bu yüzden vajinal ultrason yaptık kaç kere bu vajinal olayından rahatsız olmadım ama benim gibi kiloda olan herkes bebeğini net göremiyormu merak ediyorum gerçekten ? son olayda bugün cinsiyete baktık 2 dakika baktı ve yine kilo var görmek zor dedi kıza benziyor ama 2 oda yanda bir arkadaşım var o baksın birde daha iyi dedi ona gönderdi şaşırdım doğrusu sonra gittim dopler yazıyordu kapıda adam 2 dakikada baktı hımm erkek dedi emin misiniz dedim evet dedi (soğuk bir adamdı soruda sorulmuyor nalete )!! sonra doktorumun yanına geri döndüm arkadaşım gördüyse doğrudur dedi yüzde yüz falan dedi tebrik etti bana tuhaf geldi ama benmi büyütüyorum acaba sizce ? ne dersiniz ?

kızlar benim size bir sorum var bunu çok merak ediyorumn; öncelikle 2 li test sonucumuz iyi çıktı ve birde oğluşumuz olucakmış onu öğrendik bugün gerçekten çok çok çok mutluyuz allah olmayanlarada versin ne kadar şükür etsek azdır çok şükür !!! ama aklıma takılan birşey var ben doktorumdan çok memnunum ama son 2 kontrolde biraz üzüldüm kafam karıştı ben 73 kilo ile hamile kaldım ve şimdi 76 kiloyum 3 kilo aldım bu kilo alışıma bişey demiyor normal diyor ama ultrasonda bakarken kilolusun çok net göremiyoruz o yüzden diyor hatta bu yüzden vajinal ultrason yaptık kaç kere bu vajinal olayından rahatsız olmadım ama benim gibi kiloda olan herkes bebeğini net göremiyormu merak ediyorum gerçekten ? son olayda bugün cinsiyete baktık 2 dakika baktı ve yine kilo var görmek zor dedi kıza benziyor ama 2 oda yanda bir arkadaşım var o baksın birde daha iyi dedi ona gönderdi şaşırdım doğrusu sonra gittim dopler yazıyordu kapıda adam 2 dakikada baktı hımm erkek dedi emin misiniz dedim evet dedi (soğuk bir adamdı soruda sorulmuyor nalete )!! sonra doktorumun yanına geri döndüm arkadaşım gördüyse doğrudur dedi yüzde yüz falan dedi tebrik etti bana tuhaf geldi ama benmi büyütüyorum acaba sizce ? ne dersiniz ?

Canım günaydın zemuszemus
İkilitest sonucun hayırlı olsun. Eğer dr un içine sinmediyse değiştir bence. Ben de ilk zamanlar dr uma güveniyorum diye bırakmak istememiştim ama sadece güvenmek yetmiyor ilgili olmasını da bekliyorsun. İlk dr um öyleydi benim soğuk nevaleydi. İşi ve tecrübesi iyiydi. Yoğun bir doktordu ama bunlar tek başına yeterli olmuyor. Muayeneye gittiğimizde 10 dk bile duramıyorduk yanında ben soruyordum nasıl diye. "İyi sorun yok " söylediği sözler sadece bu. Tansiyonumu kilomu falan ölçmemişti bile. Yeni dr um detaylı anlatıyor herşeyi ilgili. En azından içim rahatlıyor öteki dr a giderken bile huzursuz oluyordum.
Bence başka dr a da git bak. Kıyaslarsın ondan sonra bırakırsın. Biz öyle yaptıkk şekerr.

Canım öncelikle tebrik ederim ama dr.çok yalnış birşey yapmış bende kilolu hamile kaldım 70li rakamlarda ama dr.bana çok kilolusun göremiyorum demedi.Keşke dr.la açık bir şekilde konuşsaydın o an ama moral bozukluğu nedir bilirim.Benide başka bir dr.öyle terslemişti.Nasıl birşey bu minicik gözükmüyor hiçbirşeyi falanda diye kızıp durmuştu 7 haftalık bebekte ne görecekse.Bence yine aynı dr.gideceksen bu gidişinde onunla daha kontrole oturmadan konuş,geçen sefer böyle böyle olmuştu ben rahatsız oldum de.Eğer biz onlarla konuşup iletişim kuramazsak inan ilerki aylarda daha çok üzülürüz.

Günaydın kızlar biz bugün çok yorgunuz dün çok güzel başladı halbuki bir gün halsizim bir gün çok iyiyim bu sabah durağa kadar nefes nefese gittim.Eşime diyorum 2dk dinlenelim ne olur.Sanki bu bebiş enerjimi tüketiyor benim.Şu kalan son 5günüde atlatsak çok rahat edicem.Akşam eşimde karnıma koyuyor başına bebeğim üzme anneni şimdiden çektiriyorsun yat orda bakıyım uslu uslu biz seni çok seviyoruz diyor :))
Bende sana ne dedi diyorum bende sizi seviyorum demiş.Bebiş babasına tam komiklik halimiz görmeyin akşamları bize kızlar :))

Test sonucu güzel çıkan arkadaşlarım gözünüz aydın.
Mavicim gözümden kaçmıştır tatlım cinsiyetini yazdığın :))

günaydınn kızlarrr nasılsınız bugünn ben haftanın son günü olmasıyla cok mutluyum yarın bol bol dinlenmyi düşünüyorumm...

Günaydın canım,ben biraz halsizim sen nasılsın.
2 gün tatilini çok iyi değerlendir canım.Ben yarında işteyim akşama kadar sadece 1günüm var ondada temizlik yapıcam :((

Günaydın canım,ben biraz halsizim sen nasılsın.
2 gün tatilini çok iyi değerlendir canım.Ben yarında işteyim akşama kadar sadece 1günüm var ondada temizlik yapıcam :((

canım benim ya cok yoruluyoruz dinlenmye zamanımız kalmıorki biz dün yemeğe davetliydik pekde yorulmadım bol bol dinlendim bnde yarın dinlenmeyi düşünüyorum ama ev işlerimde vr bitmiorki artık yavaş yavaş yormadan yapıcam kendimii

canım benim ya cok yoruluyoruz dinlenmye zamanımız kalmıorki biz dün yemeğe davetliydik pekde yorulmadım bol bol dinlendim bnde yarın dinlenmeyi düşünüyorum ama ev işlerimde vr bitmiorki artık yavaş yavaş yormadan yapıcam kendimii

Aynen canım ev işleri hiç bitmiyor bir tanesini yapsan yenisi çıkıyor :)) bende pazartesi annemleri yemeğe alıyım diyorum,Onun için pazar temizlik,yemek yaparım annemler gerek yok hamilesin yemek yapamazsın diyor ama ne yapıyım işte alışkanlık haline gelmiş ramazadan kalabalık sofraları seviyorum ben :))

Aynen canım ev işleri hiç bitmiyor bir tanesini yapsan yenisi çıkıyor :)) bende pazartesi annemleri yemeğe alıyım diyorum,Onun için pazar temizlik,yemek yaparım annemler gerek yok hamilesin yemek yapamazsın diyor ama ne yapıyım işte alışkanlık haline gelmiş ramazadan kalabalık sofraları seviyorum ben :))

aynen canım benimde cumartesi iş arkadşlarım gelicek ona hazırlanıcam cok yorucu oluyor artık iş yapmak hele işten eve dönünce zzaten izmir sıcagında otobüslerde ayakta eve gidene kadr cnm çıkıyor birde eve gidip yemek yapmam dahada zoruma gidior cok zorlanıyorm akşamları ymk yememiz saat dokuzu buluyor ee o yorgunluklada yemeye hiç iştahım kalmıor akşamları hiç yiyemiorm napıcam böyle bilmiyorm düzenli beslenemiyorum

günaydın kızlarr annemler eskişehirde gelmediler hala.gelince bende yemeğe alıcam ama hazır bişiler yaptırıcam ya içini hazırlayıp verivercem.yaa daha doktora gitmeye 18 gün var dayanamıyorummmmmmmmmmmmmm.

aynen canım benimde cumartesi iş arkadşlarım gelicek ona hazırlanıcam cok yorucu oluyor artık iş yapmak hele işten eve dönünce zzaten izmir sıcagında otobüslerde ayakta eve gidene kadr cnm çıkıyor birde eve gidip yemek yapmam dahada zoruma gidior cok zorlanıyorm akşamları ymk yememiz saat dokuzu buluyor ee o yorgunluklada yemeye hiç iştahım kalmıor akşamları hiç yiyemiorm napıcam böyle bilmiyorm düzenli beslenemiyorum

Çok haklısın aynı sıkıntıları bende yaşıyorum.Akşamları sadece çorba içiyorum diğer yemekler hikaye eşim ye diyor ayy diyorum sen ye hiç canım istemiyor.Gündüzleride doğru dürüst yemiyorum zaten.Eşim orucunu aksatmasın diye sahurada kalkıyorum zorla uyuyorum o saatten sonra birde.Havalar serinlese belki daha kolay olacak ama havalarda çok sıcak :((

günaydın kızlarr annemler eskişehirde gelmediler hala.gelince bende yemeğe alıcam ama hazır bişiler yaptırıcam ya içini hazırlayıp verivercem.yaa daha doktora gitmeye 18 gün var dayanamıyorummmmmmmmmmmmmm.

Günaydın canım.Banada annem diyor sen çorba yap diğer yemekleri ben yapar getiririm yorulma diye.Dedim ne anlamı kaldı o zaman ama eşim yaparız beraber dedi ona güveniyorum bende artık.
Dr.için görüş günü 5 canım beni az kaldı yaşasın delikafadulden

cnm bnm senin daha cok varmış ama dayanmalısın benim haftya günüm iple çekiyorummm cumartesi gününü....

kızlar günaydınn ben geldim doktora gittik sabah bebişimiz çok iyi üçlü testimizide verdik bağdaş kurmuş turuyordu doktorumuz kesin olmasada kız dediii :))))

Back
X