2011 Şubat Anneleri

Hımm demek MEDİTALYA ya gittin.Dr kimdi iyi miydi cnm?
Bebişin cinsiyetini biz en erken 16.haftada öğrenecek gibiyiz.

OP. DR. OSMAN ÖZPAR diye biri zaten tek dr var
ne bilim işte ultrasonda baktı kıpır kıpır durmuyor benimki bi türlü
pek bişey söylemedi
kendi dr um daha iyi
bide gıcık oldum resim istedim babannesi evde bekliyor götüreceğiz diye çok net çıkmaz sizin yağ tabakanız fazla olduğu için dedi
sanki ben bilmiyorum
eeee benim kendi dr um nasıl veriyor net net fotoları
Allahtan kocacım videosunu çekti bebişin :)
flashdiske çekelim dedik onuda yapmıyoruz dediklava:

Ayyy inş.canım yaa bekliyoruz bakalım
Böyle arada sırada geliyorsun olmuyor özletiyorsun kendini.Antalya nasıl sıcakmı çok

aslında sık sık girmeye çalışıyorum ama okumakla geciyor sadece okadar cok birikiyorki sayfalar :)
sıcak olmazmı hemde okadar sıcakki klimalı odadan çıkamıyoruzbilmiyorumkismile

aslında sık sık girmeye çalışıyorum ama okumakla geciyor sadece okadar cok birikiyorki sayfalar :)
sıcak olmazmı hemde okadar sıcakki klimalı odadan çıkamıyoruzbilmiyorumkismile

Doğru söylüyorsun muhabbet koyu olunca çok çabuk akıyor sayfalar.
Denize girebiliyormusunuz bari,oranın denizi çok güzel çünkü balayı için gelmiştik bizde antalya'ya tertemizde deniz.

Kızlar mrb hepiniz iyisiniz inş. Bizde gösterirse bebişimiz pazartesi cinsiyetini öğrenicez inş. Sabırsızlıkla bekliyoruz:)

mrb hoş geldin konyada nerdesin merkesmi

canım 1. sayfaya bakıp yapıyorum ama tahmini doğum tarihini yazıyorum 10.02.2011 olması gerekiyor ama orda sadece 2010 var onun için benim bebek doğmuş gözüküyor bunu nasıl yapacam .....

slm bayanlar bende çok şükür ikili sonucumu aldım doktorumuza gösterdik bugün sonuç ii hamdolsunn
darısı bekleyenlerin başına inş hamişliklerimiz hep güzel geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…