2011 Şubat Anneleri

cinsiyet belirlemem türkiyede yasal değil canım başka ülkelerde var ama sonuçta allahın işi normalde bile doğuma kadar erkek diyip kız doğuranlar yada tersi olanlar var böyle bi yöntemin var olduğunu biliyorum ama nekadar başarılı bi yöntemdir hiç bi fikrim yok

Allahım hepimize gönlümüzden geçeni versin hayırlısı ile babaya düşkünlük bendede var halada bababı tek geçerim birşey olduğunda annem büyüdüğün hala vazgeçemedin babandan der durur :))

s3nna rica ederim canım.Birbirimizle birşeyler paylaştıkça topik daha güzel oluyor :))

merhaba Buketçim sağlıklı hamilelikler dilerim. mesajını okuyunca içim acıdı, benim en büyük korkumdur, güle oynaya bebeği göreceğiz diye kontrole gidip kalbinin durduğunu onu kaybettiğimi öğrenmek.
bilmiyorum ilk hamilliğim ve herşey beni endişelendiriyor bu aralar.
seni hiç üzmek istemem ama önceki bebeğinde bir problem mi yaşamıştın? doktora gitmeden farkettin mi bişeylerin ters gittiğini. biliyorum bunları şimdi konuşmak çok hoş değildir senin için ama inanki çok endişeliyim.
çok şükür şimdi bir melek taşıyorsun karnında ve onu sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım.

Allah bağışlasın zamanıda çok güzel denk gelmiş 4 yaş olur aralarında ne çok ne az

evet dr lar 4-6 yaş aralığını normal görüyorlar.ama onları dinlediğimiz için yapmadık tabi.
kızımızın baskısına dayanamadık
benim niye kardeşim yoooooooooookk diye 3 sene sonra ağlayınca sizlerde sanırım düşünürsünüz 2. yi kaydirigubbakcemile3

50 nin altı üstü meselesi var bhcg ama hayırlısı bence.ben inanmıyorum ama eğlenceli tabi çin takvimi filan 50 nin altı erkek 50 nin üstü kzımış israiller bulmuş

canım o değer değil dediğim down sendromunun risk değeri mesela bende 4700/1 çıktı öyle bi değerden bahsediyorum kan sonucunda yazar seninde

merhabalar kızlar.. cinsiyetini öğrenen arkadaşlara gözünüz aydın öğrenmeyenlerde inş en yakın zamanda öğrenir..
2li testi güzel çıkmış arkadaşlarda var allaha şükür inşallah herkesin sonuçları olumlu olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…