aaa seninki tüp bebekmiydi.Allahım devamına erdirsin canım.Hep merak ettiğim bişey var sana sorayım tüp bebekte istersen cinsiyeti belirleyebiliyormusun yani dr lar ne diyor bu duruma?
Bence 3 aylık bir bebeği sırf cinsiyeti için aldıranlar insan olamaz
evet canım ya şlrin bu dönemdeki davranışları çok önemli.Allahtan benimkisi çok iyidir
hehheheh hiç anlamdım aklinialirimsmile
selam kızlar oku okubitmedi beninde 2li testim iyi çıktı darısı diğer arkadaşlara
Gözünaydın canım.İnş.tüm testlerde sonuçlarımız böyle güzel çıkarda mutluluğumuz daim olur
selam kızlar oku okubitmedi beninde 2li testim iyi çıktı darısı diğer arkadaşlara
gözün aydın değerin kaç çıktı acaba ?
Merhaba nur_45
canım çok mutlu oldum. Daha önce gitmediğim bir doktor. Hoş hastane ile görüştüğümde de çok hastası olduğunu, Keçiören'deki hastalarının da devam ettiklerini söylemişlerdi.Benim için doğum yapacağım hastane önemli. İlk doğumum normal olmuştu.İnş. bunuda öyle düşünüyorum. Duyduğuma göre hastane ve ekibi iyiymiş. Allah pişman ettirmesin. Bu hamileliğimden önce 11 haftalık hamileyken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Sincan'daki Lokman Hekim hastanesine gidiyordum. Doktorum o gün yoktu ve başka doktor kürtajı yaptı. Doktordan yana hiçbir şikayetim olmadı ama hastane çok ilgisizdi.Kızımı bırakacak kimsem olmadığı için refakatçim yoktu ve hemşirelerin hiçbirisi benimle ilgilenmedi. Bende artık o hastaneye adımımı bile atmıyorum. Neyse kafanı şişirdim galiba. sadece gidenler varsa buna dikkat etsinler.
Allah bağışlasın zamanıda çok güzel denk gelmiş 4 yaş olur aralarında ne çok ne az
50 nin altı üstü meselesi var bhcg ama hayırlısı bence.ben inanmıyorum ama eğlenceli tabi çin takvimi filan 50 nin altı erkek 50 nin üstü kzımış israiller bulmuş
kızlar bişey soracagım süt açıldıktan kaç gün sonra buzdolabında bozulur
canım o değer değil dediğim down sendromunun risk değeri mesela bende 4700/1 çıktı öyle bi değerden bahsediyorum kan sonucunda yazar seninde[/QUOT
şuan bilmiyorum akşam yazarım.değerleri..
canım 2 gn yazıyor kutularda ama pek bişey olmuyor ama benim doktorum iki günden sonra içme dedi bide laktaz yazan sütler çok rahat tavsiye ederim sütü sindiremeyenler için mükemmel
anladım canım bozulmuş yani.4 gün oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?