- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çook teşekkürderim,bir de bişey söyliycem,ArCaN adını bizde böyle yazıyoruz, aslında eşimle isimlerimizin birleşimi,ama telefonlarımızda bile böyle yazıyo,şimdi böyle yazdığını görünce hoşuma gitti :)
saol canım bizimki edepsiz çıktı hemencik gösterdi iyikide göstermiş ama severken bi başka güzel oluyor bazı doktorlar 3,5 aydan sonra söylüyor bizim tüp bebek olduğu için kızda erkekte başımızın üstünde yeri var normal gebeliklerde cinsiyetine göre sonlandırmak isteyenler olduğu için genelde söylemiyorlar
fns doğru söylüyorsun hem çok duygusal hemde gergin oluyor insan ben senin orada duygulanmanı çok iyi anlıyorum ama önemli olan eşlerinde anlaması
Ben o ağrıları çok sık yaşıyorum canım helede temizlikten sonra genelde magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden oluyormuş sade soda iç birde sarı ve uzun bir meyve var ya ondan yemeğe çalış (isim vermiyoruz ya böyle tarif ettim kusura bakma kaydirigubbakcemile3 )
Keşke bizimkilerde o kadar büyüseler,bende hiç şikayet etmem diye düşünüyorum.Çok saol canım,kendime uygun yeri keşfettim sonunda yer yatağı :))
İnş canım hep böyle devam eder,sen nasılsın bebiş nasıl :))
Bende'de bahsettiği yağlanmadan var,sivilceler yokta yağlanma aşırı derecede var,birde sanki eskisi kadar güzel değilim artık başka biri varmış gibi geliyor aynada baktığım zaman(
merhaba canım, hiç telaş etme. inşallah herşey yolundadır. benim de bugün saat 5te 2li testim yapılacak. sitede kızların neredeyse hepsi çok güzel sonuçlarla döndü, bugün de sıra bizde))
Arkadaşlar Selam, dün ikili testin ultrasonu için gittik çok şükür iyi geçti :)) Bu sabahta kan verdim Pazartesi DR randevum var. İçimden şöyle bir OHHH dedim sizinle de paylaşmak istedim. Bu arada DR %70 erkek dedi ama Çağlayan Çiçek'cim hemen yazmayalım belki KIZ olur :))) 1 ay daha beklemek istiyorum.
Arkadaşlar Selam, dün ikili testin ultrasonu için gittik çok şükür iyi geçti :)) Bu sabahta kan verdim Pazartesi DR randevum var. İçimden şöyle bir OHHH dedim sizinle de paylaşmak istedim. Bu arada DR %70 erkek dedi ama Çağlayan Çiçek'cim hemen yazmayalım belki KIZ olur :))) 1 ay daha beklemek istiyorum.[/QUOTE
gözün aydın cnmm Allah sağsalim kucağına almayı nasip esin çok erken öğrenmişsin birde biz öğrenebilsek daha cok var kontrolümüze(
canım bende senin gibi hamurişine dayanamıyorum,4 kg almışım buarada,valla bebeğim sağlıklı olsun umurumda değil çok kilo veririm,yeterki onu sağlıkla kucaklayayım,sende takma ama bundan sonra birazdaha dikkatli olalım çok hızlı kilo alacağımız döneme girdikeyvahedigeldismile
Çook teşekkürderim,bir de bişey söyliycem,ArCaN adını bizde böyle yazıyoruz, aslında eşimle isimlerimizin birleşimi,ama telefonlarımızda bile böyle yazıyo,şimdi böyle yazdığını görünce hoşuma gitti :)
aaa seninki tüp bebekmiydi.Allahım devamına erdirsin canım.Hep merak ettiğim bişey var sana sorayım tüp bebekte istersen cinsiyeti belirleyebiliyormusun yani dr lar ne diyor bu duruma?
Bence 3 aylık bir bebeği sırf cinsiyeti için aldıranlar insan olamaz
evet canım ya şlrin bu dönemdeki davranışları çok önemli.Allahtan benimkisi çok iyidir
hehheheh hiç anlamdım aklinialirimsmile
Ayyyy çiçekcim senin kızınmı olacak yoksa .kız bebek annenin güzelliğini alır derler:)
İnşallah güzel haberlerle dönersin canım
gözünaydın canıma.s.
kaç gündür eşim kızımız kızımız diyip duruyor daha belli değil ama ağzından bir kere kız çıktı.aslında ne yalan söyliimm bende de kız ağır basıyo ama bide erkekse duyarda üzülür bebikim diye düşünüyorum :) ayy biran önce öğrensekde rahat etsek
erkekle nedense bir kız bebek düşkünlükleri var eskidenmiş sanırım o erkek çocuk deliliği
istediğinide olmuş maşallah dünya tatlısı bir kızınız var![]()
inşallah sizinde istediğiniz olur canım
bu seferde ben erkek istiyorum eşim hiç yorum yapmıyor farketmez diyor:)
gözünaydın canım darısı benim gibi bekleyenlere inşallah:Saruboceq:
amin Allah herkese gönlüne göre verir inşallahh.sağlıklı olsunlarda,
senin kız ne kadarlık şimdi?
3.5 yaşında
tam bir babacıCADIARZU