• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

kaç gündür eşim kızımız kızımız diyip duruyor daha belli değil ama ağzından bir kere kız çıktı.aslında ne yalan söyliimm bende de kız ağır basıyo ama bide erkekse duyarda üzülür bebikim diye düşünüyorum :) ayy biran önce öğrensekde rahat etsek

saol canım bizimki edepsiz çıktı hemencik gösterdi iyikide göstermiş ama severken bi başka güzel oluyor bazı doktorlar 3,5 aydan sonra söylüyor bizim tüp bebek olduğu için kızda erkekte başımızın üstünde yeri var normal gebeliklerde cinsiyetine göre sonlandırmak isteyenler olduğu için genelde söylemiyorlar

aaa seninki tüp bebekmiydi.Allahım devamına erdirsin canım.Hep merak ettiğim bişey var sana sorayım tüp bebekte istersen cinsiyeti belirleyebiliyormusun yani dr lar ne diyor bu duruma?

Bence 3 aylık bir bebeği sırf cinsiyeti için aldıranlar insan olamaz:kızgın:

fns doğru söylüyorsun hem çok duygusal hemde gergin oluyor insan ben senin orada duygulanmanı çok iyi anlıyorum ama önemli olan eşlerinde anlaması

evet canım ya şlrin bu dönemdeki davranışları çok önemli.Allahtan benimkisi çok iyidir :3:

Ben o ağrıları çok sık yaşıyorum canım helede temizlikten sonra genelde magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden oluyormuş sade soda iç birde sarı ve uzun bir meyve var ya ondan yemeğe çalış (isim vermiyoruz ya böyle tarif ettim kusura bakma kaydirigubbakcemile3 )

hehheheh hiç anlamdım aklinialirimsmile

Keşke bizimkilerde o kadar büyüseler,bende hiç şikayet etmem diye düşünüyorum.Çok saol canım,kendime uygun yeri keşfettim sonunda yer yatağı :))
İnş canım hep böyle devam eder,sen nasılsın bebiş nasıl :))
Bende'de bahsettiği yağlanmadan var,sivilceler yokta yağlanma aşırı derecede var,birde sanki eskisi kadar güzel değilim artık başka biri varmış gibi geliyor aynada baktığım zaman :((

Ayyyy çiçekcim senin kızınmı olacak yoksa .kız bebek annenin güzelliğini alır derler:)

merhaba canım, hiç telaş etme. inşallah herşey yolundadır. benim de bugün saat 5te 2li testim yapılacak. sitede kızların neredeyse hepsi çok güzel sonuçlarla döndü, bugün de sıra bizde;)))

İnşallah güzel haberlerle dönersin canım

Arkadaşlar Selam, dün ikili testin ultrasonu için gittik çok şükür iyi geçti :)) Bu sabahta kan verdim Pazartesi DR randevum var. İçimden şöyle bir OHHH dedim sizinle de paylaşmak istedim. Bu arada DR %70 erkek dedi ama Çağlayan Çiçek'cim hemen yazmayalım belki KIZ olur :))) 1 ay daha beklemek istiyorum.

gözünaydın canıma.s.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Selam, dün ikili testin ultrasonu için gittik çok şükür iyi geçti :)) Bu sabahta kan verdim Pazartesi DR randevum var. İçimden şöyle bir OHHH dedim sizinle de paylaşmak istedim. Bu arada DR %70 erkek dedi ama Çağlayan Çiçek'cim hemen yazmayalım belki KIZ olur :))) 1 ay daha beklemek istiyorum.[/QUOTE

gözün aydın cnmm Allah sağsalim kucağına almayı nasip esin çok erken öğrenmişsin birde biz öğrenebilsek daha cok var kontrolümüze :((

canım bende senin gibi hamurişine dayanamıyorum,4 kg almışım buarada,valla bebeğim sağlıklı olsun umurumda değil çok kilo veririm,yeterki onu sağlıkla kucaklayayım,sende takma ama bundan sonra birazdaha dikkatli olalım çok hızlı kilo alacağımız döneme girdikeyvahedigeldismile

evet canım sanırım bulantı döneminde verdiğim 2 - 2.5 kiloyu hızla geri alacağım ben.zaten 1 kilosunu aldım bileohaoldumsmile

Çook teşekkürderim,bir de bişey söyliycem,ArCaN adını bizde böyle yazıyoruz, aslında eşimle isimlerimizin birleşimi,ama telefonlarımızda bile böyle yazıyo,şimdi böyle yazdığını görünce hoşuma gitti :)

Bilmeden'de olsa jest yapmış oldum senin için :)) opuyorumnanaktan

aaa seninki tüp bebekmiydi.Allahım devamına erdirsin canım.Hep merak ettiğim bişey var sana sorayım tüp bebekte istersen cinsiyeti belirleyebiliyormusun yani dr lar ne diyor bu duruma?

Bence 3 aylık bir bebeği sırf cinsiyeti için aldıranlar insan olamaz:kızgın:

evet canım ya şlrin bu dönemdeki davranışları çok önemli.Allahtan benimkisi çok iyidir :3:

hehheheh hiç anlamdım aklinialirimsmile

Sende çok akıllısın ama ne yapıyım ama daha başka nasıl anlatıyım karara uymaya çalışıyorum :))

Ayyyy çiçekcim senin kızınmı olacak yoksa .kız bebek annenin güzelliğini alır derler:)

İnşallah güzel haberlerle dönersin canım

gözünaydın canıma.s.

Bilmiyorum ki canım,ama eşimde konuşurken hep kızımız anneni üzme falan diyor hayırlısı bakalım görüş gününde öğreneceğiz :))

kaç gündür eşim kızımız kızımız diyip duruyor daha belli değil ama ağzından bir kere kız çıktı.aslında ne yalan söyliimm bende de kız ağır basıyo ama bide erkekse duyarda üzülür bebikim diye düşünüyorum :) ayy biran önce öğrensekde rahat etsek

Eşimde genelde hep öyle söylüyor canım ağrılarım olduğu zaman üzme anneni kızım falan ama gönlünden geçeni söylüyorlar işte,kız erkek hiç ayırt etmiycem yeterki cinsiyetini öğreniyim ama tabiki benimde içimden geçen bir kızım olsun :))

kız çocuğunun babaya düşkünlüklerini gördüler artık cici cici kızları görüp babalarına hayranlıklarını gördükleri için kıza heves ediyolar bence

ohoo biz dün akşam kız çocuk yaptık sevdik büyüttük gelinlik çağına getirdikte veremedik bile kızımızı :D

hayaller havalarda uçuşuyo valla

ahhh hayırlısıyla sağlıkla doğsunda sevgisi hep aynııı

benim eşim erkek istiyor,bende kız istiyorum.
Oda kız olursa yandık bi evde 2 cadı ben napıcam o zaman diyor.
Tabi bu işin şaka kısmı Hayırlısı olsunda kız erkek fark etmez aslında

Back