• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

günaydın herkeslereeee :3:

çağlayan çok güzeldi yazı kendi bebğimmiş gibi mutlu oldum valla

2 haftadır doktora gitmiyorum kafayı yemek üzereyim her gece doktora gidiyorum rüyamda bebeğim nasıl çok merak ediyorum yaa boshayallersmile

herkesee günaydınnn....

Günaydın :))

sayılı gün çabuk geçer çağlayan:) zamann çabucak geçsinde hemen gidip gör bebeğin.i inş

İnş.canım inş. :))

günaydın herkeslereeee :3:

çağlayan çok güzeldi yazı kendi bebğimmiş gibi mutlu oldum valla

2 haftadır doktora gitmiyorum kafayı yemek üzereyim her gece doktora gidiyorum rüyamda bebeğim nasıl çok merak ediyorum yaa boshayallersmile

günaydın canım çok eğlenceli dimi :))
Aynı durumdayım bende seninle dün akşam bebek gördüm rüyamda ben onunla konuştuğum için oda 6 aylık olduktan sonra konuşmaya başlamış.Turuncu bir alt vardı altında :))
Zamanın çabucak geçmesini diliyorum artık :))

bizde haftaya cuma gidicez çok uzun zaman oldu görmeyeli aslında başka doktora gidecektim hem kontrol hemde bebişi görmek için oda izine çıkmış artık bizimde şafak 9 :))

Günaydın nesli'cim bizde işe gelir gelmez ettik kahvaltımızı bebişimle :)

Ay_yüzlüm günaydın canım nasılsın :))

çiçeğim idare eder.. moralimide bozmak istemiyorum bebeğime de yansımasın diye kpss yıktı resmen sadece bebeğim için girmiştim sınava doğum izni için 4/C liyim atanırsam ücretsiz izindi şuydu buydu kullanabilirim diye.. sonuç hüsran ne yapacağımı düşünüyorum şimdi...

günaydın kızlar
ben bugün çok güzel uyudum dün akşam misafirlerim vardı akşama kadar eşimle ev temizledik işte malum hazırlık yaptım 1-2 çeşit.Ama ayaklarım zonkluyordu artık yorgunluktan .sızmışım tabii.
kızlar iştahım okadar açıldıki mesela dün akşam 6 gibi yemek yedik.komşu 8 gibi hamur işi bişeyler getirdi dayanamadım ondan 4 dilim yedim birde akşam misafirlerle onlara yaptığım tabaklardan yedim napcam ben yaaaa zaten çok kiloluyum:gitme:kafamçokkarıştı

Çiçekcim sende demekki sızmışsın yorgunluktan ee kaç günün uykusuzluğuda var tabi .bir güzel dinlenmene sevindim.
bak yazıyı okuyanların yogun isteği var devamınıda eklersen sevinirim canım.çünkü büyük ihtimal yarın antalyaya gideceğiz ben haftaya eklersen okuyamam:(

günaydın kızlar.öğlen 2li test için dr gidecem.çok heycanlıyım ve çok korkuyorum.uzun süredir rüyamda bebeişn ense kalınlığı ölçülüyordu.nihayet o gün geldi.inş. bi problem yoktur.

günaydın hanımlar nasılsınız bugün ben iyi uyandım keyfim yerinde çünkü dün bebeğimi gördüm ççok tatlı yaaa ikili test yaptık pazartesi sonnuçlar çıkacak merak ediyorum ama iyi hissdiyorum:)

ikinizinde sonuçları güzel çıkar inşallah.İçinizi ferah tutun güzel düşünün güzel olsunkaydirigubbakcemile3

evet canım kavuştum 12+4 görünüyo dedi birde erkek dedi ama bilmmiyorum içimede öyle doğuyor:)

tebrikler fadime demek foruma bir prens daha geliyor prensesler az kaldı prensler çoğunluktagamyoncuiremsu gamyoncuiremsu

günaydın kızlar benim ikili testim güzel çıktı 4700/1 dedi doktorum darısı sonuç bekleyen arkadaşlara inş hepiniz güzel sonuçlalr alırsınız

çiçeğim idare eder.. moralimide bozmak istemiyorum bebeğime de yansımasın diye kpss yıktı resmen sadece bebeğim için girmiştim sınava doğum izni için 4/C liyim atanırsam ücretsiz izindi şuydu buydu kullanabilirim diye.. sonuç hüsran ne yapacağımı düşünüyorum şimdi...

herşeyin hayırlısını istemek lazım güzelim helede bu ayda,fazla canını sıkmaman konusunda katılıyorum etkileniyorlar çünkü ben kendimden biliyorum bunu.

günaydın kızlar
ben bugün çok güzel uyudum dün akşam misafirlerim vardı akşama kadar eşimle ev temizledik işte malum hazırlık yaptım 1-2 çeşit.Ama ayaklarım zonkluyordu artık yorgunluktan .sızmışım tabii.
kızlar iştahım okadar açıldıki mesela dün akşam 6 gibi yemek yedik.komşu 8 gibi hamur işi bişeyler getirdi dayanamadım ondan 4 dilim yedim birde akşam misafirlerle onlara yaptığım tabaklardan yedim napcam ben yaaaa zaten çok kiloluyum:gitme:kafamçokkarıştı

Çiçekcim sende demekki sızmışsın yorgunluktan ee kaç günün uykusuzluğuda var tabi .bir güzel dinlenmene sevindim.
bak yazıyı okuyanların yogun isteği var devamınıda eklersen sevinirim canım.çünkü büyük ihtimal yarın antalyaya gideceğiz ben haftaya eklersen okuyamam:(

ikinizinde sonuçları güzel çıkar inşallah.İçinizi ferah tutun güzel düşünün güzel olsunkaydirigubbakcemile3

tebrikler fadime demek foruma bir prens daha geliyor prensesler az kaldı prensler çoğunluktagamyoncuiremsu gamyoncuiremsu

Kız ne yaptın öyle götürmüşsün herşeyi maşallah dr.söyliycem bak seni azıcık dikkat et tamam yeme demiyorum ama tatlarına bakmak için ye sadece 6 ay var önümüzde daha :))
Aynen canım bende sızmışım ama çokta iyi olmuş bugun kendimi çok dinç hissediyorum yazıyı ekliyorum hemen.

sen nasılsın çiçeğim..

Ben bugün çok iyiyim canım,akşamki uyku iyi geldi :))

günaydın kızlar benim ikili testim güzel çıktı 4700/1 dedi doktorum darısı sonuç bekleyen arkadaşlara inş hepiniz güzel sonuçlalr alırsınız

Gözünaydın canım.darısı artık diğer annelerimize

Bu arada kızlar 1.sayfadan güncel halimize bakabilirsiniz :))

günaydın herkese.çiçekçim ne güzel bi yazı o öle.devamınıda merak ediyoruz bekliyoruz.2li testi güzel çıkanlara gözüaydın.bgn tetanos aşısı olucam

16 hafta yaşındayım ve annenin sesini duydum beni okşuyor ne kadar çok sevdiğini söylüyordu Birden kalbim çok hızlı atmaya başladı, artık ona anneciğim diyeceğim, çünkü o beni severken “kızım bana anneciğim diyecek” diyordu, kız olduğumu o da biliyor, zaten bu yaşımda cinsiyetimi belirten organlarım oluştu Kemiklerim ne kadar sert ama yine de cildim çok ince, damarlarım görünüyor ben de beslenmek için bu sıvının yetmediğine karar verip parmağımı emmeye başladım, çok tatlı bir şey bu…Az daha boyumu söylemeyi unutuyordum, ben tam 16 cm oldum ve 135 gr Anneciğim çok meşgul beni yine unuttu, doktora gidecekmiş, midesi yanıyormuş, burnu kanıyormuş ben neden olduğunu biliyorum, onun damarlarındaki kan miktarı artmış, bu benim için iyiymiş ressamlar konuşurken duydum Bir de babam görmek istiyormuş, o da doktora gidecek annemle, beni bir makinenin içinden görecekler, onlar için hareket edeceğim

17 hafta yaşındayım; anneciğim kendini görebildiği ayna denen bir şeye bakıyor, karnının büyüdüğünü söylüyor, kasıkları ağrıyormuş ve çok terliyormuş Tabi ben önceki yaşlarıma göre daha hızlı kilo aldığımdan anneciğimde kilo alıyor Cildimin altında yağ depoluyorum artık, kalbimle günde 30 litre kan pompalıyorum, ben de çok yoruluyorum, bazen de korkuyorum, geçen gün birisi ince uzun bir boruyla suyumdan çaldı, sonradan öğrendim ki, doktor benim suyumu test edecek, benim sağlıklı olup olmadığıma bakacakmış

18 hafta yaşındayım; anneciğim geceleri uyuyamıyor, ben onu incitmek istemiyorum ama ben de burada sıkılıyorum ve o benimle konuşmuyor Heeeeyyyy neden benimle konuşmuyorsun sen? Ama ben seni seviyorum Annemin tansiyon denen şeyi düşmüş, ani hareketler yapıp, ayağa kalkmaması gerekiyormuş Artık 210 gr oldum anneme daha çok benziyorum Bir de bağırsaklarım mekonyum denen bir şey yapıyor, o çok gereksiz bir şey…

19 hafta yaşımdayım; anneciğimle babacığım doktorda bir alete bakıp benim hareketlerimi seyrettiler Ama ben büyüdüğüm için anneciğimin beli ağrıyormuş, buna çok üzüldüm O da topuklu ayakkabılar giymemeliymiş babam öyle diyor, neden giyiyor ki Biz de tekrar doktora gittik Anneciğimin kalçaları ve memeleri büyüdüğü için çatlaklar oluşuyor, çatlak olduğundan dolayı da kaşıntı oluyormuş, doktor dedi ki bol sıvı almamız gerekiyormuş, bir de çatlak kremi kullanmalıymışız Eğer cildimiz kurumazsa çatlak olmazmış Benim çatlaklarım yok ama her yanım o tüylerle kaplandı bu da yetmezmiş gibi annemin sürdüğü çatlak kremi gibi bir şeyi o küçük ressamlar her yerime sürüyor Bunun adı vernix imiş Bu beni sudan korumak içinmiş, ukala küçük ressam dedi ki, biraz daha bu suyun içinde kalırsam buruş buruş olacakmışım

20 hafta yaşıma girdiğimde beni şaşırtan başımın üzerinde çıkan saçlar oldu, onlara alışamadım bir türlü Bu aralar karnım guruldamaya başladı, şu tatlı parmaktan mı acaba ne dersiniz? Kemiklerim çok güçlü olduğu için hareket edebiliyorum, bir de anneciğimin sesini duyduğumda o da beni duyabilsin diye bağırıyorum ama duymuyor, ben de onu tekmeliyorum böylece benimle konuşuyor Ona boyumun 25 cm kilomun 340 gr olduğunu söyledim Annem aynanın karşısında kendi kendine konuşuyor “zaman ne kadar çabuk geçiyor, karnım epey büyüdü” diyor herhalde benim onun göbek deliğiyle aynı hizada olduğumu fark etti, her yaşımda bir cm yukarı çıkacağım, göbeğinden geçen o çizgi koyulaşmaya başladı, ama doğumdan sonra tamamen kaybolacakmış Biz çok sağlıklıyız; anneciğim gereksiz kalori almıyor, iyi besleniyor

21 hafta yaşındayım; bir keresinde ben çok yaramazlık yapıyordum sonra tanımadığım bazı sesler duydum, çok güzeldi, sessizce dinledim, anneciğim babacığıma “galiba senin gibi sanatçı olacak, Vivaldi’yi çok seviyor” dedi, o sesin adı “müzik”imiş, Vivaldiyi tanımıyorum ama, artık annemle hep müzik dinliyoruz, müzik dinlemeyi çok seviyorum, bazen dinlerken uyuyorum, annemde mutlu oluyor Anneciğimin ayak ve ayak bilekleri benim büyümemden dolayı şiştiği için hep dinleniyoruz Babam dedi ki eğer yüzünde ve ellerinde şişme olursa doktora gitmemiz gerekirmiş Kalbim çok çalışıyor, sürekli kan pompalıyorum ama yine de bu aralar yavaş büyüyorum, sadece 400gram oldum

22 hafta yaşındayım ; Ben bir muz kadarmışım, muz denen şey mide yakar mı annemin midesi yanıyormuş, bir de diş etleri şişiyormuş, babam “bu kadınlar hep böyle, her şeyden şikayet ederler” diyor Kendi kendine de “sabırlı ol, hepsi geçecek” diye tekrarlıyor sürekli, o böyle kendi kendine konuşunca çok komik oluyor Ben yaklaşık 500 gr olmuşum, anneciğim uzun süre ayakta duramıyor, ve yürümeye gittiğimizde o alçak topuklu ayakkabı giyiyor Çünkü beli ağrıyor, hamileyken vücudunun ağırlık merkezi sürekli değişirmiş, biraz oturuyoruz sonra ayağa kalkıyoruz, biraz ayakta duruyoruz sonra tekrar oturuyoruz, ben daha çok yoruluyorum Omurgalarım ağrıyor İyi ki otururken dizlerini kalçasından yukarıda tutuyor, böylece ağrılarım geçiyor

23 hafta yaşındayım kocaman oldum ama annem hala şikayet ediyor ne zaman büyüyecekmişim, bacakları şişiyormuş şimdi de , o da yatıyor, benim için daha iyi oluyor yine müzik dinliyoruz hatta kitap bile okuyoruz, anneciğim anne karnında çocuğun eğitilebileceğine inandığından sürekli okuyor, bir çok şey öğrendim Bazen müzik onu çok etkiliyor ve ağlıyor, ben de kızıyorum ters dönüyorum, doktor da hemen ona bunu söylüyor, çok üzüldüğünü görünce yine dönüyorum, neden üzülüyor ki, hep aynı şekilde duramam tabi ki canım sıkılıyor Doktor ona benimle konuşmasını onu duyabilmem için orta kulağımın gelişimini tamamlamaya başladığını söyledi, ben bunu zaten biliyordum, o kadar çok gürültü var ki burada kendimi bile duyamıyorum, bağırdım ama beni hiç dinlemiyor, sonra neden tekmeliyormuşum Tekmelerim işte…

24 hafta yaşımdayım artık çok hareket edince terliyorum ve hasta olduğum içinde öksürüyorum, bir de şu tatlı parmak yok mu hep onun yüzünden hıçkırıyorum Ben hıçkırınca anneciğim de tekme attığımı zannediyor 33 cm boyu 570 gr ağırlığı olan biri buraya nasıl sığar, ne kadar daha var öteki dünyaya gitmeme öfffff bir an önce anneciğimi ve babacığımı görsem, dün gece anneciğim uyurken babacığım beni okşadı benimle konuştu, hatta anneciğimin huysuzluklarını anlatıp beni uyardı İkisini de çok seviyorum Bir de şu doktoru çok merak ediyorum, düzenli olarak onu görmeye gidiyoruz Şimdi de anneciğimin şeker tarama testi olması gerekiyormuş

25 hafta yaşındayım; anneciğime kramp denen bir şey gelip ağrı yapıyormuş o da ağlıyor, futbol topu kadar büyüdüm, anneciğim diyor ki beli ve bacakları zonkluyormuş, zonk ne demek? Zonk sesini duyunca bacaklarına buz koyuyor ya da duş alıyoruz Yine de geçmezse doktorumuzun verdiği ilaçları alıyoruz Babam çok heyecanlı bir şekilde geldi bu akşam Anneme bağıra bağıra “ biliyor musun üç boyutlu ultrason varmış” dedi Yani benim çeşitli açılardan görüntülerimi alıyor, bu
görüntülerin arasını bilgisayar kendi dolduruyor, bana benzeyen bir görüntü ortaya çıkarıyorlarmış Ama doktorumuz bunu bize söylemişti çok önemli bir şey değilmiş Babacığım beni görmek için sabırsızlanıyor herhalde

26 hafta yaşındayım; artık 750 gramım cildimin altında yağ birikiyormuş Kollarımı ve bacaklarımı çok hareket ettirdiğim için anneciğim çok kızgındı, annesiyle konuşurken bağırıyordu, çok korktum neden bu kadar sinirleniyor ki Babacığımın dediğine göre bunların sebebi ani kasılma ve gevşemeler hissetmesi imiş Bunlara Braxton-Hicks kasılmaları deniyormuş Kasılmalar ağrılı olunca anneciğim benim sürpriz yapıp erken geleceğimi düşünüyor, ama ben ona kızdım erken gelmeyeceğim Bazen de anneciğimin adet sancısına benzer kramp tarzı ağrıları, bel ağrıları, akıntıları, barsak krampları oluyor, herkes yine benden şüpheleniyor, dedim ya ben erken gel-me-ye-ce-ğim Akciğerlerimdeki hava keseciklerim bile oluşumunu tamamlamadan, beynimdeki görme ve işitme dalgaları tam anlamıyla faal olmadan nasıl gelirim

27 hafta yaşındayım; kalbim çok hızlı atıyor ( 120-160/dak ), aydınlıkken anneciğimle yürüyoruz, karanlıkta yürüdüğümüz zamanlar babacığım da bizimle oluyor, annem çok su içiyor, onun yüzünden çok kilo alıyorum buraya sığmıyorum Ben de annemin karnında yukarı doğru tırmanıyorum sürekli, bu nedenle derin nefes alırken zorlanıyormuş, ama bu beni etkilemiyor, hamile olunca bazı hormonlar onun daha sık nefes alıp vermesini sağlıyormuş, böylece bende bol oksijen kullanabiliyorum Sürekli kilomu konuşuyorlar 950 gr olmuşum, babacığım gibi çok oburmuşum, çok kilo almışım, demek ki ben ona benziyorum, onu daha çok merak etmeye başladım

28 hafta yaşındayım ama cildim hala buruşuk ve pembe,yoksa şu vücudumdaki doğal krem işe yaramıyor mu? Bu yüzden karmakarışık düşüncelerim var, sıkıldıkça dönüyorum, annemi tekmeliyorum Bugün küçük ressamlar geldi saçlarımı uzattılar, kaşlarımı, kirpiklerimi çizmeyi bitirdiler Annem ile babam bir kitaptan boyumun 37 cm ve kilomun 1 kg olduğunu söylediler bana Onları duyduğumu öğrendiklerinden beri benimle konuşuyorlar

29 hafta yaşındayım 1,3 kg olduğum için anneciğim ayakta çok duramıyor, çabuk yoruluyor ve tansiyon denen bir şey yine düşürüyor bu nedenle hep dinleniyoruz Babama dedi ki “ kendimi sonsuza kadar hamile kalacakmış gibi hissediyorum, karnım kaşınıyor, nefes alamayacak kadar şişmanladım, midem yanıyor, bacaklarıma kramp giriyor, her yerim ağrıyor” Babam onu teselli etti, bunların hepsi geçecek dedi Sonra yürüyüşe çıktık, çünkü doktor yürümenin annem için en iyi egzersiz olduğunu söyledi Bir de ona böyle şikayet etmemesini benim her şeyi duyduğumu, küsebileceğimi söyledi, evet ben her şeyi duydum, artık koku da alabiliyorum, görebiliyorum, tat alabiliyorum ve bir de seni üzdüğüm için üzülüyorum anneciğim

30 hafta yaşındayım; bu günlerde anneciğim hep sol tarafına yatıyor böylece organlarına kan gidişi ve kan dönüşünün en az şekilde engellenmesini sağlıyormuş Bu şekilde uyumakta zorlanınca karnının altına veya bacaklarının altına yastık koyuyor Mide yanması olmaması içinde vücudunun üst kısmını alt kısmına göre hafifçe yukarıda tutuyor Lanugo tüylerim kaybolmaya başladı, göz kapaklarımı düzenli olarak açıp kapatabiliyorum tabii 1,5 kilo oldum artık Biliyor musunuz kemik iliğim kan yapabiliyor artık…

36 hafta yaşındayım, saçlarım çok uzadı, onları kestirmek istiyorum, tırnaklarım da uzadı 2,5 kg ve 46 cm olduğumdan yer değiştiremiyorum ama tekme atabiliyorum Artık her hafta doktora gidiyoruz, bu adamı gerçekten merak ediyorum Doktora göre doğmama dört hafta kalmış, annem, babam ve ben doğumumun gerçekleşeceği yeri görmeye gittik, doktorumuz bunun anneciğimi rahatlatacağını söyledi Doktor bana artık doğabileceğimi söyledi, istersem hemen onların yanına gidebilirmişim, o zaman prematüre bir bebek olurmuşum, sevmedim bunu ben bekleyeceğim

37 hafta yaşındayım; annem artık çok kilo almıyor, sürekli dinleniyoruz, ayaklarını yükseğe kaldırıp benimle oynuyor bazen Dinlenmediği zamanlarda babacığımla benim için alış veriş yapıp çok güzel bir oda hazırlıyorlarmış, odamı çok merak ediyorum, buradan büyüktür inşallah 2,8 kg oldum odaya da sığmayabilirim çünkü

38 hafta yaşındayım; daha önce şeklimi değiştirdiğim iyi oldu, çünkü çok az zaman kaldı Anneciğimin kasılmaları oluyor, biz de oturarak nefes alıp veriyoruz Ama anneciğim sancılarının gerçek doğum sancıları olup olmadığını anlayamıyor Doktorumuzun dediğine göre önceleri daha az sıklıkla ancak düzenli aralıklarla gelen doğum sancıları bir süre sonra 50 saniyelik kasılmalar halinde 10 dakikada üç sancı olarak gelirmiş Ve zamanla şiddeti artar, şiddeti artan bu sancılar düzenli bir şekilde tekrar ediyorsa hastaneye gitme vakti gelmiş demekmiş Nişan denilen kanlı yapışkan akıntı geldikten sonra genellikle iki gün içinde doğum başlarmış Bağırsaklarımda mekonyum denilen ilk dışkım birikmeye başladı, bunu doğumdan sonra bir gün içinde dışarı atabilirmişim Ben ne kadar çok şey biliyorum böyle Ressamların bana veda ederken her şeyi anlatmaları iyi oldu

39 hafta yaşındayım; Annemin kasılmaları daha kuvvetli, artık ben doğuma hazırım, anneciğimin annesi, ben ona “annaneciğim” diyecekmişim, benim doğumum için bir çanta hazırladı Benim ve annemin sağlığı yerinde olduğu için anneciğim normal doğum yapacakmış, benim bu küçük yerden rahat çıkabilmem için anneciğimin perinesinde kesi yapacaklarmış, ama daha sonra eriyen ipliklerle dikeceklermiş, bu ikimiz içinde daha sağlıklıymış Ne demekse!

40 hafta yaşındayım; ay çok kilo aldım tam 3,4 kg olmuşum, artık anneciğime ve babacığıma kavuşacağımı hissediyorum Biz şimdi hastaneye gidiyoruz, babam çantamızı evde unutmuş onu bekliyoruz, ben uslu oturuyorum ama anneciğim yine de bağırıyor Neyse babam geldi, bizi daha önceden keşfettiği kestirme yollardan hastaneye ulaştırdı, doktorumuz bizi bekliyor Evet geldik, şimdi ben doğuyorum işte……

Merhabaaaaaa, ben geldim , ahhhhhhh bu leyleğin gagası beni acıtıyor Ağlayacağım işte… Sonra bebekler neden hep ağlar derler, bu leylek sizi gagalasa nasıl olur Şaka yaptım aslında leylek yok, beni görmek için gelen bir kadın çocuğuna onu leylekler getirdi diyordu, ben de başladım ağlamaya, yalan söyleme diye bağırdım, annemin karnında benden başka kimse yoktu ki, hem orada bir leyleğe de yer yok, ben zor sığıyordum Artık anneciğimin kucağında uyuyorum, parmağımı da emmiyorum, o beni süt denen çok tatlı bir yemekle besliyor Benim gibi yeni doğan bebekler için en sağlıklı besin anne sütüymüş Sütümü içiyorum ve bol bol uyuyorum, burası daha rahat, herkes bana hizmet ediyor, keyfim yerinde, ohhhh

yaa çok güzel bi yazı olmuş.inşallah hepimiz bebişlerimizin sağlıkla doğduğu günleri görelim.

mrb buket bende nurten hanıma gidiyorum süper bir doktor...çok memnunum...ben kendisine ilk kez özel keçiören hastanesinde gitmiştim çok memnun kaldım...ama keçiören hastanesinde çok sıra bekliyorduk...geçen kontrolümüz akropoldeydi hiç beklemedik sakin bir hastaneydi...açıkçası ben hastaneyi hiçç araştırmadım sadece nurten hanım için hiç düşünmeden gittim...

Merhaba nur_45
canım çok mutlu oldum. Daha önce gitmediğim bir doktor. Hoş hastane ile görüştüğümde de çok hastası olduğunu, Keçiören'deki hastalarının da devam ettiklerini söylemişlerdi.Benim için doğum yapacağım hastane önemli. İlk doğumum normal olmuştu.İnş. bunuda öyle düşünüyorum. Duyduğuma göre hastane ve ekibi iyiymiş. Allah pişman ettirmesin. Bu hamileliğimden önce 11 haftalık hamileyken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Sincan'daki Lokman Hekim hastanesine gidiyordum. Doktorum o gün yoktu ve başka doktor kürtajı yaptı. Doktordan yana hiçbir şikayetim olmadı ama hastane çok ilgisizdi.Kızımı bırakacak kimsem olmadığı için refakatçim yoktu ve hemşirelerin hiçbirisi benimle ilgilenmedi. Bende artık o hastaneye adımımı bile atmıyorum. Neyse kafanı şişirdim galiba. sadece gidenler varsa buna dikkat etsinler.

merhabalar a.s.
Bugün çok iyi hissetmiyorum kendimi yani hiçbirşey olmamasına rağmen canım sıkkın ve sninirliyim birazcık anlam veremiyorum bazen bu duruma
birde alerjik riniti olan varmı nasıl başediyorsunuz bu durumla beni bir yakaladımı çok kötü oluyorum dün kötü oldum mesela o yüzden sabahta gergin kalktım
yazı çok güzel olmuş
zaman hiç geçmiyormuş gibi geliyormu sizede

Back