2011 Şubat Anneleri

bişi söylicem ama kızma.ordaki insanları düşünüyorsun çok güzel ama bebeğini düşünmüyorsun.sana İzni Allah vermiş dahasımı var al suyunu geç bikenara iç.yazık bebikine.inan kimse kusuruna bakmaz.sen hamile olmasan hamile birinin içtiği suyu istermisin aksine sen kendi ellerinle getirirsin eminim suyunu

aslında kesin bişey söylemedi ama tahminim 5-7 kilo civarı bitiririz.sadece 20haftalık olana kadar enfazla 2 kilo alabilirsin dedi o kadar.bende almamaya dikkat ediyorum ama arada 1.5 kilo da vermişim işte :)

Kg almaktansa vermişsin buda iyi ama bebişin ve sen iyi olunda :))

Kızırmıyım canım çok haklısın gidip içiyim bari ben suyumu bebişime yazık oluyor böyle (

sakın ama sakın aç ve susuz kalma bebeğini düşün hem herkes hamile olduğunu biliyodur artık kimse kötü karşılamaz

heh şöyle çiçek iç tabii

ayyy valla mutfağa bakmaya korkuyorum sağdan soldan karınca çıkacak diye pöfff yaaaa

Nbr kızlar?
Umarım herkes iyidir?
Geçmişe bakamadım son sayfadan anladığım kadarıyla Çiçek işyerindekiler nedeniyle bebişine iyi bakmıyor.Sakınnnnnnnnn çokkk üzüldüm.

Bu arada oruç tutan var mı aranızda?

Merhabalar
bende aranıza yeni katıldım. Ben de kısmetse şubat annesi olacağım. 5 yaşında bir kızım var.

Hoşgeldin canım aramıza.Tecrübeli annelerdensin sende o zaman :))

heh şöyle çiçek iç tabii

ayyy valla mutfağa bakmaya korkuyorum sağdan soldan karınca çıkacak diye pöfff yaaaa

İçtim geldin canım.Ama sen çok takılma bu mutfağa ne yapıcaksın artık eşin gelince birde ona temizletirsin iftardan sonra.Yada olmadı gelirken eve karınca ilaçları var onlardan alsın heryere serp mutfakta canım

Mrb canım hoşgeldin iyiyizde birazcık acız biz :))
Yarın daha tedbirli gelicem artık gerçi patronum geldi az önce oruç tutuyormusu dedi yok tutamıyorum dedim.Sakın tutma oruç dedi :))
içim rahatladı birazcık yarın artık daha rahat olurum

buket hoşgeldinn aramıza.hayırlı olsun bebişinnn

mısracım hoşgeldin.çiçeğin fırçasını çektiklmaz: merak etme bebişinin suyunu verdi nihayetopuyorumnanaktan

Buket hoşgeldin.
Sat,kilo,yaş bilgileri gerekiyordu sanırım.
Arkadaşlarımız isminin eklenmesi konusunda yardımcı olurlar

Tam olarak Ankara da hangi hastane karar veremedim. Cumartesi günü Akopolden randevu aldım Nurten Boyraz dan Hastane ve doktor hakkında deneyilmeri olan varsa sevinirim.

buket hoşgeldinn aramıza.hayırlı olsun bebişinnn

mısracım hoşgeldin.çiçeğin fırçasını çektiklmaz: merak etme bebişinin suyunu verdi nihayetopuyorumnanaktan

Son sat tarihin.yaşın,muhtemel doğumun,kg ve belli isi cinsiyetini söylersen ben seni listeye eklerim canım son hali 346 sayfada bulunuyor

teşekkürler dillerim_lal
yaş 32 SAT: 1 mayıs BDT:8 şubat kg:64

Tam olarak Ankara da hangi hastane karar veremedim. Cumartesi günü Akopolden randevu aldım Nurten Boyraz dan Hastane ve doktor hakkında deneyilmeri olan varsa sevinirim.

canım bende ankaradayım dediğin hastanei hiç duymadım nerde oo:1rolleyes:

ben medart a gidiyorum haluk beye doğum içinde ya güven hastanesi yada bayındır hastanesi.çünkü medarta ameliyat ve doğum yok polikilinik tarzında çalışıyor benim doktorum haluk balkaya ben gayet memnunum şimdilik

Bu arada kilo alma olayınız nasıl arkadaşlar?

Ben 46 ile hamile kaldım ve şu an 50 kiloyum. 4. kilomu da aldım :)

maşallah canım artık belli etmeye başladı demekki bebiş kendini. ben 58 ile hamile kalmıştım, 56ya indim şimdi 57yim. artık verdiklerimi de geri almaya başladım aramızda 3 hafta var seninle. demekki bundan sonra alınıyor kilolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…