- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
İşte gizli saklı birşey atıştırıyorum işte en kötüsüde su içemiyorum sebil herkesin görüş noktasına açık bir yerde sadece 1lt içtim oda sabahtı şimdi çok susadım ama alamıyorum işte canları kalır diye(
Yeşim yalnız degilmişim :)
aslında kesin bişey söylemedi ama tahminim 5-7 kilo civarı bitiririz.sadece 20haftalık olana kadar enfazla 2 kilo alabilirsin dedi o kadar.bende almamaya dikkat ediyorum ama arada 1.5 kilo da vermişim işte :)
bişi söylicem ama kızma.ordaki insanları düşünüyorsun çok güzel ama bebeğini düşünmüyorsun.sana İzni Allah vermiş dahasımı var al suyunu geç bikenara iç.yazık bebikine.inan kimse kusuruna bakmaz.sen hamile olmasan hamile birinin içtiği suyu istermisin aksine sen kendi ellerinle getirirsin eminim suyunu
Bu arada kilo alma olayınız nasıl arkadaşlar?
Ben 46 ile hamile kaldım ve şu an 50 kiloyum. 4. kilomu da aldım :)
Ben gizli saklı yemek yemeğe çalışıyorum canım,gerçi herkes tutma zaten diyor ama onlar oruçluyken karşılarında yemek yiyemiyorum.Yani bugün aç kaldım kısaca(
Bende kilo almadım kg sabit inş.böyle devam ederim 77kg
Merhabalar
bende aranıza yeni katıldım. Ben de kısmetse şubat annesi olacağım. 5 yaşında bir kızım var.
heh şöyle çiçek iç tabii
ayyy valla mutfağa bakmaya korkuyorum sağdan soldan karınca çıkacak diye pöfff yaaaa
Nbr kızlar?
Umarım herkes iyidir?
Geçmişe bakamadım son sayfadan anladığım kadarıyla Çiçek işyerindekiler nedeniyle bebişine iyi bakmıyor.Sakınnnnnnnnn çokkk üzüldüm.
Bu arada oruç tutan var mı aranızda?
Merhaba arkadaşlar. nasılsınız?
Bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi. Aşırı yorgunluk, bitkinlik, bel agrısı ve baş agrısı var
Sabahtan bu yana yatıyorum.
İlk sayfadaki listeye kendimi nasıl eklerim acaba. Bu arada bilgi vereyim 14 +4 günlük hamileyim.
buket hoşgeldinn aramıza.hayırlı olsun bebişinnn
mısracım hoşgeldin.çiçeğin fırçasını çektiklmaz: merak etme bebişinin suyunu verdi nihayetopuyorumnanaktan
Son sat tarihin.yaşın,muhtemel doğumun,kg ve belli isi cinsiyetini söylersen ben seni listeye eklerim canım son hali 346 sayfada bulunuyor
Tam olarak Ankara da hangi hastane karar veremedim. Cumartesi günü Akopolden randevu aldım Nurten Boyraz dan Hastane ve doktor hakkında deneyilmeri olan varsa sevinirim.
Bu arada kilo alma olayınız nasıl arkadaşlar?
Ben 46 ile hamile kaldım ve şu an 50 kiloyum. 4. kilomu da aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?