Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef her yer aynı sudenur, bitsin şu ağustos artık rahatlayalım...çok sıcak burası piştik vallahi
Kızlar merhabaopuyorumnanaktan, iki günlüğüne teyzemdeyim, çok özlemişim sohbetini ilaç gibi geldi, bebiş beni hala kusturuyor kızlar bugün tartıda 73 kg ibresini gördüm çok kilo veriyorum istemeden ya bebek beslenemezse diye korkuyorum...
Ve kağan dün gece 3 te uyandı, sabaha kadar ayağımda salladım sallamayı bıraktıkça uyandı, ayağımda sallarken 2 sefer sızmışım saate baktım 7 olmuş !! o saate kadar ayağımda sallamışım... ve bugün feci yorgunum birazdan eşim gelecek, akşam biraz daha oturup dönücez,
Eşim 2 çocukla seneye tatil planları yapıyor, bana çok iyi gelecekmiş çok eğlenecekmişiz hayırrlısı dedim biraz zor olacak gibi... daha zamanı var bakalım
Oyy bugün sayısını bilmediğim kadar çok kustum artık sadece safra çıkıyor inatla midem bulanmaya devam ediyor, kız bebekte böylemi oluyor acaba...
Uygun bir zamanda geçmişe bakıcam hepinizi öpüyorum
Selam kızlarr. Ben de ikilitestimi yaptırdım ense ölçümü normal çıktı kan sonuçlarını bekliyorum. Doktorum gyno ferrosanol ve megadyn verdi. İçinizde gyno ferrosanolu kullanan varmı? Daha bu hapa başlayamadım bulantı kusma olduğu için korkuyorum içmeye. Aç karna alınması gerekiyormuş((
Saol nurberracım. Çağlayançicek benim için yapmış saolsun çok da güzel olmuşş Hemen ekledimmm.:1hug:
Bir pazara gittim geldim baktım sayfalar dolmuş taşmış okumaktan yoruldumbilmiyorumkismileAy hangi ara 20 küsür sayfa yazdınız? :)
Annem bişey olduğundan eskiden anne olunca anlarsın derdi. Evet gerçekten annemi şimdi bile anlamaya başladım. Bir de bebişim doğsa tamamen anlayacağım. Saolsunlar Allah onları başımızdan eksik etmesin. Anneme durmadan soru soruyorum senin de bulantıların oluyormuydu diye . Ne çektirmişim ben sana diyee gülüyoruzz :kedi:
yok zaten yatırmak için değil taşımak için istiyorum
Kızlar alemsiniz valla,birde beni duysanız ağzınız açık kalır :)
İlk hamileliğime kilolu başladım,güya diyet yapıyodum,daha veremeden 80kiloada hamile kaldım,doktorum 15 kiloyo geçmememiz lazım dedi,geçmedik de tam 95'te doğum yaptım,doğumdan sonra 10 kilo gitti,sonra eşim saolsun sütüm gelsin diye baklavaları dizdi önümüze,pek sevmem ama mecbur yedik,5 kilo aldımmı ardından...
neyse,sonra birileri bize baklavayla alakası yok düzenli beslen yeter dedi de eşim baklavaları almaktan vazgeçti :) şimdi kızım 6 aylık ve ben 3.5 aylık hamileyim, doktorum 20 haftalık olana kadar en fazla 2 kilo alabilirsin dedi,allahtan şimdi 15 haftalık oldum ve 1.5 kilo vermiş durumdayım,bebişte sağlıklı,inşallah çok kilo almadan tamamlarım,yoksa benim yuvarlasalar yuvarlanacam yani :))))
Kızlar merhabaopuyorumnanaktan, iki günlüğüne teyzemdeyim, çok özlemişim sohbetini ilaç gibi geldi, bebiş beni hala kusturuyor kızlar bugün tartıda 73 kg ibresini gördüm çok kilo veriyorum istemeden ya bebek beslenemezse diye korkuyorum...
Ve kağan dün gece 3 te uyandı, sabaha kadar ayağımda salladım sallamayı bıraktıkça uyandı, ayağımda sallarken 2 sefer sızmışım saate baktım 7 olmuş !! o saate kadar ayağımda sallamışım... ve bugün feci yorgunum birazdan eşim gelecek, akşam biraz daha oturup dönücez,
Eşim 2 çocukla seneye tatil planları yapıyor, bana çok iyi gelecekmiş çok eğlenecekmişiz hayırrlısı dedim biraz zor olacak gibi... daha zamanı var bakalım
Oyy bugün sayısını bilmediğim kadar çok kustum artık sadece safra çıkıyor inatla midem bulanmaya devam ediyor, kız bebekte böylemi oluyor acaba...
canım benimde öyle kasıklarım ve belim ağrıyor doktor normal deidi banada arada akkıntı falan da olur dedi ki oluyor zaten
canım benimde bulantım aşırı ölüyorum kusmaktan 11 haftalık hamileyim senin kaç haftalık oldu?nezaman geçer bu bulantılar...
cnmm geçmiş olsun yaa bulantıda zor inş geçer.
bazılarında 4.ayın sonuna kadar bazılarında 12.hafta sonunda geçiyo inş seninde bu haftadan itibaren biter rahatlarsın bnm bulantı yok çok şükür ama sancım oluyo işte hamişlik zor ama çok şükür nasiip oldu bu güzel duygu bebişlerimiz için değer artık![]()
Günaydın herkese, ben de tutamayacağım malesef günler uzun ve susuz kalırsam iyice halsiz düşerim diye korktum.
Çağlayançiçek benim de bulantı ve kusmalarım devam ediyor hala. 4 ayda geçer die umut ediyorum hayırlısıyla.:1hug:
GÜnaydın bayanlar.. ne tesadüf bende oruç tutamıyorum.. sahurada kalktım hiç acıkmadım ama eşim yemin verdirdi tutabilirim diye düşünüyorum aslında zararlı olur mu ki...doktorum tutma dedi ama
For Websites: HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Hyves • iGoogle
Email Signatures: AOL • Entourage • Gmail • Hotmail • HTML • Incredimail • Mac Mail • Mozilla, Thunderbird • Outlook • Yahoo! • Webmail • Windows Mail
Forum signatures: HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Desktop Widgets: HTML file • Apple Dashboard • Active Desktop (Windows XP/2000) • Windows 7 Gadget
Bunlardan hangisini çizelge kısmına yapıştırıcaz bir türlü yapamadım...
Günaydın,sen tutabilirsin ama bebeğin dayanamazki açlığa ve özelliklede susuzluğa bebeğimizin suya ihtiyacı var.Dr.lar boşuna demiyor günde 2-2.5lt su için diye,tutmaman bebeğin için daha iyi olur canım