2011 Şubat Anneleri

kızlar hamileliğin başında seğirme gibi şeyler hissetmniz normal benim hep oldu
ama iş yaparken dikkat edin biyere uzanmayın parmak ucuna kadar kalkıp hani bi dolaba uzanırsın ya öle çok zararlıu ben hep dikkat etmişimdir
not : bu arada 2010 şubat anası :)

Saol canım valla birazda olsa rahatladım böyle şeyler söyleyince.Uzanma konusunda sonuna kadar haklısın ama bazen unutuyoruz işte :((

bişey yokturr Allahın izniyle cnm bnm okadar ii anlıyorumki seni her an endişe olaibliyo bişey mi var nie ağrıdı nie oldu die ama doktorlar normal diyo sağlıkla görelim her kontrolümüzde bebeklerimizi inş.bende sormadım hiç ama ultrason kağıtlarına bakınca başı sol tarafımda büyük kısmı ayakları sağa doğru geliyo hepsinde genelde ama tabi o kağıttan ne kadar anlayabildim orası ayrı

İnş.canım kağıdı nasıl tutup bakıyorsun :)
orada yatış pozisyonuna göremi öyleyse benimki sağda oluyor o zaman niden sol kasığım ağrıyor :))
Ayy görüş günü gelsede bir görsekte rahatlasak şu bebişleri günlerde geçmek bilmiyor bir türlü :))

dilekcim üniversitedeyim.. burdakiler pcos tanısı koydu son evresi bebekle ilgili bir çok sorun olacak.. hatta bebeğin olmayacak diyen dr.lar oldu ama yaklaşım olarak çetin bey çok farklı davrandı eşiminde dikkatini çekmiş... önce kendini rahatlat dedi ilaç ilk aşamada önermedi.. onu dinledim uyguladım söylediklerini şuan 3 aylık hamileyim işte bebeğimizde sağlıklı idi inşallah yine öyledir.. testten sonrasıda güzel çıkarsa hamdolsun kaygıyı atlatırız..

dilekcim üniversitedeyim.. burdakiler pcos tanısı koydu son evresi bebekle ilgili bir çok sorun olacak.. hatta bebeğin olmayacak diyen dr.lar oldu ama yaklaşım olarak çetin bey çok farklı davrandı eşiminde dikkatini çekmiş... önce kendini rahatlat dedi ilaç ilk aşamada önermedi.. onu dinledim uyguladım söylediklerini şuan 3 aylık hamileyim işte bebeğimizde sağlıklı idi inşallah yine öyledir.. testten sonrasıda güzel çıkarsa hamdolsun kaygıyı atlatırız..

Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı da nasip etsin canımm alkisalkisalkis

çağlayann yine yordun kendini dimi:) sana diyorum ama bende cmt yaptım 2 haftadan sonra kaynanam bi süpürge tuttu geri kalanlar bana ellettirmedim ayıp olur diye :) akşama da bel ağrısı başladı tabi :((. ya bu uzanma olayına hala alışamadım özellikle dolaptan bişi alırken parmak ucuna kalkıp alıyorum diye önemsemiyordum ama o da zararlıymış sanırım :(.

Günaydın güzel anneler
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hayırlı hamilelikler

Ben ikisinden de almadım. yine almayacagım. Zaten oturmaya başladıgında araba koltugu almıştık. O daha kullanışlı.

Bebek arabası neyse de o küçükler hiç kullanışlı degil.

Aslına bakarsan ben uzun uzun yazmadım görümcem bir hediye almak istiyordu ana dizi almış getirmişler.ama şimdiki aklım olsa aldırmazdım.
küçük olan ana kucağınıda bir arkadaşım vermişti onun çocuklar büyüdüğü için ben baya kullandım ama onu
araba koltuğunu daha bu sene aldık kızıma.

Ya arkadaşlar bu saatlerde kimsecikler olmuyor :)

Okullar açılınca ben ancak bu saatlerde girebilirim nete. Bu da demek oluyor ki sizlerle hiç online yazışamayacagım :(

aynı şeyleri bende düşündüm canım.birlikte yazışırız bizde
çünkü okullar açılınca sabah girmem mümkün değil benimde

fatma cım bravo, bu satte beni hüngür hüngür ağlattın, ben tam bir baba aşığıyım,babam bambaşkadır benim çok kibar,bize herzaman çok nazik davrandı,halada onun kanatları altındayız hepimiz, obenim eeenn kıymetlim,Allah ım dünya durdukça babam yaşasın:Saruboceq::Saruboceq: neyse çok duygulandım ben i geceler...

Mucizecim seni üzmek istmemiştim ama çok güzel bir yazıydı burada paylaşmadan edemedim bende senin gibi hüngür hüngür ağlayarak okudum.Babalarımız hayattayken değerlerini bilmeliyiz.benim babam pek sevgisini gösteren biri değildir ama biliriz yinede ne çok sevdiğini onun için bende şöyle doya doya boynuna sarılıp seni seviyorum babacım diyemedim şimdiye kadar ama okadar çok seviyorumki babamı

Günaydın kızlar ben bu sabah gene perişanım akşam buzdolabını temizledim.Komple iç dış çıkardım ama mahvoldum sözde dinlene dinlene yaptım ama akşam mide bulantısı,karın ağrısı,kasık ağrısı beni mahvetti.
Birde üstüne sol kasığım seğirmezmi üst üste o kadar çok yaptıki bunu.Çok korktum birşey oluyor diye.Ağrılrımdam uyuyamadım bile.Çok zorlamadan yaptım bu sefer mola verdim yaptım ama neden böyle yaptı bilmiyorum ama şu anda hala sol kasığımda ağrı var. :((

yeni gelen arkadaşlarımız olmuş aramıza hoşgeldiniz.
2'li test sonucunda güzel çıkmış nur45 çok sevindim canım gözünaydın.
Fatmacım kızının resminide bayıldım gene :nazar:
Babayla yazdığın yazıylada ağladım açıkçası sabah sabah ben çünkü babama çok düşkünümdür.Küçükken bana sorarlarmış en çok kimi seviyorsun babamı dermişim hep :))
Babam benim biricik aşkım onu çok seviyorum allahım onların acısını göstermesin bizlere hiç

ah çağlayancım senhiç durmayacaksın napmak lazım sana bilmem :oklava: niye iş yaptın yine bundan sonra sana iş yasak
dikkat et canım kendine sen yorulmadım sanıyorsun ama demekki vücudun kaldırmıyor artık okadar yorgunluğu
duan içinde Amin diyorum
ya sizleri üzmek istememiştim ama baba farklı birşey işte:gitme:

Ayy görüş günü gelsede bir görsekte rahatlasak şu bebişleri günlerde geçmek bilmiyor bir türlü :))

çağlayancım çok güldürdün beni görüş günü yazmışsın evet bundan sonra bunu kullanalım.alemsin canım ya:)

ne güzel cnm bebişinle berabersin sağlıla büyütün inşallah tatlım saol tavsiyen için evt uznammak gerekli kesinlikle.inşallah bizlerde bebeklerimizn doğduğu günleri görürr tavsiyelerde bulunuruz anne adaylarına inşş

evet canım kavuştum yavruma ama işe başladım ne zor geliyo bilsen
inş. sizde kavuşacaksnız zamanın nasıl geçtiğini inan anlamyacaksınız
Saol canım valla birazda olsa rahatladım böyle şeyler söyleyince.Uzanma konusunda sonuna kadar haklısın ama bazen unutuyoruz işte :((

orada yatış pozisyonuna göremi öyleyse benimki sağda oluyor o zaman niden sol kasığım ağrıyor :))

rica ederim
her doktor kontrolünü sor beklerdim öle merak ediliyor ki sabırsızlıktan arada başka doktora gidip bebeğimi görüyodum kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar dün kontrolümüz vardı gittik oğluşumuz olucak kesinleşti büyümüş maşşallah hiç yerinde durmuyodu afacan ölçümlerini yaptı doktorumuz 15 haftalık çıktık bu sefer baş popo mesafesi 12cm olmuş bide 119 grmış öle mutlu oldum ki görünce bu sefer daha bi hareketli daha bi normal bebek boyutlarında çok tatlıydı ya..hepiniz en yakın zamanda gidip görürsünüz cinsiyetlerini öğrenirsiniz inşallah

ayy çiçekcim yaa güldürdün beniiiiikaydirigubbakcemile3
heralde kağıda göredir yatış pozisyonuna göre yanii ihihihi bende tam anlamıyom ama demekki senin yaramaz ayaklarıyla annesinin soluna baskı yaptıı hakketten yaw görüş günü gelsee çok güzel olcak bnm daha bi haftam var heyecanla geçsede bi buluşsak miniğimlee

evet canım kavuştum yavruma ama işe başladım ne zor geliyo bilsen
inş. sizde kavuşacaksnız zamanın nasıl geçtiğini inan anlamyacaksınız

rica ederim
her doktor kontrolünü sor beklerdim öle merak ediliyor ki sabırsızlıktan arada başka doktora gidip bebeğimi görüyodum kaydirigubbakcemile3

çok erken başlamışsın canım işe 5 aylıkmış daha.Allah sağlık sıhhat versinde napalım bizler onlar için çalışıyoruz.ben ilk kızımda 8 aylıkken işe başlamıştım bakıcıya ilk verdiğim günü hiç unutmam akşama kadar hüngür hüngür ağlamıştım.verirken kızım ağlar ben ağlarım ayy ne günlerdi.şimdi 3.5 yaşında dediğin gibi zaman çok çabuk geçiyor her dakikanın kıymetini bilmeliyiz.

bende yarın bebişimi görmek için başka dr a gitmeyi düşünüyorumopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar dün kontrolümüz vardı gittik oğluşumuz olucak kesinleşti büyümüş maşşallah hiç yerinde durmuyodu afacan ölçümlerini yaptı doktorumuz 15 haftalık çıktık bu sefer baş popo mesafesi 12cm olmuş bide 119 grmış öle mutlu oldum ki görünce bu sefer daha bi hareketli daha bi normal bebek boyutlarında çok tatlıydı ya..hepiniz en yakın zamanda gidip görürsünüz cinsiyetlerini öğrenirsiniz inşallah

maşallah canım allah sağ salim kucağınıza aldırsın hepimizinkinide inaşşllaah
kocaman olmuş oğlunn ne güzel yaa darısı başımıza canım.

Ayyy yeşimcim cinsiyeti ilk kesinleşen sen oldun.Allahım tamamına erdirsin.Prens geliyor desenegamyoncuiremsu

aramıza hoşgeldin nurberra

çok saol cnm hoşbulduk
tatlım yaa bişi sorcam bende bu tickerdan yaptım ama nereye yapıştırıyorum bu html kısmını kopyaladım ama lilypie de yaptım bende çizelge kısmında sadece ticker factory.comu kabul ediyoruz yazıyo yapıştıramadım yardımcı olurmusun cnm

maşallah canım allah sağ salim kucağınıza aldırsın hepimizinkinide inaşşllaah
kocaman olmuş oğlunn ne güzel yaa darısı başımıza canım.

amin canım amin hepimizin evet darısı başınıza inş benim gibi hemencik sölerler..

Ayyy yeşimcim cinsiyeti ilk kesinleşen sen oldun.Allahım tamamına erdirsin.Prens geliyor desenegamyoncuiremsu

evet doktorumuz saolsun 2 hafta önce bi tahmin etti bu sefer tam söledi inşşallah sende biran önce öğrenirsin bakalım şubat bebeklerinde çoğunluk ne olacak

Back