günaydınn kızlarrrr
günaydın çağlayan geçmiş olsun yaa üzüldüm şimdi ama benimde bazen kasığımda seğirme oluyo ama sağ kasıgımda durup duruken
bende babamı çok seviyorummm o benim bitaneemmmm :)
günaydın lar şubat annişleri 2010 şubat annesiyim bende geçen sene bi önceki senenin anneleri bize yazınca ahh ahh bizde böle yazıcazmı derdim çok merak derdim çok şükür kurtulduk bebişlerimizi büyüttük Rabbim dert vermesin hepiniz sağlıkla kolay doğumlarla bebişlerinize kavuşun inş.
ayy çok duygulandım inanınki zaman çok çabuk geçiyor hepinizi bebişlerinizi öptümm
bu arada benim hep sağ kasığım sızladı ağrıdı oğlum oldu haberiniz olsun yerimseniben
günaydın kızlar ben iyiyimde biraz gerginim ya herşeye kızıyorum sizdede oluyormu
bu arada benim hep sağ kasığım sızladı ağrıdı oğlum oldu haberiniz olsun yerimseniben
günaydın lar şubat annişleri 2010 şubat annesiyim bende geçen sene bi önceki senenin anneleri bize yazınca ahh ahh bizde böle yazıcazmı derdim çok merak derdim çok şükür kurtulduk bebişlerimizi büyüttük Rabbim dert vermesin hepiniz sağlıkla kolay doğumlarla bebişlerinize kavuşun inş.
ayy çok duygulandım inanınki zaman çok çabuk geçiyor hepinizi bebişlerinizi öptümm
günaydın kızlar ben iyiyimde biraz gerginim ya herşeye kızıyorum sizdede oluyormu
evvett canımm :)anowwww gerçektenmiii akannehir
günaydın essemayit ay bizde 2012 şubat annelerine yazarmıyızki yaa :):dance:
oğlunun fotografını görmüştüm ben 2010 bebişlerinin footgraflarında maşallah Allah uzun saglıklı ömürler versinn sana ve ailene
Başka yardım eden biri olsa yapmıycam ama eşlerimizde bizimki gibi yapamıyorki ona söyleseydim günleri alırdı onu temizlemek :))
Yapmıycam diyorum ama dayanamıyorum canım ramazanda geliyor şimdi oruç tutacak ya kıyıpta ona işte yaptıramam artık ben :))
Selam kızlar,ben hem 2010 şubat annesiyim,hemde kısmetse 2011 şubat annesi olacağım,hatta doğum tarihleri bile ayni olabilir. :)
günaydın herkese.yeni gelen arkaaşlar hoşgeldiniz.o ne çok şey konuşulmuş oku oku bitmedi.dahada kalabalıklaşıyoruz ne güzel.benim kasıklarımda ağrı flan yok şimdilik şükür.sadece arada sol kalçamdan bacağıma bi ağrı giriyor.eeleyincede göğüslerim acıyor hafif.bulantı ağrı falan bütün belirtiler bitti artık.şimdide insan endişeleniyor acaba bebişim iyimi diye.inşallah bütün bebişlerimize Rabbim sağlıklı bi şekilde doğmayı nasip etsin
Herkese günaydın :)
Çiçekcim geçmiş olsun. Korkutmak istemem ama benim de sag kasıgımda sürekli agrı seyirme oluyordu. 6. ayda bir baktım şişlik var. Meger kasık fıtıgı olmuşum. Ve biliyorsun oglum oldu :)
Geçmiş olsun. Dikkat et.
Selam kızlar,ben hem 2010 şubat annesiyim,hemde kısmetse 2011 şubat annesi olacağım,hatta doğum tarihleri bile ayni olabilir. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?