2011 Şubat Anneleri

Günaydın canım benimde birden bire olmaya başladı ve uzun solukluydu hepsi inş.iyidir bebişim

bu arada benim hep sağ kasığım sızladı ağrıdı oğlum oldu haberiniz olsun yerimseniben

Günaydın canım.İnş.bizde sizin gibi güzel günleri görürüzde 2012 annelerine yazarız böyle sizin bizlere yazdığınız gibi.
Benim sol kasığım ama erkek diyorlar hep bakalım artık hayırlısı :))

günaydın kızlar ben iyiyimde biraz gerginim ya herşeye kızıyorum sizdede oluyormu

Günaydın canım gerginlik bende'de var.İlk zamanlar çok sakindimde şimdi o sakinlik geride kalmaya başladı.Helede karşı tarafın alttan almaması daha fena yapıyor beni (

günaydın essemayit ay bizde 2012 şubat annelerine yazarmıyızki yaa :):dance:

oğlunun fotografını görmüştüm ben 2010 bebişlerinin footgraflarında maşallah Allah uzun saglıklı ömürler versinn sana ve ailene

günaydın kızlar.bu sıcaklarda temizlik yaparak kendinizi yormayın yaa.bol bol dinlenin.okullar tatil olduğundan beri ben böyleyim:)) bir annem gildeyim bi kayınvalidede.allah razı olsun onlardan ilgileniyorlar.

bu hafta içi 2 li teste gidecez.inş. bizde güzel haberlerle döneriz.

Başka yardım eden biri olsa yapmıycam ama eşlerimizde bizimki gibi yapamıyorki ona söyleseydim günleri alırdı onu temizlemek :))
Yapmıycam diyorum ama dayanamıyorum canım ramazanda geliyor şimdi oruç tutacak ya kıyıpta ona işte yaptıramam artık ben :))

anowwww gerçektenmiii akannehir
evvett canımm :)

yazacaksınız tabi inş. bu günleri atlatıp bebeğinize kavuşacaksınız vede yazacaksınız

amin canım cümelimize sağlıkla büyütmek nasip etsin

Herkese günaydın :)

Çiçekcim geçmiş olsun. Korkutmak istemem ama benim de sag kasıgımda sürekli agrı seyirme oluyordu. 6. ayda bir baktım şişlik var. Meger kasık fıtıgı olmuşum. Ve biliyorsun oglum oldu :)

Geçmiş olsun. Dikkat et.

Selam kızlar,ben hem 2010 şubat annesiyim,hemde kısmetse 2011 şubat annesi olacağım,hatta doğum tarihleri bile ayni olabilir. :)

doğru söylüyosun çiçekcim ama kendini bu kadar yorma birşey olursa sana geriye kalan zamanını ben gibi yatarak geçirirsin söyleyeyim

günaydın herkese.yeni gelen arkaaşlar hoşgeldiniz.o ne çok şey konuşulmuş oku oku bitmedi.dahada kalabalıklaşıyoruz ne güzel.benim kasıklarımda ağrı flan yok şimdilik şükür.sadece arada sol kalçamdan bacağıma bi ağrı giriyor.eeleyincede göğüslerim acıyor hafif.bulantı ağrı falan bütün belirtiler bitti artık.şimdide insan endişeleniyor acaba bebişim iyimi diye.inşallah bütün bebişlerimize Rabbim sağlıklı bi şekilde doğmayı nasip etsin

hb cnm dün geldm aranıza
11+3üz meleğimle inş.bende kasık ağrıları en baştan beri var halada oluyo ama eskisi kadar değl şükür.annelik her an endişili olmak yaa aklımız hep onlarda Rabbim korusun hepsini

Saol canım.hiç korkmadım şu anda eyvahedigeldismile
ufff dün akşam başladı bunlarda ama dur bakalım dr.erken gidicez galiba böyle giderse (

Selam kızlar,ben hem 2010 şubat annesiyim,hemde kısmetse 2011 şubat annesi olacağım,hatta doğum tarihleri bile ayni olabilir. :)

Hoşgeldin aramıza hem 2010 hem 2011 ne kadar güzel ikiz gibi büyüyecekler.

Kızlar ben bu arada kaydımı yaptırdım sağlık ocağına.Bayramdan sonra ilk hafta gel aşını yapalım şimdi erken dedi.Testlerimi istedi kan değerlerin güzel ama yemene çok dikkat ediyorsun artık bu aylardan sonra dedi.Tartıda 80 çıktım ama evde o kadar değilim ki 2 gündür kabızlıkta vardı diyemedim onuda (
Kan hapı için erken daha dedi aşı için geldiğinde testlerinide yeniden güncelleyelim seni buradada ben takip edicem dedi çok hoşuma gitti ilgileri :))

herkese günaydınlarrrrrrr.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
çiçek geçmiş olsun canım.temizlik yapınca bende de oluyo.sonra geçiyo.dr temizlik yapma demiyorum ama dikkatli yap demişti.sonra geçiyo.sadece sık temizlik yapma canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…