2011 Şubat Anneleri

aynı şeyleri bende düşünüyorum

maşallah kızlar ammada çok yamışsınız oku oku bitmedi.
yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz arkadaşlar hayırlı hamilelikler
sağlık ocağına gidip kaydımı yaptırdım
4.5 aylıkken gel dedi.16-20. haftalar arası aşı için
çok teferruatlı sorularla kaydımı aldı.varis varmı diye baktı.ödeme baktı.dr
memnun kaldım.

Ben isim konusunu düşünmedim kızım olursa sevil olucak muhtemelende erkek olursa ne olacak belli değil.Sevil ismide eşimin rahmetli annesinin ismi onun için koyacağız.

sevil çok güzel bir isim canım.öğretmen olduğum için bazı isimler hakkında bazı görüşlerim var kendimce.mesela bu zaman kadar tanıdığım seviller hep çıtı pıtı sevimli genç kız oluncada çok güzel oluyorlar

ben yaptırmayacağım canım kendi isteğimle

canım benim 2. gebeliğim çoğu şeyde tecrübem olduğu halde bende aynı düşüncelere sahibim tamamen annelik içgüdüsü normal yani.
birde bence 2li test için drun dediği zamanda git erken gelmişsin diye gönderirse geri seni bide?

bende ablamın eşyalarına konmak istiyorum,bebek arabası beşik bunları ablamdan alacam

ben sadece 1 yaşına kadar yanımızda yatması için sepet almak istiyorum şöyle minik süslü bir sepet.

evet bende ana dizi almıştım gerçi beşiği yatak odamızdaydı kızımın sonra odasına taşıdık 6 aylık olunca ama o ana dizini her odaya götürdüm gerekirse onda uyudu çok faydalı olmuştu.rengi pembe almıştık ama şimdi erkek olursa pembede yatacak:)
ama şimdi olsa sanırım almam çünkü en fazla 1 yaşından sonra sığmadı içine ozaman 200 tl para vermiştik bu sefer hiç sallamaya alıştırmayı düşünmüyorum direk koyacağım yatağa:)
sizin ilk bebek kıyamazsınız siz ama ben 1.cide çok çektim bazı geceler hala salıncağında saatlerce sallayarak uyuyor:bbo:

ben gün geçtikçe karnım çıkmaya başladıkça daha bir havaya giriyorum galiba yani kendimi daha çok heyecanlı hissediyorum yeni doğmuş bebek gördükçe resmen gözlerim sulanıyorrrr

sana kızımın ilk banyosunun fotosunu koyayım ozman bak :)

Eklentiler

• $28.jpg
    5,4 KB · Görüntüleme: 20
oyyyy maşallahhh maşallahhhh

yerim ben onun mimikli yüzünüüüü....dergide poz veren bebikler gibi maşallahhhhh Allah bağışlasın darısı başımıza

bu alışveriş konusunda çok haklısın fns insan hevesle birçok şeyler almak istiyor ama mantıklı düşünmek lazım

bende şuan oda yapmıcam bebeğime.odam var ama hazırlamayacağım yatak dursun orda annem gelicek o yatar belki yeğenim ünv. kazanırsa o yatsın bebeğim yanımda nasılsa nerden baksan 10 ay 1 sene.sonra ağır ağır ileriye yönelik oda yaparım diyorum

birde hani elde taşınan pusetler varya araba koltuğu gibi ondan istiyorum.acaba onda yeni doğunca yatarmı biliyormusunuz?şu resimdekinden

canım onda sürekli yatamaz çünkü o yarı oturur şekilde tutuyor bebeği.o taşımak için çok kullanışlı yada ilerde mama yedirirken hafif hafif sallarken ama yatması için tavsiye edilmediğini biliyorum.

kızlar okurken çok duygulandım biraz uzun ama çok hoşuma gitti
Alıntıdır :

BABALAR VE KIZLARI

0 yaşında
...Baba : Ne kadar da güzel. Şimdi bu küçücük şey
benim kızım mı? Gözleri de bana ne kadar çok benziyor.
Kızı : Bu gözlerini benden hiç ayırmayan adam
babam olsa gerek.

5 yaşında
Baba : Prensesim benim, güzel kızım.
Söyle bakalım baban sana ne alsın?
Kızı : En çok babamı seviyorum.
Babam, niye annemle uyuyor?
Hep benimle uyusun, başkasını sevmesin.

10 yaşında
Baba : Gittikçe yaramaz oluyor, kime çekti bu kız?
Kızı : Ben babama aşığım. Büyüyünce
babam gibi erkekle evleneceğim.
Babam bu ay harçlığımı arttırır mı?

15 yaşında
Baba : Ne kadar da çabuk büyüdü. Eve de gittikçe
geç kalmaya başladı, bu gidişle başına kötü
bir şey gelecek. Sanırım daha sert konuşmalıyım.
Kızı : Babam yüzünden arkadaşlarımla istediğim
kadar vakit geçiremiyorum. Bana baskı uygulamasından
nefret ediyorum. Ne zaman özgür olacağım?

20 yaşında
Baba : Artık sözümü dinlemiyor. Benden
giderek uzaklaşıyor. Kendi parasını da kazanmaya
başladı ya, bana ihtiyacı kalmadı tabii. Uzun
zamandır tatlı bir-iki laf geçmedi aramızda zaten. Evi de
sürekli erkekler arıyor. Galiba kızım elden gidiyor.
Kızı : Her dediğime alınıyor, beni bir türlü anlamıyor.
Hele geçen gün giydiğim mini eteğe karışmasına
ne demeli? Evden ayrılıp, kendi hayatımı kurmalıyım.
Çocuk muamelesi görmekten bıktım artık!

25 yaşında
Baba : Bir gün bunun olacağını biliyordum.
İşte evleniyor. Zaten aramız eskisi gibi değildi.
Şimdi bir de kocası var. Prensesim beni terkediyor.
Kızı : Böyle bir günde bile o mutsuz ifadeyi
takınmasının ne lüzumu var ki? Biliyorum, onu
bir türlü içine sindiremedi. Bu yüzden yapıyor.
Kendi hayalindeki damat değil ya!
Sanki birlikte yaşayacak olan o.

30 yaşında
Baba : Çok az görüşüyoruz. Daha sık
biraraya gelsek ne iyi olur. Hem torunlarımı
da özlüyorum. Kendi arkadaş çevrelerinden
fırsat bulup da bize gelemiyorlar ki...
Kızı : Babamları da çok ihmal ediyorum galiba.
Yine telefonda çok üzgün geldi sesi.
Haftasonu onlara süpriz yapmak en iyisi.

40 yaşında
Baba : Kızım, benim entellektüel düzeyimi
yeterli bulmuyor. Ona göre çağın gerisinde
düşünüyormuşum. Oysa küçükken derslerine
hep ben yardım ederdim. Anlayamadığı
bütün problemleri bana sorardı.
Şimdi beni beğenmiyor. Bir daha onunla
asla politik tartışmalara girmeyeceğim.
Kızı : Babam giderek daha da çocuk gibi davranıyor.
Sürekli bir şeylerden yakınıyor. Gerçi
son zamanlarda sağlığı da iyi değil ama.
Ya ona bir şey olursa? Zaten hiçbir zaman
dilediği gibi bir evlat da olamadım.

45 yaşında
Baba : Kızımın mutlu bir yuvası olması ne güzel.
Gözüm arkada gitmeyeceğim. Her şeyi
kendi başardı. Onunla gurur duyuyorum.
Kızı : Babam için çok endişeleniyorum. Onu
kaybetmeye hazır değilim. İlaçlarını da hep
ihmal ediyor zaten. Allah'ım onu benden alma!

50 yaşında
Baba : Dünyada mutlu kal kızım !
Kızı : Seni çok özleyeceğim ve arayacağım babacığım.
Şimdi ben kime danışacağım, kim yardım
edecek bana? Ne olur gittiğin yerde çok mutlu ol.
Ve hep yanımda olduğunu hissettir, ne bileyim ben,
arada sırada işaretler yolla mesela.
Ah babacığım! Sensiz nasıl yaşayacağım?

55 yaşında
Kadın : Sen gideli, seni daha iyi anlıyorum babacığım.
Keşke seni hiç üzmeseydim demeyeceğim, çünkü
"keşke"lerin hiçbir şeyi değiştiremeyeceğini biliyorum.
Yine de beni duyuyorsan, lütfen seni üzdüğüm
her gün için çok ama çok pişman olduğumu bil olur mu?
Binlerce gözüyle, boşluktaki adam uzanır, düşsel bir
incelikten onu kendi gecesine alır...

Seni çok özlüyorum, dertleşeceğim,
danışacağım kimsem kalmadı baba...
Seni kaybettikten birkaç ay sonra bir oğlum oldu.
Sana olan sevgimi oğluma verdim .
Onda seni yaşıyorum, rahat uyu babacığım .
Kızın Balca

Bu sayfa, 1976 yılında yitirdiğim canım babamın anısına...

merhaba arkadaşlar...sabahtan beri dışardaydım yazamadım ama sayfalarr öyle bir ilerlemiş ki tamamen okuyamadımtest sonuçlarımız için iyi dilekte bulunan tüm arkadaşlara çokkk teşekkür ederiz umarım burdaki paylaşımlarımız hep mutlu haberler üzerine olur...arkadaşlar bugün hamile kıyafeti aldım sonunda kendime:)izmir caddesindeki ekolde hamile kıyaftelerinde yaklaşık %50 indirim vardı..bende bir hamile eteğiyle tunik aldım...birde hamile çamaşırı alma niyetindeydim...kadınlar kulübünün diğer sayfalarında ankaralı annelerin paylaşım sitesinde acity deki özelcanın fiyatlarının çok uygun olduğunu okumuştum ama bana pek öyle gelmedi en azından hamile çamaşırları konusunda bebek ihtiyaçları için nasıl bilmiyorum henüz karşılaştırmadım:)dagi de güzel çamaşırlar var almayı düşünen arkadaşlara duyrulur:)arık çok çabuk yorulruyorum arkadaşlar ben....gezmelerim kısıtlancak sanırım:)öyle işte...........

canım ben ikili testi göstermeye gittiğim zaman sorucam diğer konrol tarihini şimdilik bilmiyorum. Bursa işini de sana mutlaka haber vericem canım

Ben ikisinden de almadım. yine almayacagım. Zaten oturmaya başladıgında araba koltugu almıştık. O daha kullanışlı.

Bebek arabası neyse de o küçükler hiç kullanışlı degil.

Ya arkadaşlar bu saatlerde kimsecikler olmuyor :)

Okullar açılınca ben ancak bu saatlerde girebilirim nete. Bu da demek oluyor ki sizlerle hiç online yazışamayacagım

fatma cım bravo, bu satte beni hüngür hüngür ağlattın, ben tam bir baba aşığıyım,babam bambaşkadır benim çok kibar,bize herzaman çok nazik davrandı,halada onun kanatları altındayız hepimiz, obenim eeenn kıymetlim,Allah ım dünya durdukça babam yaşasın:Saruboceq::Saruboceq: neyse çok duygulandım ben i geceler...

Günaydın kızlar ben bu sabah gene perişanım akşam buzdolabını temizledim.Komple iç dış çıkardım ama mahvoldum sözde dinlene dinlene yaptım ama akşam mide bulantısı,karın ağrısı,kasık ağrısı beni mahvetti.
Birde üstüne sol kasığım seğirmezmi üst üste o kadar çok yaptıki bunu.Çok korktum birşey oluyor diye.Ağrılrımdam uyuyamadım bile.Çok zorlamadan yaptım bu sefer mola verdim yaptım ama neden böyle yaptı bilmiyorum ama şu anda hala sol kasığımda ağrı var. (

yeni gelen arkadaşlarımız olmuş aramıza hoşgeldiniz.
2'li test sonucunda güzel çıkmış nur45 çok sevindim canım gözünaydın.
Fatmacım kızının resminide bayıldım gene
Babayla yazdığın yazıylada ağladım açıkçası sabah sabah ben çünkü babama çok düşkünümdür.Küçükken bana sorarlarmış en çok kimi seviyorsun babamı dermişim hep :))
Babam benim biricik aşkım onu çok seviyorum allahım onların acısını göstermesin bizlere hiç

günaydınn kızlarrrr

günaydın çağlayan geçmiş olsun yaa üzüldüm şimdi ama benimde bazen kasığımda seğirme oluyo ama sağ kasıgımda durup duruken

bende babamı çok seviyorummm o benim bitaneemmmm :)

günaydın lar şubat annişleri 2010 şubat annesiyim bende geçen sene bi önceki senenin anneleri bize yazınca ahh ahh bizde böle yazıcazmı derdim çok merak derdim çok şükür kurtulduk bebişlerimizi büyüttük Rabbim dert vermesin hepiniz sağlıkla kolay doğumlarla bebişlerinize kavuşun inş.
ayy çok duygulandım inanınki zaman çok çabuk geçiyor hepinizi bebişlerinizi öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…