2011 Şubat Anneleri

Çağlayancım geçmiş olsun tatlım ya dikkat et biraz kendine sen azıcık işe yüklensen rahatsızlanıyosun zaten akşama kadar iştesin akşma bari dinlen biraz merakta bırakma bizi.ağrılarında çok artarsa erken filan deme git hemen canım doktora.

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza :enbuyukkk:

slm günaydın hepinizi ve hayırlı ramazanlar ben tüp bebekle hamile kaldım şuan adet tarihime göre 9 haftalık ikiz annesiyimmmm (allah nasip ederse )bi aksilik olmazsa şubat sonu doğuracammm sizlerle birlikte olmak çok güzellll vereliniortak

herkese günaydınlarrrrrrr.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
çiçek geçmiş olsun canım.temizlik yapınca bende de oluyo.sonra geçiyo.dr temizlik yapma demiyorum ama dikkatli yap demişti.sonra geçiyo.sadece sık temizlik yapma canım.

Günaydın canım saol çok dikkat ediyorum artık ama aşırıya kaçtı galiba gene :((
Bizim seninle aramızda 3 gün varmış sadece sen 14+5 ben 14+2 haftalardamı gelicek acaba bebişlerimizde :))

Kızlar ben bu arada kaydımı yaptırdım sağlık ocağına.Bayramdan sonra ilk hafta gel aşını yapalım şimdi erken dedi.Testlerimi istedi kan değerlerin güzel ama yemene çok dikkat ediyorsun artık bu aylardan sonra dedi.Tartıda 80 çıktım ama evde o kadar değilim ki 2 gündür kabızlıkta vardı diyemedim onuda :((
Kan hapı için erken daha dedi aşı için geldiğinde testlerinide yeniden güncelleyelim seni buradada ben takip edicem dedi çok hoşuma gitti ilgileri :))

Aa iyi ki söyledin canım bu aşı işini bende telaşlanıyordum zamanı geçicek diye demek vaktimiz varmış daha... tuvalete çıkamadığın için 80 çıkmışındır biraz meyve filan ye kabızlığın geçince tekrar tartılırsın.şişkinliğimizde oluyo haliyle.benim bi günkü kilom bi günkünü tutmuyo ;)

Çağlayancım geçmiş olsun tatlım ya dikkat et biraz kendine sen azıcık işe yüklensen rahatsızlanıyosun zaten akşama kadar iştesin akşma bari dinlen biraz merakta bırakma bizi.ağrılarında çok artarsa erken filan deme git hemen canım doktora.

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza :enbuyukkk:

Saol canım evet benim bebiş iş yapmamı istemiyor her iş yaptığımda size böyle haberler veriyorum ileride ne yapıcam ben böyle ağırlaştıkça hiç birşey yapamıycam galiba :((

slm günaydın hepinizi ve hayırlı ramazanlar ben tüp bebekle hamile kaldım şuan adet tarihime göre 9 haftalık ikiz annesiyimmmm (allah nasip ederse )bi aksilik olmazsa şubat sonu doğuracammm sizlerle birlikte olmak çok güzellll vereliniortak

Günaydın canım,hayırlı olsun bebişlerin allahım kucağınada almayı gösterir inş.Bizim topikteki ikinci ikiz annesi sen olacaksın sanırım.Bir tane daha bir annemiz vardı ikizleriyle aramızda olan

Günaydın canım saol çok dikkat ediyorum artık ama aşırıya kaçtı galiba gene :((
Bizim seninle aramızda 3 gün varmış sadece sen 14+5 ben 14+2 haftalardamı gelicek acaba bebişlerimizde :))

evet canım aramızda az var.inş.seninle aynı haftada alıcağız . bebişlerimizi kucağımıza :emir_bebek::emir_bebek:......... tabi acele edip erken gelmezlerse :)

mrb asiicim.ne güzel ikiz annesi olmak ben çok istemiştim hatta ümitlenmiştimde çünkü tüm kuzenlerim ve dedelerim ikiz ama olmadı kısmet değilmiş. bayılıyorum şimdi ikiz bebişlere hayırlısıyla kucağına al inşallah....

Aa iyi ki söyledin canım bu aşı işini bende telaşlanıyordum zamanı geçicek diye demek vaktimiz varmış daha... tuvalete çıkamadığın için 80 çıkmışındır biraz meyve filan ye kabızlığın geçince tekrar tartılırsın.şişkinliğimizde oluyo haliyle.benim bi günkü kilom bi günkünü tutmuyo ;)

16-20 hafta arası yapıyoruz dedi canım.Ama sende git bir an önce ben erteleye erteleye bugüne geldim bak :))
Şişkinlikte var ama zaten üzerimizde dimi bak hiç anlamıyor bunlar bizim halimizden :))
Zaten dr.gidincede hep fazla çıkıyorum ama ben evde dr.gitmeden hep tartılıyorum o birşey desede ben kendimi bildiğim için rahatım ama daha düzenli beslenmeye başlasam gerçekten iyi olacak :))

kızlar rekor bende galiba.en fazla kilo alan kişi olarak.55 ten 59 oldum.okadar çook yiyorum ki drum dan uyarı aldım..:)sonum ne olacak bilemiyorum ya:)

amin çok saolunnnn inşallah kazasız belasızzzz kuacğımıza alırız hepimiz inşallahhhhhh ikiz çok güzel bi duyguuuu ama en önemlisi anne olmak çok güzellllll

16-20 hafta arası yapıyoruz dedi canım.Ama sende git bir an önce ben erteleye erteleye bugüne geldim bak :))
Şişkinlikte var ama zaten üzerimizde dimi bak hiç anlamıyor bunlar bizim halimizden :))
Zaten dr.gidincede hep fazla çıkıyorum ama ben evde dr.gitmeden hep tartılıyorum o birşey desede ben kendimi bildiğim için rahatım ama daha düzenli beslenmeye başlasam gerçekten iyi olacak :))

Sabah tekrar yazlığa gidicez canım 10 gün kalırız bugün ikili test kan sonucum çıkıcak öğleden sonra onu bekliyorum inşallah hayırlı haber alır giderim,aşıyıda dönünce artık yaptırırım. Canım doktorların tartıları hep fazla tartıyor.benim evdekide dijital eve gelir gelmez tartılıyorum hep farklı hep.sen kendi baskülünden takip et en iyisi. ben bi gün 400 gram fazla bigün 500 gram az çıkıyorum,tuvalet düzenimiz bozuldu ya ondan heralde :)

Bende kendimi diyet'e soksam olacak galiba ama iş yerinde nasıl gidecek o iş bilmiyorum.Havalarda sıcak zaten.Bizi ikaz etmeleri ilerleyen aylarda daha çok kg almayalım diye ama insan bazen boğazına engel olamıyor ki.Bugün anneme gittim sağlık ocağından sonra bir sürü sipariş verdim onu yaparmısın bunu yaparmısın diye ne yapalım hamiş olduğumuz için canımız herşeyi çekiyor :))

Sabah tekrar yazlığa gidicez canım 10 gün kalırız bugün ikili test kan sonucum çıkıcak öğleden sonra onu bekliyorum inşallah hayırlı haber alır giderim,aşıyıda dönünce artık yaptırırım. Canım doktorların tartıları hep fazla tartıyor.benim evdekide dijital eve gelir gelmez tartılıyorum hep farklı hep.sen kendi baskülünden takip et en iyisi. ben bi gün 400 gram fazla bigün 500 gram az çıkıyorum,tuvalet düzenimiz bozuldu ya ondan heralde :)

İnş.canım hayırlı haberlerle gelirsin.Eminim güzel sonuçlar çıkacaktır.Evet ilk başlara geri dönüyorum ben galiba o zamanlarda çok zorlanmıştım kabız olmuştum ilk haftalarımda :((
Şimdi düzeldi derken gene bozuldu.Ben haftalık olarak tartılıp not alıyorum zaten canım.Kendimi ordan frenlerim diye ama böyle fazla çıkıncada insan üzülüyor gene :))

kızlar rekor bende galiba.en fazla kilo alan kişi olarak.55 ten 59 oldum.okadar çook yiyorum ki drum dan uyarı aldım..:)sonum ne olacak bilemiyorum ya:)

68le filan doğum yapsan tam süper olacak canım :) zaten kilon fazla değilmiş ama biraz dikkat edebilirsin.benim plaladığım kilo 68 ama sadece 9 kilom kaldı heralde başaramıcam :kedi: ben çok takıyorum kilo olayına yaz ayındayız ya giydiğim hiçbişey üzerime olmayınca moralim bozuluyooo çok sositososito

Sarisheker canım artık hiç birşey üzerimize olmayacak ki zaten çok fazla kgları kafana takma canım bebişide üzme :))

ay_yüzlüm hoşgeldin canım valla zor bir gecenin ardından daha iyiyiz :))

Back