2011 Şubat Anneleri

evet arkadaşlar en mantıklısı haftayı tamamlamak.bide ben daha 2 hafta önce gitmiştim hatta 10 gün önce başka bir rahatsızlıktan gitmiştim ultrasondada bakmıştık bebek nasıl diye.ohooooo ben bu 9 ayı nasıl geçirecem bu sabırsızlıkla

en iyisi 12. haftanın ortasında gitmek sanırım

Bende çok özledim bebeğimi görmeyi.Daha 17 günüm var ama onu görmek için.
9 ay bizim için çok zor geçecek ama sabretmeyi öğrenmemiz gerekecek sanırım.Çünkü bunun sonunda en güzel hediyeyi alıcaz.Miniklerimiz kucaklarımıza gelecek ayyy allahım bir an önce kış gelsinde birer ikişer minişlerimizi kucaklarımıza alalım artık :))

ben gün geçtikçe karnım çıkmaya başladıkça daha bir havaya giriyorum galiba yani kendimi daha çok heyecanlı hissediyorum yeni doğmuş bebek gördükçe resmen gözlerim sulanıyorrrr

herkese merhabalar kızlar..buara giremedim pek okadar yogunum ki..neyseki buaralar iyiyim..nasılsınız..bazı arkadaşların bebkleri belli olmus..maşşalah..bende 2li test yaptırdım yrn gidiyoruz sonucu göstermeye..hemde ne gitmek..eşim annem kız ve erkek kardeşim belki de babam..kovucaklar valla bizi hastaneden:)) herkes okadar hevesli ki ailemde..kayınvalidem çalıştıgı için aramızda yok onada ultrasonu göstericez artık..hehe:))

:roflol::roflol:

buarada kilo alan var mı aranızda kzlar..ben henüz almadım hafif göbegim çıktı okadar..

bende alamadım hatta vermiştim eki kiloma dönsem bile güzel zayıf bi hamişim yanii sadece göbüş var azcık yemekten sonrada daha belli oluyo o çok hoşuma gidiyoo heheh

gamsem benim bir anda kocamannnn göbişim olmuştu,4-5 gündür inmeye başladı.
Toplamdada 2 kg almış görünüyordum şimdi kaç kiloyum bilmiyorum.
Dr göbeğin çoğunlukla içtiğin progestan iacından şişlik demişti.

Ha bu arada ben tombiş hamile kalanlardanım zaten göbişim vardı :))))))

bende kilo almadım 1 kilo almıştım 45 olmuştum onuda sıcaklarda yarım kilosunu verdim

göbek dedinizde göbişimin resmini şu topiğimize koyuyum nihayet çektimmm

ben bu gün kızlar sizin hızınıza yetişemedim işlere bakıyorum size dönüyorum bir sürü sayfa okumaktan yazamıyorum maşallah size

mısracım süt sağma makinasına falan sakın para verme bakarsın çok fazla sütün olur elinle bile sıkınca gelir.acele etme.bebek arabasıda hemen lazım değil.yinede sen bilirsin.Ayrıca yaşın kaç çok merak ettim benim 34 ve 2. bebeğime hamileyim.Bebek gerçekten nasibiyle geliyor.Peşin hükümlü olma.Tek çocuk çok zor 3 yaşına gelince sürekli ağlayacak benim niye kardeşim yok diye peşpeşe doğurursun ikisi bir aradan çıkar.yinede sen bilirsin canım:)

bende ablamın eşyalarına konmak istiyorum,bebek arabası beşik bunları ablamdan alacam

ben sadece 1 yaşına kadar yanımızda yatması için sepet almak istiyorum şöyle minik süslü bir sepet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…