2011 Şubat Anneleri

Nurberracım listenin son hali 346sayfada var canım.Ben onu daha sonra sitenin yöneticine gönderip,1 sayfaya taşıyorum.Yeni sayfalarada almak istemiyorum.kalabalık olmasın diye güzelim :))

oo tamam bitanem kusura bakma ya ben topiğin yeniaiyim atlatım hemen:)
tamam cnm ordan bakarız hep bundan sonra çok saol yardımın için cnm

oo tamam bitanem kusura bakma ya ben topiğin yeniaiyim atlatım hemen:)
tamam cnm ordan bakarız hep bundan sonra çok saol yardımın için cnm

Sakın yalnış anlama canım,böyle karışıklık çok olur diye söyledim :))
Güncel'i orda tutuyoruz,liste yenilendikçe 1.sayfaya gidiyoruz opuyorumnanaktan

kızlar işe bir daldım maşallah konular ilerlemiş burçlara ve doğum şekline kadar girmişiz
yeni gelen arkadaşlar olmuş hpşgeldiniz arkadaşlar ne güzel sayımız artıkça danışacak insan sayısıda artıyor
sayfamız renkleniyor kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
şimdide çıkıyorum hepinize hayırlı günler.....:lepi:

aslında 12. haftam perşembe oluyor yarını sabredemediğim için gitsemmi diye düşündüm.birde birazcık daha büyüsün istiyorum bide bir kaç günde ne farkedecekki diyorum ayy karar veremedim anlayacağın sempatiksalakcinni

nurberra hadi hayırlısı inşallahh güzel haberlerle geliriz tez vakitte

ya birde son iki gündür bir psikopatlık başladı bende kafamın içinde düşünmeden edemiyorum.kimseye söylemedim sizinle paylaşmak istedim

benim neredeyse sıkıntılarım bitti.yani ne midem bulanıyor ne ağrım sızım var yani (maşallah) gayet iyimm.aslın bu güzel bişi :-D

hani Allah korusun bişi olsa bebişe hissederiz dimi yani kötü bişi olsa anlaşılır

insan her durumu düşünüyor galibaaa bu durumda

Kızlar bence bekleyin haftanızın dolmasını neden derseniz,dahada büyümüş olarak göreceksiniz,elleri,ayakları,gözleri,çenesi herşeyi daha bir iyi seçilir olacak ve o kalp atış sesini bir kez daha duyunca ona aşık olacaksınız yeniden ben 7.haftadan sonra hiç gitmeyip beklemiştim bebişim 5.30cm olmuştu ve herşeyi seçiliyordu.Sizde bekleyin dolu dolu haftasında gidin derim :))

cnmm aynı şeyleri yaşıyoruz bende de mide bulantısı yok ama benm en başından beri kasık ağrılarım var ve hep aklım bebişte inşallah kalbi atıyodur inş iidir die dua ediyorum nasibi varsa ömür vermişse Allah devam eder inş sağlıkla bende o yüzden erkenden gitmek sitiyorum doktora ama bu kez sabıbır diyorum beklicem inş 12+2 de gidicem nasipse Allah sağlıkla büyüdüklerini göstersin bize

Bana ikili test için gideceğim tarihi dr um söylemişti 16-20 Ağustos arası tarihlerde gelin dedi.
Bence de 12 hafta tamamlanmalı.
Benim hafta ve günümle karşılaştırıp tarih belirleyip gidin kızlar

bendede o vardı ama anneme söyledim annem eğer onun kalbi dursa ve başka bir tehlikesi olsa hemen belli ediyor kendini demişti.Ablamda oda birer düşük yaşadılar çünkü bende bu yüzden korkuyordum ama çok şükür bebişimde bende iyiyim.Merak etmeyin kızlar bu düşüncelerede fazla kafa yormayın yoksa oda hissediyor unutmayın bunu.Birşey olursa zaten hemen farkedersiniz.

çok haklısın çağlayancımm
büyümüş olarak görmek çok zevkli oalcaktır tarifi olmaz heralde bende o yüzden beklicem Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…