Nurberracım listenin son hali 346sayfada var canım.Ben onu daha sonra sitenin yöneticine gönderip,1 sayfaya taşıyorum.Yeni sayfalarada almak istemiyorum.kalabalık olmasın diye güzelim :))
oo tamam bitanem kusura bakma ya ben topiğin yeniaiyim atlatım hemen:)
tamam cnm ordan bakarız hep bundan sonra çok saol yardımın için cnm
ooo ikili testi yaptırmayan bir benmi kaldım şimdi yaaa
Gerçekten mi,ama daha vardır ya fatma yaptırmamıştı galiba henüz.Gerçi o yaptırmayacaktı galiba tam hatırlamıyorum bak unutkanlıkta başladı bende :))
Ama zaten yarın gidiyorsun canım dr.o zaman yapacaktır muhtemelen
ooo ikili testi yaptırmayan bir benmi kaldım şimdi yaaa
slm cnmm hoşgeldin evt çok fazlayız sayıca allah sağlıkla kucaklarımıza aldırsın bende 11+2yim günlerimiz yakın:)
bende varım canımmm
haftaya inş hayırlı sonuçlarla döneriz
nurberracım sen yaptırdınmı ikili testi
nurberra hadi hayırlısı inşallahh güzel haberlerle geliriz tez vakitte
ya birde son iki gündür bir psikopatlık başladı bende kafamın içinde düşünmeden edemiyorum.kimseye söylemedim sizinle paylaşmak istedim
benim neredeyse sıkıntılarım bitti.yani ne midem bulanıyor ne ağrım sızım var yani (maşallah) gayet iyimm.aslın bu güzel bişi :-D
hani Allah korusun bişi olsa bebişe hissederiz dimi yani kötü bişi olsa anlaşılır
insan her durumu düşünüyor galibaaa bu durumda
nurberra hadi hayırlısı inşallahh güzel haberlerle geliriz tez vakitte
ya birde son iki gündür bir psikopatlık başladı bende kafamın içinde düşünmeden edemiyorum.kimseye söylemedim sizinle paylaşmak istedim
benim neredeyse sıkıntılarım bitti.yani ne midem bulanıyor ne ağrım sızım var yani (maşallah) gayet iyimm.aslın bu güzel bişi :-D
hani Allah korusun bişi olsa bebişe hissederiz dimi yani kötü bişi olsa anlaşılır
insan her durumu düşünüyor galibaaa bu durumda
Kızlar bence bekleyin haftanızın dolmasını neden derseniz,dahada büyümüş olarak göreceksiniz,elleri,ayakları,gözleri,çenesi herşeyi daha bir iyi seçilir olacak ve o kalp atış sesini bir kez daha duyunca ona aşık olacaksınız yeniden ben 7.haftadan sonra hiç gitmeyip beklemiştim bebişim 5.30cm olmuştu ve herşeyi seçiliyordu.Sizde bekleyin dolu dolu haftasında gidin derim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?