selam kızlar bende aranıza yeni katıldım aslında 2 aydır okuyorum ama ancak kayıt olabildim. Allah herkese bebeklerini sağlıkla mutlulukla kucaklamayı nasip etsin diyorum.
ben doktordan geldim:lepi:
öncelikle benim dr ikili test yapmadı bana
bebişe baktık,kan tahlili yapacaktı ama tok gitiiğim için bi dahaki gelişinde yapalım dedi,ama taaaaa bayramdan sonra gel istersen tekrar dedi,nasıl sabretceksem ozmna kdrfisfisfis
dr önce gebelik devam ediomu bakalım dedi,sen hareketlerini hissedemeyeceğin için dedi aaaaa bi baktık kocaman olmuşşş,5.6cm,alt çene üst çene burun beyin kemikleri omurga hepsini gösterdi,herşey norml dedi,normalde 11+4 üm 12+2 çıktı ama dr önemsemedi bunuCADIARZU
ellerini gördüm parmaklarını bile,ayaklarını çaprazlamıştı hafif köprü kurdu,saatlerce izleyebilirdim onu öyle tarifi imkansız bişey bu kesinlikle,allahım sağlıkla tamamına erdirir inşallah:Saruboceq:
Aramıza hoşgeldin canım hayırlı hamileliklerselam kızlar bende aranıza yeni katıldım aslında 2 aydır okuyorum ama ancak kayıt olabildim. Allah herkese bebeklerini sağlıkla mutlulukla kucaklamayı nasip etsin diyorum.
bebişe baktık,kan tahlili yapacaktı ama tok gitiiğim için bi dahaki gelişinde yapalım dedi,ama taaaaa bayramdan sonra gel istersen tekrar dedi,nasıl sabretceksem ozmna kdrfisfisfis
dr önce gebelik devam ediomu bakalım dedi,sen hareketlerini hissedemeyeceğin için dedi aaaaa bi baktık kocaman olmuşşş,5.6cm,alt çene üst çene burun beyin kemikleri omurga hepsini gösterdi,herşey norml dedi,normalde 11+4 üm 12+2 çıktı ama dr önemsemedi bunuCADIARZU
ellerini gördüm parmaklarını bile,ayaklarını çaprazlamıştı hafif köprü kurdu,saatlerce izleyebilirdim onu öyle tarifi imkansız bişey bu kesinlikle,allahım sağlıkla tamamına erdirir inşallah:Saruboceq:
selam kızlar bende aranıza yeni katıldım aslında 2 aydır okuyorum ama ancak kayıt olabildim. Allah herkese bebeklerini sağlıkla mutlulukla kucaklamayı nasip etsin diyorum.
bir de çizelge nasıl konuluyorbilmiyorum bilmiyorumkismile baya bi aradım ama bulamadım
kızlarr son günlerde hiç midem bulanmıyo o kadar alışmışımki bulantılara şimdi kendimde bi eksiklik hissediyorum
çağlayan çok geçmiş olsun canım ya şimdi gördüm daha yazdıklarını inşallah geçer çok zorlamaz senii.
benimde diş etlerim çok kanıyo ve diş ağrım var.
ne yapalım mecbur katlanıcaz daha 6 aymız var yolculugun bitmesine
kızlar merhaba ben bugün sabah karın ağrısıyla uyandım ve doktora gittim bebek iyiymiş 5 cm olmuş burun kemiğini ense boşluğunu gösterdi dr herşey gayet güzel dedi 2 li testi haftaya yapıcak bide erkek olsun diye oyuncak verdi oğlumun dr amcasından aldığı ilk oyuncak:)yani galiba erkek olacak benim bebek elleri ayakları hareket ediyo kocaman olmuş:)
çağlayancım hamilelerin %40 ında görülürmüş saç dökülmesi.inşallah kel kalmayız canımeyvahedigeldismile
kızlar merhaba ben bugün sabah karın ağrısıyla uyandım ve doktora gittim bebek iyiymiş 5 cm olmuş burun kemiğini ense boşluğunu gösterdi dr herşey gayet güzel dedi 2 li testi haftaya yapıcak bide erkek olsun diye oyuncak verdi oğlumun dr amcasından aldığı ilk oyuncak:)yani galiba erkek olacak benim bebek elleri ayakları hareket ediyo kocaman olmuş:)
kızlarr son günlerde hiç midem bulanmıyo o kadar alışmışımki bulantılara şimdi kendimde bi eksiklik hissediyorum
mrhb güzel annişler herkes iyidir inşallah bütün bebişleri öptümopuyorumnanaktan
eee çoğumuz artık hamişliğin en rahat dönemine girdik.3 ay rahatız.
benim zaten çok bulantım falan olmamıştı hiç kusmadım.
sadece arada kokulardan midem bulanmıştı bazende kaynamıştı.
şimdiyse çok rahatım hiç bi şikayetim yok çok şükür
yaa kızlar dökülmeyen saçlarım birkaç gündür dökülmeye başladı.hamilelikle ilgisi varmıdır acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?