2011 Şubat Anneleri

Herkese Merhaba arkadaşlar! Bende şubat anne adayıyım. Uzun zamandır takip ediyorum ortam çok güzel daha fazla dayanamadım bende katılmak istedim. Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah!

hoşgeldin iyi yapmışsın gerçekten burada muhabbet etmek çok güzel :teytey:

slm kızlar,

bende katılayım bari aranıza :)) bebişim inşallah sağlıklı bir şekilde normal doğum umuyorum inşallah 12 şubatta doğacak, :emir_bebek: bakalım ne zaman kavuşmak isteyecek bize :))hihoyyyt

Benim duygular şimdiden atağa geçti desene,ay allahım ya inş.şu doğumu sağlıklı bir şekilde atlatırızda bebişlerimizi alırız kucağımıza

Meleksena canım dr.la bir dahaki randevunda sende sor canım,hatta yakın diyordun bir görüş istersen madem kansızlık var unuttu mu acep sana ilaç yazmayı yada daha zamanı gelmemiştir bekliyordurbilmiyorumkismile

evet canım sorucam zaten doktor her hafta ayzdığı ilacı unutup aynı ilaçtan bir kutu daha yazıyor.ben değiştiricem bu adamı içim rahat etmedi böyle yaa.bende vitaminle demir hapı kullanıyorum şuan sadece:olmaz:

slm kızlar,

bende katılayım bari aranıza :)) bebişim inşallah sağlıklı bir şekilde normal doğum umuyorum inşallah 12 şubatta doğacak, :emir_bebek: bakalım ne zaman kavuşmak isteyecek bize :))hihoyyyt

hoşgeledin aramıza güneşin kızı.aramızda 1 gün var benim doğumumda şuan 13 şubat gözüküyor.umarım hepimizi güzel bir hamilelik geçiririz.

kızlar doktor bana 12. haftamda folik asiti kesti ve demir hapı verdi gynefenon günde 1 tane içiyorum ama dikkat edilmesi gereken süt ve süt ürünlerini hemen peşine almamak en az 2 saat sonra süt tüketmek süt ürünleri demrin emilimini azaltıyormuş portakal suyuyla alırsanı daha iyiymiş oda demirin emilimini artırıyormuş.Bende baştan diyordum bana demir hapı yazmadı diye ama ben sormadan 3 . ayın bitiminde kendi verdi ama vitamin vermedi

evet inşallah hepimiz güzel bir hamilelik dönemi geçiririz.

bir sorum olacak, şu çizelgelerli nerden buluyorsunuz? benim bulduklarımı kk kulübü format uygun değil diye kabul etmiyor. siz nerden indirdiniz?

kızlar doktor bana 12. haftamda folik asiti kesti ve demir hapı verdi gynefenon günde 1 tane içiyorum ama dikkat edilmesi gereken süt ve süt ürünlerini hemen peşine almamak en az 2 saat sonra süt tüketmek süt ürünleri demrin emilimini azaltıyormuş portakal suyuyla alırsanı daha iyiymiş oda demirin emilimini artırıyormuş.Bende baştan diyordum bana demir hapı yazmadı diye ama ben sormadan 3 . ayın bitiminde kendi verdi ama vitamin vermedi

bende demir hapına başladım canım.ama bu bilgileri bilmiyodum akşamları yatmadan içiyorum çünkü mide bulantısı yapıyor bende.elevit adında bir vitamin var hamile arkadaşlarım hep bunu kullanıyor.banada doktor bu vitamini verdi.

son kutumuz canım 10 günlük kaldı içinde bitsede kurtulsam:(

elifcim senmi takviye olsun diye sordun doktora yoksa kendimi tavsiye etti bunları?

takviye olsun diye dedi yoksa hiçbişey yok kanın iyi dedi bana sonra başka doktora sordum sadece kan hapıyla calsiyumu al diğeri gereksiz dedi bütün doktorlar farkllı insanın kafasını karıştırıyolar bilmiyorumkismile

Bende dr.gelince gitsem mi kızlar 25.beklemeden kontrole ne yapsam benimki hiçbirşey demedi vermedide aklıma takıldı şimdi bütün bu söyledikleriniz bilmiyorumkismile

aslında aldıgımız bütün ilaçlar kendimiz içinmiş zaten bebeğimiz hep bizden alıyo biz zarar görmeyelim diye ilaç kullanıyoruz bebeğin için endişe etme yani ama kendini halsiz güçsüz hissediyorsan bence gitmelisin doktoruna çiçekcim :1rolleyes:

evet canım sorucam zaten doktor her hafta ayzdığı ilacı unutup aynı ilaçtan bir kutu daha yazıyor.ben değiştiricem bu adamı içim rahat etmedi böyle yaa.bende vitaminle demir hapı kullanıyorum şuan sadece:olmaz:

Vitamin var sadece canm bende'de ama sen bence başka bir dr.daha bak garanti olsun hiç olmazsa

slm kızlar,

Hoşgeldin cnm aramıza hayırlı olsun :))
evet inşallah hepimiz güzel bir hamilelik dönemi geçiririz.

bir sorum olacak, şu çizelgelerli nerden buluyorsunuz? benim bulduklarımı kk kulübü format uygun değil diye kabul etmiyor. siz nerden indirdiniz?

Lilypie - Pregnancy ticker details
bu siteden yapmayı dene eğer olmazsa ben yardımcı olurum sana

aslında aldıgımız bütün ilaçlar kendimiz içinmiş zaten bebeğimiz hep bizden alıyo biz zarar görmeyelim diye ilaç kullanıyoruz bebeğin için endişe etme yani ama kendini halsiz güçsüz hissediyorsan bence gitmelisin doktoruna çiçekcim :1rolleyes:

Vitamin hapım var canım,çok şükür ki ilk haftalardaki güç kaybı ve yorgunluk gitti ama hap meselesini gidince konuşacağım dr.

mrhb güzel annişler.dr.umuz bize kan hapı başlattı.kan değerlerim çok iyi daha erken değilmi dedim.3 ayını bitiren herkese başlatıyoruz dedi.kan değerleri kötü olanlar aten ilk baştan beri sürekli kullanmalı dedi.kan hapına başlayan varmı aranızda.?

Ben başladım canım 2 haftadır kullanıyorum

Hoşgeldin cnm aramıza hayırlı olsun :))

bu siteden yapmayı dene eğer olmazsa ben yardımcı olurum sana

sağ ol canım denedim ancak olmadı. sen hangi kodu kullandın?

Ben başladım canım 2 haftadır kullanıyorum

nesli bende henüz başlamadım ama yarın doktorumla randevum var ve yeniden kan alıp değerlere bakıp daha sonra ne kadar vermesi gerektiğini karar verecek. ben ayrıca talasemi taşıyıcısı olduğum için bana da fazla demir yüklemek istemiyormuş, aksi takdirde buna dikkat etmezsek karaciğere fazla yüklenmiş olurmusuz. bakalım yarın ki görüşmede ne çıkacak.

nesli bende henüz başlamadım ama yarın doktorumla randevum var ve yeniden kan alıp değerlere bakıp daha sonra ne kadar vermesi gerektiğini karar verecek. ben ayrıca talasemi taşıyıcısı olduğum için bana da fazla demir yüklemek istemiyormuş, aksi takdirde buna dikkat etmezsek karaciğere fazla yüklenmiş olurmusuz. bakalım yarın ki görüşmede ne çıkacak.

cnm çiizelgen yanlış olmuş galiba minişin 4 günlük gözüküyooo :ecrin_bebek:

Back