evde olsak herşey çok güzel olucak valla.evdeki hamilelere çok özeniyorum:bbo:[/QU
haklısın canım evdeki hamilelr coksanşlı akşama kadr calış akşamda otobüste ayakta eve git ahh ahh hele şu mide bulantılarım yok mu ölüyorum eve gidincee hem kusuyorum hem aglıyorum üstüne kum döküyorum agrım oluyor naparım böyle giderse bilmiyorum hele bir bebeğim sapa sağlim dogsun da şu 6 ayda bitsin istiyorum....
Günaydın güzel anneler
Aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgeldiniz.
Dün gece hiç rahat uyuyamadım sıcaklar beni mahvediyor oda oda gezdim evin içinde vantilatör sıcak hava üflüyor bir işe yaramıyor bu gece balkonda yatmayı deneyeceğim
Midem hala hassas 1 bardak süt içtim sabah 8 de kalkmama ragmen hala birşey yemedim canım hiçbirşey istemiyor
artık beyaz leblebiyi görüncede midem bulanıyor
akşama doğru iyi oluyorum birazd daha.
canım hamilelikte bacak krampları olabiliyor bunun için drlar genelde kalsiyum ve magnezyum hapaı veriyorlar.bende çekmiştim ondan biliyorum hatta bu krampları doğuma kadar hergün çekenlerde olabiliyor inşallah senin kisi öyle birşey değildir çok yordunya kendini ondandır diyelim biz.devamlılık arzederse dr la görüş
senindemi mide bulantısı hala devam ediyor
hiç unutmam 8,5 aylık hamileydim 25 dakikalık yolda hastaneye giderken dolmuşta 1 Allahın kulu yer vermemişti.Yeni nesilden çok bişey beklemeyin yani
tek sorunum wc olsa hiç dert etmiyecem ama ben sürekli çıkarıyorum ve o zaman tansiyonum düşüyo kendimi toparlayamıyorum içtiğim suyu bile çıkartıyorum(
evde olsak herşey çok güzel olucak valla.evdeki hamilelere çok özeniyorum:bbo:[/QU
haklısın canım evdeki hamilelr coksanşlı akşama kadr calış akşamda otobüste ayakta eve git ahh ahh hele şu mide bulantılarım yok mu ölüyorum eve gidincee hem kusuyorum hem aglıyorum üstüne kum döküyorum agrım oluyor naparım böyle giderse bilmiyorum hele bir bebeğim sapa sağlim dogsun da şu 6 ayda bitsin istiyorum....
Geçmiş olsun canım dikkat edin kendinize bebişleriniz sizlere emanet,şu zorlu dönemleri atlatsak eminim daha rahat edicez hepimiz
Günaydın hanımlar... Uzun süre uğrayamadım buraya... Şimdi bakıyorum da herkes 13. haftalara falan gelmiş bile Maaşallah.
Ben geçenlerde biraz hazımsızlık sıkıntısı falan yaşadım,baya kötü oldum ve randevumdan önce gitmek zorunda kaldım doktora.Hazır gitmişken ikili test için kan verdim ve ense kalınlığı ölçüldü.
Ense kalınlığını ölçtükten sonra doktor "Elhamdürillah çok iyi" dedi.Minişim 6cm'e yaklaşmış.
Henüz cinsiyet konusunda bir yorum yapılamadı.Bu gittiğimde kendi doktorum izinde olduğu için başka doktor baktı.Şimdi 13 Ağustosta kendi doktorumla randevum var belki bir tahminde bulunur.
Bunlar dışında çok şükür hamilelik iyi geçiyor... Mide bulantısı falan hiç olmadı bende.Sadece iştah azalması oldu fakat o da yeni yeni düzelmeye başladı...
Göbişlerden bahsetmişsiniz ben zaten göbişli hamiş kaldığım için zaten hafif hamiş gibiydim kaydirigubbakcemile3
Şimdilerde biraz daha belirginleşmeye başladı.Bebişim sağlıklı olsun,iyi olsun benim göbüşüm de kobacan olsun inşallah...
Bu arada kızlar artık çatlakları önlemek için bişeyler yapmaya başlamak lazım...ben Sebamed'in bir duş yağı var onu çok önerdiler ondan aldım.Birde Dalin'in jel bebe yağını aldım... Bakalım şimdilik bunlarla nemlendirme yapacağım.
Günaydın güzel anneler
Aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgeldiniz.
Dün gece hiç rahat uyuyamadım sıcaklar beni mahvediyor oda oda gezdim evin içinde vantilatör sıcak hava üflüyor bir işe yaramıyor bu gece balkonda yatmayı deneyeceğim
Midem hala hassas 1 bardak süt içtim sabah 8 de kalkmama ragmen hala birşey yemedim canım hiçbirşey istemiyor
artık beyaz leblebiyi görüncede midem bulanıyor
akşama doğru iyi oluyorum birazd daha.
canım hamilelikte bacak krampları olabiliyor bunun için drlar genelde kalsiyum ve magnezyum hapaı veriyorlar.bende çekmiştim ondan biliyorum hatta bu krampları doğuma kadar hergün çekenlerde olabiliyor inşallah senin kisi öyle birşey değildir çok yordunya kendini ondandır diyelim biz.devamlılık arzederse dr la görüş
senindemi mide bulantısı hala devam ediyor
hiç unutmam 8,5 aylık hamileydim 25 dakikalık yolda hastaneye giderken dolmuşta 1 Allahın kulu yer vermemişti.Yeni nesilden çok bişey beklemeyin yani
Günaydın canım,içimizde en rahat hamilelik geçiren sensin galiba amanlardan korusun,hem böyle bebişinde sende iyi ol.
Çatlaklar için dr.henüz birşey sormadım ben kaşıntı yada çatlaklarda daha oluşmadı açıkçası,şimdiki randevumuzda sorup öğreniriz herşeyi
Geçenlerde bir ablam sen daha bişey kullanmaya başlamadın mı yoksa? diye kızdı bana... hamile olduğunu öğrendiğinde başlaman gerekiyordu dedi...
Şimdi doğumu yakın olan bir arkadaşımdan tavsiye aldım Sebamed'in duş yağı ile ilgili ve ona güvendiğim için bende onu kullanmaya karar verdim.Sonradan kime sorduysam çok övdüler bana ürünü... Birde Dalin'in jel bebe yağını sür banyodan çıkınca dediler.Şimdi bu ikisini kullanmaya başlayacağım.Akşamları ara sıra göbek deliğimin kenarlarında kaşınmalar oluyor.Bende endişe ettim çatlat mı oluşuyor acaba diye.Çünkü annemde çatlak var hemde fazlasıyla.
Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar..
hımm 346... bende ilk sayfaya bakıyorum hepAnladım canım,dene bakalım nasıl bir etki olacak olmazsa bizde başlarız kullanmaya ama ben dr.sormadan da almak istemiyorum açıkçası birşey :))
Cinsiyeti belli olan bir iki arkadaş var daha 346 sayfada güncel hali var listenin istersen oradan bakabilirsin.
Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar..
Amin :Saruboceq: çalışmak gerçekten çok zor ama sizin orası serin oluyordur heralde canım dimi bankalar genelde dışardan soğuk oluyorlar :))
Günaydın canım,içimizde en rahat hamilelik geçiren sensin galiba amanlardan korusun,hem böyle bebişinde sende iyi ol.
Çatlaklar için dr.henüz birşey sormadım ben kaşıntı yada çatlaklarda daha oluşmadı açıkçası,şimdiki randevumuzda sorup öğreniriz herşeyi
canım çatlak için eşimin teyzesi mothercare in çatlak kremini kullanmış çok iyi gelmiş.bende onu alıcam.doktor henüz bişi söylemedi.bu kredm hafif tüylenme yapıyomuş ama doğumdan sonra dökülüyomuş hepsi.
daha çatlak için erken değilmi 3 aylık bile tam değil
Amin :Saruboceq: çalışmak gerçekten çok zor ama sizin orası serin oluyordur heralde canım dimi bankalar genelde dışardan soğuk oluyorlar :))
Evet canım tek güzel yanı o zaten.klimalar o kadar açıkki şalla oturuyorum burda.evde pişiyorum burda üşüyorum napıcaz böyle :1no2:
Günaydın güzel anne adayları,nasılsınız bu sabah ben dün akşam çok kötüydüm kızlar,sol ayağıma yukardan başlayarak bir kramp girdi bütün gece hareket edemedim.Sürekli yattım,temizliğin cezasıydı sanırım,karnım çok ağrıdı birde sola yattım geçmedi sağa yattım daha çok ağrıdı çok sancılı bir geceydi ama çok şükür bu daha iyiyim.
Evet canım tek güzel yanı o zaten.klimalar o kadar açıkki şalla oturuyorum burda.evde pişiyorum burda üşüyorum napıcaz böyle :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?