2011 Şubat Anneleri

herkese günaydın arkadaşlar
listeyi yapan arkadaşım çok teşekkür ederim eklemişsin
bu arada yaşım 27-kilo 65
bebğimin cinsiyeti erkek
ilk bebişimiz:)
çağlayan çiçek bende bu geceyi çok kötü geçirdim
dönerken kasılma oluyor karnımda
haftaya kontr var hayırlısı inş

günaydın arkadaşlar.kötü olmanı üzüldüm canım.akşam bende çok kötüydüm bütün gece uyuyamadım bugün işe gelmeyecektim ama ileride daha çok ihtiyacım olur diye izine gelmek zorunda kaldım.benim bu mide bulantılarım neden hala geçmiyor anlamadım yaa:uhm:

yaa ama sen ne çok hamaratsın öylee bebişin yaşadı vallahi kaydirigubbakcemile3 böyle hamarat ve çalışkan bir annesi olduğu için
Merak etme iyidir canım bebişin keyfi yerinde onların içerde,iyi olmanada sevindim ilk haftalar çok zorlu geçiyor çünkü

Topiğimize bir erkek bebiş daha geldi amanınn çok güzel bir haber bu canım sağlıkla kucağınada alırsın inş.
Hayırlısı olsun canım ama bebişlerimiz büyüdüğü için normal bunlar ama son zamanlarda ne yapıcaz bilmiyorum o zaman dahada ağırlaşmış olacağız

Günaydın canım,dün akşam gene kötü zamanlar geçirmişiz hep beraber :))
Uyku problemi bendede oluyor,helede wc'ye kalkmak çok zor geliyor gece yarısı.Mide bulantısı için biraz daha dişini sıkmam lazım canım.3.ay bittikten sonra genelde geçiyor benim geçti ama sen yediklerine dikkat et fazla yağlı olmasınlar onlarında etkisi olur

İşini sıkı tutuyorsun yani.Yap canım yap valla en güzel hatıra kalacak onlar senden bebişine,ben daha başlayamadım bir türlü örgü ye bir battaniyeye başladım 2 sıra ördüm kaldım.Kafamda belirliyemiyorum daha birşey çalışınca eve gidince yapmakta zor geliyor açıkçası sıcaklarda :))

Canım meyve bile rahatsız ediyor midemi artık.işyerinde mide bulantısı çekmek çok zor oluyor yerimden rahat rahat bile kalkamıyorum:bbo:doktorum işyerine çok yakın artık midem bulanıyor diye gitmeye utanıyorum:kedi:annem bende 9 ay boyunca çekmiş ona çektiysem yandım

Annene çektiysen gerçekten yandın canım benim bir arkadaşımda 9 ay çekmişti üstelik o fabrikada sürekli ayakta çalışıyordu biz gene iyiyiz beyaz leblebi yesene o biraz bastırır ilk zamanlar bende şirkette çok kötüydüm sürekli istifra ediyordum birde o bile göze batıyordu düşün yani.Birde sen bankadasın seninki dahada zor insanlar içinde allah yardımcın olsun canım

ne güzel yaa bebişlerinizi çok şanslı kızlar.ben hiç bişi bilmiyorum hiç örgü yapmadım:hulya:

aynen canım ya.beyaz leblebiyi denemiştim aslında.tekrar bir denemem lazım.gerçekten bankada çok zor oluyor.masama hamileyim tabelası koymak istiyorumsırnaşık şey.insanlara kolay geliyor çekmeyen anlamıyormuş valla.bebeişim bir doğsun ısırcam poposunu bu yaptıkları için opuyorumnanaktan

Dikkat Hamile Var :lepi::lepi:

Çok hoş olur valla müdürlerin seni kovalasın ondan sonra bankadan,ayy allah yardım etsin bize o kadar sıcak ki burası çalışamıyorum bile allahtan işler gevşekte rahatım

herkes huzursuz bi gece geçirmiş demekki biz hala düzelemedik lavabonun orda uyuyacam bu gidişle eşim hergece ordan kaldırıyo beni bide sabah işe gelmesi cabası ne zaman düzelicez biz yaaa

Dikkat Hamile Var :lepi::lepi:

Çok hoş olur valla müdürlerin seni kovalasın ondan sonra bankadan,ayy allah yardım etsin bize o kadar sıcak ki burası çalışamıyorum bile allahtan işler gevşekte rahatım

bende rahatım hem burayı yazıyorum hem müşterilerle konuşuyorumsırnaşık şey.yavaş yavaş şişmeye başladım yakında belli olur hamile olduğum heralde.otobüste filan yer vermiyoalr şimdi:sm_confused:

herkes huzursuz bi gece geçirmiş demekki biz hala düzelemedik lavabonun orda uyuyacam bu gidişle eşim hergece ordan kaldırıyo beni bide sabah işe gelmesi cabası ne zaman düzelicez biz yaaa

Günaydın sende mi canım şu dönemler bir geçsede rahat etsek bir anönce senin hala mide bulantı var diymi,yoksa benim gibi sürekli wc'ye gitmek zorundamı kalıyorsun

Süper :))
Banada yer vermiyorlar yaa halbuki göbişim birazcık var dahada kocaman olunca vericekler heralde gerçi insanlar çok değişti artık yaşlılara bile yer vermiyorlarki ben kendime ver verilmesini bekliyim :kedi:

Günaydın güzel anneler
Aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgeldiniz.
Dün gece hiç rahat uyuyamadım sıcaklar beni mahvediyor oda oda gezdim evin içinde vantilatör sıcak hava üflüyor bir işe yaramıyor bu gece balkonda yatmayı deneyeceğim
Midem hala hassas 1 bardak süt içtim sabah 8 de kalkmama ragmen hala birşey yemedim canım hiçbirşey istemiyor
artık beyaz leblebiyi görüncede midem bulanıyor
akşama doğru iyi oluyorum birazd daha.

canım hamilelikte bacak krampları olabiliyor bunun için drlar genelde kalsiyum ve magnezyum hapaı veriyorlar.bende çekmiştim ondan biliyorum hatta bu krampları doğuma kadar hergün çekenlerde olabiliyor inşallah senin kisi öyle birşey değildir çok yordunya kendini ondandır diyelim biz.devamlılık arzederse dr la görüş

senindemi mide bulantısı hala devam ediyor

hiç unutmam 8,5 aylık hamileydim 25 dakikalık yolda hastaneye giderken dolmuşta 1 Allahın kulu yer vermemişti.Yeni nesilden çok bişey beklemeyin yani

tek sorunum wc olsa hiç dert etmiyecem ama ben sürekli çıkarıyorum ve o zaman tansiyonum düşüyo kendimi toparlayamıyorum içtiğim suyu bile çıkartıyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…