Bende ense kalınlığı normal çıktı çenesi,gözleri,herşeyi güzel bak görebiliyoruz dedi,testide bana bırakmıştı kararını,ama yanılma payı çok o zaman bu testlerin.Teşekkür ederim cevap verdiğin için birazcık daha rahatladım a.s.
arkadaşlar benim mesaim sonunda bittihihoyyyt.yarın görüşmek üzere.kendinize ve beişlerinize çok iyi bakın. iyi akşamlar...
Çooook teşekkür ederim kızlar.. Darısı size.. Rabbim gönlümüze göre versin herdaim.. yerimseniben
İsmimizin anlamını merak edenler için söylüyorum. Yazelin anlamı Allahın ikramı demek..
kızlar merhaba nasılsınız....
ben bugün rus salatası yaptım patates mayonez hazır garnitür turşu canım çekiyordu kaç zamandır ama midem çok kötü hiç midem bulanmazdı.yanlışmı yapmışım hepsini yedim valla yedikçe yedim sıcak birde.üstün edondurma hepsi karıştı .çıkarmıyorumda
tebrik ederim sürmelii prensesini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim..ismi de anlamı da çok güzelmiş....
sürmeli canım gözün aydın kızın olacakmış.maşallah ismide çook güzelmiş.ismi ile yaşar inş canım.
allah analı babalı büyütsün.inşallah bende iyi sonuçlar alırım haftaya gideceğim.kızlar için başlarsın bebek alışverişine civilim yaz nete kızlar için çok güzel şeyler var
yazelini nerden buldun hiç duymamıştım ilk defa duydumcanım.
bu sene asel ismi moda
kızlar merhaba nasılsınız....
ben bugün rus salatası yaptım patates mayonez hazır garnitür turşu canım çekiyordu kaç zamandır ama midem çok kötü hiç midem bulanmazdı.yanlışmı yapmışım hepsini yedim valla yedikçe yedim sıcak birde.üstün edondurma hepsi karıştı .çıkarmıyorumda
teşekkürler çiçekim bi tane buldum ama yapabilirmiyim bilmiyorum nuhun gemisi bebek battaniyesi yazınca çıkıyo intte yapmaya çalışıcam bakalım bide seninlere bakayım olmazsa ondan başlarım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?