2011 Şubat Anneleri

tebrikler cnm sağlıkla büyüt kzını inşallah...

hadi bakalım hayırlısı cnm.bırak misafirler işlensin sen çok yorma kendini byee

bnm annem de normal olsun diyo ama yine de sen bilirsin diyo.normal de yapsan sezeryan da yapsan ben 40 gün seni yerinden kaldırmadan bakıcam zaten ben senin iyiliğin için istiyorum normali diyo.off ben de sezeryana dönmeye başladım.hayırlısı artık...

başkasının bebişi olunca öyle geliyomuş insana ama kendi bebişini korkmadan kucaklıyomuşsun deneyimliler öyle diyo

kızlar nesli81 mesaj atmış kızı doğmuş mesajını yazıyorum

3.2.2011 SAAT 17.28 3140 GR 48 CM YAĞMURUM DÜNYAYA GELDİ SPİNAL SEZERYAN.
GÜNÜ GEÇTİĞİ İÇİN BEKLEMEDİ DOKTORUM

Allah uzun sağlıklı ömürler versin ikisine de
yaaa ben de sağlıkla kavuşmak istiyorum kızıma artık yaaa :84:

hmmm çok pahalıymış yaw

gözün aydın cnm maşallah oğluna hakkınızda hayırlısı neyse öyle doğsun inş...

Al Benden de O Kadar Bizim Doktor da Öyle Rahat ki Ne Rahat Dese Ya Bu Hafta Doğurabilirsin Aman Dikkatli Ol Falan Yok Anasini Sattim Bi de Bugün Oğlun Şubat Sonu Mart Başı Gelir Demez mi 40ını İlla Doldurtcak..

Gerçi Sağ Salim Gelsin Ama İnsan Sabırsızlanıyor Yaahuuu

yok zaten söyledi yani artık heran olabilir dedi.ozaman beni arayacaksın duruma göre hareket edicez dedi

valla aslında herşey çok şükür normal ve sağlıklı ama bize yaranılmıyo eşim fenamı işte bişeyin yok normal sağlıklı gidiyo illa adam sorunmu çıkarsın diyo

gece karnıma öyle tekmeler attıki kızım şu an karnımın iç acıyor sanki spor yapmışım ya da dayak yemişim gibi sanırım dönmeye çalışyor ama o kadar sıkışıkki dönemiyor

yok canım heryerde öyle değil fiyatlar yıllık 100-150TL kira alanlar da var mesela bi yerde görmülştüm 15 yıllık 4000Tlydi,Drun bana Broşürünü Verdiği Yer Maslakta O Bİraz Uçuk Olabilir Tabi

Son düzenleme:

bende şu 4 günü geçiremiyorum çok haklısınız gerçi tırsıyorum sancılarım arttı ayakta durmakta zorlanıyorum eşimden başka evde kimse olsunda istemiyorum yanımda,,bugünde bi bitse artık eşim izne çıkacak o zaman daha rahat olurum herhalde

Türkiye'deki Kordon Kanı Bankaları
kanların saklandığı şehir / ücret / Yıllık kira

İstanbul 1500 dolar 100 dolar
Ankara 1000 euro 100 euro
İzmir 1.750 dolar 100 dolar
Amerika 1510 dolar 125 dolar ya da 20 yıllık 3000 dolar
Avusturya 1400 euro 100 euro ya da 20 yıllık 2200 euro
İstanbul 1610 YTL 110 YTL ya da 20 yıllık 965 YTL
İstanbul 1350 euro 100 euro ya da 15 yıllık 2000 Euro + KDV
İzmir 1050 euro 100 euro

kaynak

http://www.babylife.com.tr/Default.asp?mid=11&nid=125&action=NewsDetail

Son düzenleme:
kızlar benim bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var..
şimdi ben ailemden uzakta yaşıyorum. doğum için iki kız kardeşim ( biri üniv mezunu diğeri lise de okuyo) yanıma geldi..tatil bitene kadar kalabilirler yani 15 şubata kadar yanımdalar..
benim bebiş 2600 gr larda henüz ve dr 17 şubatı bekleyelim günü dolsun diyo
ama ben haftaya cuma 11 şubat ta aldırmak istiyorum sebebim de sezeryan sonrası 3-4 gün yanımda kardeşlerim olsun diye..öyle olursa 39+1 de alınmış olacak ve kilosu da tahminen 2.800 falan olacak..

şimdi seçim yapmakta zorlanıyorum..kendimi mi düşünmeliyim..yoksa bebeği mi..bir kaç gün beklese ben yalnız kalacam ve o durumda eşim herşeyimle ilgilenebilir mi bilmiyom..
kızlar yanımdayken doğursam bebek kendini toplar mı...bir sorun olur mu diye endişeleniyorum..salıya kadar karar vermem lazım...
fikirleriniz nedir bu konuda ...

çok güzel anlatmışın aynı bendede böle gelişti gecen günkü muaynem bebeğin kilosu benimde 3100
sanki ufak gibi 4 kgr yakın doğuranları duydukça sanırım normal doğum olur die düşünmeye başladım bebeğin eşi ne durumda senin yaşlanma varmı yani kreçlenme? bende başlmış hafiften

eğer müsaitsen 4 kiloda doğurursun 5 kiloda çok takılmamak lazım asllında.benim arkadaşım 4 kilodan fazlaymış ve tersmiş ama annesi normal doğum yapmış.yani Rabbim ona göre veriyor herşeyini

yok benim eş için doktor gayet iyi dedi.bi sorun yok dedi.herhangi bir yaşlanma yada başka birşeyi dillendirmedi

bende bunu 14 subat hediyesi olarak çaktırmadan istedim kocişimden ama fakirimin alacağını hiç sanmıyorum çünkü şuanki tlf özellikleri daha fazla:))

bugün doktor bana 37. haftadan sonra bebek artık doğmaya hazır hale geliyor dedi.yani ciğer gelişimi aksi bir şey yoksa tamamlanıyor ve yalnız başına bağımsız nefes alabiliyor dedi.biz 37 den sonra artık bebeğin kilo almasını 3 kilonun üzerine çıkmasını bekliyoruz dedi.

yani 37den sonra aldırabilirsin anlamına geliyo ama bebeğin kilosunun 3ün üstünde olmasıda önemliki bekliyorlar.çünkü bebek doğduktan sonrada kilo kaybediyor ve kilosuda onun bünyesini ve direncini etkiliyor

tabiki doğumdan sonra yanında birinin olmasını istemen çok normal haklısın.ama bebeğindede bir sorun yoksa bırak biraz daha büyüsün kendini toplasın zamanını doldursun.kendini düşünmelisin elbette çünkü doğum sonrası sen iyi o lacaksınki bebeğine bakabilesin ama bebeğinde gelişsinki sorun olmasın

lisedeki için bişi diyemem ama ünv. deki kardeşinin devamsızlık durumu nasıl? o biraz daha kalamazmı.

yaşlanmanın olması iyi bir durum artık bu haftalar için 40 beklemeyiz.
benim dr 5300 bile normal doğumla doğurttum dedide o kadar cabbar değilim yaw 3500 kadar tamamda sanki ondan sonrası aşar benim bünyeyi birde hemoraidmi ne oluşuyormuş normal doğumda gercı ameliyattan sonrada oluşabiliyor kadınlarda.sen kendinde normal doğum yapabilcek kapasite cesaret görüyormusun?

sana bişi diim benim annemin evi benim evime çok yakın mesafede yani gelip bana kolaylıkla bakabilir ama benim düşünceli nazik eşim işyerinden 15 gün izin alıp evde bana bakıcakmış nasıl başarır napar bilmiyorum ama adam heves etmiş bende sesimi çıkaramıyorum yaşayıp görücem.
bence sen bebeğini düşün bırak kilosunu alsın sende normal süreci tamamla.

aslında görüyorum.Allah a şükür hamileliğimde hiç bir sorun yaşamadım bide normal doğurdummu değmeyin keyfime diyorum

eğer çatım müsaitse ve bir sorun yoksa doğururum tabii.doktorumada güveniyorum.

bana bugün konuşurken her kadın farklıdır her doğum özeldir.kimse kimseninkine göre kıyas yapıp kendini korkutmasın dedi.internet çok faydalı fakat bazende sakıncalı olunabiliyor.başka kadınların doğumlarına bakarak kendinizi onlarla kıyaslamayın herkesin fiziksel yapısı farklıdır dedi.
ayrıca okumaklada doktor olunmaz önemli olan deneyim tecrübedir dedi.(sanırım burda kendini birazcık övdü kendisinin yaşı epey bi varda)
doğum için endişeli olmak çok normal ama korkutmamak lazım kendini dedi.bende bi rahatladım

sezeryandan hiiçç bahsetmedi normal yaparız dedi.2 hafta sonra çatı muayenesi yapacak sorun olmaz derse doğururum valla nolacakki

haklısın canım söylediklerinde ama onunda kalma durumu yok..formasyon için ders kayıtlarını yapması lazım..

benim dr bayan 60 yaşlarında deneyimi epey fazla olmalı.en son görüşmemizde şunu anladım korkuyorsan normale kalkışmayalım der gibi cümleler sarfetti ben normal dersem dedi o kişi doğurur dedi nebilim hiç aklımda normal yokken şimdi bu fikre alışmaya çalışıyorum 38. haftada çatı muaynesinden sonra doğum şeklini sölücekmiş hayırlısı neyse o olsun hepimiz için önemli olan sağlıklı bi şekilde yavrularımıza kavuşmak.

bende bunu 14 subat hediyesi olarak çaktırmadan istedim kocişimden ama fakirimin alacağını hiç sanmıyorum çünkü şuanki tlf özellikleri daha fazla:))

ben özellikten çok görünüşüne vuruldum şimdi hamileliğin son 4 günü doğum sonrası bahanemde kalmaz artık gerçi bende çaktırmadan mesaj yolladım ama inşallah ulaşmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…