• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

günaydınn süt sağmadan bi akayım dedim nurcummm bugün özlem bitiyor maratonun son dönemeçi miniğin kucağında olıucak hayırlısıyla inş çok rahat geçer doğumdan sonra sürekli yürümeye çalış çok çabuk toparlanırsın fazla ağrın olmaz canım dualarımız seninlee

ben süt sağimde sonra kahvasltı edip oğluşumu emzirmeye gidicemm

kızlarrr nasılsınız doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün tarihleri belli olan arkadaşlar allah bi avazda kolay doğumlar nasip etsin hepinizee

bugün oğluşumu ilk kezzz kucağıma aldım misss kokusunu içime çektimm emzirdimmm küçüğüm nasılda tutmaya çalışıyordu göğsümüü oğluşum iyice esmer güzeli oldu hep teni eşime benzesin istedim onun gibi oldu çok içten istemişim sanırımm oğluşumla göz göze geldiğim anı ömür boyu unutamam okadasrr çocuk baktım daha miniklerine bile ama çok tecrubesiizdim onu tuttuğumda nasıl bi duygu tarifi yok bi bebeğim vardı ama bugün anneyim diyebiliyorum onun sıcaklığını hissettmek çok farklıymış kokusu cennet kokulu diyolar ya gerçekten öyle her bebek cennet kokuyor darısı başınıza kızlar sağlıkla bu arada cumartesi taburcuyuz evimize geliyor sonunda lokumum :nazar:

cnm bebişine kavuşmuşsun sonunda gözün aydın...sen anlattıkça ben de bebişimi koklamak kucaklamak istiyorum artık...

çok teşekkürler kızlar....inş hayırlıısyla alırım kucağıma kızımı...kardeşim yada eşim yazar haberimizi inş...:34:

cnm sağsalim bebişini kucağına alırsın inşallah hayırlısıyla...

Ya Kızlar lansinoh u Dr Bana da Verdi de Heryerde Okudum Erken Doğumu Tetikliyor Yazıyordu Bir Kere Bile Sürmedim Siz Sürüyor musunuz?

Şimdi Huggies Bebek Bezinin Yeni Reklamını İzledim Ay Gözleirm Doldu Çok Etkilendim.. Artık İyice Duygusal Olmaya Başladım Yaaa Herşey Özellikle Bebekler Çok Etkiliyor Beni

Ben kullanıyorum cnm. 2 hafta önce başladım kullanmaya. Ama göğüslerimi çok uyarmadan sürüyorum.

11 de kızımı görmeye gidicez kısmetse..inş.herşey normal gidiyodur,,çok özledim seni cnm kızım..saatler geçmiyoo:((

Merhaba taze anneler ve annecik adayları :)
Evet bende topiciği çok uzun süredir takip edip yazamaynlardanım :17:
Ama şu anda o kadar heyecanlıım ki en iyi siz anlarsınız die paylaşmak istedim... Bu gün saat 13:00 de oğluma kavuşcağız inşallah!!!!!! Uyuyamıyorum oturamıyorm yatamıyorum bu heyacan hiç bişeye benzemiyor ya!!!!!
Normal doğumu çok istedim ancak yavrucağızım 4.5 kiloya yakın ve hala yan duruyor... Doktorum normalde son anda sancıyla bile dönen bebikler var ama bu irilikte giremez artık kanala dedi ve bu güne karar verdik :)
Allah herkese sağlıklı doğumlar, nurtopu gibi bebikler nasip etsin inşallahh....

Ben henüz yavrumu kucagima alamadim.. olsun alirim insaallah tek mertim iyilessin aramiza dönsünde.. suan bunlari aglayarak yaziyorum..

hayatimda ilk kez dün herseyin bi rüyadan ibaret olmasini istedim.. rüyaydi ve ben o rüyadan uyandim.. aslinda ruyada degilde kabustu dünki ya$adiklarimiz..

herseyi anlatip tekrar o günü ya$amak istemiyorum aslinda çünkü çok kötü bir gündü.. Allahim birdaha ya$atmasin..

$unu söyleyim polislerle gelen kötü haberle hepimiz yikildik.. Mertimi ba$ka hastaneye $ehir di$ina sevk ettiler iyile$me olmayinca.. dün sabah durumu iyi degilmisti simdi Allahim binlerce kez sükürler olsun iyile$iyor ama azar azar.. olsun tek iyilessinde.. ettigimiz dualar, okudugumuz yasinler, hepsi büyük bir $ifa oldu mertime insaallah duaya devam edecez ve mert iyilesecek kuzeninin yanina gelecek.. dilam kuzenini bekliyor o yüzden dogmak istemiyor.. kizimda pazartesine kadar kendiliginden gelmezse suni sanci verecek dr.

dün aksam ebede kontrolum vardi durumu anlatinca hastaneye yolladi.. iyi degilsin sen dedi.. degildim gerçekten aglamaktan uzuntuden hicbirseyin farkinda degildim tek bildigimin mertimin cok kotu hasta olmasiydi.. neyse sancim olunca hastaneye gittim.. bana ne verirseniz verin tek dogurtturun stresimden bebegimde etkileniyor korkuyorum birsey olacak diye dedim..nstye girdim hersey iyiydi sancilar 50deydi kalp atislarida iyiydi.. açilmada yokmus.. o açilmaya bakmasi canimi öyle yakti agrittiki suanda bile zor yürüyorum.. sicak su torbasini koydum iyi geliyor..

benden böyle iste.. dualarinizi esirgemeyin lütfen Mertimden.. Allahim insallah onu bize bagislasin..
sabah babam erkenden gitti ve aradi beni.. mert yavas yavas hareket ediyormus.. iyilesecek benim pa$am annesini babasini bizleri gözü yasli birakmiyacak..

Ben henüz yavrumu kucagima alamadim.. olsun alirim insaallah tek mertim iyilessin aramiza dönsünde.. suan bunlari aglayarak yaziyorum..

hayatimda ilk kez dün herseyin bi rüyadan ibaret olmasini istedim.. rüyaydi ve ben o rüyadan uyandim.. aslinda ruyada degilde kabustu dünki ya$adiklarimiz..

herseyi anlatip tekrar o günü ya$amak istemiyorum aslinda çünkü çok kötü bir gündü.. Allahim birdaha ya$atmasin..

$unu söyleyim polislerle gelen kötü haberle hepimiz yikildik.. Mertimi ba$ka hastaneye $ehir di$ina sevk ettiler iyile$me olmayinca.. dün sabah durumu iyi degilmisti simdi Allahim binlerce kez sükürler olsun iyile$iyor ama azar azar.. olsun tek iyilessinde.. ettigimiz dualar, okudugumuz yasinler, hepsi büyük bir $ifa oldu mertime insaallah duaya devam edecez ve mert iyilesecek kuzeninin yanina gelecek.. dilam kuzenini bekliyor o yüzden dogmak istemiyor.. kizimda pazartesine kadar kendiliginden gelmezse suni sanci verecek dr.

dün aksam ebede kontrolum vardi durumu anlatinca hastaneye yolladi.. iyi degilsin sen dedi.. degildim gerçekten aglamaktan uzuntuden hicbirseyin farkinda degildim tek bildigimin mertimin cok kotu hasta olmasiydi.. neyse sancim olunca hastaneye gittim.. bana ne verirseniz verin tek dogurtturun stresimden bebegimde etkileniyor korkuyorum birsey olacak diye dedim..nstye girdim hersey iyiydi sancilar 50deydi kalp atislarida iyiydi.. açilmada yokmus.. o açilmaya bakmasi canimi öyle yakti agrittiki suanda bile zor yürüyorum.. sicak su torbasini koydum iyi geliyor..

benden böyle iste.. dualarinizi esirgemeyin lütfen Mertimden.. Allahim insallah onu bize bagislasin..
sabah babam erkenden gitti ve aradi beni.. mert yavas yavas hareket ediyormus.. iyilesecek benim pa$am annesini babasini bizleri gözü yasli birakmiyacak..

Öncelikle herkese günaydın, canım ben durumu bilmiyorum geçmişide okuyamadım ama olsun anladığım kadarıyla dualarımıza ihtiyacı olan bi yawrumuz var esirgemeyelim dualarımızı rabbim bir an evvel şifasını versin. Güzel günler onunla olsun. gebelerin duası kabul olur derler kimse duasını esirgemesin.

Ama şu anda o kadar heyecanlıım ki en iyi siz anlarsınız die paylaşmak istedim... Bu gün saat 13:00 de oğluma kavuşcağız inşallah!!!!!! Uyuyamıyorum oturamıyorm yatamıyorum bu heyacan hiç bişeye benzemiyor ya!!!!!
Normal doğumu çok istedim ancak yavrucağızım 4.5 kiloya yakın ve hala yan duruyor... Doktorum normalde son anda sancıyla bile dönen bebikler var ama bu irilikte giremez artık kanala dedi ve bu güne karar verdik :)
Allah herkese sağlıklı doğumlar, nurtopu gibi bebikler nasip etsin inşallahh....

Canımm sana da rabbimden güç kuvvet diliyorum. Bebişinle ikinize sağlık diliyorum. Ne mutlu sayılı saatler kalmış rabbim bizede nasip etsin inşalah bu arada kaçıncı haftanda gerçekleşiyor sezeryanın bunu öğrenebilir miyim ...

Öncelikle herkese günaydın, canım ben durumu bilmiyorum geçmişide okuyamadım ama olsun anladığım kadarıyla dualarımıza ihtiyacı olan bi yawrumuz var esirgemeyelim dualarımızı rabbim bir an evvel şifasını versin. Güzel günler onunla olsun. gebelerin duası kabul olur derler kimse duasını esirgemesin.

Dualarimiza ihtiyaci olan bir yigenim var canim.. o daha 40ni cikarmadi.. sadece 1 gun evinin tadini cikardi.. kalp ameliyati oldu kalbinde delik var dediler.. sonra 2. delik cikti onuda ameliyat yapacaklardi fakat mert cok kotu enfeksiyon kapmis cigerleri balgam doluymus.. kendi basina nefes alamiyor simdilik ama alacak iyilesecek Allahin izniyle..

birsuru makineye baglamislar.. cigerindeki balgami temizliyorlar yavas yavas temizleniyormus çok sükür..

Bu arada kızlar bu nişan denen mukos tıkacının nasıl bir şey olduğunu bilen var mı ve doğumdan ne kadar süre önce gelir acaba. Ne olduğunu bilmiyorum ama benden dün ve önceki gün böyle yumurta akı kıvamında beyaz bir akıntı geldi dün akşamda yine sarıdan kahve rengine dönen bir akıntı vardı acaba bu nişan olabilir mi yoksa o kanlı bir akıntı mı bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim ...

Dualarimiza ihtiyaci olan bir yigenim var canim.. o daha 40ni cikarmadi.. sadece 1 gun evinin tadini cikardi.. kalp ameliyati oldu kalbinde delik var dediler.. sonra 2. delik cikti onuda ameliyat yapacaklardi fakat mert cok kotu enfeksiyon kapmis cigerleri balgam doluymus.. kendi basina nefes alamiyor simdilik ama alacak iyilesecek Allahin izniyle..

birsuru makineye baglamislar.. cigerindeki balgami temizliyorlar yavas yavas temizleniyormus çok sükür..

Canımm benim çok üzüldümm ama allahın izniyle iyi olacak inşallah. O daha bir melek rabbim onu tüm kötülüklerden koruyacaktır.
dularım szinle inşallah rabbim acil şifasını verir ve bu günler unutulur ... Bu arada senin içinde çok zor ama iyi olmaya çalış emi bebişin herşeyi hisseder çünkü o da üzülmesin strese girmesin ...

Canımm benim çok üzüldümm ama allahın izniyle iyi olacak inşallah. O daha bir melek rabbim onu tüm kötülüklerden koruyacaktır.
dularım szinle inşallah rabbim acil şifasını verir ve bu günler unutulur ... Bu arada senin içinde çok zor ama iyi olmaya çalış emi bebişin herşeyi hisseder çünkü o da üzülmesin strese girmesin ...

Derdimle sizide üzmek istemem ama duaya çok ihtiyacimiz var..
insaallah arkadasim insaallah Rabbim bütün bebeklerin yardimcisi sifacisi olsun..
Bazen kendimide bebegimide unutuyorum etrafimdakiler uyarmayinca..
Ama dikkat ediyorum artik

Mrb kızlar ben sonunda doğurdum :D
umay hanım dün sabah 9 :10 da 3150 gr olarak dünyaya geldi epidural oldum ve çok memnun kaldım plesantadan dolayı biraz zor oldu ama çok şükür ikimizde iyiyiz bu gece de hastanede kalcaz yarın ins evimizdeyiz
tam olarak ne olduğunu anlayamadım sanırım evimize gidince daha iyi olcak
öpüyorum hepinizi

umay hanım dün sabah 9 :10 da 3150 gr olarak dünyaya geldi epidural oldum ve çok memnun kaldım plesantadan dolayı biraz zor oldu ama çok şükür ikimizde iyiyiz bu gece de hastanede kalcaz yarın ins evimizdeyiz
öpüyorum hepinizi

Gozun aydn Gozdecim
Rabbim yavruna saglik sihhat dolu bir yasam nasip etsin
Darisi bizlere..

öpüyorum hepinizi

canım gözün aydın. Sana ve bebeğine güzel sağlıklı günler diliyorum. Ayy böle doğum haberlerini duymak ne güzel zamanı sırası gelen dünyaya gelio, darısı başımıza kurtulanlar bizlere dua etsin şimdi ...

Hayırlı akşamlar kızlar,evet hemen başlim anlatmaya

Bugün doktor kontrolüm vardı,biliyosunuz beklenen doğumum haftaya cuma..kontrole gittiğimde doktorum doğuma gitmişti,fırsat bu deyip eşimle kahvaltı ettik bir yerde,sonra döndük,doktorum gelmişti,önce bebeğe baktı ultrasonla,suyun geçen haftaya göre biraz azalmış dedi,bebeğim 3.600 kg,arkasından hemen bi çatı muayenesi yaptı gene :14: açılma yok,parmakları zor girdi içeri,bebek kanalda değil,baş aşağı fakat başı sağ bacağıma doğru duruyor,zaten karnımda aşağı inmemişti,halen midemin altında top gibi duruyor,kanala girse karnım inerdi ama nerdee,neyse hemen nst yaptı çok ufak sancılar vardı kayda değer değil

fakat bebeğin kalbi 170 atıyordu,hoşuna gitmedi bir kaç pozisyonda yatırdı beni,ve sol tarafıma yatınca kalp atışları normale döndü,ve tembihledi sadece sol tarafına yatıcan bebek solu seviyor dedi,halbuki bende hep sağda rahat ederim,o yüzden sürekli sağıma yatıyodum,sabredicem artık,birde kesinlikle temizlik yapmayacaksın,bu son haftan robot gibi dur dedi:) bebek eşinden ayrılabilir,su kesen aniden açılabilir dedi,boşuna 9 ay yürümüşüm.

nst den sonra iyice konuştuk,bana bebeğin bu haftalarda Kanala girmesi gerektiğini söyledi,girmemesi hoşumuza gitmeyen bir durum dedi,hemen sezeryan için gün vermeyelim 3 gün sonra bir daha gel,bir kontrol daha yapalım,eğer bebek yine kanala girmemişse yapacak bişey yok mecbur sezeryan olacak,bebeği kanala sokma gibi bir durumumuz yok dedi

birde normal doğumda olsa sezeryanda olsa ağrısız doğumu tavsiye etmedi,normalde doğal olanı,sezeryandede genel anestezi tavsiye etti,kendide genel anestezi olmuş,ben sana ağrı çektirtmem rahat ol dedi,bakalım hepimiz normal doğum diye yola çıktık ama birşekilde yolumuz sezeryane doğru gidiyor,ama öyle ama böyle,hayırlısı olsun.

gözün aydın cnm görmüşsün bebişini :49: sağlıklı bi şekilde al kucağına da doğum şekli teferruat kısmı boşver.Allah yardımcımız olsun.ben dün yine sezeryana karar verdim.yarın kontrol var.doktor kararını ver öyle gel demişti.dananın kuyruğu kopacak yarın :) hakkımızda hayırlısı artık...

normal doğumu en çok isteyenlerden biriydim. geçen perşembe sabah sancılarım başladı. herşey normal gidiyordu doğumda normal olacaktı. hemen hemen 20 saat süreceği söyledliler. herşey normal gidiyordu son 7-8 saate girene kadar. son anda bebişim kaka yaptı ve 7-8 saat beklemek bebiş için tehlikeli olacağından sezeryana aldılar. Sezryan ve sonrasındaki ağrıları çekenleri gördükce bayağı korkuyordum. Söyledikhleri gibi değilmiş hiç ağrı çekmedim. sonrasında kendi kendime kalktım .. bilseydim bu kadar rahat olacağını belkide başında sezeryan derdim.. Normal doğum istiyorsanız siz ne yaparsanız yapın son ana kadar belli olmuyor

bak ne güzel söylemişsin biz ne dersek diyelim iş olacağına varıyor demekki.önemli olan sağlıklı olmak gerisi boş.Allah sağşlıklı uzun ömürler versin sana da bebişine de...

Merhaba kızlar geçmişe bakmadan yazıyım dedim.Belki fazla kalamam nette.
Bu sabah dr.gittik kızım tabiki uyuyordu her zamanki gibi ama ilk defa 100lerde sancım çıktı ama belimden gelen bir sancı değildi.Vajinamın uyuştuğunu hissediyorum o sancıda sadece
ikinci kez tekrardan nstye girdim bu sefer bebişim hareketliydi ilk yarısında uyudu gerçi ama uyanınca düzensiz sancılarım çıktı.
malum benim dr.pazar günü izne ayrılıyor.Bende bu sefer sordum nasıl yapıcaz bu çocuk 9 şubat'a kadar gelmezse diye.Sen cumartesi günü tekrardan gel ben seni muayene ediyim dedi.10 şubat gününüde gelirsin buraya asistanım seni diğer uzman arkadaşlara yönlendirir dedi.Ya doğumu başlatırlar dedi yada bekleriz bir hafta diye söyledi.
Ama benim kızımın gelmeye hiç niyeti yok gündüzleri pek sakiniz akşamları hareketliyiz.
Hastanemiz birde şöyle bir uygulama başlatmış artık.Bundan sonra her nst 20tl'miş.Düşüncesize ben 2 günde bir gidiyorum her gidişimde 20 tl ödiycem ki eğer haftayada gelmezse hergün nst ye girip 20tl ücret vericem.
ufff uffff çok canım sıkkın 2 gündür.
Yarında devlet hastanesinden randevu aldım birde ordaki başka bir dr.gözükücem bakalım o ne diycek.Gerçi kesin bir çatı muayenesi yapıcak ama kızım için katlanıcaz artık ne yapalım.
Bizden haberler şimdilik böyle şimdi geçmişi okumaya çalışıyım birazcık

hayırlısı neyse o olsun cnm sıkma canını.bak bugün geliverir belki kızın :)

slm kızlar ben pek giremediğim için pek hatırlanmıyorum sanırım merak eden olmuyor :)yarın annem geliyor çok mutluyum cumartesi tekrar kont var son kont de bebişim 3204kg dı dr umuzda izine ayrılıyor moralim bozuk az önce çağlayanlada konuştuk telde oda aynı durumda o keşke dr izine çıkmadan hafta sonu doğum yapsa.Bu arada bütün doğum yapan annişlerimizin gözü aydın.doğum yapacak olanlarıda Allah kolay kurtarsın.

maşallah cnm kızına.ay doktorunuzda tam zamanını bulmuş izne ayrılacak.napıcaksa kış günü izni :27: hayırlısı olsun cnm.inş istediğin zamanda kavuşursun bebişine...

harbiden tam veda konuşması yaptın sen yaa:) buradaki işini tamamlayanlar gaibe karışacak anlaşıldı,bir iki haftaya in cin top oynar burada,bence fırsat buldukça yazalım,dostluğumuz baki kalsın,sadece 9 aylık kalmasın bu yazışma arkadaşlığı.

yaa evet yaa özlellikle doğum yapanlar lütfen doğum hikayelerini paylaşsınlar..burda kalanlar çok merak ediyo kendimden biliyorum :9: Allahım sağlıkla kurtarırsa beni söz hemen yazıcam ben :))

mrb kızlarbenim bebişimde 36+6 günlük doğmuştu herşey yolundzayken geçen gün sarılık oldu fototerapi aldı hastaneden çıktık değeri düşünce eve geldik evham yaptım sanki morarıyo gibi geldi tekrar dr götürdük tahlilleri temzi çıktı ama 3 gün gözetim altında tutalım dediler şimdi yeni doğan yoüğun bakımında iç,m acıyo şimdilik bi problem gözlememiş amam işalllah gözlenmez karnımda daha mı iyiy di ne onun kokusunu duyduktan sonraayrı kalmak içimi acıtıyo çok üzülüyorum ne olur dua edin bebişimin bişeyi olmasın rabbim onu bize bağışlasın bambaşka bişey kokusunu özledim kuzumun çok üzgünüm ne olur dua edin biran önce kollarıma alayım yanımda olsun bebeğim

Allah şifa versin cnm bebişine.üzme kendini baka sütünden geçermiş annenin üzüntüsü.evt mutlaka zordur ama anne olmak böyle bişi işte galiba.dayanıklı olmalıyız bebişler için..inş biranönce iyileşir cnm..

hadi cnm hayırlısıyla al kucağına inş...

Allah şifa versin cnm.. inş sen de sağlıkla kavuşursun kızına...

öpüyorum hepinizi

günaydınnnn
sürmeli geçmiş olsun canm inş yiğenin iyileşir ve kızını kucaına sağlıklı bi şkilde alırsın
gözdeati maşallah kızına ve sana sağlıklainşallah darısıda başımıza inş

öpüyorum hepinizi

ooohhh gözün aydın cnm.Allah bağışlasın yavrunu.. sağlıkla büyüt inş :nazar:

Back