- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elacım msn bendede aynı sorunu yapmıştı ama yüklendi Allahtan ama bütün programları kapatman gerekiyor bende Çaplayandan duydum doktor izne çıkıyormuş sinir bi durum bakalım yarın bi gün benimkide izne çıkıyorum demez inş.Demek nts yi ücretlendirmişler.Ne sinir ya bide 20 tl verceksiniz doğuma kadar hep girceksiniz demeyi yiyi biliyolar uyuz şeyler bak gece gece sinir yaptım...
Sürmeli nasılsın? Morallerin çok bozuktı en son yazdığında bozma moralini bak bende bugün 39. haftayı bitirdim ama gelen giden yok bu bebişler böyle napıcaksın![]()
ay kızlar sanırım ben heyecandan uyuyamıcam bu gece...
iyi dileklerini ileten arkadaşlaraa çokk teşekkür ediyorum yarın 14:00-15:00 arası dualarınızı bekliyorum...
evet sedacım betülümüz yarınn sezeryanla kollarımızda olcak inş....yazmıştım ama arada kaynadı galiba....çok duaedin bize olur mu![]()
biz çıkıyoruz arkadaşlar...hepinize iyi geceler...bakalım bi daha ne zaman gelebilcem siteye...çok güzel paylaşımlar yaşadık burda,gerçekten güzel dostluklar edindiğimize inanıyorum...belki bundan sonra minik meleklerden vakit bulupp uzun sohbetler edemiycez...ama dilerim ki burdaki bağ hiç bi zaman kopmasın...ay çok duygulandım ya böyle veda konuşması gibi oldu ama ne bilim garip oldum...neyse duaile....
Merhaba kızlar geçmişe bakmadan yazıyım dedim.Belki fazla kalamam nette.
Bu sabah dr.gittik kızım tabiki uyuyordu her zamanki gibi ama ilk defa 100lerde sancım çıktı ama belimden gelen bir sancı değildi.Vajinamın uyuştuğunu hissediyorum o sancıda sadece
ikinci kez tekrardan nstye girdim bu sefer bebişim hareketliydi ilk yarısında uyudu gerçi ama uyanınca düzensiz sancılarım çıktı.
malum benim dr.pazar günü izne ayrılıyor.Bende bu sefer sordum nasıl yapıcaz bu çocuk 9 şubat'a kadar gelmezse diye.Sen cumartesi günü tekrardan gel ben seni muayene ediyim dedi.10 şubat gününüde gelirsin buraya asistanım seni diğer uzman arkadaşlara yönlendirir dedi.Ya doğumu başlatırlar dedi yada bekleriz bir hafta diye söyledi.
Ama benim kızımın gelmeye hiç niyeti yok gündüzleri pek sakiniz akşamları hareketliyiz.
Hastanemiz birde şöyle bir uygulama başlatmış artık.Bundan sonra her nst 20tl'miş.Düşüncesize ben 2 günde bir gidiyorum her gidişimde 20 tl ödiycem ki eğer haftayada gelmezse hergün nst ye girip 20tl ücret vericem.
ufff uffff çok canım sıkkın 2 gündür.
Yarında devlet hastanesinden randevu aldım birde ordaki başka bir dr.gözükücem bakalım o ne diycek.Gerçi kesin bir çatı muayenesi yapıcak ama kızım için katlanıcaz artık ne yapalım.
Bizden haberler şimdilik böyle şimdi geçmişi okumaya çalışıyım birazcık
slm kızlar ben pek giremediğim için pek hatırlanmıyorum sanırım merak eden olmuyor :)yarın annem geliyor çok mutluyum cumartesi tekrar kont var son kont de bebişim 3204kg dı dr umuzda izine ayrılıyor moralim bozuk az önce çağlayanlada konuştuk telde oda aynı durumda o keşke dr izine çıkmadan hafta sonu doğum yapsa.Bu arada bütün doğum yapan annişlerimizin gözü aydın.doğum yapacak olanlarıda Allah kolay kurtarsın.
selam canım, başta güzel geliyordu nst ama artık çok sıkılıyorum ben de 40 dk boyunca yatmaktan, iki günde bir girince zorluyor gerçekten. benim hastanede de 25 tl her nst. bu ara zaten maaşı hastaneye ve taksiye yatırıyoruz gün aşırı hastanelere gider gelirken. neyse az kaldı; inşallah dr.un izne ayrılmadan gelir sevil hümamız. bir de tatlıya artık alıştı kıpırdamıyor yazmıştın diğer msjda; bir de ekşi dene mesela vişne suyu, nar, portakal falan. benimki bunları yiyince deliriyor.
merhaba canım; gözün aydın anneciğin geliyormuş. dr.un izni kötü denk gelmiş gerçekten umarm istediğin zaman gelir bebişin.
mrb kızlarbenim bebişimde 36+6 günlük doğmuştu herşey yolundzayken geçen gün sarılık oldu fototerapi aldı hastaneden çıktık değeri düşünce eve geldik evham yaptım sanki morarıyo gibi geldi tekrar dr götürdük tahlilleri temzi çıktı ama 3 gün gözetim altında tutalım dediler şimdi yeni doğan yoüğun bakımında iç,m acıyo şimdilik bi problem gözlememiş amam işalllah gözlenmez karnımda daha mı iyiy di ne onun kokusunu duyduktan sonraayrı kalmak içimi acıtıyo çok üzülüyorum ne olur dua edin bebişimin bişeyi olmasın rabbim onu bize bağışlasın bambaşka bişey kokusunu özledim kuzumun çok üzgünüm ne olur dua edin biran önce kollarıma alayım yanımda olsun bebeğim
ben de şubat annesı olucam ıns ama nasıl tabloda yazıcam anlamadım![]()
iyi geceler kzlar..
dogum yapmıs arkadaslar ALLAH analı babalı büyütsün..yarn dr.kontrolümüz var.gün boyu vajınada baskı hissettim umarım kanala yerleşmiştir bası kzıımın..yarından sonra günümüz dolmak üzere 2günde bir çagırıcam dedi dr..ve duruma göre suni sancı vericem dedi..nazlı bu bebişler inş.onlara gerek kalmadan kendi gelir yoksa ben dogurmadınmı hala diyenlerden bikaçını öldürebilirm..alla alla sanki benim istegimle..pooff fenalardayım:))
amin canım inş...duaedinNur hayırlısı olsun canım dualarımız seninle bebeğini sağlıkla alırsın inşallah kollarına güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
öyle oldu canım biraz ama sanırım duygusala bağladım....harbiden tam veda konuşması yaptın sen yaa:) buradaki işini tamamlayanlar gaibe karışacak anlaşıldı,bir iki haftaya in cin top oynar burada,bence fırsat buldukça yazalım,dostluğumuz baki kalsın,sadece 9 aylık kalmasın bu yazışma arkadaşlığı.
inş bebeklerimiz niraz büyüsn görüşelim...evet yaa bu ne böyle nurcum bebişlerimiz olunca daha çok paylaşıp danışcağımız şeyler olcak
yaa ankaradakiler yaza bi buluşma ayarlayalım bebişler ele gelir ozamana
ayy belime ağrı girdi ben gidip yatıım herkese ii gecelr yarın kontrolum var :79:![]()
teşekkkür ederim canım nasip olursa yarın kızım kollarımda inşiyi geceler kızlar;
ayy gözdenin bebişi kardeşinin facedeki profilinde gözüküyo nasıl tatlı bişi o öyleee bayıldım.burcununkide öyle maşallahhh tombiş tombiş özeniyorum ama bende yaaaanurcum yarın doğum yapıyormuşsun allah yardımcın olsun canım sağlıkla sıhhatle hayırla alırsın inşallahh yavrunu kucağına sevim sende oğlunu almışsın kucağına gözün aydın maşallahh bak çabuk toparlanıyo bizde bugün doktora gittik nst de biraz sancı çıktı dün geceden beride belim ağrıyor. ama yinede belli olmaz ne zaman geleceği bebişin son güne kadarda durabilir heranda gelebilir dedi 2850gr olmuş oğlum ben 3 kg olmuştur diyordum ona üzüldüm biraz ama sağlıklı çok şükür. çatı muayenesi yapacaktı vazgeçti doğumu başlatırız falan bir hafta daha duralım haftaya yapalım suyun falan gelir dedi yırttım yaniii bu haftada
sonrada kuaföre gittim saçımı kestirmeye çok kısaltma toplanabilsin dedim sanki ben değilim onu diyen koyun gibi kırptı resmen şaka gibi oldu saçlarımmmm oğlum beğenmeyecek annesini doğunca
öyle işte siz neler yaptınız? bu arada doktorum gögüs ucu kremine başla artık dedi iki krem verdi birgün birini sonraki gün diğerini sür böyle devam et dedi birinin ismi travazol diğerininki garmastan biliyormusunuz bu ilaçları?