canım ben geçen haberlerde izledim doğduktan 3 gün sonra tavsiye ediyolardı ağız sütünden(colostrum)dan dolayı acı hissetmiyormuş bebek ilk 10 gün onun ağrı kesici özelliği varmış
gülcancım geçmişi mi okuyon canım bende seni arıycaktım bugun ama fırsatım olmadı abim gelmişti aydından uğurladık bu akşam
3 gün sonra olması gerektiğini bilmiyordum sağol canım bilgi için tam karar vermedik daha bazen diyorum yazık hemen doğar doğmaz zaten dünyaya alışmaya çalışacak birde bunla uğraşmasın diye kıyamıyorum sonrada nasıl olsa olacak bir anda olsun bitsin diyorum bakalım hayırlısı...
Kızlar bana ve bebeğime dua edin olur mu oğlumuzu almaya gidiyoruz, hepinizi öpüyorum, darısı tüm bekleyenlerin başına inş.
Tek temennim sağ sağlim bebeğime kavuşmak ve onun sağlıklı bir bebek olması,
Allah hepimizin yardımcısı olsun, amin.
Dillerim_lal ; Doğru söylüyorsun ama benim son haftam olmasına rağmen gelmeye hiç niyeti yok bu kızın.İnş.hayırsıyla zamanlarında gelirler
Paradise ; Günaydın Bende uzanmış tv seyrederken gördüm.Şok oldum haberi duyunca çok sempatik,sıcak kanlı biriydi.Gerçekse eğer haber mekanı cennet olsun.
Aynen Öyle Canım..
Bu Arada Ben de Oğlumu Özledim Artık Gelsin İstiyorum Yaa.. Bu Son Zamanlar Çok Zor Sanki Zaman Geçmiyor Gibi.. Hele Senin Senin Daha da Az Kaldı.. Allah Bi Avazda Kurtarsın İnşallah ;}
Amin inş.hepimizi bir avazda kurtarsın son 5 gün geri sayım yapıyoruz hergün eşimle ama bu kız gelme niyetli hiç gözükmüyor.
İnş.çok fazla bekletmezler bu minikler bizi
çok teşekkür ederim arkadaşlar
görmemişin oğlu olmuş hesabı habire bakıp duruyorum bende.uykusuz gecelerde hep eşimi seyrederdim dudakları ona benzesin isterdim hatta gözlerine özellikle bakmazdım sanırım babasına benzedi azcık
defne joy fosterı bende tvde duydum niyeyse okadar üzüldümki.oğlu geldi aklıma daha 2 yaşındamı nee.içim cız etti valla.niye olmuşkii.
daha geçen hafta saba tümerdeydi.doğumu hakkında konuşuyolardı.saba hani doğum ne kadar zor olursa olsun bebeği kucağına alınca hepsi geçti derler ne diyosun diye sorduğunda.yok öyle bişionu söyleyen narkozun etkisinde kafası iyiyken söylemiştir. nereye hemen unutuyosun falan diye dalga geçmişti üzüldüm gerçektende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?