2011 Şubat Anneleri

gülcancım geçmişi mi okuyon canım bende seni arıycaktım bugun ama fırsatım olmadı abim gelmişti aydından uğurladık bu akşam

canım ben geçen haberlerde izledim doğduktan 3 gün sonra tavsiye ediyolardı ağız sütünden(colostrum)dan dolayı acı hissetmiyormuş bebek ilk 10 gün onun ağrı kesici özelliği varmış

3 gün sonra olması gerektiğini bilmiyordum sağol canım bilgi için tam karar vermedik daha bazen diyorum yazık hemen doğar doğmaz zaten dünyaya alışmaya çalışacak birde bunla uğraşmasın diye kıyamıyorum sonrada nasıl olsa olacak bir anda olsun bitsin diyorum bakalım hayırlısı...

gülcancım geçmişi mi okuyon canım bende seni arıycaktım bugun ama fırsatım olmadı abim gelmişti aydından uğurladık bu akşam

evet cnm geçmişi okuyodum baktım bitecek gibi deil geldim ben de...gözün aydın allah kavuştursun diyeyim o zaman ben de...benim de hafta sonu kareşim ve eşi geldi,giremedim pek buraya,bugün de görümcem geldi,beni yalnız bırakmıyolar artık saolsunlar...eee sen nasılsın?zeynebim nasılmış bakalım ?:)))

Arkadaşlar ilk oğlumda da emzirirken çok sorun yaşadım..Göğüs uçlarım yara oldu ve kanadı..Ağlaya ağlaya emziriyordum..Araştırıken şunu öğrendim göğüs uçları küçük olan annelerde bu olay daha çok oluyormuş..Bende internetten göğüs ucu çıkartıcı aldım..Göğüs pompasının küçüğünü düşünün..Bir kere sıktım bıraktım,çünkü şu an göğüs uçlarını uyarmak erken doğuma sebep oluyormuş..Gerçekten hemen ucu dışarı çıkarıyor..Bilginiz olsun benim gibi olanlar bunu düşünebilir..Bebeği olan annelerin topiklerini bakıyorum hemen hemen çoğu bu sorunu yaşıyor..Bebeğin memeyi tam kavraması için gerekli bir alet..

Bizde doktorumuzla konuştuk,aynı şeyleri söyledi,,Göbekten de çabuk iyileşiyormuş..Doğumun 3. günü yönlendirdiği doktora gidip sünnet yaptıracağız inşallah...

selam dicem ama kimsecikler yokkk.yetişemedim kimseye

yürümüyorum yürümüyorum hareket yok dedim bugün bi yürüdümm aman Allahım akıllara zarar gözünü çıkarttım

saat 2 de yeğenimle Antares e AVM ye gittik.mağaza maağaza gezdik alışveriş yaptık.inanmayacaksınız ama ben hamile dergisi ve ıslak mendilden başka bişi almadım bişiler yedik(sağlıksız olanlardan ) sonra bidaha dolaştık saat tam 6ya kadar yuuhhh valla 4 saat yürümüşüm.

ya bide herkes bana baktı resmenn.kadınlar özellikle hatta yeğenim yorumları bile duydu işte aşağı inmiş son zamanları galiba ay ne tatlı karnı top gibi vb vb vb.kendimi tuhaf hissettim
mağazadaki kız erkekmi diye sordu arkadan pek bişi yok sadece karnınız var ablamda böyleydi falan gibisinden yorumlar yaptı.kendimi bi garip hissettim resmen

sonra eşim aradı akşam dışarda yiyelimmi diidieee tabi 4 saat gezipte yemeği hazır olmayan ben atladım tabikii.arkadaşının yeni açtığı bir yere gittik ordada sağlıksız bişiler yedim ohh yani tam oldu bugün

ordan hadi okey oynamaya gidelim dedik.tabi bana soruyolar arada nasılsın iyimisin yoruldunmuu.aslında yoruldum ama bunlar son gezmelerim gezdim gezdim sonra arayıpta bulamıycam

ordan okey oynamaya gittik okey oynadık eşimle arkadaşı sonra bilardo oynadılar bende sandalyeye ayaklarımı uzattım oturdum ama ayaklar davullll çizmenin içinde.çıkar diyolar ama çıkarsam mümkün diill giyemem.artık akşamın sonuna doğru bende surat murat değişti tabeeehh yoruldum.neyse eve geldik saat 11 olmuştu bile.çizmeleri çıkarmak ne mümkün eğilemiyorumki eşim çıkardı

sonra ayaklarımı yıkayayım dedim beceremedim eşim geldi sağolsun o eğildi yıkadıı.eeeee hep kadınlar içinmi ayaklarımı yıka denilecek birazda kocalar yıkasın dimi

sonra güüpppp yatakk valla oturmadım bileee.zonk zonk zonklamalar eşliğinde uyumuşum.2.5ta wc için kalktım.sizi merak ettim hemen p cyi açtım.uykumu kaçırdım ama geçmişi okudum doğuran eden yok anladığım kadarıyla.herkeste dağılmış neyse sabaha görüşürüz.

bu arada oğluşumun videosunu yükleyebildim.kendisi biraz büyüdüğü ve tokalak tokalak olduğu için kameraya sığmıyor biraz olsun geç oldu ama güç olmadı artık bizimde bir videomuz var.burdan görebilirsiniz

Untitled on Vimeo

benimde unnoda dan aldığım arzum oda sıcaklık ve nem ölçer gelmiş fakat 1 gün evde yoktuk ona denk gelmiş not bırakmışlar.yarın arayayımda kaynım gitsin alsıninşallah beni istemezler çünkü çıkmayı düşünmüyorum hala yorgunum.

Kızlar bana ve bebeğime dua edin olur mu oğlumuzu almaya gidiyoruz, hepinizi öpüyorum, darısı tüm bekleyenlerin başına inş.
Tek temennim sağ sağlim bebeğime kavuşmak ve onun sağlıklı bir bebek olması,
Allah hepimizin yardımcısı olsun, amin.

Günaydın kızlar bu sabah açılışı ben yapıyım dedim ama burcu gelmiş bu sabah erkenden.
Burcucum güzel haberlerle gel canım.Allah analı babalı büyütsün.

Sedacım çok güzel bir video benimki gibi değil kesintisiz izleyebiliyorsun oğluşunu bekledin bekledin ama sonunda turnayı gözünden vurmuşsun çok güzel çıkmış metehan

günaydın herkese

burcucum hayırlısıyla oğluşunu kucağına alırsın inşallah.Allah kurtarsın kolaycacık.

çağlayancım teşekkür ederim.gerçi şimdi bebeklerimizin dışardaki görüntüleri revaçta ama biz geriden geliyoruz

Günaydın Güzel Anneler ve Bebişleri

Kocamla Kahvaltı Yaptık İşe Gönderdim Ben Kahvaltı Keyfine Devam Etmeye Çalışıyordum ki Defne Joy Fosterin Öldüğünü Duydum Bi Acaip Oldum Valla..

Bugün Bi Kuaföre Gitmem Lazım Doğum Yaklaşıyor Kaşlar Manikürler Yapılmalı Hazırlıklı Olmalı..

Dillerim_lal ; Doğru söylüyorsun ama benim son haftam olmasına rağmen gelmeye hiç niyeti yok bu kızın.İnş.hayırsıyla zamanlarında gelirler

Paradise ; Günaydın Bende uzanmış tv seyrederken gördüm.Şok oldum haberi duyunca çok sempatik,sıcak kanlı biriydi.Gerçekse eğer haber mekanı cennet olsun.

günaydın kızlar

burcuu sağlıkla doğur da inş kucakla yavrunu dön evine cnm :)

seda gözün aydın maş. oğluşuna

kumralperi Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş...

umarım herkes iyidir...

Aynen Öyle Canım..

Bu Arada Ben de Oğlumu Özledim Artık Gelsin İstiyorum Yaa.. Bu Son Zamanlar Çok Zor Sanki Zaman Geçmiyor Gibi.. Hele Senin Senin Daha da Az Kaldı.. Allah Bi Avazda Kurtarsın İnşallah ;}

Aynen Öyle Canım..

Bu Arada Ben de Oğlumu Özledim Artık Gelsin İstiyorum Yaa.. Bu Son Zamanlar Çok Zor Sanki Zaman Geçmiyor Gibi.. Hele Senin Senin Daha da Az Kaldı.. Allah Bi Avazda Kurtarsın İnşallah ;}

Amin inş.hepimizi bir avazda kurtarsın son 5 gün geri sayım yapıyoruz hergün eşimle ama bu kız gelme niyetli hiç gözükmüyor.
İnş.çok fazla bekletmezler bu minikler bizi

dillerim_lal bebişin harika maşallah hele o dudaklara bittim :) Allah analı babalı uzun sağlıklı ömürler nasip etsin

Burcuuu Allah yardımcın olun umarım sağlıklı alırsın oğlunu kucağına dualarımız seninle

Günaydın arkadaşlar.
Bizde 14 şubat sabah saat 9 a sezeryan için gün aldık doktordan bebek yan duruyomuş ve çatı çok dar olduğundan mümkün değil normal olmaz dedi doktorum bende hiç zorlamaya gerek yok dedim yeterki sağlıklı olsun. Ama 40.haftamıza denk geliyo inşallah kendi gelmeye kalkmaz ozamana kadar.

Doğuma gidecek , doğum yapıp bebeklerine kavuşmuş ve dört gözle doğumu bekleyen tüm arkadaşlara Allah kolaylık versin diyorum epeydir okuyordum ama yazamadan çıkıyodum yorum yapamasamda dualarımdasınız kızlar herbiriniz..

Günaydın kızlar... Sabah sabah ölüm haberiyle karşılaştım sitede Defne Joy Foster ölmüş diye ay tüylerim diken diken oldu Küçücükte çocuğu vardı ... Dün uyuyamadım zaten bugün annem geliyo diye erkenden de kalktım biraz ortalığı toparlarım kahvaltı edicem başım hafiften dönüyo açlıktan herhalde... Ara ara da uğruycam buraya annem gelince sürekli oturamam başında gerçi o bana karışmaz ama hem kadını çağır hem bilg başında otur olmaz demi annemin biraz sefasını süreyim:)
SEDACIM Metahanın videosu çok güzel çıkmış ya bak baka benimkini hayal ettim bende gitsemiydim keşke dedim ama neyse artık yakında canlısını görücem inş...
BURCUUU canım inş tüm işin rast gitsin çabucacık ve sağlıklı bi şekilde oğluna kavuş...Dualarım seninle..

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim arkadaşlar

görmemişin oğlu olmuş hesabı habire bakıp duruyorum bende. uykusuz gecelerde hep eşimi seyrederdim dudakları ona benzesin isterdim hatta gözlerine özellikle bakmazdım sanırım babasına benzedi azcık

defne joy fosterı bende tvde duydum niyeyse okadar üzüldümki.oğlu geldi aklıma daha 2 yaşındamı nee.içim cız etti valla.niye olmuşkii.

daha geçen hafta saba tümerdeydi.doğumu hakkında konuşuyolardı.saba hani doğum ne kadar zor olursa olsun bebeği kucağına alınca hepsi geçti derler ne diyosun diye sorduğunda.yok öyle bişi onu söyleyen narkozun etkisinde kafası iyiyken söylemiştir. nereye hemen unutuyosun falan diye dalga geçmişti üzüldüm gerçektende.

Seda Metehanımız Sana Benzicek Galiba.. Sorma Yaa Görmemişin Oğlu Olmuş Durumu Bende de Var.. :}

Defne Joy Fosterın Ölümü Beni de Çok Üzdü Anne Olması da Çok Etkiledi Galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…