2011 Şubat Anneleri

adet sancısı hafif hafif olup geçiyor canım sen nasılsın emrem nasıl

sevindim canım ağrıların geçtiğine,ama ben aslında geçen gün yazdığını sormuştum hemoroit yani oturamıyorum acısından demiştin ya.
biz de iyiyiz, yarın sabah gene nts ve muayene var. hamileliğin son günleri hastanede geçiyor;)) gün aşırı kontrol var. artık gün versin istiyorum doğum için;başta durduğu kadar dursun diyorduk ama artık uyku falan kalmadı stresten. bütün gece bebeği takip ediyorum hareket var mı diye. bu daha zormuş.

kendimi dinlemekten bir hal oldum yahuu ben delirmeden kizim gelse artik:27::37:

canm bende kazım beye gıdıyorum...haftaya pers nst gırıcem randevum var..bende gölcukdeyım..:69:
ne güzel benimde yarından sonra perşembe kontrolüm var ama sanırım o perşembede var her perşembe gidiyorum belki karşılaşırız nstde doğum hakkında bişey dedimi sana
sevindim canım ağrıların geçtiğine,ama ben aslında geçen gün yazdığını sormuştum hemoroit yani oturamıyorum acısından demiştin ya.
biz de iyiyiz, yarın sabah gene nts ve muayene var. hamileliğin son günleri hastanede geçiyor;)) gün aşırı kontrol var. artık gün versin istiyorum doğum için;başta durduğu kadar dursun diyorduk ama artık uyku falan kalmadı stresten. bütün gece bebeği takip ediyorum hareket var mı diye. bu daha zormuş.

hemoroidim çok şükür baya hafifledi canım ya Allahım kabustu Allah dşmanıma vermesin

evet canım zor oldu bu son dönem senin için doktorunla konuş riske atma dikkatle dinle kendini..

günaydın kızlar geçmişi okuyayım derken 9.30 u bulmuşum ama ben yatcaktım tekraarrrr :43:
sabah erkenden eşime ve abime kahvaltı hazırlayıp işe gönderdim yatağa giderken doğum yapan var mı die bakım dedim ama 1 buçuk saat olmuş :53: neyse kimse de daha gelmemiş ben bi yatıım

nurcum gözünaydın canım annene kavuşuyosun :66:
zapzup hayırlı olsun kızın Allah analı babalı büyütsün inş :nazar:

hadi sonra görüşürüz :79:

Gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün.

Nurcum gözünaydın canım.Sonunda kv'de gitti annen geldi.Sana bebeğinden önce en güzel hediye bu sanırım şimdi.

Kendini ne kadar korkuyorum diye şartlarsan doğumda o kadar zor olur.
Biraz relax olmaya çalış ve kendini güzel teskin etmeye çalış.Merak etme sezeryandan daha kolay bir yol bizim seçtiğimiz.

günaydın kızlar,
ben daha doğurmadım sancılarım hala düzensiz bekliyoruz bakalım inşallah bugün düzenli olurda doğururum

zug gözün aydın allah analı babalı büyütsün canım

canım allah yardımcın olsun sağlıkla bebişini kucağına alıp evine dönersin inşallah

sedacım gözün aydın en sonunda 3d lide gördün metehanı maşallah:nazar::nazar: çok net çıkmış çok tatlı sana benziyo galiba metehan paşa

burcucum gözün aydın eşin geliyormuş ne güzel doğumda yanında olucak allahın izniyle sorunsuz bir dğumla oğluşunuda kucağınıza alıp evinize dönersiniz canım haberlerini bekliyoruz dualarımız tüm doğum yapan arkadaşlarla

inşallah gelir artık dört gözle bekliyoruz canım:53:

gelsin artık karamelcim ya inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kollarımıza alırız

zap zupcum gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün

nurcum gözün aydın annen gelmiş artık rahatlıkla doğurabilirsin insanın yanında annesi olunca bir rahatlık oluyo doğum için kendine güven geliyor inşallah sende bir avazda doğurursun prensesini

canım yaaa...Allah senden razı olsun şu halinle bize dakka dakka yazıyorsun ya..Allah yardımcın olsun

gözünaydın nur hadi bakalım

inşallah izne kadar gelir de seni zor durumda bırakmaz

kız sen miydin :)

canım zencefilli ballı sıcak süt içip terlemek bana birebir gelmişti haberin olsun

ya canım ben de seni merak ediyordum.epeydir yazmadın

iyi akşamlar kızlar.
kaç gündür mızmızlığım üstümde hiçbişi yapasım yok,okuyup okuyup çıktm hep.
bugn çatlıycm artk yazmazsam:):37:

cnm ne güzel,sonunda almış kzn memişi.
sen sıranı savdın,artk darısı başımıza,inşallah bizlerde sağ salim alırız kuzularımızı kucağımıza..

maşallah cnm,allah bağışlasın,sana da geçmiş olsn,normal doğm yapan biri daha yuppiii
inşallah allah bize de nasip eder

cnm hayırlısı olsn,önemli olan senin ve bebişin sağlığı,umarım herşey yolunda gider
çok geçmiş olsn

ayy evet o bönlük benden gtmio kaç gündür,nasıl mızmızım var yaaa:37:

oyyy kıyamam kaana ya,hakikaten dikkat gerektiren bi durum
maşallh cnm sütüne de nazar değmesin:nazar:

hayırlısı olsn cnm,allah sağ salim kucaklamayı nasip etsn meleğini

allah kolay doğumlar versn cnm,inşallah çok rahat olur herşey,ikiniz de sağlıkla atlatırsnz

tşkrler cnm bilgiler için.
bu arada hastanede bna emzrme eğtmi verdiler kızlar,size de verdiler mi???

humanaya doğumdan bir iki hafta önce gnde 2-3 fincan içerek başla ddiler.
kesn öneriolarmış,ddm aldm ztn çantada die.
çantada durmasın içmeye başla ddi.
göğüs ucu kremini fln söyledi,onu da bşla sürmeye ddi.
slikon göğs ucu pek istemiolarmış,göğüs ucunu masajla çıkarmak lazımmışşş

cnm metoş çook tatlı maşallah:nazar::nazar:gözn aydn bu arada snnda gördüün için de:34:

gözn aydn nurcum,gönül rahatlığyla doğur artık:1:

ayy cnm ya o curcunada bile bize anltmya çalışıyo,çok teşekkürler walla
çok geçmiş olsn bu arada,inşallah hemencecik toparlanırsın,kuzunu da allah bağışlasın:nazar::nazar:
çok saolun kızlar gerçekten içim şuan o kadar rahatt ki kızım biran önce gelsin istiyorum artıkk hayırlısıyla tabi...
GAYE çok geçmiş olsun canım inş sıkıntılı bir durum olmaz içini ferah tut....
MANİK gözünaydın sende annene kavuşuyormuşsun....hadi hayırlısı

geçimişe şöyle bi gözattım ama alıntı yapamadım umarım önemli bi durum yoktur...benim bu gece düzenli kasılmarım oluyor ara ara...ara ara bel ve kasık ağrım...birde akıntım çok fazlalaştı ve koyu renkli sarımtırak gibi bu normal mi bilginiz var mı?

kızlar bişey sorcam adet sancısı gıbı ağrılar oluyo.aynı şekılde bacaklarımdada ağrı oluyo bu doğum belirtisi olabılırmı...

ne güzel benimde yarından sonra perşembe kontrolüm var ama sanırım o perşembede var her perşembe gidiyorum belki karşılaşırız nstde doğum hakkında bişey dedimi sana

hemoroidim çok şükür baya hafifledi canım ya Allahım kabustu Allah dşmanıma vermesin

evet canım zor oldu bu son dönem senin için doktorunla konuş riske atma dikkatle dinle kendini..

doktor bana bebek donmedıgı ıcın dedı kı son gune kadar beklıycez donmezse sezaryan donersede normal ayın 17sı gıbı olabılır dedı cnm benımde haftaya persembe kontrolum var denk gelebılırız ogleden sonra

ay kızlar ya benim bi de uyku sorunum var ...dün gece 12 gibi yattım sabah 8:30 gibi kalktım....öğlen yine uyudum 2 saate yakın ve şimdi yine acaip uykum var yatıcam ve uyucamm sanki hiç uyumamış gibi sizdede oluyor mu böyle

bu arda melocum senin zecfilli ballı sütü bi içtiim....ooooooooh bi uyumuşum...1 saat..:nazar:inş gece uyuyabilirim...:26:

aman iyi canım rahatlamışsındır; çok öpüyorum seni de elvin'i de

hahaha kesın ozaman ben gıttıgımde kontrole bır etrafa bakınıyım guler bırı olursa tanısırızz :66:

çarşı pazardada karşılaşmışızdır kesin...fellik fellik geziyodum geçen haftaya kadar...:10:
neyse ben çıkemde az kocişle ilgilenem..iyi geceler...huzurlu uykular kıslaaar:16:

ay kızlar ya benim bi de uyku sorunum var ...dün gece 12 gibi yattım sabah 8:30 gibi kalktım....öğlen yine uyudum 2 saate yakın ve şimdi yine acaip uykum var yatıcam ve uyucamm sanki hiç uyumamış gibi sizdede oluyor mu böyle

aynen canım 2 gündür öyleyim bende gözümü açamıyorum kafamı koyduğum yerde uyuyorum ağırlaşmak böyle oluyo herhalde :59:

kızlar bişey sorcam adet sancısı gıbı ağrılar oluyo.aynı şekılde bacaklarımdada ağrı oluyo bu doğum belirtisi olabılırmı...
ddün benimde şiddetli adet sancısı gibi ağrımvardı ama doğurmadım:9:
doktor bana bebek donmedıgı ıcın dedı kı son gune kadar beklıycez donmezse sezaryan donersede normal ayın 17sı gıbı olabılır dedı cnm benımde haftaya persembe kontrolum var denk gelebılırız ogleden sonra
benim 11 gibi falan sanırım ama tabi kaçta girerim onu bilmiyorum
vallahi ben de uyuyamamaktan şikayetçiyim.1 de falan yatsam 7 de uyanıyorum
bu arda melocum senin zecfilli ballı sütü bi içtiim....ooooooooh bi uyumuşum...1 saat..:nazar:inş gece uyuyabilirim...:26:

ohhhcanım sen akşam bi4r bardak daha iç yatmadan önce geceyi raahat geçirirsin

çarşı pazardada karşılaşmışızdır kesin...fellik fellik geziyodum geçen haftaya kadar...:10:
neyse ben çıkemde az kocişle ilgilenem..iyi geceler...huzurlu uykular kıslaaar:16:

ben de dunde 17 agustosdaydım cnm hala bıseyler bakma derdındeyım sanada ıyı geceler buarada cnm gorusmek uzere:49:

selam kızlar,inanamıyorum benim beklenen doğum tarihim 11 şubat,haftaya cuma gününe denk geliyor,çok tuhaf oldum şimdi takvime bakarken,heran doğurabilirim,ama nedense bana sanki daha haftalar varmış gibi geliyor

bugün can arkadaşım bana süpriz yaptı evime geldi,meyve suyu sevdiğimi biliyo 3 kutu almış gelmiş,azıcık oturdu hemen kalktı,evimi dip köşe temizledi,tozları aldı,hol halılarımı çırptı,balkonumu yıkadı,yataklarımı değişti,etrafı sildi süpürdü,koltukların arkalarına kadar,o esnada halı yıkamaya verdiğim halılarımda geldi,mis gibi kokuyolardı,onları serdi bi güzel,elimi hiç bir işe değdirmedi,ben peşinde dolanmaktan ağrılar içinde kaldım,sanki işleri ben yapmışım gibi,hakkını hiç ödeyemem onun yaa :59:

kendi ailem bile gelip yapmazken o geldi yardım etti bana,ev taşırkende yanımdaydı,evlenirkende herşeyimle ilgilenmişti,canım arkadaşım onu çok ama çok seviyorum,bana diyoki,kızım yatırım yapıyorum geleceğime,şimdi yapimki yarına yatırımım olsun,pis mikropp:)))

her yerim ağrıyorrr,akşama kadar kasıldım,adet sancısı gibi belime ağrı girdi ara ara.

ddün benimde şiddetli adet sancısı gibi ağrımvardı ama doğurmadım:9:

benim 11 gibi falan sanırım ama tabi kaçta girerim onu bilmiyorum

vallahi ben de uyuyamamaktan şikayetçiyim.1 de falan yatsam 7 de uyanıyorum

ohhhcanım sen akşam bir bardak daha iç yatmadan önce geceyi raahat geçirirsin

11 se bıre sarkar o allahdan ben kontrole gıtmıycem nstye gırcem dırek cıkan sonucuda doktora gosterıcem bunalıyorum orda beklemekten:4:

Back