2011 Şubat Anneleri

Kahvaltımızı ettik geldik.Evi biraz toparlamam lazım ama hiç canım istemiyor bugün.Kızım sonunda doğum kanalını buldu galiba.Yürürken bacaklarımın arasında top gibi bir şey hissediyorum.
Bu bir işaretmidir acaba anne ben geliyorum diye hadi hayırlısı bakalım.

Seda Metehanımız Sana Benzicek Galiba.. Sorma Yaa Görmemişin Oğlu Olmuş Durumu Bende de Var.. :}

Defne Joy Fosterın Ölümü Beni de Çok Üzdü Anne Olması da Çok Etkiledi Galiba..

öylemi diyosunn :16: benzesin tabiii daha ne isterimki.insan bu konuda biraz bencil olabiliyo.hem eşini çok sevmesinden ona benzesin bi hediye olsun gibi istiyo bi yandanda okadar çekiyorum taşıyorum bana benzesin istiyo.tuhaf bi dıuygu yanii.bakalım bi gelsin dünyaya bu kavgalarda başlar :37:yok sana benziyo yok bana benziyo atışması

öylemi diyosunn :16: benzesin tabiii daha ne isterimki.insan bu konuda biraz bencil olabiliyo.hem eşini çok sevmesinden ona benzesin bi hediye olsun gibi istiyo bi yandanda okadar çekiyorum taşıyorum bana benzesin istiyo.tuhaf bi dıuygu yanii.bakalım bi gelsin dünyaya bu kavgalarda başlar :37:yok sana benziyo yok bana benziyo atışması

Eşini Bilmem Ama Sana Benzicek Senden Alcak Bişeyler Bence.. E Tabi İnsan Sevdiğine de Benzesin İstiyor Ama O Kadar Bencillik de Olsun Eşşek Kadar Oldular Kaç Kilo Oldular Hala Taşıyoruz :}

dün akşam eşim elinde minik bi demet çiçekle geldii :71:

ben gülden ziyade kır çiçeklerini seviyorum papatya kasımpatı karanfil ile yapılmış minik bir demetti eşimin getirdiğide

geçenlerde konuşurken bana hastaneye çiçek getirirken(getirecekmisin yok yalnız getirirken :37::37:) bi dünya para verip gül alma demiştim.güzel kokulu rengarek kır çiçekleri olsun ben onları seviyorum demiştim

oda ikidir bana öyle çiçek getiriyor.daha önce gül alırdı.bide soruyo doğrumu almışım bunlarımı seviyosun diye:16: antreman yapıyo galiba yanlış çiçek gelmesin diye :17: seviyorum ben bu adamı yaa valla:16:

günaydın kızlar :3:
beni de kızım uyutmadı ama hareketsizlikten :18: yatıyorum ama sürekli aklım orda etti etmedi die neyse kalktım artık kahvaltı yaptım hemen biraz nazlı nazlı kıvrandı da içim rahat etti :34:
burcuucum sağlıkla al oğluşunu kucağına inş
sedacım ii gezmişin maşallah ee son gezmelerin
çağlayancım inş inmiştir artık gelsin bugun yarın da bizimkiler sırada bekliyoooor

defne joy u sizden duydum tv yi açmadım daha ama netten baktım hemen çok üzüldüm yaa çok severdik eşimle bi de bebeği vardı :43:

ben gülden ziyade kır çiçeklerini seviyorum papatya kasımpatı karanfil ile yapılmış minik bir demetti eşimin getirdiğide

geçenlerde konuşurken bana hastaneye çiçek getirirken(getirecekmisin yok yalnız getirirken :37::37:) bi dünya para verip gül alma demiştim.güzel kokulu rengarek kır çiçekleri olsun ben onları seviyorum demiştim

oda ikidir bana öyle çiçek getiriyor.daha önce gül alırdı.bide soruyo doğrumu almışım bunlarımı seviyosun diye:16: antreman yapıyo galiba yanlış çiçek gelmesin diye :17: seviyorum ben bu adamı yaa valla:16:

Aman Hemen Arkasından Maşallah De:nazar:

Benimkine de Tv de Görmüştüm Bi Keresinde Ayıcık Kucağında Buket Taşıyor O Çiçeği Beğendim Demiştim Evlendiğimizden Beri Her Ay Dönümümüzde Bi Buket Çiçek ve Ayıcığı Geldi 1. Ayımız, 2. Ayımız, 3.Ayımız Diye İsimlendirdiğimiz Birsürü Ayımız Oldu Doğumda da Öyle Bişey Yapcak Galiba..

Galiba Onlar da Seviyor Bizi Be..

Beni En Çok Duygulandıran da Cennet Annelerin Ayaklarının Altında Olmasında Kimin Olsun Bu Kadar Çekiyorsunuz Hakkını Helal Et Ben Bişey Yapamıyorum Diyor Ya Gel de Ağlama..

Bazen Sinir Etseler de Deli Bu Adamlar Beee :}

günaydın kızlar :3:
beni de kızım uyutmadı ama hareketsizlikten :18: yatıyorum ama sürekli aklım orda etti etmedi die neyse kalktım artık kahvaltı yaptım hemen biraz nazlı nazlı kıvrandı da içim rahat etti :34:
burcuucum sağlıkla al oğluşunu kucağına inş
sedacım ii gezmişin maşallah ee son gezmelerin
çağlayancım inş inmiştir artık gelsin bugun yarın da bizimkiler sırada bekliyoooor

defne joy u sizden duydum tv yi açmadım daha ama netten baktım hemen çok üzüldüm yaa çok severdik eşimle bi de bebeği vardı :43:

metehanda gece çok hareketliydi 5 e doğru uyudum sabah uyandığımda sağ tarafımda yatıyordum.hemen sola döndüm ama hareket yoktu.doktorun sözü aklıma geldi kalktım bi portakal yedim sola yattım dakikalarca hiç hareket etmedi.ufak tefek bişiler oldu ama tam anlayamadım aç karna portakalın midedeki etkisimi yoksa oğlummu diye.baktım paranoyaka bağlıyorum kalktım biraz düşünmedim hiç orayı uyuyo heralde ellemeyeyim dedim.şimdi uyandı tepikliyo kıyamam acıktı aslında.

bende acıktım ama kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum.yeğende uyuyo pcyide bırakıp kalkasım yok öyle oyalanıyorum işte

valla bu hareket konusunda bende istemeden telaşlanıyorum.öfff kötü bi duyguuuu.elde değil ama insan endişeleniyor

canım yaa benimki de 2 gün önce kocaman nergis almış çok severim :71: utanır da kendisi elinde görülsün istemez ama şaşırdım çok mutlu oldum aşkım benim yaa :16:

canım yaa benimki de 2 gün önce kocaman nergis almış çok severim :71: utanır da kendisi elinde görülsün istemez ama şaşırdım çok mutlu oldum aşkım benim yaa :16:

bide bu var dimi.içlerinden geliyo ama ellerinde tutmaya utanıyolar.benimkide büyük buketleri kendi pek getirmez gönderir.Allah razı olsun düşünüyolar en azından.insana güzel bi moral oluyor.

metehanda gece çok hareketliydi 5 e doğru uyudum sabah uyandığımda sağ tarafımda yatıyordum.hemen sola döndüm ama hareket yoktu.doktorun sözü aklıma geldi kalktım bi portakal yedim sola yattım dakikalarca hiç hareket etmedi.ufak tefek bişiler oldu ama tam anlayamadım aç karna portakalın midedeki etkisimi yoksa oğlummu diye.baktım paranoyaka bağlıyorum kalktım biraz düşünmedim hiç orayı uyuyo heralde ellemeyeyim dedim.şimdi uyandı tepikliyo kıyamam acıktı aslında.

bende acıktım ama kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum.yeğende uyuyo pcyide bırakıp kalkasım yok öyle oyalanıyorum işte

valla bu hareket konusunda bende istemeden telaşlanıyorum.öfff kötü bi duyguuuu.elde değil ama insan endişeleniyor

ben de takıp aklıma kötü şey getirmek istemiyorum ama dr.da takip et dio paronayak oldum valla gelsin de gözümün önünde dursun diorum eşime :9: Allahım sana emanet bizim elimizden gelen bişi yok

dün gece yatakta uyku tutmadı dönemiyorumda bi yandan bi yana.canım yanıyoo ağrı oluyo vs vs vs.

sonra düşüncelere daldım meğer hamileliğin ilk başlarında çektiklerimiz o mide bulantıları o halsizlikler vs vs işin en kolay kısmıymış hele 3-6 ay arası sultanlıkmış.şimdiki anlar çok daha zormuş meğer

bi yandan doğsun diye istiyorum ama bi endişe sardı içimi.bebeğime bakabilirmiyim,besleyebilirmiyim,iyi anne olabilirmiyim.eşimle ilişkim nasıl olacak? eskisi gibi olmayacak hiçbirşey ama dahamı iyi olacak yoksa kötümü olacak.bizi neler bekliyo diye bi endişeye kapıldım.

daha bunların içinde doğum kısmı yokk yaniii onu hiç saymıyorum

depresif karışık karman çorman bir ruh hali esti yine sanırım

bu arada sedacım yazmıştım önceden de dr.dan memnun kalmana sevindim canım

bide evde cornflakes felan varsa ye biraz aç durmasın metehan yeğenin kalkıncaya kadar tutar en azından :56:

bu arada sedacım yazmıştım önceden de dr.dan memnun kalmana sevindim canım

bide evde cornflakes felan varsa ye biraz aç durmasın metehan yeğenin kalkıncaya kadar tutar en azından :56:

çok memnun oldum gerçektende daha öncede yazmıştım gördünmü bilmem teşekkür ederimm.hatta doktorada söyledim yani arkadaşımdan duydum diye.

sakin bi adam pek öyle konuşmuyo ama oda haliyle hastası değiliz ilk gitmişiz.ama çok inceledi çok uzun baktıı gösterdii anlattı.herşeyi hakkında bilgi verdi.biraz bekledik randevu saatimizden nerdeyse yarım saat 45 dk bekledik ama içeri girince niye beklediğimizi anladık yani.çünkü başından savmıyo uzun uzun bakıyo falan.3 tane foto verdi cd desen 10 dakka.

gerçi bizim oğlan azcık tosuncuk olduğu için yüzünü çok güzel gördük gerisi biraz karışık.

eşim internette çok seyretmiş örnekleri onlar gibi deildi diyo.hatta girmeden kapıdaki afişlerde 24.haftaya kadar fotolar vardı onu görünce huylandı bizimki büyüdü gözükmezse falan diye.ama ben çok memnun kaldım.içim soğudu resmen yauuu :37:

ohh ne güzel işte romantik bi kocan var :9: Allah razı olsun bnmki de pek romantiktir.ünivdeyken bile hemen hemen her tartışmamızın arkasından bi buket çiçekle gelirdi :) beni dersten almaya gelirdi fakültenin önünde bi demet çiçekle.. hala da devam eder sağolsun.ama bu yıl 24 kasımda orkide göndermiş okula.onca da para vermiş yazık.ben hiç sevmem ki evde çiçek bakmayı.öldü bizim caanım orkide daha ocak ayı gelmeden :27: üzüldüm bi yandan onca para vermiş diye ama napalım olan oldu.asıl ben doğumda napıcak onu merak ediyorum :61: bugün bizim nikah yıldönümümüz bide :52: bugün de olabilir bişiler :69:

ohh ne güzel işte romantik bi kocan var :9: Allah razı olsun bnmki de pek romantiktir.ünivdeyken bile hemen hemen her tartışmamızın arkasından bi buket çiçekle gelirdi :) beni dersten almaya gelirdi fakültenin önünde bi demet çiçekle.. hala da devam eder sağolsun.ama bu yıl 24 kasımda orkide göndermiş okula.onca da para vermiş yazık.ben hiç sevmem ki evde çiçek bakmayı.öldü bizim caanım orkide daha ocak ayı gelmeden :27: üzüldüm bi yandan onca para vermiş diye ama napalım olan oldu.asıl ben doğumda napıcak onu merak ediyorum :61: bugün bizim nikah yıldönümümüz bide :52: bugün de olabilir bişiler :69:

ben bayılırım çiçeğe hemde gerçek çiçeğe ama çokda para harcanması taraftarı diilim :37: öyle ne yardan geçiyorum ne serden hesabııı..yapma istemem gerçekte solacak işte ikisinin ortası uygun ve güzel bişiler olsun isterim.

evlilik yıldönümünüz yani bu günn ne güzell.nice uzun senelere inşallahh.Allah mutluluğunuzu daim etsin kaç yıl oldu?

Günaydın Güzel Anneler ve Bebişleri

Kocamla Kahvaltı Yaptık İşe Gönderdim Ben Kahvaltı Keyfine Devam Etmeye Çalışıyordum ki Defne Joy Fosterin Öldüğünü Duydum Bi Acaip Oldum Valla..

Bugün Bi Kuaföre Gitmem Lazım Doğum Yaklaşıyor Kaşlar Manikürler Yapılmalı Hazırlıklı Olmalı..
ayyyy..benimde hem ağda hem kuaför için gitmem lazım doğum 14 şubat olursa ağda için birazcık daha beklesem mi diyorum
dillerim_lal bebişin harika maşallah :nazar::nazar: hele o dudaklara bittim :) Allah analı babalı uzun sağlıklı ömürler nasip etsin

Burcuuu Allah yardımcın olun umarım sağlıklı alırsın oğlunu kucağına dualarımız seninle :emir_bebek:

Günaydın arkadaşlar.
Bizde 14 şubat sabah saat 9 a sezeryan için gün aldık doktordan bebek yan duruyomuş ve çatı çok dar olduğundan mümkün değil normal olmaz dedi doktorum bende hiç zorlamaya gerek yok dedim yeterki sağlıklı olsun. Ama 40.haftamıza denk geliyo inşallah kendi gelmeye kalkmaz ozamana kadar.

Doğuma gidecek , doğum yapıp bebeklerine kavuşmuş ve dört gözle doğumu bekleyen tüm arkadaşlara Allah kolaylık versin diyorum epeydir okuyordum ama yazamadan çıkıyodum yorum yapamasamda dualarımdasınız kızlar herbiriniz..
canım benimde planlanan doğumum aynı gün ve saat bir de fatmanın
Kahvaltımızı ettik geldik.Evi biraz toparlamam lazım ama hiç canım istemiyor bugün.Kızım sonunda doğum kanalını buldu galiba.Yürürken bacaklarımın arasında top gibi bir şey hissediyorum.
Bu bir işaretmidir acaba anne ben geliyorum diye hadi hayırlısı bakalım.
inşallah canım hadi bakalım exiti bulsun sevilimiz
günaydın herkese...
defne joy astım krizi geçirip ölmüş çok üzüldüm Allah rahmet eylesin...
günaydın,evet ya öyleymiş

yeter tembellik yaptığım gidim bi kahvaltı edim ben görüşürüz kızlarr

seda videonu izledim maşallah pipisi bilem görünmüş kocaman olmuş artık sığmamışkameraya di mi
hadi afiyet olsun

günaydııınnnn

gece uykusuzdu yine ve adet sancılarıyla geçti hala da sancım var bunlar yalancı sancı dedikleri olsa gerek yarın kontrolde nstde çıkar herhalde bakalım artık
burcu da oğluşu almıştır kollarına di mi ama
yatıyorum kızlar dinleniyorum kasıklarımda adet sancısı var

ben bayılırım çiçeğe hemde gerçek çiçeğe ama çokda para harcanması taraftarı diilim :37: öyle ne yardan geçiyorum ne serden hesabııı..yapma istemem gerçekte solacak işte ikisinin ortası uygun ve güzel bişiler olsun isterim.

evlilik yıldönümünüz yani bu günn ne güzell.nice uzun senelere inşallahh.Allah mutluluğunuzu daim etsin kaç yıl oldu?

tşk ederim cnm :) ay bizim durum karışık azıcık.nikah 2 şubatta olmuştu ama düğün temmuzda.tayin isteyeceğim için şubatta yaptık nikahı.hatta 30 ocakta nişan oldu 3gün sonra da nikah.aylar sonra da düğün :9: ama nikah bizim için çok özel.şöyle söliyim mesela biz 14 şubatı pek umursamayız çünkü 14 şubattan 12 gün önce bizim için çook daha önemli bi gün var :69: 2 şubat bizim 14 şubatımız gibi yani :) 2009da evlendik biz ama okul bitsin,atama olsun,askerlik bitsin vs yüzünden uzadı.yoksa 8 yıldır aşk böcüğüyüz biz :38:

Back