2011 Şubat Anneleri

selam kızlar,inanamıyorum benim beklenen doğum tarihim 11 şubat,haftaya cuma gününe denk geliyor,çok tuhaf oldum şimdi takvime bakarken,heran doğurabilirim,ama nedense bana sanki daha haftalar varmış gibi geliyor

bugün can arkadaşım bana süpriz yaptı evime geldi,meyve suyu sevdiğimi biliyo 3 kutu almış gelmiş,azıcık oturdu hemen kalktı,evimi dip köşe temizledi,tozları aldı,hol halılarımı çırptı,balkonumu yıkadı,yataklarımı değişti,etrafı sildi süpürdü,koltukların arkalarına kadar,o esnada halı yıkamaya verdiğim halılarımda geldi,mis gibi kokuyolardı,onları serdi bi güzel,elimi hiç bir işe değdirmedi,ben peşinde dolanmaktan ağrılar içinde kaldım,sanki işleri ben yapmışım gibi,hakkını hiç ödeyemem onun yaa :59:

kendi ailem bile gelip yapmazken o geldi yardım etti bana,ev taşırkende yanımdaydı,evlenirkende herşeyimle ilgilenmişti,canım arkadaşım onu çok ama çok seviyorum,bana diyoki,kızım yatırım yapıyorum geleceğime,şimdi yapimki yarına yatırımım olsun,pis mikropp:)))

her yerim ağrıyorrr,akşama kadar kasıldım,adet sancısı gibi belime ağrı girdi ara ara.

o arkadasıda bana yollar mısın nolurrr :3:

aman iyi canım rahatlamışsındır; çok öpüyorum seni de elvin'i de
sağol canım gelişmelerden haberdar et beni olur mu?gerçi haber alamazsam ararım da:)
11 se bıre sarkar o allahdan ben kontrole gıtmıycem nstye gırcem dırek cıkan sonucuda doktora gosterıcem bunalıyorum orda beklemekten:4:

ne güzel senin işin çabuk biter

o arkadasıda bana yollar mısın nolurrr :3:

olmazzz o sadece benim kölemm:) refakatçi olarakta yanımda kalmak istiyor,nasıl kıyıcam ona ben yaa

yalnız beni gördüğünde şok oldu,ne hale gelmişsin o lolitadan eser kalmamış dedi,gözünün alışması bir kaç saatini aldı zavallının:)

olmazzz o sadece benim kölemm:) refakatçi olarakta yanımda kalmak istiyor,nasıl kıyıcam ona ben yaa

yalnız beni gördüğünde şok oldu,ne hale gelmişsin o lolitadan eser kalmamış dedi,gözünün alışması bir kaç saatini aldı zavallının:)

ay ne guldumm ay nolursun benımde refakatcım olsun butun servetimi vericimmmm not:(servetim bebegın kıyafetlerıdır ) :27:

Kızlar ya :(

Bugün kızımın altını degiştirirken beyaz bir akıntı farkettim. Aynı bizlerdeki gibi. Normal mi ya?

Nette araştırdım normal diyor ama...

Perşembe de doktora gidecektik yarın gitsek mi acaba?

Fatmacım burdaysan sen bilirsin canım. Okursan cevap yazar mısın?

Bir de ocak annelerine sorayım bakayım...

Kızlar iyi geceler dua eden herkesten allah razı olsun 2 de doğuma girdim 3 e doğru çıktım.Sonda takıldı.Idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun gibi acıtiyor.Sonra ameliyat haneye alınıpta epidural iğnesi yapılınca rahatladım.Doğumda birşey hissetmiyorsunuz ayaklarınızda üstüne oturup da uyuşma gibi his oluyor.Ağrılarımi hissetmeye 7 den sonra başladım 11 de sondam çıktı.Yurutmek icin kaldırdılar ışte o ara ağladım sancıdan sonra ağrı kesici verdiler rahatladım.3 şişeden fazla serum yedim.Su anda ağrım var şiddetli adet sancısı gibi ama o kadar fazla değil birtek tuvalete kalkarken anam ağlıyor

geçmiş olsun canım bebişin nasıl 40 haftanda dolmuş nasıl minicik kilosu felan iyi deil mi?

günaydınn kızlarr nasılsınızzzz
ben çok mutluyum annemleri almaya gidiyoruz şimdii....
kızımm gel artık yaaa bak anneannende gelldi gel gari:32:

gözün aydın canım..

Bizim de dr sezeryana karar verdi dün itibariyle.
Yarın sabah gelecek oğlumuz inşallah teyzeleri...
sizlere de haber veriyim dedim :)

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah çok güzel bi doğumla alırsın yavrunu kucağına..

mrhb güzel anneler ve bebişleri:79:
:58:ben yrn sbh doğuma gidiyorum.çok heyecanlı sayılmam ama yrn nasıl olurum onu bilmiyorum.:18:
yrn kızıma kavuşucam Rabbimin izniyle inşallah..dua edin bize....
iinşallaah hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız...

ayyy şöle doğum tarihleri belli olunca bi imreniorum kiii.. seninde hakkında hayırlısı olsun canım inşallah sağlıcakla çok kolayca alırsın yavrunu kucağına bizide habersiz bırakma tekrar.
Allah kurtarsın..

selam kızlaarrr
bugün Zekai Tahir'de kontrolüm vardı neredeyse tüm günüm orada geçti... Şu kaşıntı ile ilgili karaciğer enzimlerine baktılar... Hepsi yüksek çıktı :( Bugün yatışımı yapacaklardı ama safra asitlerine de bakılması lazımmış.Hastanede bakmıyorlar.Dışarıda bir laboratuarda yaptırıp yarın doktora götüreceğim.Eğer onlar da yüksekse yarın yatışım yapılıp muhtemelen sezeryan olacağım.Çünkü bebek açısından da riskli bir durummuş.Oksiensiz kalma yada ani bebek ölümleri olabilirmiş.
Ne olur dua edin kızım ve benim için. Sağ salim kavuşayım minik prensesime.

geçmiş olsun gayecim.. sağlıklıca gelsin inşallah kızın.. Dualarımız sizinle.. Allah kurtarsın..
bizi habersiz bırakma..

kızlarrr ne kadar zormuşş yaaa annelik ama çok güzel bi duygu...kızım doğalı 4 gün oldu doğru düzgün uyku uyuyamadım.kızım göğsümü tutamadıı ucu yok diyee doymadı sağıp sağıp verdim arada bi mama takviyesi yaptım göğüslerim sızım sızım sızladıı ama uzun uğraşlarım sonunda kızım göğsümü tuttu ve lıkır lıkır içtii çok mutlu oldum yaa onu öyle ağlayınca görmek çok gururumu kırmıştıı...onu dünyaya getirdim ama bi karnını bile doyuramıyorum gibilerinden...doğursn var mı yokmu bilmiyorum geçmişee bakamadım umarım hepiniz iyisinizdirrr

gözün aydın canım.. Allah bağışlasın yavrunu.. Doğumun nasıldı doğum sonran kolay ayaklanabildinmi?

kendimi dinlemekten bir hal oldum yahuu ben delirmeden kizim gelse artik:27::37:

bacım bekleme artık bari sen kafana taktıkca doğsun dedikçe bebe geri kaçıo akışına bırak artık nasılsa başka şansı yok günüde doldu öle yada böle çıkcak..
Gebelik çizelgenide kaldırmışşın bakkıorumda :)
olmadı git aldır sezeryanla.

bu arada nasılsınız kızlar bakalım.. bugün ani doğum yok sanırım..
Şubat gelmesiyle artık miniklerde birer birer dökülür.. hadi hakkımızda hayırlısı bakalım..
Allah hepimizi çok kolay doğumlarla kavuştrsun miniklerimize inşallah..

Kızlar ya :(

Bugün kızımın altını degiştirirken beyaz bir akıntı farkettim. Aynı bizlerdeki gibi. Normal mi ya?

Nette araştırdım normal diyor ama...

Perşembe de doktora gidecektik yarın gitsek mi acaba?

Fatmacım burdaysan sen bilirsin canım. Okursan cevap yazar mısın?

Bir de ocak annelerine sorayım bakayım...

ben doğum yapmadım ama gördüğüm bişeyi söyliyim,abimin kızıda doğduğundan birkaç gün sonra pıtısından sakız gibi bi akıntı çıktı,onun normal olduğunu söylüyolar,hatta bebeği rahatlatıyomuş onun çıkması,kendim gördüm sakız gibi beyaz katı bi akıntıydı.

ben doğum yapmadım ama gördüğüm bişeyi söyliyim,abimin kızıda doğduğundan birkaç gün sonra pıtısından sakız gibi bi akıntı çıktı,onun normal olduğunu söylüyolar,hatta bebeği rahatlatıyomuş onun çıkması,kendim gördüm sakız gibi beyaz katı bi akıntıydı.

Evet canım aynen öyle.

Ay korktum bir an. Oglumda böyle bir şey görmeyince garip geldi. Demek ki normal yani...

Evet canım aynen öyle.

Ay korktum bir an. Oglumda böyle bir şey görmeyince garip geldi. Demek ki normal yani...

annem yeğenimin altını değişmek için açtığında gördük onu,ağır ağır çıkıyordu o sakızımsı şey,aaa dedim bu nedir anne,annem güldü,kız çocuklarında olur doğumdan sonra demişti.erkek bebeklerde hiç duymadım öyle bişey

kızlar biz oğluşumu doğar doğmaz sünnet ettirmek istiyorduk, araştırdık, tıp fakültesinin bölüm başkanıyla görüşmüş eşim ben kendi oğlumada yenidoğan sünneti yaptırttım öneririm ama ağrısı olmaz diyorlar o yalan biraz ağrısı oluyor bence çocuğun demiş yaptıracağız herhalde. bi fikri olan varmı bu konuda..

evridiki canım bende bi kitapta okumuştum kız bebeklerinde normalmiş o akıntı annenin hormonlarından geçebiliyomuş normalmiş merak etme canım

kızlar biz oğluşumu doğar doğmaz sünnet ettirmek istiyorduk, araştırdık, tıp fakültesinin bölüm başkanıyla görüşmüş eşim ben kendi oğlumada yenidoğan sünneti yaptırttım öneririm ama ağrısı olmaz diyorlar o yalan biraz ağrısı oluyor bence çocuğun demiş yaptıracağız herhalde. bi fikri olan varmı bu konuda..

canım ben geçen haberlerde izledim doğduktan 3 gün sonra tavsiye ediyolardı ağız sütünden(colostrum)dan dolayı acı hissetmiyormuş bebek ilk 10 gün onun ağrı kesici özelliği varmış

site gidince herkes de gitmiş ben de o arada canlı parayı açtım adamlarda ne şans var yaa hiç bişi bildikleri yok :37:

Back