Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
unnadodan sipariş ettiğim arzum nem ve ısı ölçer geldi çok sevindim..
romeo.. (canım senin nickini yazmak uzun ve zor gelio yaww) yıldönümünüz kutlu olsun nice aşk dolu yıllara inş mutluluğunuz hiç bitmesin hep artsın inş
melocum yaa bence ağda için biraz daha bekle bende 36da çatı muayenesi yapar die 35de yaptırmıştım 1 hafta daha beklerse kızım kötü olcak bence sende haftaya yaptır nasılsa sezeryan gibi şuan senin
romeo.. (canım senin nickini yazmak uzun ve zor gelio yaww) yıldönümünüz kutlu olsun nice aşk dolu yıllara inş mutluluğunuz hiç bitmesin hep artsın inş
melocum yaa bence ağda için biraz daha bekle bende 36da çatı muayenesi yapar die 35de yaptırmıştım 1 hafta daha beklerse kızım kötü olcak bence sende haftaya yaptır nasılsa sezeryan gibi şuan senin
güle güle kullan benimde akşam geldi çok güzel
bi sorum olacak sabahtan beri damla damla su akıntısı gibi bişey yaşıyorum çamaşırımda baya bi ıslaklık oluşmuş dün geceden beri belimin alt kısımları ve kasıklarımda ağrı var bir de kasıklarımın olduğu kısım kitleniyo gibi ara sıra kitlenip kalıyo ağrı da yapıyo karnımda baya bi aşağıda duruyo sizce doğum yakın mı ? heyecan bastı beni yaa:18::18:
bu belirtiyle doktorA gelen bi kadın vardı geçen akşambi sorum olacak sabahtan beri damla damla su akıntısı gibi bişey yaşıyorum çamaşırımda baya bi ıslaklık oluşmuş dün geceden beri belimin alt kısımları ve kasıklarımda ağrı var bir de kasıklarımın olduğu kısım kitleniyo gibi ara sıra kitlenip kalıyo ağrı da yapıyo karnımda baya bi aşağıda duruyo sizce doğum yakın mı ? heyecan bastı beni yaa:18::18:
Ya Bizim Bu Hafta 37 Hafta bitmiş Olcak Cuma Günü Kontrol Var Çatı Muayenesi Yapar mı ki Doktor? Bebeğin Kanala Girmesiyle Alakalı mı Çatı Muayenesi? Bebeğim Baş Aşağı Duruyor Ama Geçen Hafta Kanala Girmemişti.. Off Çok Geriyor Beni Bu Çatı Muayenesi:..
Nyse Ben Bi Kuaföre Gidiyim Hastaneye Hazırlık :}
bi sorum olacak sabahtan beri damla damla su akıntısı gibi bişey yaşıyorum çamaşırımda baya bi ıslaklık oluşmuş dün geceden beri belimin alt kısımları ve kasıklarımda ağrı var bir de kasıklarımın olduğu kısım kitleniyo gibi ara sıra kitlenip kalıyo ağrı da yapıyo karnımda baya bi aşağıda duruyo sizce doğum yakın mı ? heyecan bastı beni yaa:18::18:
kızlar agdada busefer cok kotu oldum ben sızede oyle oldumu tenım cok hassalasmıs
son aylarda dr lar ağda ya da jilet önermiyolarmışş..hassaslaşmaddan ve derinin incelmesinden dolayııı..makasla kısalmalıymışızzz..ama o da pek mantıklı değill..yani temzilenme kiii di mii:))
canm ben ağdayı önermediklerini biliyorum ama jilet için öyle bişi duymadım.ağda yaparken bazısının suyu geliyomuş hatta.doğum yapan arkadaşlarım söyledi.doğum için masaya çıkınca hasta bakıcı elinde jilet ve 1kase suyla geliyomuş eğer temiz diilse temizliyomuş.hatta arkadaşım 2 ay kadar önce sezeryan oldu.ağdasını yaptırıp gitmişti ama yine de hasta bakıcı jiletle üstünden geçmiş.arkadaşım temizledim ben diyince de doktor sarı tüy bile olsa istemiyo dikiş olacağı için demiş.yani ben doğum yapmadım ama çevremden duyduklarım bunlar.ya makasla nasıl kısaltılcakki zaten göremiyoruz.aynayla makas kullanmak da çok sakıncalı bence.şu durumda en mantıklı jilet gibi