Burcucum ellerine sağlık çok güzel olmuş gerçekten bende mi yapsam çok özendim.Kızlar iyi geceler, bu saate kadar hastane kurabiyelerimizle uğraştım, bakın bakalım olmuşmu, paketleme süsleme başka zamana yoruldum valla
![]()
![]()
Evet artık bayağa alınganlıklar başladı :)))canım benim şimdi içime doğdu sanki sen çok değil 1 en fazla 2 gün içinde doğurursun.Mert bebeğe de geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallah miniğe..Kizlar noluyor yahu alinganliklar ba$lami$$$$$
kimse bi yere gitmiyor öyle denk geliyor
bu arada mertim biraz ü$ütmü$ iyile$ene kadar ameliyt yapmiyacaklar
aksama dogru komsuya oturmaya gittik saklama kabi reklami vardi 125 euroluk alisveris yaptik cok guzel seyler vardi ya
ama tabi ben rahat edemedim arada sancim oldu kadinlar heyecanlandilar doguruyorum sandilar
eee sizden ne haber doguran var mi sancisi neyi olan kendime arkadas ariyorum benim varda suanda bile oturdugum yerden kasiliyorum![]()
kızlar elim göbişimin üstünde bebeğimin hareketlerini takip ediyodumm..ayağını mı bi şeysini geçirdi elimin altındannn böyle kıkırdağa dokunursunuzda farklı bir his oluşuryaa..tuhaf bişey oldu işteee..bebişime zarar vermemişimdir dimiii...içim tuhaf oldu yaaaaaaaa..hala hareket ediyo ama..
Canım birşey olmaz korma ayaklarıdır o benimde elimin altında kayıyor öyle çoğu zaman yuvarlak minik bir top sanki topuğu olduğunu düşünüyorum çok heyecanlı ve zevkli ama :)Bugünleri de özleyeceğiz galiba...