2011 Şubat Anneleri

Kızlar iyi geceler, bu saate kadar hastane kurabiyelerimizle uğraştım, bakın bakalım olmuşmu, paketleme süsleme başka zamana yoruldum valla:71:
dscf4881e.jpg

dscf4884s.jpg
Burcucum ellerine sağlık çok güzel olmuş gerçekten bende mi yapsam çok özendim.

Kizlar noluyor yahu alinganliklar ba$lami$$$$$

kimse bi yere gitmiyor öyle denk geliyor:37:

bu arada mertim biraz ü$ütmü$ iyile$ene kadar ameliyt yapmiyacaklar

aksama dogru komsuya oturmaya gittik saklama kabi reklami vardi 125 euroluk alisveris yaptik cok guzel seyler vardi ya

ama tabi ben rahat edemedim arada sancim oldu kadinlar heyecanlandilar doguruyorum sandilar :27:

eee sizden ne haber doguran var mi sancisi neyi olan kendime arkadas ariyorum benim varda suanda bile oturdugum yerden kasiliyorum:5:
Evet artık bayağa alınganlıklar başladı :)))canım benim şimdi içime doğdu sanki sen çok değil 1 en fazla 2 gün içinde doğurursun.Mert bebeğe de geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallah miniğe..

kızlar elim göbişimin üstünde bebeğimin hareketlerini takip ediyodumm..ayağını mı bi şeysini geçirdi elimin altındannn böyle kıkırdağa dokunursunuzda farklı bir his oluşuryaa..tuhaf bişey oldu işteee..bebişime zarar vermemişimdir dimiii...içim tuhaf oldu yaaaaaaaa..hala hareket ediyo ama..

Canım birşey olmaz korma ayaklarıdır o benimde elimin altında kayıyor öyle çoğu zaman yuvarlak minik bir top sanki topuğu olduğunu düşünüyorum çok heyecanlı ve zevkli ama :)Bugünleri de özleyeceğiz galiba...

Merte gecmis olsun dileklerinde bulunan arkadaslarima cok tsk ediyorum kizlar kusura bakmayin gormedim..:16:

ne kadar marifetlisinizzz yaaaaaaaaaaa...ben hiiçç girişmeyecem vallaa:))rezil ederimm..ama çookkk kıskandımmmmmmm

merrtimize geçmiş olsunnn...sancım yok şu anda..ben en son doğuranlardan olacam galibaaa...:52:

sagol canim.. hmm öylemi o zaman sen sirani bekle dicem ama bebisler sira mira takmiyorlar vallahi:52: baksana beni en arkaya attilar:37:

benimde kasılmalarım var canım ben sana yoldaş olurum:27:

gece acaba sancimiz duzenli olur mu ki:27:

hoşgeldin canımm...ne güzelll bebeğin seninlee:)) biz de sabırsızlıkla bekliyoruzz...

hosbulduk canim bizlerde sizin gibi gece yarisina kadar yazisirdik gecmis epeyce birikirdi oku oku bitiremezdik simdide günde en fazla iki sayfa iki sayfa ilerliyoruz bebislerden vakit olmuyor

Bu arada 25 kurabiye yaptım, ameliyat ekibinede vericem dr ada, dr a başka bişey almadım kızlar, süslü sepetimi ve lohusa şerbeti takımımıda götürücem çünkü doğumdan sonra şerbet dağıtıyolarmış hastanede jest olarak, gelenlere sürpriz olsun :)):49:

Hadi hayırlısı cnm, Allah kurtarsın darısı başımıza inş.

Eline ağlık cnm çok yaratıcı olmuş

Kızz süper olmuş, bide hamuru tutturamadım diyodun bak ne güzel tutmuş

Sağolasın cnm :71:

canım semsert bi hamur olmuştu 2 gün bekleyince üstünde streç olmasına rağman kurumuştu şöle bi mikrodalganın defroz bölümüne atıp 2 döndürdüm valla yumuşacık çıktı,bende anlamadım sonrada hemen kolları sıvayıp kurabiyelerimi yaptım.şimdilik kurumasınlar diye streç filmle kapladım hepsini poşet bulunca poşetleyip kurdelayla bağlıyacam.bu arada bi dahakine marşmelowlarıda mikrodalgada eritmeyi düşünüyorum daha iyi sonuç alıcağıma eminim bide öle denicem.

Evet artık bayağa alınganlıklar başladı :)))canım benim şimdi içime doğdu sanki sen çok değil 1 en fazla 2 gün içinde doğurursun.Mert bebeğe de geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallah miniğe..

Canım birşey olmaz korma ayaklarıdır o benimde elimin altında kayıyor öyle çoğu zaman yuvarlak minik bir top sanki topuğu olduğunu düşünüyorum çok heyecanlı ve zevkli ama :)Bugünleri de özleyeceğiz galiba...

Cnm sağolasın, vaktin varsa tavsiye ederim tüm stresini atıyosun :))

Yok kız bişi olmaz 7 kat var bebeğe varana dek

bişey olmamıştır canım korkma

teşekkür ederim hazelciğim.vallahi can sıkıntın varsa yap derim oyalanıyor insan.ben genelde böle şeyleri eşim nöbetçiyken yapıyorum tek olunca bütün gece geçmiyor.

inşallahhh...çok evhamlı gördüm kendimii...tutmaya filan da çalışmadımm..sadece elim göbişimin üstündeydi..ama thaf oldu..sanki parmak tıklatırız ya öylee..bende yavrucak ayağını geçirmeye çalışıyo da elim engel olmuş bileği burkulmuşş gibi mi oldu acaba dedimm..içim cıızz ettiii...yanii mantıklı değil ammaa...
annelik böyle bişey mi acabaaaa:))))))

Sürmeli mert bebeğe geçmiş olsun cnm, dualarımda onada yer veriyorum

Allah razi olsun canim:16::16:

Ay insallah ebede oyle dedi umarim bi dahaki randevuya gerek kalmazda kizim gelir
Amin teyzesi insallah :16:
kizlar bu arada bugun kadinin biri ananas ye acilmayi kolaylastiriyor dedi
bunu bana bi kac kisi daha soylemisti onceden siz hic duydunuzmu gerceklik payi varmidirki

hosbulduk canim bizlerde sizin gibi gece yarisina kadar yazisirdik gecmis epeyce birikirdi oku oku bitiremezdik simdide günde en fazla iki sayfa iki sayfa ilerliyoruz bebislerden vakit olmuyor

alla bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin canım.onun tadıda bambaşkadır,bizde sabırsızlıkla o günleri bekliyoruz.vallahi haklısın bi gün girmesek 60 sayfa geçmiş oluyor nerdeyse.

Allah razi olsun canim:16::16:

Ay insallah ebede oyle dedi umarim bi dahaki randevuya gerek kalmazda kizim gelir
Amin teyzesi insallah :16:
kizlar bu arada bugun kadinin biri ananas ye acilmayi kolaylastiriyor dedi
bunu bana bi kac kisi daha soylemisti onceden siz hic duydunuzmu gerceklik payi varmidirki

vallahi canım öle bişey varsa eğer bütün stokları tüketelim:1:ben hiç duymamıştım.

Elacım kopyala yapıştır yaptım cnm anlamadığın bi yer olursa yardımcı olabilirim

Bu arada 25 kurabiye yaptım, ameliyat ekibinede vericem dr ada, dr a başka bişey almadım kızlar, süslü sepetimi ve lohusa şerbeti takımımıda götürücem çünkü doğumdan sonra şerbet dağıtıyolarmış hastanede jest olarak, gelenlere sürpriz olsun :)):49:

ben doktorlara bi jest yapmayı düşünmüyorunmmm yaaaaa..yanii aklıma gelen doğum seneryasu hep gecenin bir yarısı hastaneye gitcemm..tanımadığım ebelerin elinde olcaakk bitcek gibii....
şeker yapamam o kesinn..lohusa şerbetini de nası götüreyim yaaaaa...ben de iş yokkk:66:

ben doktorlara bi jest yapmayı düşünmüyorunmmm yaaaaa..yanii aklıma gelen doğum seneryasu hep gecenin bir yarısı hastaneye gitcemm..tanımadığım ebelerin elinde olcaakk bitcek gibii....
şeker yapamam o kesinn..lohusa şerbetini de nası götüreyim yaaaaa...ben de iş yokkk:66:

Kız bende bir kurabiye vericem adama :)) aman olsun, kağandakine çikolata almıştık bi kutu bunda almadım bişi

Kız bende bir kurabiye vericem adama :)) aman olsun, kağandakine çikolata almıştık bi kutu bunda almadım bişi

çok pinti gördüm kızlar sizi:1:hem dokrtoru sevindirin hemde eşini bence:27::27:yazık kadıncağızda eşi öle kendini paralarken yanlız yanlız onun yolunu gözlüyo dimi ama.:32:

alla bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin canım.onun tadıda bambaşkadır,bizde sabırsızlıkla o günleri bekliyoruz.vallahi haklısın bi gün girmesek 60 sayfa geçmiş oluyor nerdeyse.

sagol canim kendilerini öyle sevdiriyorlarki bir gülümsedimi ne yorgunluk kaliyor ne uykusuzluk sizlerinde az kaldi kollariniza alinca bütün hersey unutuluyor

Back