2011 Şubat Anneleri

Canım bence annen haklı ben bu işte genetiğe çok güveniyorum bence doktorunda öneriyorsa onu dinlemelisin valla doktorunu tebrik ettim.
canım bana annem ve doktorum çok büyük destek oluyorlar...doktorum konusunda en başından beri çok şanslı olduğumu düşünüyorum....hayırlısı artık...Allah kimseyi bu yolda eğlemesin...
çok güzel olmuşlar....ellerine sağlık...maşallah ne kadar beceriklisinizz ya tebrikler:80:
evet malesef bu konu gerçekten büyük bir sıkıntı ülkemizde...sanırım sezeryan bazen annelerin bazen doktorların işine geliyor...aslında Allah vücutlarımızı normal doğuma uygun yaratmış...ama nedense korkuluyor....ben mesela acaip tırsıyorum ama doktorumun ve annemin desteği biraz gaza getiriyor...kendime güvenim geliyor şimdilik...inş dediğiniz gibi hepimiz bir avazda kurtuluruz....doktorum konusunda eşimde bende çok şanslı olduğumuzu düşünüyoruz maşallah diyelim
ben 2 senedir evde oturan bi öğretmenim...kolejde gece gündüz bilmeden çalışırken evlilikle birlikte ev hanımı oldum........okulu,öğrencileri,derslerimi çok özlüyorum...ama eşim pek sıcak bakmıyor kendisi nöbetli çalışıyor ya ben çalışırsam sadece kapıda karşılaşcazşimdi bi de prensesimiz geliyor bakıcı olayı falan çok ters geliyo bundan sonraki hayatım nasıl olcek merak ediyorum...

İyi geceler kimseyi uyku tutmamış anlaşılan,2 akşamdır çok kötü sancım oluyor,ama sizinkiler gibi belde değil rahimimde,dayanılmaz bir ağrı yaşıyorum ağlamaktan usandım artık,hele birde büyük abdest yaparken dahada ağrıyor,sanırım baskı oluyor barsaklarıma,uzanınca karnıma çok fena bi ağırlık çöküyor dayanamıyorum artııkkkkkkk

benim elleri ayaklar bir kaç gündür şişip duruyor şimdide şişti,yatayım en iyisi herkes sustu ben yazınca yine,iyi hadi gittim devam edin konuşmaya.

Kızlar iyi geceler, bu saate kadar hastane kurabiyelerimizle uğraştım, bakın bakalım olmuşmu, paketleme süsleme başka zamana yoruldum valla

geçmiş olsun canıma ama ağlama bak bebeğinde üzülür sen ağlarsan.benimde bacak aramda bir top varmış gibi sanki 2 gündür kasıklarım fena ağrıyor sanırım artık son zamanlarımız bebişler kanala yerleşmeye çalışıyor sanırım.

benim elleri ayaklar bir kaç gündür şişip duruyor şimdide şişti,yatayım en iyisi herkes sustu ben yazınca yine,iyi hadi gittim devam edin konuşmaya.

canım herkes geçmişi okuyordur yani senle alakalı bişey değil emin ol.

bu arada teşekkür ederim nurcuğum.

Kizlar noluyor yahu alinganliklar ba$lami$$$$$

kimse bi yere gitmiyor öyle denk geliyor

bu arada mertim biraz ü$ütmü$ iyile$ene kadar ameliyt yapmiyacaklar

aksama dogru komsuya oturmaya gittik saklama kabi reklami vardi 125 euroluk alisveris yaptik cok guzel seyler vardi ya

ama tabi ben rahat edemedim arada sancim oldu kadinlar heyecanlandilar doguruyorum sandilar

eee sizden ne haber doguran var mi sancisi neyi olan kendime arkadas ariyorum benim varda suanda bile oturdugum yerden kasiliyorum

Kızlar iyi geceler, bu saate kadar hastane kurabiyelerimizle uğraştım, bakın bakalım olmuşmu, paketleme süsleme başka zamana yoruldum valla

canım çok güzel olmuşlar ellerine sağlık.insanın baktıkça içi açılıyorbende yaptım az önce resimlerini koydum.

iyi geceler kizlar allah hayirlisiyla bebeklerinize kavusmayi nasip etsin bende kasim annesiyim bizlerde dört gözle bebislerimizin dogacagi günü bekliyorduk dogduktan sonrada günler su gibi akiyor isleri zor yetistirir oldum oglum daha yeni uyudu bende anca girebildim kkya

ne kadar marifetlisinizzz yaaaaaaaaaaa...ben hiiçç girişmeyecem vallaa:))rezil ederimm..ama çookkk kıskandımmmmmmm

merrtimize geçmiş olsunnn...sancım yok şu anda..ben en son doğuranlardan olacam galibaaa...

Hadi hayırlısı cnm, Allah kurtarsın darısı başımıza inş.

Eline ağlık cnm çok yaratıcı olmuş
Kızz süper olmuş, bide hamuru tutturamadım diyodun bak ne güzel tutmuş
canım çok güzel olmuşlar ellerine sağlık.insanın baktıkça içi açılıyorbende yaptım az önce resimlerini koydum.

Sağolasın cnm

hoşgeldin canımm...ne güzelll bebeğin seninlee:)) biz de sabırsızlıkla bekliyoruzz...

ne kadar marifetlisinizzz yaaaaaaaaaaa...ben hiiçç girişmeyecem vallaa:))rezil ederimm..ama çookkk kıskandımmmmmmm

merrtimize geçmiş olsunnn...sancım yok şu anda..ben en son doğuranlardan olacam galibaaa...

sağolasın cnm

kizlaaaaaaar dogum yaptim diger topice yazdim, simdi kaciyorum öptük kizimla sizi
Canım hadi hayırlı olsun gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün.

kızlar ölüyorum acıdan yürüyemiyorum vare mı bu hemoroide çözüm

Aynen canım bende de aynı sorun var ne yapacağımnı şaşırdım bu ağrıya katlandığıma göre doğum sancısınada katlanırım diye düşünüyorum.

off kızlar yaa ben grip oldum şurda doğuma az birşey kaldı ama ben gribe yakalandım yaa
Canım dikkat et kendine bol bol ballı limonlu ıhlamur iç ben öyle yaparak attım gribi birde portakal ye

az önce profesör olan doktorumu aradım kortos krem ve fitil kullan dedi bakalım nasl olacak
iyi gelirse bende kullansam olur mu ki....

aaa bi doğum dahaaa süper yaa artık çok güzel oldu topikte sürekli doğum hbri
Dimi canım ya ne heyecanlı oluyor.Artık sıra sendemi :)))

Gözünüz aydın canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah.Maşallah miniş kızına...

Gözün aydın canım maşallah bebeğine...Ay okudukça heycanlanıyorum burdad a bu gidişle şubat annesi kalmayacak ya herkes ocakta doğurdu iyimi
Ocak bitti sayılır canım bizler şubata kalıcaz gibi :)))

Aynen canım bebişlerimiz için katlanıyoruz bir çok şeye benim de geçen hafta 50 lere çıktı aynı hissi kısa bir süre ben de yaşadım.Hayırlısı olsun bakalım canım...

Canım dikkat et sen tecrübeli bir annesin bizlere göre ayırt edebilirsin doğum sancısını ben her kasılmam olduğun da acaba başladım ı sancım diyprum anlam veremiyorum yani:)

oraya üye olmak için davet istiyor yada sıraya koyuyor açılmadı site..

Allah gönlüne göre versin canım hayırlısı ne ise o olsun.

Allah kolay kurtarsın canım haber verirsin bize.Sen de kendine ve bebeişine iyi bak.öptük sizi

Canım atlatmışsınız erken süreyi annesine benzesin ama annesi gibi gelmesin azıcık daha beklesin sağlıkla gelsin akıllı miniş olsun:)))

Çok güzel olmuş bendemi yapsamki ne kadar marifetli hatunlarımız var gerçekten topiğimizde :)

ooopppppssss kısssslarrr ben de ingilizceciyimmmm....beni unutmayınnn.bu arada haftaya bu saatlerde allahım kısmet ederse kızım kucağımda olacakkkkk
Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin güzel bebeğin...

kızlar bu arada ben interneti üst komşumla kullanıyodum kendisi yarın taşınacağaı için bi süre giremiycem hbriniz olsun doğumdan önce hbr veririm size
AAA gözdecim doğum olursa bize havber ver birimize telden msj filan atarsın bari merak ederiz seni...Dikkat et kendine ve bebişine...

kızlar juliet kaçar yarın hatta artık bugün diyebilirim kızımı görücez inş belki de son kez olur bu kontrol.bidahakine varmadan doğururum belki hepinize ii gecelerrrr
Allah gönlüne gönlüne göre versin canım.Birçoğumuz artık aynı düşünmeye başladık hepimiz için hayırlısı olsun inşallah....

Ağlama canım dr a sorsaydın ağladıkça daha çok kasılırsın. Ben geçmişi okuyup gelene kadar gidiyor bir çok kişi ne yapalım olcak artık çok birikiyor geçmiş fazla giremeyince :))))

kızlar elim göbişimin üstünde bebeğimin hareketlerini takip ediyodumm..ayağını mı bi şeysini geçirdi elimin altındannn böyle kıkırdağa dokunursunuzda farklı bir his oluşuryaa..tuhaf bişey oldu işteee..bebişime zarar vermemişimdir dimiii...içim tuhaf oldu yaaaaaaaa..hala hareket ediyo ama..

benimde kasılmalarım var canım ben sana yoldaş olurum

Yok kız bişi olmaz 7 kat var bebeğe varana dek

bişey olmamıştır canım korkma

teşekkür ederim hazelciğim.vallahi can sıkıntın varsa yap derim oyalanıyor insan.ben genelde böle şeyleri eşim nöbetçiyken yapıyorum tek olunca bütün gece geçmiyor.

Sürmeli mert bebeğe geçmiş olsun cnm, dualarımda onada yer veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…