az önce profesör olan doktorumu aradım kortos krem ve fitil kullan dedi bakalım nasl olacak
herkese selamlar bugün saat 1,30 dan sonra dr uma gidecem dua edin bana kızlar inşallah herşey yolunda giderde sezeryana gerek yok der
maşallah canım ya çok tatlıymış paşamızoğluşumun ilk fotosunu faceye ekledim arkadaşlar maşallah diyin minik paşamaaa
çok geçmiş olsun canım, hiç başıma gelmedi napılır bilmiyorum inş. ilaçlar rahatlatır birazaz önce profesör olan doktorumu aradım kortos krem ve fitil kullan dedi bakalım nasl olacak
oğluşumun ilk fotosunu faceye ekledim arkadaşlar maşallah diyin minik paşamaaa
aaa bi doğum dahaaa süper yaa artık çok güzel oldu topikte sürekli doğum hbri
ayy maşşallah ya...yeşillerle falan.....doğardoğmazmı çektilerki..
Ben seni ve Sürmeliyi bekliyorum dört gözlehee bide nur_45 i
Ben seni ve Sürmeliyi bekliyorum dört gözlehee bide nur_45 i
günaydın cnm.dün akşam şu senin makarnanı denedim.süper oldu eşim de ben de çok beğendik.hatta artan malzemelerle şimdi yine yapıyorum kızım içintarif için tşkler varsa başka böyle tariflerin denemeye açığım ben
canım bende bekliyorumm merakla ve heyecanla ama sanırım benim prenses anneannesini bekliyor...salı sabah burdalar ankaraya ayak basar basmaz gelebilir fındığım
neyymiiiş o tariiiiiiiiiiiifbende istiyooooooooom...
burdan yazsam olurmukii
malzemeler
makarna
krema
mantar,
maydonoz(varsa fesleğen.ben bulamadım maydonozla yapıyorum)
kaşar peyniri
yapılışı
makarnaları haşlıyoruz
diğer tarafta mantarları doğrayıp yağda soteliyoruz.daha sonra üzerine kremayı döküp biraz daha yüksek ateşte karıştırarak kremanın pişmesini sağlıyoruz.bazı marka kremalar koyu oluyor çok koyuysa azcık süt ekleyebilirsiniz
kremayı pişirdikten sonra en son kaşar peyniri rendesi ekliyoruz en son tuz karabiber ve biraz maydonoz koyup iki çeviriyoruz.sosla makarnayı karıştırıyoruz.
tabağa aldığımızda üzerine kaşar ve maydonozla süsleyip servis yapıyoruz
lokantalarda bu makarnayıı 15 liradan aşağı yiyemezsiniz haberiniz olsunaslında parmesan peyniri ve fesleğenle yapıolar ama ben onları almadım kaşar ve maydonozlada aynı şey oluyoo masrafa gerek yok
sağol emelcim ama saklamam imkansız yürüyemiyorum çünkügeçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum bendede bekarken oldu sonra hamileliğimde yine çıktı nasıl bir acısı olduğunu biliyorum acı şeyler yememeye dikkat et ben kimseyede söyliyemedim o acıyı çektim otururken aglıyasım geliyordu şimdi çok şükür azaldı ama tuvalet sorunum olunca yine ortaya çıkıyor rabbim şifa versin canım
zehra1715; mimix gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün
güzel haberlerini bekliyoruz Esracım
maşallah canım ya çok tatlıymış paşamız
çok geçmiş olsun canım, hiç başıma gelmedi napılır bilmiyorum inş. ilaçlar rahatlatır biraz
e-bebekten bebeğime silikon yastık aldım onu dalin sıvı deterjanla yıkıyorumda acaba ek durulama da yaptırsammı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?