2011 Şubat Anneleri

mimix: canım senin adına çok sevindim..Allah analı babalı büyütsün:)))gözünüz aydın:))))
Allahım bize de hayırlısıyla doğurmayı nasip eyle:))))))

zehra ve mimix allah sağlıkla büyütmek nasip etsin hayırlı uğurlu olsun bebişlerinizi,sıramız yaklaşıyormu artıkkkk:97::81:

az önce profesör olan doktorumu aradım kortos krem ve fitil kullan dedi bakalım nasl olacak

geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum bendede bekarken oldu sonra hamileliğimde yine çıktı nasıl bir acısı olduğunu biliyorum acı şeyler yememeye dikkat et ben kimseyede söyliyemedim o acıyı çektim otururken aglıyasım geliyordu şimdi çok şükür azaldı ama tuvalet sorunum olunca yine ortaya çıkıyor rabbim şifa versin canım

zehra1715; mimix gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün

herkese selamlar bugün saat 1,30 dan sonra dr uma gidecem dua edin bana kızlar inşallah herşey yolunda giderde sezeryana gerek yok der

güzel haberlerini bekliyoruz Esracım

oğluşumun ilk fotosunu faceye ekledim arkadaşlar maşallah diyin minik paşamaaa
maşallah canım ya çok tatlıymış paşamız

az önce profesör olan doktorumu aradım kortos krem ve fitil kullan dedi bakalım nasl olacak
çok geçmiş olsun canım, hiç başıma gelmedi napılır bilmiyorum inş. ilaçlar rahatlatır biraz

e-bebekten bebeğime silikon yastık aldım onu dalin sıvı deterjanla yıkıyorumda acaba ek durulama da yaptırsammı?

herkeze merhaba:) biraz geç oldu ama 7.aya kadar çalıştığım için takip edemedim siteyi ben 37 haftalık gebeyim şeker hastası olduğum için ayın 8 inde spinal sezaryanla doğumum olacak inşallah, ilk başlarda her dakika parmaklarımı delip şekerimi ölçüyordum ama artık sıkıdığım için bıraktım açıkcası doğum sonrası ilk işim tatlı yemekbebeğimi çok merak ediyorum herkes gibi çok sabırsızlanıyo insan özellikle son haftalarda.Allah hepimizin yardımcısı olur inşallah

aaa bi doğum dahaaa süper yaa artık çok güzel oldu topikte sürekli doğum hbri

canım bende bekliyorumm merakla ve heyecanla ama sanırım benim prenses anneannesini bekliyor...salı sabah burdalar ankaraya ayak basar basmaz gelebilir fındığım

yok nurcum bizimkiler 40 ı doldurcaklar sanırım bende tık yok yalancı sancı bilenem olmuyo ki olmasın artık ama
acilen gidip doktorumdan başka doktorda doğurmak istemiyorum valla

işte buldum sedanın makarna tarifi :))

sağol emelcim ama saklamam imkansız yürüyemiyorum çünkü

sağol canım aman Allah düşmanımın başına vermesin çok zor bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…