2011 Şubat Anneleri

Kizlarrr bugun kontrolum vardi yine kizim iyice inmis
Ebe haftasonu hazirlikli ol heran gelebilir dedi
persembeye randevu verdi yine insallah gerek kalmaz:90:

duş aldım bi aynada gündüz vakti karnıma bakayım dedim aman alam o ne çatlaklar hepsi kırmızı birde o kadar dünya para werip çatlak önleyici kullanıyorumbilen varsa yazarmı bu çatlaklar hep böle kırmızımı kalır ve gecermi?ömür boyu olcaklarmı şimdi karnımda?

slm kızlar naber? :79:
eşim geldi nöbetten bide onla uyumuşuz ooooooohhhhh o daha uyuyo kalktım ben bi banyoya gireyim eşim evdeyken
bugun eşim dedi ki bizim kızın gelmeye niyeti yok heralde keyfi ii dedi artık o da sabırsız Artık GEL kızım yaaa!!!!!!!!!

Son düzenleme:
iyi olmana sevindim.bak erken doğum riski derken zamanında gelecek bebişin. Çok tatlı oluyorlar. hele mis kokuları. Allah herkesin bebğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Senin normal mi olacak doğum.
canm nurten hanım normal doğum için ısrarla beklioo ama ben çokk korkuyorumm nolcek bilmiyorum yane...bende kızımın cennet kokusunu çok özlüyorum biran önce gelsede doya doya koklasam...erken doğum derken şimdide gelmiyoo prensesim...ama sanırım anneannesini bekliyor pazartesiden sonra heran olabilir inş...
kizlaaaaaaar dogum yaptim diger topice yazdim, simdi kaciyorum öptük kizimla sizi
oo maşallah gözün aydın canım....Allah analı babalı büyütsün...

doğum yapanların bebişlerini allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin doğumuna benim gibi az kalanlarıda allah kurtarsın

gece yatmadan önce zeytinyağı iç tuvalette fazla zorlanmazsın bide buğu yap derler sıcak suyla ama bu halde pek çömelinmez.bol su iç
canım sağol sıcak duşu tuttum bende ama bakalım
çok dikkat et canım bol su iç kayısı kurusuda iyi gelir
fadimecim kabız değilim ve olmadım ondan çok ilginç yaa
çatlaklardan nefret ediyorum okadar dikkat ediyorum yinede çatladım çok mutsuzum
senacım üzülme,keşke çatlak olsa 2 gündür yaşadığım acıyı sana anlatamam çatlağa kurban olayım
kizlaaaaaaar dogum yaptim diger topice yazdim, simdi kaciyorum öptük kizimla sizi

ayyyy..çok sevindim yaa

Allah yardımcımız olsun aynı heycan içindeyim bende haftamız ve günümüz aynı vede sezeryan tarihimizde tek farkı ben epidural olucam:)

Yeni bebeklerimiz gelmiş hemde 2 tane birden çok sevindim kızlar, mimix, zehra kızlar Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inş.

Cnm gözün aydın
Ay bende uyuyamadım cnm ya bide sabah erkenden kalktım çok uykum var sızabilirim her an
Cnm çok sağolasın, öpüyorum bebişinle seni
Cnm inş hafifler geçer ya... çok zordur eminim, onun bi yastığı lması lazım simit şeklinde bi araştır istersen

herkese selamlar bugün saat 1,30 dan sonra dr uma gidecem dua edin bana kızlar inşallah herşey yolunda giderde sezeryana gerek yok der
Cnm inş gönlüne göre olur
Cnm bende öyle duymuştum, ikinci doğum daha kolay oluyomuş ve ilki ne kadar küçük olursa o kadar rahat oluyomuş
Cnm çok geçiş olsun... neden 3 saat sürdüki operasyon ya normalde 20dk fln oluyor, atlatmışsın çok şükür,alkol bantı hemen söker aklında olsun, bana alkolle pansuman yapmışlardı
Cnm kendine kimyon demleyip iç, 1çay kaşığı kadar olacak, sütteki gazı alıyormuş
Cnm geçmiş olsun,neden oluyo hemoroit acaba çoğu arkadaşta çıktı son ay
kızlar selam suyun geldiğini nasıl anlarız tarif edebilecek varmıııı
Cnm renksiz kokusuz ve 1 su bardağı yada fazla olacak
midem çok yanıyooooo
ayneeeeeeeeeeeeeeen
selam kızlarrrr

sabah 8de yattımm şimdi kalktım sersem gibiyimmm yaaaa
Cnm harika oldu makarna :) sağolasın
Cnm hakkında hayırlısı inş sezaryenide normalide bir süre sonra bir oluyor önemli olan hayırlısı ile bebişte annede kurtulsun
Kizlarrr bugun kontrolum vardi yine kizim iyice inmis
Ebe haftasonu hazirlikli ol heran gelebilir dedi
persembeye randevu verdi yine insallah gerek kalmaz:90:
Aa süper, hadi inş gelir haftasonu
Cnm o kırmızılar bi süre sonra beyaz hala geliyo ve lazer tedavisi olmadan geçmiyo maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…