Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlarrr bugun kontrolum vardi yine kizim iyice inmis
Ebe haftasonu hazirlikli ol heran gelebilir dedi
persembeye randevu verdi yine insallah gerek kalmaz:90:
Kizlarrr bugun kontrolum vardi yine kizim iyice inmis
kızlar ölüyorum acıdan yürüyemiyorum vare mı bu hemoroide çözüm
kızlar ölüyorum acıdan yürüyemiyorum vare mı bu hemoroide çözüm
kizlaaaaaaar dogum yaptim diger topice yazdim, simdi kaciyorum öptük kizimla sizi![]()
kizlaaaaaaar dogum yaptim diger topice yazdim, simdi kaciyorum öptük kizimla sizi![]()
canm nurten hanım normal doğum için ısrarla beklioo ama ben çokk korkuyorumm nolcek bilmiyorum yane...bende kızımın cennet kokusunu çok özlüyorum biran önce gelsede doya doya koklasam...erken doğum derken şimdide gelmiyoo prensesim...ama sanırım anneannesini bekliyor pazartesiden sonra heran olabilir inş...iyi olmana sevindim.bak erken doğum riski derken zamanında gelecek bebişin. Çok tatlı oluyorlar. hele mis kokuları. Allah herkesin bebğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Senin normal mi olacak doğum.
oo maşallah gözün aydın canım....Allah analı babalı büyütsün...kizlaaaaaaar dogum yaptim diger topice yazdim, simdi kaciyorum öptük kizimla sizi![]()
canım sağol sıcak duşu tuttum bende ama bakalımgece yatmadan önce zeytinyağı iç tuvalette fazla zorlanmazsın bide buğu yap derler sıcak suyla ama bu halde pek çömelinmez.bol su iç
fadimecim kabız değilim ve olmadım ondan çok ilginç yaaçok dikkat et canım bol su iç kayısı kurusuda iyi gelir
senacım üzülme,keşke çatlak olsa 2 gündür yaşadığım acıyı sana anlatamam çatlağa kurban olayımçatlaklardan nefret ediyorum okadar dikkat ediyorum yinede çatladım çok mutsuzum
mrhb güzel annişler ve bebişleri
bizde dr.dan geldik tarihimiz kesinleşti haftaya bugün yani 2 şubatta (38+1)kızımı kucağıma alıcam inşallah.heyecan başladı şimdiden off.genel anestezi ile istedim sezerynı ben dr.umda sen bilirsin dedi.3400gr 53 cm olmuş kızım. bunlar tahmini tabi dedi ama daha 1 hafta var 3 kilodan aşağı doğmaz dedi.yeterki sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.nst de iyiydi sancım en fazla 20 lerdeydi.zaten ağrım falanda yok fazla çok şükür.inşallah haftaya kadar bekler kızım.nazar değdirmeyeyimyatış işlemlerimizide yaptık bgn.4 küçük tüpte kan verdik tahlil için.parmağımızdanda kanama zamanına baktılar.şimdi sabırsızlıkla çarşambayı bekliyoruz...
Rabbim hepimize sağlıcakla minişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...
canım sağol sıcak duşu tuttum bende ama bakalım
melocum sıcak rahatlatıyo ama azdırırmış basuru ben öyle duymuştum dikkat et artmasın. Benim kardeşim olmuştu küvetin içinde sıcak suya oturudu hep rahat ediyo diye ama artmıştı iyce ozaman öğrenmiştik sıcak su azdırıyo diye. İnternetten araştır bi bitkisel bişe varmı iyi gelen. İlaçlar hiçmi kar etmedi
slm kızlar valla ancak bana sıra geldi 4. kişi oldum artık bilgisayar sırasında
kızllaarrr az önce diğer kardeşim aradı anacığımın içi rahat etmemiş çarşamba günü uçakla geliyo kardeşim pazar döncek ama olsun en azından doğumda yanımızda olcak o kardeşim hemşirelik son sınıf öğrencisi annem sürekli onun hastanesine yatıyodu hem annem hem ben o annemin yanındayken daha rahat oluyoduk malum sağlıkçı olunca ama bööle kısa süreliğine gelcek işte ayy çok mutlu oldum :))
Ay bende uyuyamadım cnm ya bide sabah erkenden kalktım çok uykum var sızabilirim her anhepinize günaydın güzel anneler nasılsınız?bu gün sadece 3 saat uykuyla duruyorum gece çok geç yattım sabahta çok erken kalkmak zorunda kaldım kahvaltımı yapıyorum şimdi sanırım birazdan uyku moduna geçerim,aslında bu gün toz alıp yerleri sileyim diyordum ama sanırım sadece demkel kalıcam kolum bile kalkmıyor valla.
Cnm çok sağolasın, öpüyorum bebişinle senigünaydın güzel anneler ve anne adayları![]()
BURCUCUM senin içinde doğum günü mesajı yazmıştım arada kaynadı.. umarım bu mesajda kaynamaz
ÇAĞLAYANCIM Tonton bir Nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar güzel günler seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun. Eşinle, kızınla ve tüm sevdiklerinle nice yıllara inşallahh....![]()
Cnm inş hafifler geçer ya... çok zordur eminim, onun bi yastığı lması lazım simit şeklinde bi araştır istersenben de uyandım ama çok kötüyüm
hemoroidim çıldırdı 3 tane büyük meme acısına dayanamıyorum akşamdan beri kremler fayda etmiyor
ağlamaktan başka bişey yapamıyroum
kahvaltıda korkudan 1 bardak süt ve 1 bardak portakal suyu sıkıp içttim
hem moralim bozuluyor oturmakta ve yürümekte zorlanıyorum
Cnm inş gönlüne göre olurherkese selamlar bugün saat 1,30 dan sonra dr uma gidecem dua edin bana kızlar inşallah herşey yolunda giderde sezeryana gerek yok der
Cnm bende öyle duymuştum, ikinci doğum daha kolay oluyomuş ve ilki ne kadar küçük olursa o kadar rahat oluyomuşGeçmişi Okuyamadım Bu Seferlik, Herkese Günaydın Hatta Tünaydın..
Doktor Teyzemize Gittik 3200 Olmuş Oğlum,Az Az Sancılarım Çıktı Normal Kanala Girmeye Çalışıyor Dedi, Suyu Falan İyiymiş Ama Çok Kilolu Olmasın İlk Doğumun Zor Olsun İstemem Dedi Moralim Bozuldu Biraz Bende Tombiş Bişey Olsun Diye Besliyordum Oğlumu Ama Gerçekten İlk Doğumda Toplu Bebek Zor mu Oluyor Acaba..
Cnm çok geçiş olsun... neden 3 saat sürdüki operasyon ya normalde 20dk fln oluyor, atlatmışsın çok şükür,alkol bantı hemen söker aklında olsun, bana alkolle pansuman yapmışlardısaol canım birazdan tekrar görmeye gidicez bakalım bu sefer neler diyecek doktor amcamız inş hepiniz sağ sağlim melekleriniz kucağınıuzda çıkarsınız o hastanelerden
saol teyzesi inş en kısa zamanda hayırlısıyla evimize gideriz
saol canım benim oğlum fit olucak şimdiden diyete başladı kuzum annesine örnek oluyor ben diyet yapıyorum sende beni büyütür büyütmez diyet yapıcaksın kaçışın yok diyor kuzum
saol canım 1 hafta 10 gün dedi doktorumuz bugün 5. günümüz gün olarak şugün çıkartırım demiyor sadece iyiye gittikçe zaman kısalıyor diyor çok zor bi sezeryan geçirdim 3 saat sürdü ama çabuk toparlandım dikişlerim ağrımıyor desem yeridir sadece ameliyat zor olduğu için bel ağrım var dik yürüyemiyorum şuan ama onun dışında herişimi kendim yapıyorum çok şükür tek derdim yapıştırdıkları bantlar bende alerji yaptı ve çok kötü yaktı dikişlerin üst kısmını onuda dünden beri kremle çözmeye çalışıyoruz
Cnm kendine kimyon demleyip iç, 1çay kaşığı kadar olacak, sütteki gazı alıyormuşherkese merhaba
oğlumdan fırsat buldukça bakabiliyorum ancak.İki üç gündür çok gazı var.Geceleride 1-1.5 saatte bir uyanıyor. Uyku problemi asıl şimdi yaşanıyor. Kızımdan sonra 5.5 sene geçmiş inanın yorucu oluyor. Uykusuzluktan dudaklarım sürekli uçukluyor. Bünye alarm veriyor artık. Sizlerden ne haber doğuran var mı sevimliden sonra.
Cnm geçmiş olsun,neden oluyo hemoroit acaba çoğu arkadaşta çıktı son ayHepinize tünaydın kızlar bende uyku problemi yaşıyorum bugün ilk defa acaip bir sancı girdi bir anada kasıklarımdan alta doğru bıçak gibi indi canım çekildi sanki sonra geçti. Bu aarada hemoroid bendede başladı kabızlık ta yok ama çok canım yanıyor dayanamıyorum acısına birşeyde kullanmıyorum dr sorayım diyorum salı günü gidicem dr a da napıcam bilmiyorum bu hemoroid ağrısı çok kötüüü çookkk...
Bu arada Çağlayancım doğum günün kutlu olsun Eşinle ve kızınla nice güzel yaşlar diliyorum herşey gönlünce olsun.Öptük sizi....
Cnm renksiz kokusuz ve 1 su bardağı yada fazla olacakkızlar selam suyun geldiğini nasıl anlarız tarif edebilecek varmıııı
ayneeeeeeeeeeeeeeenmidem çok yanıyooooo
Cnm harika oldu makarna :) sağolasınselam kızlarrrr
sabah 8de yattımm şimdi kalktım sersem gibiyimmm yaaaa
Cnm hakkında hayırlısı inş sezaryenide normalide bir süre sonra bir oluyor önemli olan hayırlısı ile bebişte annede kurtulsunkızlar meraba ben de 36+6 günlük hamileyim oğlumuz olacak inş doktorumuz çatı dar olduğu için sezaryen dedi haftaya ya da diğer hafta olabilirmiş bu pazartesi gidip son kararı vericez benim de acayip bir mide yanmam var ve acayip daralıyorum sürekli sıcak basıyo çabucak oğluma kavuşmak istiyorum artık...
Aa süper, hadi inş gelir haftasonuKizlarrr bugun kontrolum vardi yine kizim iyice inmis
Cnm o kırmızılar bi süre sonra beyaz hala geliyo ve lazer tedavisi olmadan geçmiyo maalesefduş aldım bi aynada gündüz vakti karnıma bakayım dedim aman alam o ne çatlaklar hepsi kırmızı birde o kadar dünya para werip çatlak önleyici kullanıyorumbilen varsa yazarmı bu çatlaklar hep böle kırmızımı kalır ve gecermi?ömür boyu olcaklarmı şimdi karnımda?