canım Allah bağışlasın sen de izmitteydin nerde yaptın doğumu
evet canım avucumda karıştırıp sürüyorum sağol inşallah hafiflercanım iki kremi karıştırarak sürüyorsun demi ?? parmağında iki kremide iyice karıştır öyle sür.. acını hemen alması lazım.. kanasa rahatlarsın aslında.. benim kanamam çok olmuştu.. sonrasında kremleri sürünce hemen geçti.. geçmiş olsun canım.. allah yardımcın olsun.. çok zordur iyi bilirim
günaydın canımgünaydın herkese:))))))))))))))
tşk ederim canım darısı sana medicane hospıtalda pendikte yaptım ben suyu azalmıştı bebeğimin acil aldılar çok şükür st dışında sıkıntım yok erken olduğundan birde sezeryan tam gelmedi bakalım onuda atlatırsak iyiyiz
ben de uyandım ama çok kötüyüm
hemoroidim çıldırdı 3 tane büyük meme acısına dayanamıyorum akşamdan beri kremler fayda etmiyor
ağlamaktan başka bişey yapamıyroum
kahvaltıda korkudan 1 bardak süt ve 1 bardak portakal suyu sıkıp içttim
hem moralim bozuluyor oturmakta ve yürümekte zorlanıyorum
mrb arkadaşlar bnede dün 25 şubatta kont diye gittiğim hastaneden bebğimi kcağımda çıktım henüz 37 hafatlık 3kg doğdu ama çok tatlı bi kzım var çok şükr herşey yolunda sıkıntılı bi sezeryan oldu çok canım yandı ama onu kucağıma alınca herşey bitti allahım darısı başınıza benimki 16 şubatı beklerken erkenden geldi bizim şeker kız çok mutluyum allah sizede kucağınıza almayı nasip etsin
tşk ederim canım darısı sana medicane hospıtalda pendikte yaptım ben suyu azalmıştı bebeğimin acil aldılar çok şükür st dışında sıkıntım yok erken olduğundan birde sezeryan tam gelmedi bakalım onuda atlatırsak iyiyiz
mrb arkadaşlar bnede dün 25 şubatta kont diye gittiğim hastaneden bebğimi kcağımda çıktım henüz 37 hafatlık 3kg doğdu ama çok tatlı bi kzım var çok şükr herşey yolunda sıkıntılı bi sezeryan oldu çok canım yandı ama onu kucağıma alınca herşey bitti allahım darısı başınıza benimki 16 şubatı beklerken erkenden geldi bizim şeker kız çok mutluyum allah sizede kucağınıza almayı nasip etsin
zehra1715 gözün aydın darısı başımıza
melocum aynı sorun bendede pörtledi bugunlerde(
exex maşallah bebişine bende iri bebek olmasından korkuyorum gerci sezeryanla doğurmak istiyorum normal doğumu gözümde çok büyüttüm cesaretim yok.salı bende gidicem doktora sen kacıncı haftadasın?
36. hafta canım ultrasona göre 37. hafta bebeğim biraz iri bişey olack galiba :}
saol canım birazdan tekrar görmeye gidicez bakalım bu sefer neler diyecek doktor amcamız inş hepiniz sağ sağlim melekleriniz kucağınıuzda çıkarsınız o hastanelerdensevimcim çok sevindim inşallah daha da iyi olur dualarımız seninle
saol teyzesi inş en kısa zamanda hayırlısıyla evimize giderizmaşallah annesi oğluşunaen yakın zamanda kucağına alıp evinize gidersiniz inşallahh..resminizi bekliyoruz..
saol canım benim oğlum fit olucak şimdiden diyete başladı kuzum annesine örnek oluyor ben diyet yapıyorum sende beni büyütür büyütmez diyet yapıcaksın kaçışın yok diyor kuzumSürmeli canım çok üzme kendini, kızının sana ihtiyacı var. mert bebek ilk ameliyatı atlattığı gibi bunu da atlatacak eminim. olumlu şeyler düşünelim, o hayatın çok başında ve çok güçlüdür eminim. sımsıkı tutunup bütün sorunları aşacak.
sevimcim maşallah oğluşuna, hemen forma girmeye başladı) önce gram gram artsın diye bekliyorduk, şimdi sen zayıflatmaya çalışıyorsun. yakında evine kavuşacak güzel bebeğin böyle giderse
evridiki hoşgeldin canım, kaan alışır zamanla. kardeşini kıskanmayan çocuk yok sen hiç üzme tatlı canını
bu arada kızlar sezeryan olanların çoğuna 14 şubat vermiş doktorlar, galiba 15 şubatta çok az kişi kalacak forumda
saol canım 1 hafta 10 gün dedi doktorumuz bugün 5. günümüz gün olarak şugün çıkartırım demiyor sadece iyiye gittikçe zaman kısalıyor diyor çok zor bi sezeryan geçirdim 3 saat sürdü ama çabuk toparlandım dikişlerim ağrımıyor desem yeridir sadece ameliyat zor olduğu için bel ağrım var dik yürüyemiyorum şuan ama onun dışında herişimi kendim yapıyorum çok şükür tek derdim yapıştırdıkları bantlar bende alerji yaptı ve çok kötü yaktı dikişlerin üst kısmını onuda dünden beri kremle çözmeye çalışıyoruzCnm bebişinin iyi olmasına sevindim, ne zaman çıkacakmış küvezden bunun hakkında birşey söyledimi doktorunuz? sen nasılsın dikişlerin nasıl?
Cnm Allah çözümsüz dert vermesin, üzülme lütfen, benimde abimde var , sıkıntılı dönemlerde ortaya çıkıyormuş sedef, ona sorarım rahatlatan bişey varsa yazarım sana, ama üzülme lütfen biraz genetik bunlar sıkıntıdan sendede çıkmassın
Cnm hoşgeldin dikişlerin ödem yapmış geçmiş olsun, bende tembihliyim öyle demesinler, çok üzülüyorum zaten ya kağanım kıskanırsa diye... bebişte iyiymiş çok sevindim
Gözün aydın cnm bebişini görmüşsün
maşallah canım inşallah en sağlıklı şekilde doğumlarımızı yaparız.
gözde senin kaynanan gittimi şekerim:) sen normal doğumu bekliyorsun sanırsam
maşallah canım bebişine bizimki 38+4 de ancak 3 oldu
saol canım birazdan tekrar görmeye gidicez bakalım bu sefer neler diyecek doktor amcamız inş hepiniz sağ sağlim melekleriniz kucağınıuzda çıkarsınız o hastanelerden
saol teyzesi inş en kısa zamanda hayırlısıyla evimize gideriz
saol canım benim oğlum fit olucak şimdiden diyete başladı kuzum annesine örnek oluyor ben diyet yapıyorum sende beni büyütür büyütmez diyet yapıcaksın kaçışın yok diyor kuzum
saol canım 1 hafta 10 gün dedi doktorumuz bugün 5. günümüz gün olarak şugün çıkartırım demiyor sadece iyiye gittikçe zaman kısalıyor diyor çok zor bi sezeryan geçirdim 3 saat sürdü ama çabuk toparlandım dikişlerim ağrımıyor desem yeridir sadece ameliyat zor olduğu için bel ağrım var dik yürüyemiyorum şuan ama onun dışında herişimi kendim yapıyorum çok şükür tek derdim yapıştırdıkları bantlar bende alerji yaptı ve çok kötü yaktı dikişlerin üst kısmını onuda dünden beri kremle çözmeye çalışıyoruz
maşallah canım inşallah en sağlıklı şekilde doğumlarımızı yaparız.
gözde senin kaynanan gittimi şekerim:) sen normal doğumu bekliyorsun sanırsam
slm gözdeati nasılsın çok az kaldı heyecan varmı :)
bebişine acil şifalar diliyorum yakında miniğine kavuşman dileğiyle canım senin iyi olman bizlere umut oluyor özellikle sezeryandan korkanlara 3 saat çok uzun süre kalmışın neyse şimdi iyi olman en önemlisi bu hayatta çocuk sahibi olmak herseye değer herseyn ötesinde gecmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?