• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Herkese günaydın kızlar.... Kzılar benim karnımda sürekli bir gaz sancısı var kabız filan değilim ama sürekli gaz ağrım oluyor böyle oluncada haliyle sancım varmı yokmu tam anlayamıyorum ya benim durumumda olan varmı normal mi ki?
HAFU eşine kocaman bi alkış gönderiyorum çok güzel bi gün geçirmişsiniz maşallah diyeyim.
GÖZDE annen geliyormuş hadi gözün aydın...
canım o gaz sancısı ara ara bendede oluyordu dün sordum doktoruma normalmiş:34:
mrb arkadaşlar bnede dün 25 şubatta kont diye gittiğim hastaneden bebğimi kcağımda çıktım henüz 37 hafatlık 3kg doğdu ama çok tatlı bi kzım var çok şükr herşey yolunda sıkıntılı bi sezeryan oldu çok canım yandı ama onu kucağıma alınca herşey bitti allahım darısı başınıza benimki 16 şubatı beklerken erkenden geldi bizim şeker kız çok mutluyum allah sizede kucağınıza almayı nasip etsin
maşallah canım....gözünüz aydın...Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inş...
HAFU evlilik yıldönümüz kutlu olsun nice güzel yıllara inş...
HÜZÜNÇİÇEĞİ geçmiş olsun Allah şifa versin....
GÖZDECİM gözün aydın anneciğin geliyormuş...bizimkilerde salı sabah yanımızdalar inş:32:kayınvalidemde pazartesi gidyor inş....

canım o gaz sancısı ara ara bendede oluyordu dün sordum doktoruma normalmiş:34:

maşallah canım....gözünüz aydın...Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inş...
HAFU evlilik yıldönümüz kutlu olsun nice güzel yıllara inş...
HÜZÜNÇİÇEĞİ geçmiş olsun Allah şifa versin....
GÖZDECİM gözün aydın anneciğin geliyormuş...bizimkilerde salı sabah yanımızdalar inş:32:kayınvalidemde pazartesi gidyor inş....

annem diil canım diğer kardeşim geliyo annemin otobüs veya uçağa binmesi yasak kendi arabalarıda yok o gelemiyo malsef

sevimcim maşallah:nazar::nazar::nazar: emir paşa çok tatlı bir bebek inşallah en kısa zamanda iyileşir beraber evinize dönersiniz canım

herkese merhaba
oğlumdan fırsat buldukça bakabiliyorum ancak.İki üç gündür çok gazı var.Geceleride 1-1.5 saatte bir uyanıyor. Uyku problemi asıl şimdi yaşanıyor. Kızımdan sonra 5.5 sene geçmiş inanın yorucu oluyor. Uykusuzluktan dudaklarım sürekli uçukluyor. Bünye alarm veriyor artık. Sizlerden ne haber doğuran var mı sevimliden sonra.

ben de uyandım ama çok kötüyüm

hemoroidim çıldırdı 3 tane büyük meme acısına dayanamıyorum akşamdan beri kremler fayda etmiyor
ağlamaktan başka bişey yapamıyroum

kahvaltıda korkudan 1 bardak süt ve 1 bardak portakal suyu sıkıp içttim
hem moralim bozuluyor oturmakta ve yürümekte zorlanıyorum

Geçmiş olsun melocum :50: kuşburnu iyi gelir diye duymuştum ben ama ne kadar fayda eder bilmiyorum. Umarım biran önce düzelir

mrb arkadaşlar bnede dün 25 şubatta kont diye gittiğim hastaneden bebğimi kcağımda çıktım henüz 37 hafatlık 3kg doğdu ama çok tatlı bi kzım var çok şükr herşey yolunda sıkıntılı bi sezeryan oldu çok canım yandı ama onu kucağıma alınca herşey bitti allahım darısı başınıza benimki 16 şubatı beklerken erkenden geldi bizim şeker kız çok mutluyum allah sizede kucağınıza almayı nasip etsin

allah analı babalı büyütsün canım

Hepinize tünaydın kızlar bende uyku problemi yaşıyorum bugün ilk defa acaip bir sancı girdi bir anada kasıklarımdan alta doğru bıçak gibi indi canım çekildi sanki sonra geçti. Bu aarada hemoroid bendede başladı kabızlık ta yok ama çok canım yanıyor dayanamıyorum acısına birşeyde kullanmıyorum dr sorayım diyorum salı günü gidicem dr a da napıcam bilmiyorum bu hemoroid ağrısı çok kötüüü çookkk...

Bu arada Çağlayancım doğum günün kutlu olsun Eşinle ve kızınla nice güzel yaşlar diliyorum herşey gönlünce olsun.Öptük sizi....

bukett pcnin başında değildim canım facede yAZzmışsın kusura bakma yeni geldimm

iyi olmana sevindim.bak erken doğum riski derken zamanında gelecek bebişin. Çok tatlı oluyorlar. hele mis kokuları. Allah herkesin bebğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Senin normal mi olacak doğum.

Geçmiş olsun melocum :50: kuşburnu iyi gelir diye duymuştum ben ama ne kadar fayda eder bilmiyorum. Umarım biran önce düzelir
sağol canım ya...ölüyorum acıdan
Hepinize tünaydın kızlar bende uyku problemi yaşıyorum bugün ilk defa acaip bir sancı girdi bir anada kasıklarımdan alta doğru bıçak gibi indi canım çekildi sanki sonra geçti. Bu aarada hemoroid bendede başladı kabızlık ta yok ama çok canım yanıyor dayanamıyorum acısına birşeyde kullanmıyorum dr sorayım diyorum salı günü gidicem dr a da napıcam bilmiyorum bu hemoroid ağrısı çok kötüüü çookkk...

Bu arada Çağlayancım doğum günün kutlu olsun Eşinle ve kızınla nice güzel yaşlar diliyorum herşey gönlünce olsun.Öptük sizi....
aynı durumdayım yürüyemiyorum o kadar bi çözüm bulursan paylaşalım:19:
kızlar selam suyun geldiğini nasıl anlarız tarif edebilecek varmıııı
canım yapış yapış ve kontrolsüz idrar gibi anlatmışlardı

selam kızlarrrr

sabah 8de yattımm şimdi kalktım sersem gibiyimmm yaaaa

günaydın cnm.dün akşam şu senin makarnanı denedim.süper oldu eşim de ben de çok beğendik.hatta artan malzemelerle şimdi yine yapıyorum kızım için :49: tarif için tşkler :29: varsa başka böyle tariflerin denemeye açığım ben :9:

kızlar meraba ben de 36+6 günlük hamileyim oğlumuz olacak inş doktorumuz çatı dar olduğu için sezaryen dedi haftaya ya da diğer hafta olabilirmiş bu pazartesi gidip son kararı vericez benim de acayip bir mide yanmam var ve acayip daralıyorum sürekli sıcak basıyo çabucak oğluma kavuşmak istiyorum artık...

Back