Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevim canım allah nazardan saklasın dudaklarını yerim ben onun
canım o gaz sancısı ara ara bendede oluyordu dün sordum doktoruma normalmişHerkese günaydın kızlar.... Kzılar benim karnımda sürekli bir gaz sancısı var kabız filan değilim ama sürekli gaz ağrım oluyor böyle oluncada haliyle sancım varmı yokmu tam anlayamıyorum ya benim durumumda olan varmı normal mi ki?
HAFU eşine kocaman bi alkış gönderiyorum çok güzel bi gün geçirmişsiniz maşallah diyeyim.
GÖZDE annen geliyormuş hadi gözün aydın...
maşallah canım....gözünüz aydın...Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inş...mrb arkadaşlar bnede dün 25 şubatta kont diye gittiğim hastaneden bebğimi kcağımda çıktım henüz 37 hafatlık 3kg doğdu ama çok tatlı bi kzım var çok şükr herşey yolunda sıkıntılı bi sezeryan oldu çok canım yandı ama onu kucağıma alınca herşey bitti allahım darısı başınıza benimki 16 şubatı beklerken erkenden geldi bizim şeker kız çok mutluyum allah sizede kucağınıza almayı nasip etsin
canım o gaz sancısı ara ara bendede oluyordu dün sordum doktoruma normalmiş
maşallah canım....gözünüz aydın...Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inş...
HAFU evlilik yıldönümüz kutlu olsun nice güzel yıllara inş...
HÜZÜNÇİÇEĞİ geçmiş olsun Allah şifa versin....
GÖZDECİM gözün aydın anneciğin geliyormuş...bizimkilerde salı sabah yanımızdalar inşkayınvalidemde pazartesi gidyor inş....
pardon canım ben annemle kardeşim geliyo diye anlamışım özür dilerimannem diil canım diğer kardeşim geliyo annemin otobüs veya uçağa binmesi yasak kendi arabalarıda yok o gelemiyo malsef
ben de uyandım ama çok kötüyüm
hemoroidim çıldırdı 3 tane büyük meme acısına dayanamıyorum akşamdan beri kremler fayda etmiyor
ağlamaktan başka bişey yapamıyroum
kahvaltıda korkudan 1 bardak süt ve 1 bardak portakal suyu sıkıp içttim
hem moralim bozuluyor oturmakta ve yürümekte zorlanıyorum
mrb arkadaşlar bnede dün 25 şubatta kont diye gittiğim hastaneden bebğimi kcağımda çıktım henüz 37 hafatlık 3kg doğdu ama çok tatlı bi kzım var çok şükr herşey yolunda sıkıntılı bi sezeryan oldu çok canım yandı ama onu kucağıma alınca herşey bitti allahım darısı başınıza benimki 16 şubatı beklerken erkenden geldi bizim şeker kız çok mutluyum allah sizede kucağınıza almayı nasip etsin
bukett pcnin başında değildim canım facede yAZzmışsın kusura bakma yeni geldimm
sağol canım ya...ölüyorum acıdanGeçmiş olsun melocumkuşburnu iyi gelir diye duymuştum ben ama ne kadar fayda eder bilmiyorum. Umarım biran önce düzelir
aynı durumdayım yürüyemiyorum o kadar bi çözüm bulursan paylaşalımHepinize tünaydın kızlar bende uyku problemi yaşıyorum bugün ilk defa acaip bir sancı girdi bir anada kasıklarımdan alta doğru bıçak gibi indi canım çekildi sanki sonra geçti. Bu aarada hemoroid bendede başladı kabızlık ta yok ama çok canım yanıyor dayanamıyorum acısına birşeyde kullanmıyorum dr sorayım diyorum salı günü gidicem dr a da napıcam bilmiyorum bu hemoroid ağrısı çok kötüüü çookkk...
Bu arada Çağlayancım doğum günün kutlu olsun Eşinle ve kızınla nice güzel yaşlar diliyorum herşey gönlünce olsun.Öptük sizi....
canım yapış yapış ve kontrolsüz idrar gibi anlatmışlardıkızlar selam suyun geldiğini nasıl anlarız tarif edebilecek varmıııı
suyun mu geliyor fadime
selam kızlarrrr
sabah 8de yattımm şimdi kalktım sersem gibiyimmm yaaaa