- 13 Ocak 2010
- 1.305
- 17
- 158
- 38
iyi akşamlar kızlar geçmişi okumadan bi slm vereyim dedim umarım herkes iyidir,sanırım bu gün doğum yapan iki arkadaşımız vardı iyilerdir umarım geçmiş olsun ikisinede,allah bizede zamanı gelince yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inş.galiba benim doğum çok yakın artık içimden bi ses 3,4 güne doğuracan diyor bu gün hatta doğuruyorum sandımbir kasık bir bel ağrısı bide 5 dk ya indi sancılarım yaklaşık yarım saat böle devam etti sonra geçti allahtan az daha sürse hastaneye gidiyorduk hala kasılmam var ama düzensiz allahtan.sanırım bu gün pek oturmadım ondan oldu,bu gün bizim evlilik yıldönümümüz kocacığıma çok güzel bir sofra hazırladım o bir restorandan yer ayırtmıştı ama ben hem artık dışarda rahat edip oturamadığımdan hemde kocama kendi ellerimle bir sofra hazırlamak istediğimden iptal ettirdim yemeği,bugün her akşamki gibi mutfak masasında değilde hiç kullanmadığımız misafirler için olan
(boşu boşuna alınmış olan)salon masamızda yedik
ve tabi mum ışığında
eşim bana gelirken koca bi demek mis kokulu çiçek getirmiş
ve birde atasaydan bir bileklik almış tabi çok mutlu oldum kendinede benim adıma 2 tane ayakkabı almış sağolsun
ben çıkıp bişey alamamıştım o benim yerime düşünmüş kendini
sonra oturup bi güzel yemeğimizi yedik afiyetle tabi yemek sonunda soluk alıp vermekte baya bi zorlanıyorduk.eşim biraz hareket olsun die misket havası açtı dermişim
tabiki ilk dans müziğimizi açtı pcden sonra ormantik ormantik dans ettik çok güzeldi.en son olarakta mumlarımızı üfleyip pastamızı kestik ve bir günde böyle geçti gitti darısı inş bebeğimizle beraber nice yıllara
eşimi ve bebeğimi çok seviyorum iyiki valar allah mutluluğumuzu(hiçkimsenin mutluluğunu)bozmasın
![]()
maşallah nıce yıllara inşallah...çok guzel ormantık geçmiş hakkaten inşallah hep böyle mutlu olursunuz...bebeşinizde sağlıkla gelır inşallah...