• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

iyi akşamlar kızlar geçmişi okumadan bi slm vereyim dedim umarım herkes iyidir,sanırım bu gün doğum yapan iki arkadaşımız vardı iyilerdir umarım geçmiş olsun ikisinede,allah bizede zamanı gelince yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inş.galiba benim doğum çok yakın artık içimden bi ses 3,4 güne doğuracan diyor bu gün hatta doğuruyorum sandım:1:bir kasık bir bel ağrısı bide 5 dk ya indi sancılarım yaklaşık yarım saat böle devam etti sonra geçti allahtan az daha sürse hastaneye gidiyorduk hala kasılmam var ama düzensiz allahtan.sanırım bu gün pek oturmadım ondan oldu,bu gün bizim evlilik yıldönümümüz kocacığıma çok güzel bir sofra hazırladım o bir restorandan yer ayırtmıştı ama ben hem artık dışarda rahat edip oturamadığımdan hemde kocama kendi ellerimle bir sofra hazırlamak istediğimden iptal ettirdim yemeği,bugün her akşamki gibi mutfak masasında değilde hiç kullanmadığımız misafirler için olan:37:(boşu boşuna alınmış olan)salon masamızda yedik:56:ve tabi mum ışığında:27:eşim bana gelirken koca bi demek mis kokulu çiçek getirmiş :71:ve birde atasaydan bir bileklik almış tabi çok mutlu oldum kendinede benim adıma 2 tane ayakkabı almış sağolsun:1:ben çıkıp bişey alamamıştım o benim yerime düşünmüş kendini:27:sonra oturup bi güzel yemeğimizi yedik afiyetle tabi yemek sonunda soluk alıp vermekte baya bi zorlanıyorduk.eşim biraz hareket olsun die misket havası açtı dermişim:60:tabiki ilk dans müziğimizi açtı pcden sonra ormantik ormantik dans ettik çok güzeldi.en son olarakta mumlarımızı üfleyip pastamızı kestik ve bir günde böyle geçti gitti darısı inş bebeğimizle beraber nice yıllara:66:eşimi ve bebeğimi çok seviyorum iyiki valar allah mutluluğumuzu(hiçkimsenin mutluluğunu)bozmasın:16:

maşallah nıce yıllara inşallah...çok guzel ormantık geçmiş hakkaten inşallah hep böyle mutlu olursunuz...bebeşinizde sağlıkla gelır inşallah...

Canım geçmiş olsun kardeşinin hastalığı genelde sıkıntıdan olur çok mu sıkıntısı vardı yoksa birden bire sebepsiz mi orataya çıktı... Üzülme canım ne demek kanamam geldi umursamadım olurmu öyle şey...Haftan ileriyse belki nişan olabilir ama haftan geriyse mutlaka doktoruna haber ver bence....

cnm dun gece bağlantım kopuyodu oyuzden cvp yazamadım iyi dıleklerın için tşk ederım..bu ay hep problemleı geçiyo kızım ıkı haftadır hasta eşim babasıyla sıkıntılı...herşey üstüste geliyo....en son kardeşimin bu hastalığı ıyıce üzdü bizi...

Herkese günaydın kızlar.... Kzılar benim karnımda sürekli bir gaz sancısı var kabız filan değilim ama sürekli gaz ağrım oluyor böyle oluncada haliyle sancım varmı yokmu tam anlayamıyorum ya benim durumumda olan varmı normal mi ki?
HAFU eşine kocaman bi alkış gönderiyorum çok güzel bi gün geçirmişsiniz maşallah diyeyim.
GÖZDE annen geliyormuş hadi gözün aydın...

cnm dun gece bağlantım kopuyodu oyuzden cvp yazamadım iyi dıleklerın için tşk ederım..bu ay hep problemleı geçiyo kızım ıkı haftadır hasta eşim babasıyla sıkıntılı...herşey üstüste geliyo....en son kardeşimin bu hastalığı ıyıce üzdü bizi...
Doğrudur canım zaten bi geldimi hepsi üst üste gelir oluyo malesef böyle dönemler.Napıcaksın keşke hayat hep toz pembe olsa.Bi yandan iyi şeyler olurken bi yandan da kötü şeyler devam ediyor.Ama insan hamileliğindede mutlu olmak istiyor yaaa...

canım yapma allah esirgesin birşey olur kanama üzüntüdendir büyük olasılık Allah dermansız dert vermesin çaresi olan bir hastalık çok şükür insanların başında ne hastalıklar ne dertler var bebişini düşün sen Allah şifa versin kardeşinede inşallahh..

tşkler feeble hayırlısını dılıyorum bende canım herşeyde bı hayır vardır...umarım tedavısı olumlu gecer....

Doğrudur canım zaten bi geldimi hepsi üst üste gelir oluyo malesef böyle dönemler.Napıcaksın keşke hayat hep toz pembe olsa.Bi yandan iyi şeyler olurken bi yandan da kötü şeyler devam ediyor.Ama insan hamileliğindede mutlu olmak istiyor yaaa...

evet artık heyecan duyamıyorsun üzüntüden...kızım hasta gece yatamıyorum bıde doğum olursa naparım ben kızım bu halde kasılmalarım var..kızım ıyıleşsede oyle doğum yapsam annemlerde uzakta kımse yok yanımda napçam bılemıyorum...kaynanam var yakında ama orda görümcem eltım var var...of napçam bılemıyorum...ben çıkıyorum gene kızımı götürcem.hastaneye..ıyı dılkelerınızı beklıyorum....ıyı gunler....

hepinize günaydın güzel anneler nasılsınız?bu gün sadece 3 saat uykuyla duruyorum gece çok geç yattım sabahta çok erken kalkmak zorunda kaldım kahvaltımı yapıyorum şimdi sanırım birazdan uyku moduna geçerim,aslında bu gün toz alıp yerleri sileyim diyordum ama sanırım sadece demkel kalıcam kolum bile kalkmıyor valla.

günaydın kıslaar...içim açıldı valla okuyunca...ne güzel olmuş..maşşallah allah mutluluğunuzu daim etsin:nazar: en kötü gününüz böle olsun...bizde her sene güzel güzel kutlardık yıldönümüzü..ama bu sene sanırsam kutlayamıyacakmışız....eşimin 1 günlük görevi varmış 14 şubatta:14: üzüldüm....ama allah sağlık versin bende ya bi gün önce yada 1 gün sonra kutlayalım diyorum inşallah..bide hediye alabilsem..o hiç boş geçmez doğum günü evlilik yıldönümü filan..ama ben bayadır sallamıyom..hep o alıyo..ben teşekkür ediyorum..çok yüzsüz oldum..hediye fikirleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim...doğumada 1 hafta kalmış olucak o gün...hayırlısı bakalım...:34:

maşallah nıce yıllara inşallah...çok guzel ormantık geçmiş hakkaten inşallah hep böyle mutlu olursunuz...bebeşinizde sağlıkla gelır inşallah...

Herkese günaydın kızlar.... Kzılar benim karnımda sürekli bir gaz sancısı var kabız filan değilim ama sürekli gaz ağrım oluyor böyle oluncada haliyle sancım varmı yokmu tam anlayamıyorum ya benim durumumda olan varmı normal mi ki?
HAFU eşine kocaman bi alkış gönderiyorum çok güzel bi gün geçirmişsiniz maşallah diyeyim.

teşekkür ederim kızlar daha güzelleri size olsun allah ağıztadıyla bir ömür geçirmeyi nasip etsin hepimize.

huzun çiçeği geçmiş olsun kardeşine canım allah acil şifalarını versin.sen kendini üzme yanlız bak sonra bebeciğinde üzülür dikkat et kendine.

iyi akşamlar kızlar geçmişi okumadan bi slm vereyim dedim umarım herkes iyidir,sanırım bu gün doğum yapan iki arkadaşımız vardı iyilerdir umarım geçmiş olsun ikisinede,allah bizede zamanı gelince yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inş.galiba benim doğum çok yakın artık içimden bi ses 3,4 güne doğuracan diyor bu gün hatta doğuruyorum sandım:1:bir kasık bir bel ağrısı bide 5 dk ya indi sancılarım yaklaşık yarım saat böle devam etti sonra geçti allahtan az daha sürse hastaneye gidiyorduk hala kasılmam var ama düzensiz allahtan.sanırım bu gün pek oturmadım ondan oldu,bu gün bizim evlilik yıldönümümüz kocacığıma çok güzel bir sofra hazırladım o bir restorandan yer ayırtmıştı ama ben hem artık dışarda rahat edip oturamadığımdan hemde kocama kendi ellerimle bir sofra hazırlamak istediğimden iptal ettirdim yemeği,bugün her akşamki gibi mutfak masasında değilde hiç kullanmadığımız misafirler için olan:37:(boşu boşuna alınmış olan)salon masamızda yedik:56:ve tabi mum ışığında:27:eşim bana gelirken koca bi demek mis kokulu çiçek getirmiş :71:ve birde atasaydan bir bileklik almış tabi çok mutlu oldum kendinede benim adıma 2 tane ayakkabı almış sağolsun:1:ben çıkıp bişey alamamıştım o benim yerime düşünmüş kendini:27:sonra oturup bi güzel yemeğimizi yedik afiyetle tabi yemek sonunda soluk alıp vermekte baya bi zorlanıyorduk.eşim biraz hareket olsun die misket havası açtı dermişim:60:tabiki ilk dans müziğimizi açtı pcden sonra ormantik ormantik dans ettik çok güzeldi.en son olarakta mumlarımızı üfleyip pastamızı kestik ve bir günde böyle geçti gitti darısı inş bebeğimizle beraber nice yıllara:66:eşimi ve bebeğimi çok seviyorum iyiki valar allah mutluluğumuzu(hiçkimsenin mutluluğunu)bozmasın:16:
AYYY ne romantikk:69:
slm kızlar valla ancak bana sıra geldi 4. kişi oldum artık bilgisayar sırasında
kızllaarrr az önce diğer kardeşim aradı anacığımın içi rahat etmemiş çarşamba günü uçakla geliyo kardeşim pazar döncek ama olsun en azından doğumda yanımızda olcak o kardeşim hemşirelik son sınıf öğrencisi annem sürekli onun hastanesine yatıyodu hem annem hem ben o annemin yanındayken daha rahat oluyoduk malum sağlıkçı olunca ama bööle kısa süreliğine gelcek işte ayy çok mutlu oldum :))
gözün aydın canım
rezene çayı iyi geliyor canım

günaydın güzel anneler ve anne adayları :71:

BURCUCUM senin içinde doğum günü mesajı yazmıştım arada kaynadı.. umarım bu mesajda kaynamaz :34:

ÇAĞLAYANCIM Tonton bir Nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar güzel günler seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun. Eşinle, kızınla ve tüm sevdiklerinle nice yıllara inşallahh.... :24:

ben de uyandım ama çok kötüyüm

hemoroidim çıldırdı 3 tane büyük meme acısına dayanamıyorum akşamdan beri kremler fayda etmiyor
ağlamaktan başka bişey yapamıyroum

kahvaltıda korkudan 1 bardak süt ve 1 bardak portakal suyu sıkıp içttim
hem moralim bozuluyor oturmakta ve yürümekte zorlanıyorum

ben de uyandım ama çok kötüyüm

hemoroidim çıldırdı 3 tane büyük meme acısına dayanamıyorum akşamdan beri kremler fayda etmiyor
ağlamaktan başka bişey yapamıyroum

kahvaltıda korkudan 1 bardak süt ve 1 bardak portakal suyu sıkıp içttim
hem moralim bozuluyor oturmakta ve yürümekte zorlanıyorum

kıyamam yaa.. günde 3-4-5 kremleri karıştırıp sür canım ya.. rahatlatması lazım..

mrb arkadaşlar bnede dün 25 şubatta kont diye gittiğim hastaneden bebğimi kcağımda çıktım henüz 37 hafatlık 3kg doğdu ama çok tatlı bi kzım var çok şükr herşey yolunda sıkıntılı bi sezeryan oldu çok canım yandı ama onu kucağıma alınca herşey bitti allahım darısı başınıza benimki 16 şubatı beklerken erkenden geldi bizim şeker kız çok mutluyum allah sizede kucağınıza almayı nasip etsin

yapıyorum canım da,inşallah zamanla faydası olur

canım iki kremi karıştırarak sürüyorsun demi ?? parmağında iki kremide iyice karıştır öyle sür.. acını hemen alması lazım.. kanasa rahatlarsın aslında.. benim kanamam çok olmuştu.. sonrasında kremleri sürünce hemen geçti.. geçmiş olsun canım.. allah yardımcın olsun.. çok zordur iyi bilirim:50:

mrb arkadaşlar bnede dün 25 şubatta kont diye gittiğim hastaneden bebğimi kcağımda çıktım henüz 37 hafatlık 3kg doğdu ama çok tatlı bi kzım var çok şükr herşey yolunda sıkıntılı bi sezeryan oldu çok canım yandı ama onu kucağıma alınca herşey bitti allahım darısı başınıza benimki 16 şubatı beklerken erkenden geldi bizim şeker kız çok mutluyum allah sizede kucağınıza almayı nasip etsin

allah analı babalı büyütsün canım :nazar: :nazar:

slm kızlar valla ancak bana sıra geldi 4. kişi oldum artık bilgisayar sırasında
kızllaarrr az önce diğer kardeşim aradı anacığımın içi rahat etmemiş çarşamba günü uçakla geliyo kardeşim pazar döncek ama olsun en azından doğumda yanımızda olcak o kardeşim hemşirelik son sınıf öğrencisi annem sürekli onun hastanesine yatıyodu hem annem hem ben o annemin yanındayken daha rahat oluyoduk malum sağlıkçı olunca ama bööle kısa süreliğine gelcek işte ayy çok mutlu oldum :))

canım gözün aydın.anne yüreği dayanamamış işte.neyse tam anlamıyla iyleşsin sen de yanına gidersin.

canım Allah bağışlasın sen de izmitteydin nerde yaptın doğumu

Back