2011 Şubat Anneleri

Cnm 2 şubata gün verdi dr um, 38+1 de alıcak hayırlısıyla
bugün 38 haftaya girmişim. Dr bebek aşağı inmiş dedi 1 haftaya kalmaz gelme ihtimali yüksekmiş
Hadi hayırlısı cnm, abbim kucağına almayıda nasip etsin inş.
Cnm hepimiz aynı durumdayız sanırım bu aralar... hormonlardan olsa gerek...
Cnm ben ve çoğu arkadaşta aynı moddayız.. son zamanlar diye oluyor sanırım
her hafta kontrole gidenler bişi sorcam her hafta ultrason+nst mi oluyo yoksa bi hafta nst bi hafta ultrason mu? yarın kontrolum var da kızımı görebilecek miyim acep? :97:
Cnm dr dan dr a değişiyor, kimisi her muayenede ultrasona alıyor kimisi nst yi yeterli görüyor

Cnm aman Allah korusun, takip etmeleri iyi olmuş, boşver sen milleti...

çok sağol canım,geçmişe baktım biraz sende abartma lütfen temizlik filan boşverrr,dikkat et şurda sayılı günümüz kaldı,inan toplasan günde bikaçsaat ayaktayım paso yatıyorum korkudan,rabbim hepimizi kurtarsın sağlıkla...buarada kızım 3100 gr olmuşşşş

şöyle bi<baktım şimdide kaçıyorum hepinize iyi gecelerr

Daha yeni gelmiştim canım nereye kaçıyorsun bir cee deyip

Ayyy sayılı günler kaldı desene canım.Bizden önce alacaksın oğluşunu kucağına...

Oyalanıyorum canım işte temizlikle maşallah kızçene kocaman olmuş

iyi geceler prensler prensesler ve annelerii

İyi geceler canım.

geçmiş olsun canım ben etrafımdaki herkese doğum 9 şubat demiştim o yüzden az kaldı hadi diyolar doğurdunmu demiyolar henüz:)

haklısın burcucum,ama artık çok sabırsızlanıyorum çook özledik onu gelsin artık babasıda bende çok istiyoruz ayaklarını ısırıcaz

çatlak demişsin sen benim karnımı görsen korkarsın harita gibii...keşke olmasaydı ama hiiç takmıyorum kızım herşeye değer,sende takma annesi kuzuların izleri olarak kalacak onlar

Ay evet cnm ya, önümüzdeki hafta bugün sabah erkenden katılacak aramıza inş :)) kız belli olmaz bakarsın sancılanıverirsin bi kaç güne sende :))

Cnm şimdilik çamaşırın altında kalıyor bakınca gözükmüyor, inşşşşşş. yukarı doğru uzamazlar yaa, bende kağanda bişi sürmedim ama bunda sürdüm ne bileyim yinede böyle oldu

Ben bu akşam sülüman'ı kaçırdım eşim bu gece evde futbol günü ilan etti.
Beşiktaş maçı peşine barcelona maçını seyrediyor

geçmiş olsun canım ben etrafımdaki herkese doğum 9 şubat demiştim o yüzden az kaldı hadi diyolar doğurdunmu demiyolar henüz:)

sağol canım,zaten anlamıyorum herkes neden bukadar meraklı,bırak yabancıyı,annem ayrı kayınvalidem ayrı, eşim bile bebeğini alıpğ çıkanları gördükçe bi doğuramadın şu kızı diyorr,,,aaaaahh elimde olsa hemen alırım kuzucuğumu kucağıma,bilmiyorum sizdede aynımı buhafta daha heyecanlıyım acaba kime benzeyecek kokusu nasıl okaadar sabırsızlanıyorumkii..senin normalmi olacak?

Ahh canım keşke öyle birşey olsa artık haftasınıda tamamladı.
Gelse şöyle cennet kokusunu bir içime çeksem dünyalar benim olacak

herkese selamlar benimde doğum tarihi belli oldu bugün son kontrolüm vardı ve haftaya perşembe 3 şubat nasip olursa sezeryan olcam herkese hayırlı doğumlar

slm herkese..geçmişi okudum ve herkese cvp yazmak istiyorum ama şu çoklu alıntı olayını pek yapamıyorum..o nedenle aklımda kalan iletilere yazcm..
sevimli: canım çok geçmiş olsun..Allah oğlunu kolaarına almayı nasip etsin..oğluna kavuştuğun ve ii olduğun için çok sevindim..Allah sana ve oğluna güç versin:))))
red cake: canım yanlış anlamadıysam yarın doğum yapacakmışsın..çok sevindim..ne güzel kavuşmaya az kalmış..Allah hayırlı doğumlar nasip etsin..inş. herşey yolunda gider..
çoğu arkadaşımın doğumtarihi belli olmuş..gözünüz aydın..insan tarihi bilince daha heyecanlı oluyor sanki..ama zaman geçmiyor demi:))))
temizlik yapan arkadaşlar maşallah diyorum..yemek yapmaya bile halim olmuyor..sizdeki enerjiye hayranım..aman dikkat edin kendinize..sona yaklaştık..:))))
çatlamalardan konuşulmuş bende çatladım:)))))))))
şu nst olayını henüz denemedim..36+6 dayım gerek görülmedi sanırım..bakalım c.tesi son kontrolüm var belki çatı muynesiyle nstyi yaparlar..
benim dr da çok rahat herşeye normal diyor..son kotrolden 10 gün sonra doğumda görüşürüz demişti..ya o arada sancım olursa:?????
öle işte kızlar..birazdan yatarım..yine her yerim ağrıyoooo((((
hepinizi öptüm..ii geceler...

selam kızlar ben geldimm

acık geçmiişşi okuyayım konuları anlayayım dedim ama ohooo uçmuş gitmişsinizzz yakalamak ne mümkünn eee neden bahsediyosunuz

valla evde pcnin tek hakimi olmaya çok alışmışım eşim hiiçç eline almaz.ama yeğenim gelince tabi pcye ortak çıktı.

akşamda arkadaşa oturmaya gittik öyle bi havamız değiştii

ee sizden ne haber sancı falan demişsiniz yaa ben daha hiç nstye girmedim konuya fransız kalıyorum

mucize geçmiş olsun canım
o doğurmadınmı lafları herkes de var demekki. dün gece 11 gibi burdaki kardeşim diğerini aradı telefonu ablammı doğurdu diye açtı kardeşim bide bööle panik durumları var insanlarda:))

Ben bu akşam sülüman'ı kaçırdım eşim bu gece evde futbol günü ilan etti.
Beşiktaş maçı peşine barcelona maçını seyrediyor

Ooo güzeldi valla, meydan hürreme kalacak, diğer hatunu gönderiyormuş saraydan, valla ben hürreme daha yakın hissetmeye başladım özellikle mahidevran hürremi benzettikten sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…