mrhb güzel annişler ve bebişleri
bizde dr.dan geldik tarihimiz kesinleşti haftaya bugün yani 2 şubatta (38+1)kızımı kucağıma alıcam inşallah.heyecan başladı şimdiden off.genel anestezi ile istedim sezerynı ben dr.umda sen bilirsin dedi.3400gr 53 cm olmuş kızım. bunlar tahmini tabi dedi ama daha 1 hafta var 3 kilodan aşağı doğmaz dedi.yeterki sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.nst de iyiydi sancım en fazla 20 lerdeydi.zaten ağrım falanda yok fazla çok şükür.inşallah haftaya kadar bekler kızım.nazar değdirmeyeyimyatış işlemlerimizide yaptık bgn.4 küçük tüpte kan verdik tahlil için.parmağımızdanda kanama zamanına baktılar.şimdi sabırsızlıkla çarşambayı bekliyoruz...
Rabbim hepimize sağlıcakla minişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...
ayyy ne güzel yaa teker teker geliyor bebişler maşallah bebişine hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim
bizde dr.dan geldik tarihimiz kesinleşti haftaya bugün yani 2 şubatta (38+1)kızımı kucağıma alıcam inşallah.heyecan başladı şimdiden off.genel anestezi ile istedim sezerynı ben dr.umda sen bilirsin dedi.3400gr 53 cm olmuş kızım. bunlar tahmini tabi dedi ama daha 1 hafta var 3 kilodan aşağı doğmaz dedi.yeterki sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.nst de iyiydi sancım en fazla 20 lerdeydi.zaten ağrım falanda yok fazla çok şükür.inşallah haftaya kadar bekler kızım.nazar değdirmeyeyimyatış işlemlerimizide yaptık bgn.4 küçük tüpte kan verdik tahlil için.parmağımızdanda kanama zamanına baktılar.şimdi sabırsızlıkla çarşambayı bekliyoruz...
canım vallahi düne kadar banada öyle geliyordu ama dün çatı muaynesini olmak için o masaya çıkınca anladım doğumun soğuk yüzünü,hiç sevmedim o masayı ben vallahi eşime diyorum sen kadındoğumcu ollmasan ben hayatta çatı muaynesi yaptırmazdım o masayada çıkmazdım sanırım sezeryanı tercih ederdim diye niye bilmiyorum acayip stres oldum.
:
selam kızlar biz geldik dün drumdaydık oğluşumu gördüm 2850 gr olmuş dr herşey normal dedi karnım tekrara kabardı çok kaşınıyo druma gösterdim karaciğerinden olabilir dedi o kadar idrarım koyu renk dedim az mı su içtin dedi normal dedi başka bişey demedi tahlilde istemedi nstye gönderdi sancılarım 60-80 arasıydı hep hiç altına düşmedi drum çok güzel dedi 2 hafta sonra 10 şubatta tekrar gel dedi yani 39. haftamda çağırdı inşallah kendim doğurmadan 39 da muayene tekrar giderim bi anlam veremedim hiç şöyle olursa gel falan yok yine beni strese soktu yani
selam kızlarr herkes iyidir umarım olduug kadar
ben yarın sabah saat 8 de sezeryan olucam cok fena halde heyecanlıyım telefonum susmuyo herkes arıyo sagolsun inşallah sağ salim bebeğime kavusurum dua edn olurmuu
aynen canım ya aynı durumdayızzzMELOCUM mesajını yeni farkettim nasıl olsun valla günüm bilg. başında geçiyor desem yeridir yorulduğumda bi gidip uzanıyorum.Kociş o yokken sancım başlar diye korkudan elini hiç bişeye sürme diyor bende onu dinliyorum ben kocamın sözünden çıkmamMiskin miskin dolanıyorum yani.Tabi süreklide bişeyler atıştırıyorum bu bebiş biran önce doğsa iyi olacak sanırım
gözde gözün aydın canım sen o gece uyuyamazsın artık o kontrollerde bile uyumuyordunben geldiiimmmm
yarın gel demedi
çrş günü tekrar gitcez anestezi dru falan bakcak perşembe günü sabah 8 de yatış 8:30 da sezerana giriyorum kızlarrrrrrrrrr.
ilk gebeliklerde bazı drlar 39+ lara kadar bekliyomuş benim drumda ondan bekliyo sanırım.
kızçem 3000 gr olmuş sonunda bende gördüm o kiloları :))
herşey gayet güzel dedi drumuz eğer acil bi durum olursa hemen alcak ama içimdeki ses bekliycek benim kızım diyo.
bu arada nst odasında kayra teyzeyle karşılaştık:))
ayy çok hoştu sanki önceden tanışıyomuşuz gibi nasıl olduysa kayracım beni tanıdı:))
ayyyyyhayırdır cnm çok mu kötü bi rüyaydı,hayır olsun inş...ben de bugün garip garip rüyalar gördüm...9 aylık karnım dümdüzdü...ya nasıl olur diyorum,9 aylık hamileyim,kocaman karnım vardı bebeğim nerde peki şimdi falan derken uyanıverdim...sonra hemen karnıma baktım duruyo yerinde şükür:)))
aa bi de melocum nerelerdesin,bugün rüyamda sen doğum yapmıştın,çok da sağlıklıydın maşallah...hayır olsun...iisindir inş...
deseydin,bizim yerimize de hattaslm kızlar doktordan yeni geldik.yine tahlil istedi kan seviyeme bakmak için.onun dışında herşey yolunda.ben doktora al artık diye diretsem de daha var dedi.gözdecim sanırım senin gibi olacak benim de
gözdecim senin de gözün aydın net tarih vermiş sana.epidural mi olacak peki haftaya mı belli olacakbu gidişle sanırım ben erzat beyde doğuracağım.emel hanıma yine denk gelmedi randevum.cuma günü gideceğim o günde nöbetçiymiş.ben de yine erzat beye aldım..bu arada kaynananı gördüm ya gidip niye bu kıza börek yapmadın.insan biraz insaflı olur diyesim geldi.:)))))))
selam kızlarr herkes iyidir umarım olduug kadar
ben yarın sabah saat 8 de sezeryan olucam cok fena halde heyecanlıyım telefonum susmuyo herkes arıyo sagolsun inşallah sağ salim bebeğime kavusurum dua edn olurmuu
gözdecim gözünaydın tarihin belli olmuş bir hafta cabucak geciyo insan ne yapacagını günleri nasıl geçirecegini şaşırıyo ama hmen gececek ben yarın gidiyorum doğuma zaman nasıl geçti yarın gerçekten gidiyormuyum hala inanamıyorum hem sevinçliyim hemde bi tuhaf
ayyyy bugün kabul günü gibi oldu tam çorba yapıyordum alt komşularım geldi,onlar gitti sağolsun okul çıkışı okuldan arkadaşım uğradı,onunla yemek yedik onu uğurladım ortalığı azıcık toparladım nevresimleri yıkamştım astım kapı çaldı okuldan başka bir arkadaşım geldi...
sağolsunlar neyseki bugün kaburgam batmıyor da oturabiliyorum. şimdide yoruldum dinleniyorum
tünaydın kızlarr
dün eşimle eyvah eyvah a gittik çok eğlenceliydi yaa tavsiye ederim herkesetabii biraz wc ve bel ağrısı sorunumuz oldu ama güzeldi ayy her mağazada indirim var yaa ama ben bakamadım bile bu tombiş halimle eşim bakıyo hep s yada xs diyorum aşkım bakalım geri dönüş yapabilecekmiyim sonra elimde kalmasın ondan ne aldım nede baktım ama canım sıkıldı bayaa neyse 1de dönmüşüz gece yatış o yatış ama ağrıdan uyuyamadım ayaklarım 2 balon zaten sabah eşime kahvaltı hazırladım ugurladım bida yattım şimdi yeni bitirdim geçmişi amaaan gezmek demeyin artık bana...
fatmacım şekerlerin çok güzel çok beğendim
ben de mevlüt yaptırcam ve annem almış o mevlüt takımındanamaa biz 40ını beklemiycez galiba annem o kadr duramıycak mevlüt illa 40ında olur die bişi yok dimi? :44:
yaaa kızlar benim kızın hareketleri daha da azaldı ve çatı kemiklerim çok sızlıyo acaba kanala mı girdi ben haftaya dogsun istiyorum amaaa :26:
mavi yine yok hastaydı iileşti mi acaba yoksa kızı kollarında mı? :97:
Mavicim hoşgeldin çok geçmiş olsun atlatamadınmı halen,ay doğuma hasta hasta girme ya,iyice dinlen sıcak tut kendini zinde ol:)
doğuracak arkadaşlar gözünüz aydın Allah kolay doğumlar nasip etsin,dualarım sizinle...
az önce aldığımız kanepelerin servisi geldi,2 tane adam,biri çok ılımlı sorunu kabul ediyor,diğeri sanki kavga ediyo,gerdi beni aptal herif,neredeyse kıracaktı kanepeleri kaba kaba hareketler falan,nefes almada zorlanmalar,çıldırdımmmmm,kanepelerin sorununun ne olduğunu anlatıyorum,diyorum daha 2 ay oldu süngeri eridi herşeye normal diyor,mekanizması sorunlu yatak olunca dengede durmuyor diyorum normal diyor,çıktı üstüne başladı zıplamaya,dedim kırılacak hepten,kırılmaz demezmi bide ya,adam sanki hayrına vermiş bize koltukları,kasıldım sinirden
hoşbulduk yok mapuci atlatamadım griple gircem doguma galiba :)))
keşke kırılsaydıda bi yere düşseydi aklı başına gelirdi artistlik yapmazdı bidaha yerinede yeni kanepe verirdi ozaman mecbur
ya kızlar ne etsem bilemiyorum dr dogum bu ara olur dedi ama gelen yok :))
yarın randevum var desemmiki sezeryanla al diye ikilemde kaldım napcamı bilemiyorum
normal dogum da kesi olmasa tamamda beni korkutuyor ya o durum
beklemekte ayrı bi durum tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?