2011 Şubat Anneleri

sağol gözdecim .seninde gözünaydın tarih belli olmuş.acaba bizim tahlilleri biraz erkenmi yaptırdı dr.anlayamadım.

ayyy ne güzel yaa teker teker geliyor bebişler maşallah bebişine hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim

Ayyy ne güzel yaaa hepinizin minişlerinize kavuşma tarihleri belli olduuu... Keşke bizim de vaktimiz saatimiz belli olsaydı... Ama biz bekleyeceğiz hanımefendinin keyfini :)
hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.

evet ama o masaya doğumun ıkınma kısmında alıyolar sadece diye biliyorum ben yoksa yanlışmı biliyorum :26: beni,m doktor çatı muyenesini önceden yapmıyormuş doğum için hastaneye gittiğinde yapıyormuş zaten bebek iri değilse her kadın normal doğum yapabilir dedi bana

kızlar siz böle konuştukça içim gidiyor keşke bende oluşumun geleceği tarihi bilsem yaa ne güzel olurdu

gözün aydın canım yavrunu görmüşsün, 60-80 sancılarda az değil aslında, ama haftan ileri olduğu için durdurmamış. benim 34. haftadayken 75 çıkınca acayip panik yapmıştık, hemen iğneler ilaçlar verdi dr. tutmak için bebeği. sen hazırlıklı ol gene de, inşallah tam zamanındsa alırsın bebeğini kucağına

selam kızlarr herkes iyidir umarım olduug kadar
ben yarın sabah saat 8 de sezeryan olucam cok fena halde heyecanlıyım telefonum susmuyo herkes arıyo sagolsun inşallah sağ salim bebeğime kavusurum dua edn olurmuu

dualarımız seninle allah yardımcın olsun elifcim

çok az kalmış canım, hayırlı doğumlar

aynen canım ya aynı durumdayızzz
gözde gözün aydın canım sen o gece uyuyamazsın artık o kontrollerde bile uyumuyordun
ayyyyy hayır olsun canım ya...keşke öyle olsaaa
deseydin,bizim yerimize de hatta

canım Allah yardımcın olsun haberdar et bizi

ayyyy bugün kabul günü gibi oldu tam çorba yapıyordum alt komşularım geldi,onlar gitti sağolsun okul çıkışı okuldan arkadaşım uğradı,onunla yemek yedik onu uğurladım ortalığı azıcık toparladım nevresimleri yıkamştım astım kapı çaldı okuldan başka bir arkadaşım geldi...
sağolsunlar neyseki bugün kaburgam batmıyor da oturabiliyorum. şimdide yoruldum dinleniyorum

bekle ben de geliyorum birazdan))

Manikkcim haklisin canim.. rüyami anlatmaya dilim varmiyo ama babamla ilgiliydi.. uyanir uyanmaz hemen tlfna sarildim aradim çalisiyorum kizim dedi rahatladim

gozde tarihin belli olmus cnm hadi hayirlisi bakalim sag selim al kucagina Umayini..

red_cake neeyy yarin miiii kizzz ben olsam heyecandan dogururdum Allah kavustursun canim sende sag selim al kucagina insallahh

nuryasemin sancin baya yuksek cikmis canim niye gonderdiki geri.. verdigi tarihe kadar dogurursun sen yaa cunku baya yuksek rakamlar sancilarin..neyse hayirlisi olsun

Sharkk saglikli gelsin yavrun canim

Ohh bebisler cogalacak insallah..

canım maşallah sana sinemaya falan gidebiliyosun halen :)) gercekten heryerde ucuzluk var gezmemek daha iyi alamadıktan sonra artık yaza forma gireriz güzel güzel giyiniriz. çatı kemiklerinin sızlaması normal kanala girmesine baglı degil acılıyor artık kemikler kendini hzırlıyor
bende griple bogusuyorum iyileşemedim yarın dr gitcem tekrar bakalım ne olcak?:26:

gözdeati günün belli olmuş ayy cok heyecanlı kızına kavusmana 1 hafta var

inş sagsaglim alırsın kızını kucagına canım...

red_cake yarın mı senin günün maşallah Allah kolaylık versin canım son gün ya...

nuryasemin sancıların yüksekmiş senin niye bişey dememişki dr un.

shark_11 senin de tarih belli sagsalim kucagına al inş bebegini...

bizimki geri vazgecti gelmekten bekliyoruz bakalım oysa bugunlerde dogurmam gerekiyordu dr göre

ya kızlar ne etsem bilemiyorum dr dogum bu ara olur dedi ama gelen yok :))

yarın randevum var desemmiki sezeryanla al diye ikilemde kaldım napcamı bilemiyorum

normal dogum da kesi olmasa tamamda beni korkutuyor ya o durum

beklemekte ayrı bi durum tabiki

Mavicim hoşgeldin çok geçmiş olsun atlatamadınmı halen,ay doğuma hasta hasta girme ya,iyice dinlen sıcak tut kendini zinde ol:)

doğuracak arkadaşlar gözünüz aydın Allah kolay doğumlar nasip etsin,dualarım sizinle...

az önce aldığımız kanepelerin servisi geldi,2 tane adam,biri çok ılımlı sorunu kabul ediyor,diğeri sanki kavga ediyo,gerdi beni aptal herif,neredeyse kıracaktı kanepeleri kaba kaba hareketler falan,nefes almada zorlanmalar,çıldırdımmmmm,kanepelerin sorununun ne olduğunu anlatıyorum,diyorum daha 2 ay oldu süngeri eridi herşeye normal diyor,mekanizması sorunlu yatak olunca dengede durmuyor diyorum normal diyor,çıktı üstüne başladı zıplamaya,dedim kırılacak hepten,kırılmaz demezmi bide ya,adam sanki hayrına vermiş bize koltukları,kasıldım sinirden

hoşbulduk yok mapuci atlatamadım griple gircem doguma galiba :)))
keşke kırılsaydıda bi yere düşseydi aklı başına gelirdi artistlik yapmazdı bidaha yerinede yeni kanepe verirdi ozaman mecbur

hoşbulduk yok mapuci atlatamadım griple gircem doguma galiba :)))
keşke kırılsaydıda bi yere düşseydi aklı başına gelirdi artistlik yapmazdı bidaha yerinede yeni kanepe verirdi ozaman mecbur

ufacık boyu kocaman bıyıkları var tam karikatürlük bi tip 2 aylık kanepenin süngeri değişecek,bide bunu gelip evde yapacaklar,dedim evde olmaz o toz pislik,ama aplaaa bizede günah değilmi,taşıyıp götürüceeeezz z,işleri neyse acaba,neyse defoldu gitti,okadar hareketliydiki herif bi ara nefesi kesilip zort yapacak sandım

limonata içtim midem yanıyoooo :2:

canım daha var günün ne sezaryanı yaa bekle daha da gelmezse zaten sezaryan yada suni sancıyla dogar bebeğin zaten bi avuc kişyiz şurda sen de cayma lütfen ben kesiden korkmuyorum canım zaten illa yapılcak deil belki kendiliğinden açılır o kadar olmadı iğne yapıyolardır yapmasa da hissetmezsin ıkınırken yaaa hiç düşünme bence
ben de diyodum mavi bu hafta doğurur bende haftaya bozdu senin prenses planlarımı gerçi daha bitmedi bu hafta ama :97:
ii dinlen de iileş canım yaa bol bol c vit al

bana bi enerji geldi,hemen kalkıp banyomu mis gibi yıkimm,mutfağımı temizlim

sadece midem değil boğazıma kadar batıp duruyor içtiğim limonata ne yapsamda kessem şu batmayı

ben geldim kızlar bi gittim uzandım bi ara kaynanam benden kısır istedi utanmadan o börek mevzusunun üstüne gittim yaptım ama kocacım da çok seviyo da ondan yaptım
şimdide size bakıyım dedim
bu hafta yerimden kıpırdamıycam dedim dr dan çıkarken eşimde dedi sakın kalkma bari bize telaş yaşatmasın o kadar bekledi diye bu kadın benden ne istiyo neyse...
ama bu günden sonra bana yatışş :)) 1 hafta kımıldamıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…