• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

yok canım ya aslında çok aşırı ilgileniyo,çokta sıcak kanlı bi doktor,sadece bugün için canım sıkıldı,haftaya yapar benim doktor çatı muaynesini,senin haftanda okadar ilerde değil,endişelenme,bazı doktorlar 38. 39. haftadan önce yapmıyor,bir sor istersen doktoruna,hatta bu muayeneleri son dakikaya bırakan doktorlar var.

benimki kesin onlardandır bak yazarım buraya 14 şubat görünüyo doğumum tam o zaman yapar normal istiyorum diye bağırınıyorum onuda sezeryan yapıcak gibi hissediyorum çünkü hiç oralı olmıyo iste tam bu haftalarda böyle güvensizlik geldi bana üzülüyorum bahçelievler medicalpark ta dr suat süphan erşahin tanıyan giden var mı

yok sevilcim normal doğum düşünsem de doktor bebek miadında doğmadı diye bir yazı yazıp olayı koparıyormuş çünkü 42.haftada doğanlar vr dedi.
ama 14 şubatta bile doğsa tam 13 haftayı aktarıyorum .öncesinde doğarsa yanıyor ama
aa bak ben onu hiç düşünmedim doktorun kabul etmesi gerekiyor tabii.biraz uğraşayım bende iki haftam yanmasın yarıyıl tatili yüzünden .teşekkür ederim canım :))
yok canım ya aslında çok aşırı ilgileniyo,çokta sıcak kanlı bi doktor,sadece bugün için canım sıkıldı,haftaya yapar benim doktor çatı muaynesini,senin haftanda okadar ilerde değil,endişelenme,bazı doktorlar 38. 39. haftadan önce yapmıyor,bir sor istersen doktoruna,hatta bu muayeneleri son dakikaya bırakan doktorlar var.

benimki kesin onlardandır bak yazarım buraya 14 şubat görünüyo doğumum tam o zaman yapar normal istiyorum diye bağırınıyorum onuda sezeryan yapıcak gibi hissediyorum çünkü hiç oralı olmıyo iste tam bu haftalarda böyle güvensizlik geldi bana üzülüyorum bahçelievler medicalpark ta dr suat süphan erşahin tanıyan giden var mı

kızlar dün normal doğumla ilgili bir yazı okudum link paylaşırım bulursam.doğum şeklini belirlemek hasta ile doktorun arasındaki psikolojik ilişkiye bağlı diyorr.doktor hastasının kararlılığına inanmazsa sezeryana yönlendirebilir diyor o yüzden normal doğuma kararlılığınızı anlatın doktorunuza son anda ben vazgeçtim diyeceğinizi düşündürmeyin diyordu :))

Selam kızlar biz geldik.
Gündüzleri oturamıyorum artık pc başında kızım hiç durmuyor acayip derecede karnıma ve belime ağrılar giriyor.sizde durum nasıl ağrılarınız varmı benim gibi.

iyi akşamlar bayanlar bende 34. haftadayım en son ocağın ilk haftası gittim ultrosanda baktı herşey yolunda normal dedi.Yasal iznin başladı dedi ben de çalışmak istediğimi söyledim bana 5 hafta çalışa bilir raporu verdiler haftaya haftasonu dra gidicem iyice muayene edecek bende ondan sonraki hafta iznimi başlatayım diyorum artık zor oluyo sabahları düşüncem böyle yani 36. haftada iznimi başlatayim diyorum fikirlerinizi bekliyorum allah yardımcımız olsun

herkese selam kızlar,
bebişlerini görenlerin gözü aydın, ciciler alınmış güle güle kullanın.
Evridiki prensesimiz gelmiş, gözün aydın. allah analı babalı büyütsün. sana da acil şifalar
Melocum evde olmak çok güzelmiş valla, en iyisini yapmışsın raporu başlatmakla. 14 şubat güzel bir tarih olmuş, hadi bakalım hayırlısı az kaldı elvinimize kavuşmaya.

ooo burası ne güzel kalabalıklaşmış.

çağlayancım o ağrılar bizdede var pc başında çok duramıyorum ama evde olunca iki yazıyorum bi yatıyorum zaten şuan koltukta yatay pozisyondayım sırtımda yastık var falan

nurcum valla sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün çizelge haaa:37: iyi fikir valla

bende anama diyom artık şubatın 3ünde gün almış gününü yapacakmış.doğurursam görürsün dedim.doğumdan önce gelmeyenleri doğumdan sonra almıcam haberiniz olsun didim artık:37:

ayy şunlara bak :)) bizimki nasıl olcak bende çok merak ediyorum renkli usg den görüyorum babasına benzetiyorum ama bakalım umudum var hala :)))

ay bende öyle...aynı babasına benziyo ultrasonda..ay ama bunlar tövbe tövbe çok çikiin:52: sanki benim kızım kurdalelerle mis gibi doğacak gibi geliyo...ama tabi şuan bulunduğu yer malum...çokmu sürrealist düşünüyom ne:52:

ben üniyide burda okumuştum artık iyice alıştım konyaya :)) hiç sevmesemde
benim ailem istanbulda yaşıyo canım kardeşim tahtakaleden gidip malzemelerini almıştı gönderdi kendim yaptım kapı süsüde kardeşim hemşire benim flroncenightgale hastanesinde orda veriyolrmış yeni doğum yapanların odalrına süs ama kurdelası hastanenin adı yazıyodu ben sadece kurdelayı değiştirdim:))
hatta neler aldık bölümüne koymuştum geçen gün dur şekerimizide koyayım

kızlar siz konyadamısınız? bende konyada okudum 2009 da mezun oldum 4 yılım geçti orada benim için yeri çok farklıdır çok severim konyayı :69:

Selam kızlar evridiki şimdi bana msj attı.

Asya dila kızımız dünyaya gelmiş çok şükür ikisininde sağlık durumu gayet iyiymiş.
Saat : 12.07'de 3000kg 47cm olarak dünyaya gelmiş minik prensesimiz.:nazar::nazar:

maşallahh darısı bize inşallahh :1: çok şükür kavuşmuş kuzusuna sağ sağlim bizlerde o günü görürüz inşallahh..

selam kızlar ben geldiimm

ya akşam üstü bi markete gittim dönüşte sol tarafıma kaarın boşluğu varya gerçi artık orası boşluk diil bebik var:37: bi sancı girdi nasıl zor yürüdüm minik minik adımlarla eyvah eyvah dışarıdamı çıkamıcaz artık yauuu

melocumm tarih alınmış hadi bakalım hayırlı olsun.ne güzell yaa bende bi gidim doktora bakim bana bişi dicekmi.demez ama yaaa ketum benim doktorum öle bişi demiyoo kolayla

bu arada az önce unnado dan arzum nem ve sıcaklık ölçer aldım bebikin odası için.hem 10 lira hemde kargo bedava:alacaktım zaten orda görünce atladım hemen.düşünen varsa tavsiye ederim.

ARZUM-BEBBE-NEM-SICAKLIK-OLCER-SAAT-TARIH-ALARM__32581315_0.jpg

canım o siteye girip alışveriş yapmak için davet almak gerekiyormuş. bana davet gönderebilirmisin?

çağlayan yok tun ne zamandır iyi olmuş net bağlatmanız...
Ayrıca normal dogum yapacakmıssın inşallah çatı muayenesi oldun mu sen bende normal istiyorum ama muayene olmadım daha ondan sordum kesinleştiremedik yani

Hoşbulduk canım.
Çatı muayenesi oldum o çatal gibi birşey varya seni oraya yatıyor ama korkulduğu kadar acı vermiyor sana ama biraz yokluyor sadece.
Bebeğin başını kontrol etti benimde daha inmemiş ama bu hafta içinde iner demiş eşime.Kendinizi sakın kasmayın o kadar korkulacak bir yanı yokmuş

çağlayancığım hoşgeldin
ne güzel normal doğum yapıyormuşsun
Allahım hepimize bebeklerimizi sağlıkla almayı nasip etsin

gözdecim şeker çok güzelmiş bende dün siparişimi verdim 4-5 güne gelir

canım napayım okuldan geldim yarın son günüm çooookkk mutluyum
sende iyisindir inşallah
artık son hazırlıkları yapıyorum bebek şekeri,süsler vs vs heyecan doruktaaaa:66:

şimdi gidipte kızımı alayım bari servis getirecek
birazda ortalığı toparlayayım dandini olmuş yine ayıpladım kendimi yaniii:26::17:

Hoşbulduk canım amin inş.Hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucağımza alırız.

maşallah çağlayancım,inşallah bana da nassip olur normal doğum yaa,hayrlısı tabii de..
ay çatı muayenesi oldn mu bn de merak ediorum:18:

güle güle cnm,kolay gelsn

Oldum canım çatı muayenesi yukarıdada yazdım o kadar korkulacak birşey yok.Kendini kasma yeter.1-2 dk arası birşey sürüyor o kadar sürmüyor bile bebişi yokluyor işte dr. :))

maşallah Asya Dila kızımıza allah sağlıklı hayırlı ömür versin :nazar:

gözdecim sen takma kafana hiç drun işini biliyodur içini ferah tut

çağlayancım netleşti demek ki hadi hayırlısıyla kolay kolay doğurursun inş herkes gibi bende sorcam çatı muayenesi yaptı mı nasıldı benimki yarın belki yapar düşünmemeye çalışıyorum :18:

burcum yaa seninki kanala girmiş mi benimki 1 aydır başaşagı ama daha bulamadı çıkışı çok gezmekten içimde :emir_bebek: ve daha sancımda çıkmadı bakalım yarın nolcak nst de bu gidişle sen benden önce doğurcan gibi :9:

Amin canım inş.Hepimiz bir avazda doğum yaparız.
Korkma canım o kadar korkulacak bir yanı yok sadece kendini kasma yeter.

kızlar şimdi oğlumu gördüm geldim 2800 olmuş sancım çıktı 15 dk içinde bi tane normal dedi dr bana iğne verdi ciğer geliştirici erken olbilir dedi 24 saat sonra 2 ci iğnemi vurucam hayırlıı bbakalım

Maşallah canım oğluşa kocaman olmuş.
Bu senenin bebişleri pek bir aceleci inş.erkenden gelip süpriz yapmaz annesiyle babasına

asya dila hoşgeldin melek...

kızlar ben de doğum işini netleştirdim çok mutluyum
eğer 14 şubata kadar dönerse normal olacak dönmezse 14 şubatta sezeryan
bugün itibariyle izne de ayrıldım artık en güzeli de bu

Melocum çok sevindim canım kesinleşmiş doğum tarihin.
En güzelide izne ayrılmış olman

arkadaşlar nst için ayrı ücret falan almıyorlar...zaten artık belli bi dönemden sonra hamilelik kontrollerinde rutin oluyormuş...nasıl her gittiğimizde ultrasona,tansiyon,kiloya falan bakıyorlarsa artık bu rutinlere nst de ekleniyo...ben bu sefer kontrol olduğu için ücret ödemedim ve 2 defa nstye baladılar 15 20 dakka arayla...ayrıca çatı içinde ek bi ücret olacağını zannetmiyorum olursa çok saçma bişi olur bence.......

Ben nstye ilk girerken sadece bir 20tl ücret ödedim ondan sonraki her nst ücretsiz dedi dr.Zaten haftada bir gidiyorum dr.
Çatı muayenesi sizin normal ultrason muayenizle bir oluyor kızlar ekstradan bir ücret ödemiyoruz.
Bebişine bakar gibi alttan bakıyor işte dr.

ay kızlarr kayınvalidemm TAMMMM 3 HAFTA 1 GÜNDÜR BİZDE:52:

Nurcum Çetelemi tutuyorsun allah yardımcın olsun canım.gidiş zamanı belli mi yoksa daha sizinle mi kalıcak.

kızlar siz konyadamısınız? bende konyada okudum 2009 da mezun oldum 4 yılım geçti orada benim için yeri çok farklıdır çok severim konyayı :69:

maşallahh darısı bize inşallahh :1: çok şükür kavuşmuş kuzusuna sağ sağlim bizlerde o günü görürüz inşallahh..

canım o siteye girip alışveriş yapmak için davet almak gerekiyormuş. bana davet gönderebilirmisin?

canım özel mesaj attım sana bi bakıver adresini yolla gönderyim hemen

evet canım konyadayım ben bende üniyi burda okudum 2006 da mezun oldum sonra dönmüştüm evime ama evlenince 2008 de geri geldim
ne güzel sen severmişsin ben pek sevmiyorum üstelik o 2 yıllık gidişi saymazsak 2002 den beri burda olmama rağmen yeni yeni alışmaya başladım desem yeridir

bende bi çatı muayenesi yapsın diye sbırsızlanıyorum inadına

hani bi baksında dananın kuruğu kopsun normal yaparımmı yapamammıı nasıl olur nasıl gider bi şi sölesin istiyorum doktorda hiiiçç oralı değil maşallahh

sedacım 27 haziranmı senin evlilik yıldöünüm benimde 2. düğün 27 haziran :)
ayy ikinci düğün diyince bi istanbulda bi erzincanda oldu da :1:

kızlarrr ben bugün oğluşumu gördümm :66::1: kontrolümüz haftayaydı dayanamadım bugün gittim :30: 2.400gr olmuş yavrum, çok iri bir bebek değil dedi doktor, herşeyi normal çok şükür ama yine yüzünü göstermedi kuzum elliyle kapattı utangaç mı olacak ne :26: doğum pozisyonu almış kafası aşağıdaydı. normal doğum olması için hiçbir problem yok dedi, bebekte çok iri değil kolay olur doğum dedi. ben yinede bir problem olursa epidural sezaryen yapıyormusunuz dedim epidural değil ama spinal var dedi iyi onada razıyız dedim bende :1: 15 gün sonra gel çatı muayenesi yapacağım dedi :18: bide nst ye bağladı sancı falan çıkmadı herşeyimiz iyi yani çokk şükürrr darısı görüş gününü bekleyen diğer anniş ve bebişlere inşallahhh...:49::emir_bebek:

Sedacım bu arzum nem ve sıcaklık ölçer çok güzelmiş.Ama ben siteye bugün bir türlü giremedim.açılmadı daha doğrusu site kampanya ne zaman bitiyor olmadı eşime aldırıcam iş yerinden netimde sorun var benim her siteye giremiyorum

sedacım 27 haziranmı senin evlilik yıldöünüm benimde 2. düğün 27 haziran :)
ayy ikinci düğün diyince bi istanbulda bi erzincanda oldu da :1:

evet evet bende iki düğün yaptım :37: gerçi bi gün arayla biri bartında biri ankarada ben nikahı esas alıyorum imza tarihini yani

Back
X