maşallah canım senin prens biraz kilolu tombalak bişey olacak belli
bende doktora gittim kızlar fıstıkım 34+4 de 2800
sezeryen olsun dedik ters duruyor ve iri olacak dedi doktorum şimdiden 50cm
tarihi de yarın kararlaştıracağız bakalım artık
ayy hadi gözünaydın bi tombik daha geliyor desene :)) maşallah
öyle galiba canım ya ...sancın var mı bugün
saol canım...hem sabırsızlanıyorum hem biraz daha dursun büyüsün istiyorum...hakkımızda hayırlısı artık...Nur_45 gözün aydın canım faceyle uğraşmaktan yazamadım,sen şimdi sabırsızlanıyosundur bebeğini gördükçe:)
evet tüm duyguları aynı anda yaşıyoruz....heyecanlı ama güzel bi süreçİnşallah Allah hepimizin bebegini saglıkla kucagımıza almayı nasip eeder canım sabırsızlanıyoruz artık
evet canım Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki herşeyimiz yolundaellerine sağlık canım çok güzel olmuşş
burcucum mert bebek sağlıkla gelsin inşallah :)
Adı gibi MERt olsun
burcu canım ana dizini güle güle kullan
bende kızımda almıştım çok kullanışlı
mama yedirmek için falan baş tarafı kalkıyor oturur pozisyondada kullanabiliyorsun
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
ben gitti gidiyordan vereceğim siparişi
evridiki ordan aldı bir sorun çıkmadı
canım ben facebooktan bi yer var orayı vereyim kapıda ödeme yapılabiliyor
Erenelif Bebeknikah Şekerleri
şuanda kampanyadalar hatta
erken olcak ha geldi ha gelecek derken sona kaldı seninki bak annesi
fotolarını eklemişmiydin canım ben görmedimde
canım geçmiş olsun eşine
artık ikinizde karşılıklı yatarsınız kırık hemen iyileşmiyor
dikkat edin birbirinize
maşallah nurcum bebişi görmüşsün herşey yolundaymış
exex güle güle kullanın cicileri
banada bir arkadaş senin kesin oğlun olacak dedi bu hafta
bu saatten sonra istemem herşeyimiz pembe dedim
ay alıştırdım kendimi oğlan falan istemiyom artık 2 kız annesi olacam inşallahhh
benim hesabımada ankaradan girmişler hemen şifremi değiştirdim
hadi hayırlısı canım...heyecan doruktadır şimdi sende....sağ salim kurtulun inş....hepinize merhaba kızlar...pazartesi 7de doğuma giriyorum dualarınızı bekliyorum öyle çok heyecanlıyımki anlatamam ...
yok canım doğru hatırlıyorsun ben çok korktuğum için normal doğumdan sezeryana daha yatkınım ama doktorumda ısrarla bekleme normal doğumu en azından deneme fikrinde....bende ona çok güvendiğim için sözünü dinliyorum....ama hakkımızda hayırlısı tabi...ayy çok heycanlııı.. sen şimdi ayılana kadar bize biri haber verebilcekmi canım yaa eşim yada bi tanıdığın yazsa buraya senin ve bebişin sağlık ve kilosuyla ilgili çok ii olur en azından merakımız gider :)
gözdecim en erken senin kızı beklioduk riskinden dolayı ha geldi ha gelecek derken maşallah gününüde doldurcak bu gidişle hayırlısı bakalım ne kadar durursa içerde o kadar iyi.
maşallah canım kızına.. sen kendın sezeryan düşünmüomuydun ben mi yanlış hatırlıorum.. neyse hakkında hangi doğum şekli hayırlısıysa o olsun..
vayy bee yaratıcılığa bak kayunun annesi heee
bu çobuklar ne hala sokuyo bu anne babalarııı canları sağ olasıcalarrr
oohh gözünaydın sonunda kurtuluosun demek fatmacım hadi 2 gün daha sıkı verdişini
maşallah oğluşuna....senin hasretine dayanamamış herhalde annesi biran önce gör diye sana şaka yapmış oğluşunben oğlum hareket etmiyor diye doktora gittim bugün. normalde pazartesi günü gidecektim. sezeryan için gün verdi 22 şubatta alırız dedi oğlum nerdeyse benim doğduğum kiloya ulaşmış kocaman kocaman yanakları vardı bakmaya doyamadım 10 günde 450 gr almış 2800 olmuşuz...
bu arada bi sorun çıkmadı çok şükür... doktorun yanında sürekli tekme attı utandırdı beni oğluşum.
ayy çok heycanlııı.. sen şimdi ayılana kadar bize biri haber verebilcekmi canım yaa eşim yada bi tanıdığın yazsa buraya senin ve bebişin sağlık ve kilosuyla ilgili çok ii olur en azından merakımız gider :)
gözdecim en erken senin kızı beklioduk riskinden dolayı ha geldi ha gelecek derken maşallah gününüde doldurcak bu gidişle hayırlısı bakalım ne kadar durursa içerde o kadar iyi.
maşallah canım kızına.. sen kendın sezeryan düşünmüomuydun ben mi yanlış hatırlıorum.. neyse hakkında hangi doğum şekli hayırlısıysa o olsun..
vayy bee yaratıcılığa bak kayunun annesi heee
bu çobuklar ne hala sokuyo bu anne babalarııı canları sağ olasıcalarrr
oohh gözünaydın sonunda kurtuluosun demek fatmacım hadi 2 gün daha sıkı verdişini
ellerine sağlık canım çok güzel olmuşş
burcucum mert bebek sağlıkla gelsin inşallah :)
Adı gibi MERt olsun
burcu canım ana dizini güle güle kullan
bende kızımda almıştım çok kullanışlı
mama yedirmek için falan baş tarafı kalkıyor oturur pozisyondada kullanabiliyorsun
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
ben gitti gidiyordan vereceğim siparişi
evridiki ordan aldı bir sorun çıkmadı
canım ben facebooktan bi yer var orayı vereyim kapıda ödeme yapılabiliyor
Erenelif Bebeknikah Şekerleri
şuanda kampanyadalar hatta
erken olcak ha geldi ha gelecek derken sona kaldı seninki bak annesi
fotolarını eklemişmiydin canım ben görmedimde
canım geçmiş olsun eşine
artık ikinizde karşılıklı yatarsınız kırık hemen iyileşmiyor
dikkat edin birbirinize
maşallah nurcum bebişi görmüşsün herşey yolundaymış
exex güle güle kullanın cicileri
banada bir arkadaş senin kesin oğlun olacak dedi bu hafta
bu saatten sonra istemem herşeyimiz pembe dedim
ay alıştırdım kendimi oğlan falan istemiyom artık 2 kız annesi olacam inşallahhh
benim hesabımada ankaradan girmişler hemen şifremi değiştirdim
hepinize merhaba kızlar...pazartesi 7de doğuma giriyorum dualarınızı bekliyorum öyle çok heyecanlıyımki anlatamam ...
miss teacher maşallah seninkide tam tosuncuk
gözdecim benim de 10 30 da gerekirse kırmızı karanfilleri bu kez takalım:))))).erzat beyin epidurali tercih etmesine sevindim.bakalım bize ne diyecek.inşallah sonrasında bir sorun yaşamayız
gözdeati bebegini görmüşsün gözünaydın maşallahen son 3 şubat demek hayırlısı olsun canım senin kız pek bi sabırsızdı ama sakinleşti artık bekleyecek demekki kilosunu bencede yanlış ölçmüştür belki kanala girdiyse tam ölçüm yapılamıyomuşya ondanmı acaba
evet canım 11 gibi kontorlüm vardı...önce nstye girdim sancım vs çıkmadı...sonra ultrasona aldı suyu eşi gayet iyi dedi...kilosunu ölçmedi henüz iki hafta olmadığı için yanıltıcı olabilir dedi....sonra panik yaparsın bebek büyümüyo diye dedikızımm çok tatlıydı başparmağını ağzına almış emiyordu sanırım....doktorum ben eşim hayran hayran baktık canım kızım benim
bi meyve suyu içirip tekrar nstye gönderdi ilkinde kızım pek hareketli değildi...ikinicisinde coştu çok şükür sıkıntı yok dedi...
doğum konusundada erkenden sezeryan günü vermek istemiyorum...son ana kadar bekleyelim dedi belki normal doğum olur eğer bi aksilik olursa öyle alırız sezeryana dedi...böylelikle hem benim hem senin için rahat eder,son ana kadar bekledik diye düşünürz dedi saolsun....
ağrılarımı söyledimmm ne güzell mutlu olmalısın dedi bunlar hazırlık ağrıların dedi
sancılarımı durdurmak için verdiği ilacı bıraktırdı artık...kızımız gelirsede sıkıntımız olmaz artık dedi
buarada mavicim merak edip sorduğun için çokk teşekkür ederim
Cnm gözün aydın annenler gelmiş, tam bebiş gelmesine yakın eşinin ayağını kırması kötü olmuş cnm ya kırık uzun zaman alçı ister bide
Cnm ben kağanda dr uma en az kg dan söyleyin diyordum, dr 2750 en düşük ihtimal dedi ama kağan 3400 küsür doğdu, kg aynı olunca yazmak istedim muhtemelen senin dr da içerden ölçüm yapıyordur
Cnm kolay gelsin, temizlikti mamalardı insan çok yorulur helede hamiş hamiş, bebişini görmüşsün gözün aydın, ama ben facede seni hiçte şişman görmedim oldukça zayıfsın bencede takmanı gerektirecek bi durum yok kilo için
Ayy cnm şafak doğan güneş :))) hadi hayırlısı ile kurtuluyorsun, aklına kötü seyler getirme uyuyacaksın uyanacaksın ameliyat bitmiş olacak bebişinide yanına getirecekler , bunu düşün
sağolasın cnm bi kaç saat uyudum kendime geldim birazdan pazara çıkıcam bi hava alayım :)
ben oğlum hareket etmiyor diye doktora gittim bugün. normalde pazartesi günü gidecektim. sezeryan için gün verdi 22 şubatta alırız dedi oğlum nerdeyse benim doğduğum kiloya ulaşmış kocaman kocaman yanakları vardı bakmaya doyamadım 10 günde 450 gr almış 2800 olmuşuz...
bu arada bi sorun çıkmadı çok şükür... doktorun yanında sürekli tekme attı utandırdı beni oğluşum.
cnm yaa maşallh bebeğine bn 36+4 düm bnm kız daha 2720 :)
olsun canım yaa...minyon olur sağlıklı olsunda yeter ki
maşallahhhh maşallahhh
sezeryanı kendinmi istedin canım..
sen demi sezeryan melocum sen normal istiodun hanii
ööff bide benim drum hadi sezeryana dese hemen hazırım vallaa
böle tarihler alınınca çok hevesleniorummmm
bu arada maşallah elvin hanıma kocaman olmuş bakkk
sağol canım özel msj kısmı yerine telf numarası bakmıştım ben ondan ulaşamadım.sen sipariş vermeden mi özel msj yazdın.çünkü almaya kalkınca kart numarası falan yazıyorsun siparişi vermiş oluyorsun.ayyyy ben de hiç anlamam bu işlerden.çevrede bulamayınca mecbur kaldım.şu sipariş işlemini sırasıyla anlatsana zahmet olmazsa
aynen cnmm sağlıkla kucagımızza alalımdaa artık yeter sıkıldımm hiççç hareket edmiyorummm dua etmeye başladım artıkk doğsun diee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?