• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

günaydın canım ben beyaz leblebi ile rahatlıyorum biraz. miden bulandıkça bi kaç tane yemeyi dene bakalım belki biraz bastırır. geçmiş olsun

şenay son adet tarihimiz aynı listeden baktım benimki 10 haftalık oldu sen kaç günde bir dr gidiyosun benim aşırı midem bulanıyor sende durumlar nasıl .....fns93 bende sabahtan beri sadece hurma yiyebildim çok kötüyüm....

ayy kızlar çoğu kişinin bulantısı geçti bizde neden hala devam ediyorki?
bende 2-3 tane beyaz leblebi yedim ama hala çok kötüyüm:(

Allaha şükür bu saatlerde geçiyor.Dünde aynı olmuştu.İnşallah sizlerinkide geçer kızlar berbat bir his çünkü:(

merhabalarr,uzun bir süre yktum,sayfalar okadar ilerlemişki sadece60 sayfaya bakabildim,havada çok sıcak iyice bunaldım,nasılsınız

şenay son adet tarihimiz aynı listeden baktım benimki 10 haftalık oldu sen kaç günde bir dr gidiyosun benim aşırı midem bulanıyor sende durumlar nasıl .....fns93 bende sabahtan beri sadece hurma yiyebildim çok kötüyüm....

merhaba su; ben 2 kez gittim doktora birincide 5. haftada ikinciye de 9. haftada gittim. 12 ağustosta ikili testim yapılacak sonuçlar çıkınca üçüncü kontrolüm var. doktorum acil bir durum olmadıkça bu dönemde ayda bir kontrol yeterlidir dedi. mide bulantım benim de arttı bu aralar. 2-3 hafta öncesine kadar neredeyse hiç bulantım olmamıştı ama bu aralar çok yoğun. normalde insanların bulantıları daha erken başlayıp bu dönemde bitiyor bakalım biz ne zaman rahatlıycaz;)

su su merhba geçmiş olsun.canım hamilelikte hurma zararlı diye duymuştum tabi sen yine bi dr na bi danış bakalım

mrb arkadaşlar cuma günü dr a gittim bebeğimin kalp atışı yokmuş ölmüş yani cumrts kürtaj yapıp aldılar artık şubat annesi değilim çok üzgünüm allah hepinizin bebişine sağlık versin ne hayaller kurmuştuk hepsi bitti sizin hayalleriniz gerçek olur inş hepinizi öpüyorum hepinize sağlık diliyorum

listeye benide eklermisiniz sat 12 mayıs.beklenen doğum 16 şubat,yaş 28,kilo 60 herkese hayırlı ve sağlıklı bebekler...

mrb arkadaşlar cuma günü dr a gittim bebeğimin kalp atışı yokmuş ölmüş yani cumrts kürtaj yapıp aldılar artık şubat annesi değilim çok üzgünüm allah hepinizin bebişine sağlık versin ne hayaller kurmuştuk hepsi bitti sizin hayalleriniz gerçek olur inş hepinizi öpüyorum hepinize sağlık diliyorum

canım sabırlı ve güçlü olmaya çalış rabbim tez zamanda ömürlüsünü nasip kısmet eder inşallah...

acını çoook iyi anlıyorum.çünkü ben de ilk bebeğimi kaybetmiştim.sebebi farklıydı ama ne kadar kötü olduğunu biliyorum.zamn herşeyin ilacı ve inan Allah sabrını veriyor.geçmiş olsun.inşllah bi sonrakinde kucağına alırsın bebeğini :CüvCüv:

Canım çok üzüldüm. :(

Rabbim en kısa zamanda yeniden nasip etsin inşallah...

canım çok üzüldüm,hayırlısı olsun,rabim en kısa zamanda yeniden sağlıkı bebişler nasip etsin sana da...

selam kızlar

bugün moralim biraz bozuk

dün akşam doktora gittim şu 5 gündür bitmeyen ishalimle ilgili 3 tane test yaptık

ve bende bakteri çıktı yani amip varmış.vücutta olmaması gerekn bir bakteritymiş.çok önemliymiş tedavi edilmezse dizanteriye kadar sürüklermiş.ama ilacı antibiyotik olduğu için doktorumda müsade etmedi diğer doktorda kullanamayız dedi.şuan kendime dikkat ederek kontrol altında olarak geçmesini bekleyeceğiz.ama ilerlerse ateş olursa şiddetlenirse mecburen ilaca başlamak zorunda kalırız çünkü anne öncelikli gelir dedi :((

bunun dışında doktorum bebeğimide kontrol etti daha 2 hafta vardı kontrolüme ama yinede baktı.o çok iyi hiç etkilenmemiş dedi yanlız yarım kilo zayıflamışım 44 buçuk kiloyum

ultasonda gördüm minikimi hareket ediyodu dayanamdım sordum bu kadarken hareket edermi diye acaba yanlışmı görüyorum diye

eder tabi baksana ellerini ayaklarını nasıl oynatıyor dedi gerçektende doğru görümüşüm daha 33 milim ama gerçektende ellerini oynatıyodu ayaklarını da bacakları tam belli değildi ama ayakları belirgindi.

inşallah şu rahatsızlığımda biran önce geçer çok üzüldüm

ha bu arada patronla konuştuk ben bırakmak istediğimi söyledim oda bu sefer biz seni kaybetmek istemiyoruz ama haklısın böylede verimli olmuyor hem bu uzun bir süreç nerden baksan 1 sene.acaba evden netten çalışabilirmisin yada haftanın belirli günleri gelmen gibi birşey yapabilirmiyiz şeklinde bir fikir attı.tabi daha sonuca varamadık.

ama ben ofise girdikçe psikolojik oarak bunalıyorum

neyse hakkımızda hayırlısı

Canım çok geçmiş olsun,çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca ama bebişinin sağlıklı olmasınada sevindim.Kendine çok dikkat et,
İşten çıkma konusuna gelince benim fikrimi zaten biliyorsun aynen devam et derim canım patronundan izin alabiliyorsun bir müddet evde dinlen,kendini dinle bakalım evdemi rahat olacaksın yoksa iştemi,ona göre bir karar ver derim ama bence şu anda bebiş daha gelmemişken çalışmak senin için daha iyi olur canım.

kızlar ben artık aranızda olamayacağım.
çünkü dün boş gebelik yaşadığımı öğrendim ve zorunlu kürtaj oldum :(((((((((
kısmet böyleymiş.
allah en kısa zamanda inşallah tekrar verir bana.
allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

Çok geçmiş olsun canım,allah sana sabır versin,inş.allahım en kısa zamanda sana yeniden bir melek gönderir.

kızlar ben br bebek yeleği aşladım bir günde akası bitti ilk defa modelli örüyorum intte gördüm anlatımıda vardı başadım valla beyaz renk ördüm kıza da erkeüede olur:)

Annesi yeleği bitince teyzelerinede göster :))

Yazdıklarını okuyunca bir an inanamadım canım,acabamı falan oldum ama çok üzüldüm allahım inş.sana kısa zamanda bir melek gönderir canım.

listeye benide eklermisiniz sat 12 mayıs.beklenen doğum 16 şubat,yaş 28,kilo 60 herkese hayırlı ve sağlıklı bebekler...

Hoşgeldin aramıza

Back