Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cetvel isteyenlere yapabilirim arkadaşlar
ayyyy,bana yapabilirmisin çok uğraştım ama yapamadımbilmiyorumkismile
sat 17 mayıs doğum 21 şubat cinsiyet heyecan konususempatiksalakcinni
şimdiden saol
ayyyy,bana yapabilirmisin çok uğraştım ama yapamadımbilmiyorumkismile
sat 17 mayıs doğum 21 şubat cinsiyet heyecan konususempatiksalakcinni
şimdiden saol
kızlar siz kğ aldınızmı hamilelik elbisesini ne zamna giyersiniz
selam kızlar ben 5. haftadan 10. haftama kadar progestan kullandım, kanamadan dolayı başlamıştım. doktorum artık bırakabilirsin dedi. bugün son ilaçlarımı alıyorum. ama endişeliyim biraz. aranızda progestan kullanıp da bırakan var mı? bırakınca gene kanama olur mu diye korkuyorum aslında.bilmiyorumkismile
kızlar siz kğ aldınızmı hamilelik elbisesini ne zamna giyersiniz
manik cim gözünaydın,çok sevindim güzel sonuçlar almana,benimde haftaya randevum var ikili test için,inşallah benimde normal çıkar, bide şey sorucam muyeneni vajinalmi yaptı yoksa normal mi? tekrar gözünaydın![]()
ben henüz kg almadım hatta 2 kg ya yakın verdim bulantılardan dolayı önceki kotum şuan bol geliyor.
Kızımda 6. ay civarı hamilelik giymeye başlamıştım ama arkadaşlarımdan 3. ayın sonunda giyenler oldu özellikle zayıf hamile kalanların karınları çabuk çıkıyor.
Kızlar bu mide bulantısı beni öldürüyor hala ya çıkarma yok ama sürekli bir bulantı:bbo:
fns93 benim de 24 saat midem bulanıyor bende hiç kilo almadım 10.haftama bugün girdim bende de fazlaa çıkarma yok ama mide bulantısı midemde ki acayip kazıntı hissi ekşime mahfediyor beni.....
günaydınn herkese.. yaa uykusuzluk çeken varmı aranızda.önceden öğlene kadar uyurdum şimdi geç yatmama rağmen uyuyamıyorum.geceleri de çok kalkıyorum.varmı aranızda bu değişikliği olan arkadaşlar..
Hamileyken kilo vermek nasıl bir duygu ? kaydirigubbakcemile3
Evet zayıf hamile kalnların karınları çabuk çıkıyor. Şekil 1-A=Ben :kedi:
Günaydın kızlar nasılsınız bu sabah ben çok yorgunum dün akşam eşimin ailesinin yanına gittik ve beni araba tuttu( bütün gece öyle sarhoş gibi oturdum hiç birşeyde anlamadım gittiğimiz yerden,bu şikayetler ne zaman bitecek acaba uzun yola hiç gelemiyorum ben
(
Çağlayancığım çok zor araba tutması öncedende tutarmıydı yoksa hamilelikten sonramı başldı?
Bizde yola çıkmayı planlıyoruzda 6 saat eskişehir orda 1 hafta kalıp 6 saat Antalya'ya gideceğiz acaba benimde bulanırmıki???
Bu arada tablodaki yeni değişiklikler için teşekkürler helede minik kalbi pıt pıt atıyor çok güzel![]()